Μετάβαση στο περιεχόμενο

Konata

Νέα Μέλη
  • Περιεχόμενο

    4
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

Σχετικά με το μέλος Konata

  • Γενέθλια 02/02/1978

ΜΕΘΟΔΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

  • Website URL
    http://

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

  • Χώρα
    Greece

Konata's Achievements

Μόλις μπήκα

Μόλις μπήκα (1/9)

19

Συνολική φήμη στο GC

  1. Konata

    To κατάστημα "Otaku no Sekai" μεταφέρεται

    Θα ήθελα να ενημερώσω τα μέλη του forum ότι το comic/manga shop "Otaku no Sekai" λειτουργεί σε νέα διεύθυνση, Δουκίσσης Πλακεντίας 58 και Λαρίσης, πλησίον Μετρό Πανόρμου. Το τηλέφωνο παραμένει το ίδιο: 210-3821463 Χάρτης:
  2. Konata

    Manga shop στην Ελλάδα

    Με χαρά θα ήθελα να σας ανακοινώσω ότι τη Δευτέρα 7 Απριλίου ανοίγει το πρώτο comic shop με ιδιαίτερη έμφαση σε manga και συναφή είδη στην Ελλάδα. Θα βρισκόμαστε στην οδό Τζώρτζ 7, στο κέντρο της Αθήνας και το όνομα αυτού "Otaku no Sekai". Θα χαρούμε να σας δούμε από κοντά, αλλά και να ακούσουμε τη γνώμη σας!
  3. Ευχαριστώ! Να'στε καλα! Θα με παχύνετε όμως Και ευτυχώς (δυστυχώς για την πορτοφόλα μου...) μου αρέσουν και άλλα κόμικ εκτός από το Στόρμ :Ρ Από το όνομα πιστεύω φαίνεται τι είδος κόμικς διαβάζω αυτή την εποχή. Βέβαια, δεν γνωρίζω ακόμα τι σχέση έχει αυτό το φόρουμ με μάνγκα, αλλά θα δούμε...
  4. Ένα γειά και καλώς σας βρήκα σε όλα τα μέλη του Φόρουμ. Σας βρήκα από το sff.gr, και τη σχετική ανακοίνωση για το κόμικ του Στόρμ. Ομολογώ ότι δεν είχα ακούσει ξανά για το φόρουμ σας, αλλά φαίνεται cozy μέρος, και είπα ν'αράξω. Ένα μεγάλο μπράβο ακόμα σχετικά με την έκδοση που με έφερε ως εδώ, και ελπίζω να κάνουμε καλή παρέα με όλους. Well met, όπως λένε και στην Faeurn.
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.