Μετάβαση στο περιεχόμενο
zoo

ΚΑΝΟΝΕΣ [ για την ενότητα ΑΡΘΡΑ-ΜΕΛΕΤΕΣ του GC ]

Προτεινόμενες Καταχωρήσεις

Με σκοπό να υπάρχει μια λογική συνοχή στην κατηγορία ΑΡΘΡΑ-ΜΕΛΕΤΕΣ του GC,
παρακαλώ έχετε ως γενικό κανόνα ότι στα ΑΡΘΡΑ-ΜΕΛΕΤΕΣ του GC ανήκουν μόνο άρθρα που έχουν γραφτεί από μέλη του GC για το GC και έχουν ως αντικείμενο τα κόμικ καθ'οιονδήποτε τρόπο ή το forum του GC και τις λειτουργίες του.

Συγκεκριμένα:

1.
Αναλύσεις και άρθρα σχετικά με κόμικ, όπως και αποσπάσμα αυτών, που έχουν δημοσιευτεί αλλού πριν την ημερομηνία δημοσίευσής τους στο GC είναι υλικό για την κατηγορία ΑΡΘΡΑ-ΜΕΛΕΤΕΣ εκτός GC.
Ομοίως, άρθρα σχετικά με κόμικ των οποίων τα πνευματικά δικαιώματα είναι δεσμευμένα από κάποιον εκδότη ανήκουν στα ΑΡΘΡΑ-ΜΕΛΕΤΕΣ εκτός GC.

2.
Η αυτούσια μεταφορά άρθρων τρίτου συγγραφέα ή αποσπασμάτων αυτών χωρίς την αναφορά του αρχικού συγγραφέα είναι κίνηση που προσβάλει το πνευματικό έργο του δημιουργού. Ως εκ τούτου, τα άρθρα αυτά πρέπει να δημοσιεύονται στην κατηγορία ΑΡΘΡΑ-ΜΕΛΕΤΕΣ εκτός GC με τα στοιχεία του δημιουργού τους.

3.
Συζητήσεις πάνω σε θέματα σχετικά με κόμικ αναπτύσονται στην κατηγορία Γενική Συζήτηση και μόνο μία μελέτη που μπορεί να προκύψει από αυτές καταλλήγει στα ΑΡΘΡΑ-ΜΕΛΕΤΕΣ του GC.

4.
Οδηγοί που έχουν δημοσιευτεί από τα μέλη μας θα έχουν τον διακριτικό τίτλο: ΟΔΗΓΟΣ - Θέμα, με σκοπό να προσδιορίζει το είδος του άρθρου.

5.
Οποιοδήποτε άρθρο δεν είναι σχετικό με κόμικ πηγαίνει στην κατάλληλη κατηγορία του GC.

Θέματα που δεν ακολουθούν τους παραπάνω κανόνες θα τροποποιούνται ή/και μετακινούνται ανάλογα από τους εκάστοτε moderators του GC.
Παρακαλείσθε να ακολουθείτε αυτούς τους κανόνες ώστε να κρατήσουμε την κοινότητά μας όσο πιο οργανωμένη μπορούμε.

Καλή συγγραφή! :beer:

  • Like 16
  • Respect 1

Κοινή χρήση αυτής της καταχώρησης


Σύνδεσμος προς την καταχώρηση
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

×

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Οροι χρήσης μας.