thebadpainter Posted February 5, 2010 Member ID: 5,268 Group: Members Topic Count: 101 Content Count: 679 Reputation: 1,594 Achievement Points: 679 Days Won: 2 With Us For: 5,724 Days Status: Offline Last Seen: November 5, 2015 Age: 53 Share Posted February 5, 2010 Αν και αφορά το σχέδιο ή τα άρθρα εκτός GCP το βάζω σε αυτόν τον τομέα για τεχνικούς λόγους. Άρκετοι σχεδιαστές κόμικ χρησιμοποιούν φωτό στην δουλειά τους, άλλοι όχι (Liberatore νιώθει σαν να αντιγράφει). Έχει μεγάλο ενδιαφέρον όμως να δει κάποιος πως ένας σχεδιαστής χρησιμοποιεί τις φωτό στην δουλειά του. Η φωτό καθώς και το κείμενο είναι από το Τούρκικο blog http://www.seruven.org/blog/2009_06_01_archive.html Πολύ καιρό στο μυαλό μου. Giovanna Casotto, ερωτικά / πορνογραφικά comics εφιστά να προετοιμάσει μία Ιταλίδα. Είναι ενδιαφέρουσα από εκεί, προς το επάγγελμα, κάνοντας Saudelli'ye μοντελοποίηση ξεκινά. Franco Saudelli Με άλλα λόγια, για την εικονογράφηση βιβλίων κόμικς και τη φωτογραφία που λαμβάνονται από όφελός τους. Στη μελέτη αυτή έχει επίσης μοντέλο Casotto. Είχε γράψει μερικές φορές, ειδικά στην Αμερική, οι γυναίκες που κάθονται συντάξει, τουλάχιστον που διαμόρφωσε φήμη του σχεδιασμού τους είναι επάνω. Casotto, ακολούθησε μια διαφορετική πορεία, χρησιμοποιώντας μια φωτογραφική μέθοδος, είναι κατανοητό να γίνει όσο το ένα κόμικς πριν από την εκκίνηση άρχισε να προετοιμάζει fotoroman. Είπα λίγο στο μυαλό μου τα εξής: Casotto'nın φωτογραφίες και συντάσσει για τη σελίδα ψάχνει για ένα συγκριτικό παράδειγμα. Giovanna Casotto αυτό - αλλά στο βιβλίο του Φετίχ φωτογραφίες μου. Casotto γυναικείο πρότυπο σε μια φωτογραφία, επάνω δεξιά Saudelli'ye την πλατεία, άλλοι ανήκουν ακόμη Casotto'ya. Τελευταία σημείωση: δεν είναι φωτεινά, αλλά οι ιστορίες Casotto'nun βαθμό mediatic θα ήταν άδικο να πούμε κακό. Έχει ένα χιουμοριστικό αέρα, η αξίωση μπορεί να ακολουθήσει το στυλ Decameron. (η μετάφραση έγινε με τον μεταφραστή του Google) 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts