golion Δημοσιεύτηκε Απριλίου 18, 2012 Member ID: 25027 Group: Νέα Μέλη Topic Count: 2 Content Count: 11 Reputation: 73 Achievement Points: 12 Days Won: 0 With Us For: 4825 Days Status: Offline Last Seen: Ιουνίου 5 Age: 29 Δημοσιεύτηκε Απριλίου 18, 2012 The Secret is a chilling coming-of-age mystery from Dark Horse founder Mike Richardson and Eisner-nominated artist Jason Alexander (Damn Nation; The Escapists). Αν και δεν έχω διαβάσει το κόμικ ,να ξέρω αν παραλήφθηκε κάτι,το motion comic μου άρεσε αρκετά !!!Το animation είναι φανταστικό και η μουσική σε κρατάει σε υπερένταση!!! Εικαστικά το θεωρώ πολύ όμορφο και το σενάριο έχει ιδιαίτερη αγωνία,και με απορόφησε μέχρι τέλους(που δυστυχώς είναι κλισέ)!!! Δείτε και μόνοι σας : Chapter1 Chapter2 Chapter3 Chapter4 8 Παράθεση
Hellboy Δημοσιεύτηκε Απριλίου 19, 2012 Member ID: 13219 Group: Members Topic Count: 35 Content Count: 2158 Reputation: 9595 Achievement Points: 2158 Days Won: 0 With Us For: 5403 Days Status: Offline Last Seen: Μαρτίου 12, 2018 Age: 33 Δημοσιεύτηκε Απριλίου 19, 2012 αυτό παρότι το βλέπω που το κάνουν tese εδώ και καιρό, δεν το έχω δει, παρότι είμαι γενικά φαν της Dark Horse και ειδικά αν ο jason Alexander είναι αυτός που νομίζω, τότε σίγουρα θα αξίζει! 4 Παράθεση
Προτεινόμενες Καταχωρήσεις