Μετάβαση στο περιεχόμενο

geotrismegistos

Νέα Μέλη
  • Περιεχόμενο

    7
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

Όλα όσα δημοσιεύθηκαν από geotrismegistos

  1. Τεραστιο ταλεντο που χαραμιστηκε. Ποτε δεν ειναι αργα ομως.
  2. Ολες οι απαντησεις στο καινουργιο βιβλιο του Δημοσθενη Λιακοπουλου:Οι αγνωστοι Ελληνες πισω απο γνωστους χαρακτηρες
  3. Θες να πεις δηλαδη οτι ο Στρατικης εβαλε το χερακι του στο σεναριο του star trek?
  4. Καποιες συμπτωσεις ειναι διαβολικες παντως....
  5. Απο την ερτ,μιλαει για ελληνικα περιοδικα,γουεστερν και τον Δημητρη Αδαμοπουλο.Εμφανιζεται και ο Γιωργος Μαρμαριδης. Ευχαριστω τον Thespian που με πληροφορησε για το παρον βιντεο! http://www.ert-archives.gr/wpasV2/public/p...mst=00:00:00:00
  6. Δεν ξερω για εσας,αλλα εμενα οι αγαπημενες μου ιστοριες ειναι γραμμενες απο τον Μαρμαριδη.Οι ιστοριες του σεριφη,(και οι παλιες του ΜΚ υποθετω,γιατι δεν εχω κανενα τευχος πριν το 453)ειναι καπως απλοικες.Υποθετω πως μιλαμε για αυτο το ατομο: Γιώργος Μαρμαρίδης Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια Ο Γιώργος Μαρμαρίδης ήταν Έλληνας πρωταθλητής της σκοποβολής, Δημοσιογράφος και συγγραφέας. Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1930. Ήταν αθλητής της σκοποβολής του Παναθηναϊκού, πρωταθλητής Ελλάδας απο το 1955 μέχρι το 1980 με συμμετοχές σε παγκόσμια και ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και στην Ολυμπιάδα του 1960 στην Ρώμη.Παράλληλα ήταν και δημοσιογράφος γράφοντας σε πολλά περιοδικά και εφημερίδες αλλά και σαν ανεξάρτητος ρεπόρτερ συνεργαζόταν με εφημερίδες, ήταν συντάκτης της Απογευματινής .Έγραψε πεζογραφήματα, ποιήματα, θεατρικά έργα, και μυθιστορηματική βιογραφία.Πέθανε στις 22 Δεκεμβρίου 2005.
  7. Χαιρετω ολους τους φιλους του φορουμ και του μικρου καουμποη. Οι πληροφοριες που βρηκα εδω σχετικα με την ιστορια του περιοδικου ειναι τρομερες!!!Εχετε κανει καταπληκτικη δουλεια. Εχω στην κατοχη μου 148 τευχη,τα περισσοτερα 1000+ και απο οτι βλεπω πολλα ειναι αυτα που αναφερονται στην πρωτη σελιδα οτι λειπουν.Οποτε θα προσθεσω και εγω κατι.
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.