Μετάβαση στο περιεχόμενο

tblitsas

Νέα Μέλη
  • Περιεχόμενο

    7
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

  • Χώρα
    Greece

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

Το μπλοκ πρόσφατων επισκεπτών είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες.

tblitsas's Achievements

Μόλις μπήκα

Μόλις μπήκα (1/9)

17

Συνολική φήμη στο GC

  1. Γιώργο σ'ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.
  2. καλησπέρα και συγγνώμη για την καθυστέρηση της απάντησης (λόγω καλοκαιριού και διαφόρων συμβάντων της "πραγματικής ζωής" ...) Η διεύθυνση της ιστοσελίδας μου είναι Theo's Bazaar ελπίζω να περάσετε και να ρίξετε μια ματιά. σας ευχαριστώ.
  3. Θά ήθελα να ευχαριστήσω δημοσίως και να δώσω τα συγχαρητήρια μου στον φίλο Γιώργο "leonidio", για την καλωσύνη και την εμπιστοσύνη που μου έδειξε να μου δανείσει για σκανάρισμα τα τεύχη της σειράς "ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΟΜΙΚΣ - ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΑ- ΠΑΡΑΞΕΝΑ - ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΑ - ΥΠΕΡΑΝΘΡΩΠΑ/ΔΥΝΑΜΙΚΑ". Ο Γιώργος ήταν ο μοναδικός άνθρωπος που ανταποκρίθηκε στις πολλές αγγελίες που έχω βάλει εδώ και χρόνια όπου ζητούσα είτε όσοι "συλλέκτες" είχαν τα τεύχη να προχωρήσουν σε σκανάρισμα και μετά σε ανταλλαγή των αρχείων ή να μου δανείσουν τα τεύχη για να τα σκανάρω εγώ. Ο Γιώργος πρόσφερε τα τεύχη του και εγώ την προσωπική εργασία - τέσσερα δεκάωρα συνεχούς σκαναρίσματος - (και ένα σκάνερ που "παρέδωσε το πνεύμα" μετά από 3500+ σκαναρίσματα). Γιώργο Ευχαριστώ και Συγχαρητήρια!
  4. οκ, θα ερθω σε επαφη για να το κανονισουμε.
  5. - Τεύχη του περιοδικού "Σκορπιός" του 1980, νο. 2, 21, 25, 27, 28 με άλλα τεύχη του ίδιου περιοδικού. - Τεύχη των περιοδικών της σειράς "Τα Καλύτερα Κόμικς" του 1970, με διαφορετικά τεύχη της ίδιας σειράς. Διαθέτω τα τεύχη: ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΑ: 49, 73, 97 , 89, 105, 113 ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΑ: 12, 68, 92 ΠΑΡΑΞΕΝΑ: 74, 114, ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΤΟΜΟΣ 1 (147 σελ.- ανταλλάσσεται με άλλο τόμο ή με 4 διαφορετικά τεύχη) ΔΥΝΑΜΙΚΑ: 133
  6. Σ'ευχαριστώ για τη βοήθεια...
  7. tblitsas

    ΑΝΤΑΛΛΑΓΕΣ

    Υπάρχει κάπου που μπορώ να βάλω μια αγγελία για ΑΝΤΑΛΛΑΓΕΣ (όχι Πωλήσεις) κόμικς;
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.