Μετάβαση στο περιεχόμενο

17η Γιορτή Βιβλίου Δήμου Κορυδαλλού


handrios

Προτεινόμενες Καταχωρήσεις


  • Member ID:  337
  • Group:  Members
  • Topic Count:  29
  • Content Count:  96
  • Reputation:   808
  • Achievement Points:  96
  • Days Won:  0
  • With Us For:  6368 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Age:  49

Οι Εκδόσεις Comicworld σας καλούν στο περίπτερο τους στην 32η Γιορτή Βιβλίου! Η 17η Γιορτή Βιβλίου, που διοργανώνεται από το Πνευματικό Κέντρο Δήμου Κορυδαλλού σε συνεργασία με τα βιβλιοπωλεία της πόλης. Η Γιορτή θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία Αγίου Γεωργίου την Πέμπτη 18 έως και τη Κυριακή 28 Ιουνΐου. Η 17η Γιορτή Βιβλίου είναι αφιερωμένη στον Γιάννη Ρίτσο και πραγματοποιηθούν εκθέσεις, συζητήσεις, συναντήσεις προβολές και άλλες εκδηλώσεις που θα είναι αφιερωμένο στον Ρίτσο και όχι μόνο. Άλλες εκδηλώσεις θα περιλαμβάνουν Κουκλοθέατρο για μικρούς και μεγάλους απόν Βαγγέλη Ηλιόπουλο, επιδείξεις μοντέρνων χορών, συναυλίες όπως αυτή από τα Υπόγεια Ρεύματα. Οι ώρες λειτουργίας της Γιορτής είναι 19:00 έως 22:30 καθημερινά. Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν την Δευτέρα 22 Ιουνίου στις 20:30. Στο περίπτερο των εκδόσεων μας θα στηθεί μια ξεχωριστή γιορτή για τους λάτρεις και μη των κόμικ, της φαντασίας με ήρωες, θεούς, μυθικά πλάσματα και μάχες που ζωντανεύουν στο χαρτί!

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την 17η Γιορτή Βιβλίου ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο: http://www.korydallos.gr/Default.aspx.

 

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Πέμπτη 18 Ιουνίου, ώρα 7 μ.μ. Έναρξη Έκθεσης

Παρασκευή 19 Ιουνίου, ώρα 7.30. Η μέρα των παιδιών. Τραπέζι με χειροτεχνίες, επιτραπέζια παιγνίδια, πάρτυ, μουσική –καραόκε, διαγωνισμοί, αθλητικές δράσεις, φέις πέιντιγκ, μπαλονοκατασκευές, φουσκωτό τραμπολίνο και τσουλήθρα, μαλλί της γριάς και ποπ κορν...

Σάββατο 20 Ιουνίου, ώρα 9.00. Λαϊκή συναυλία με τον Βαγγέλη Κορακάκη και τον Λάκη Χαλκιά.

Κυριακή 22 Ιουνίου, ώρα 7.30 μ.μ.

Κουκλοθέατρο για μικρούς και μεγάλους: «Ο Βιβλιοπόντικας» του Βαγγέλη Ηλιόπουλου. Μια παράσταση με κούκλες, ηθοποιούς και πολλά βιβλία. Θα ακολουθήσει θεατρικό παιχνίδι από την κουκλοθεατρική ομάδα «Το κουκλοθέατρο έρχεται...».

Δευτέρα 23 Ιουνίου, ώρα 8.30 μ.μ.

Εγκαίνια 17ης Γιορτής Βιβλίου

Τρίτη 23 Ιουνίου, ώρα 8.00 μ.μ.

Μοντέρνοι χοροί από τα παιδικά χορευτικά τμήματα του Πνευματικού Κέντρου.

Τετάρτη 24 Ιουνίου, ώρα 8.30 μ.μ.

Καραγκιόζης «Ειρήνη» του Αριστοφάνη σε διασκευή Τάσου Κώνστα. Αριστοφανικός Καραγκιόζης και λαϊκό θέατρο σκιών από το θέατρο σκιών «Φιγούρες και κούκλες».

Πέμπτη 25 Ιουνίου, ώρα 8. 30 μ.μ. Συναυλία Ωδείων Κορυδαλλού. Συμμετέχουν το «Κέντρο Μουσικών Σπουδών Α. Παπαδάτου» και το «Ωδείον Έντεχνον».

Παρασκευή 26 Ιουνίου, ώρα 9.00 μ.μ.

Συναυλία με τα Υπόγεια Ρεύματα.

Σάββατο 27 Ιουνίου, ώρα 8.30 μ.μ. Συναυλία Ωδείων Κορυδαλλού. Συμμετέχουν «Μουσική Σχολή Αλύπιος» και το «Δημοτικό Ωδείο Κορυδαλλού».

Κυριακή 28 Ιουνίου, ώρα 8.00 μ.μ.

Λήξη 17ης Γιορτής Βιβλίου. Μουσικό πρόγραμμα από το συγκρότημα BCOOL.

 

Η είσοδος σε όλες τις εκδηλώσεις είναι ελεύθερη.

 

Eκδόσεις Comicworld

 

Το Comicworld ιδρύθηκε το 2003 για να βοηθήσει στην προώθηση της 9ης τέχνης και της φαντασίας στη χώρα μας. Με την ολοκλήρωση του 1ου Mad Comicfest 2003 δημιουργήθηκε το πρώτο κατάστημα στον Κορυδαλλό Αττικής, που στη συνέχεια άνοιξε τη δικτυακή πύλη www.comicworld.gr για να ενημερώνει τους φανατικούς και μη του είδους με νέα που σχετίζονται με το χώρο των κόμικς. Το 2005 άνοιξε και το δεύτερο κατάστημα στο Χαλάνδρι Αττικής. Το Comicworld είναι υπεύθυνο για εκδηλώσεις όπως το Mad Comicfest, το 1o Games Fair Μαγικών Πυλών και οι 24hour Comics Day 2006-2008.

Η πρώτη μας έκδοση ήταν το flip κόμικ Κόπια/Mr. Universe των Νίκο Κούτση, Μιχάλη Μανωλιού και Βασίλη Γκογκτζιλά που κυκλοφόρησε το 2006. Επίσης οι καλύτερες ιστορίες των διαγωνισμών μας 24 hour Comics Day 2006-2008 έχουν μεταφερθεί στο χαρτί σε 3 τόμους από τις εκδόσεις μας. Τον Μάρτιο του 2007 κυκλοφόρησε η πρώτη μας μεταφρασμένη έκδοση, το Spawn Godslayer της Todd McFarlane Productions, σε σενάριο του Βrian Holguin και σχέδιο του Jay Anacletto, και έχουν ήδη κυκλοφόρησει οι τόμοι Spawn Godslayer Vol 1-3 σε σχέδιο των Philip Tan & Jeff Los Santos. Επιπλέον τον Μάρτιο του 2008 κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις μας και το Spawn Gunslinger της Todd McFarlane Productions, σε σενάριο του David Hine και σχέδιο των Bing Cansino & Geirrod Van Dyke.

Πλέον με τις Εκδόσεις Comicworld ελπίζουμε ότι θα φέρουμε στο αναγνωστικό κοινό μια σειρά βιβλίων κόμικς με ποιότητα στο σενάριο και στο σκίτσο από καταξιωμένους δημιουργούς και νέα ταλέντα, αλλά και να επεκτείνουμε τις δραστηριότητες μας και σε άλλους τομείς όπως το παιδικό βιβλίο, την λογοτεχνία και τις εξειδικευμένες εκδόσεις κόμικ! Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις Εκδόσεις Comicworld ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο: www.comicworld.gr

  • Like 11
Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.