Μετάβαση στο περιεχόμενο

natsinas75

Νέα Μέλη
  • Περιεχόμενο

    7
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

Σχετικά με το μέλος natsinas75

  • Γενέθλια 08/07/1975

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

Το μπλοκ πρόσφατων επισκεπτών είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες.

natsinas75's Achievements

Μόλις μπήκα

Μόλις μπήκα (1/9)

36

Συνολική φήμη στο GC

  1. Καλησπερα σας! Ξανανοιγω αυτο το πολυ παλιο θεμα γιατι κανω μια ερευνα για ολες τις ιστοριες του Ομπραξ που εχουν δημοσιευτει στην Ιταλια αλλα κυριως στη Γαλλια, γιατι εκει ειναι περισσοτερες. Προσπαθω κατ αρχας να ταυτοποιησω τα τευχη που εκδοθηκαν στην Ελλαδα με αυτα που εκδοθηκαν στη Γαλλια και δια της ατοπου να καταλαβω ποια ειναι τα αδημοσιευτα. Εχω ταυτοποιησει τα περισσοτερα ελληνικα τευχη, εχω βρει και καποια αδημοσιευτα. Ηθελα να ρωτησω αν καποιος γνωριζει καποιο γαλλικο γκρουπ οπου μπορω να βρω πληροφοριες για τευχη Ομπραξ και πιθανον pdf με τευχη (εχω βρει ηδη ενα αλλα δεν υπαρχουν ολα). 'Η εν πασει περιπτωση καποιον γνωστη της γαλλικης σειρας Ombrax με τον οποιο θα μπορεσω να ανταλλαξω δυο κουβεντες για να προχωρησω το προτζεκτ. Σας ευχαριστω
  2. natsinas75

    ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ

    Σ ευχαριστω, θα χρειαστει κυνηγι. Και ναι, ψαχνω το νουμερο 1 του 1983..
  3. natsinas75

    ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ

    Εδω και 1μιση μηνα που εχω ξεκινησει να ψαχνω, δεν νομιζω να υπαρχει σαιτ κομικ, περιοδικων, βιβλιων, αγγελιων, κλπ κλπ στο ελληνικο διαδικτυο που δεν εχω ξεψαχνισει. Επισης εχω στειλει απειρα μηνυματα σε απειρο κοσμο, σε σημειο που νομιζω εχω γινει ενοχλητικος Εχω βρει παρα πολλα, σχεδον ολα οσα εψαχνα, αλλα το 1 δεν εμφανιστηκε σχεδον ποτε (νομιζω καποια στιγμη πετυχα σε καποιο σαιτ μια αγγελια του που ειχε ληξει πριν 3 χρονια ή κατι τετοιο) Δυστυχως μενω εξωτερικο για να ψαξω περιπτερα και παλαιοπωλεια απο κοντα. Αν φετος καταφερω να ρθω, θα κανω μια καταδρομικη..
  4. natsinas75

    ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ

    Σ υχαριστω πολυ. Ουτε εγω το χω δει γι αυτο ειπα να ρωτησω μπας και το ειδε κανενας αλλος αλλα φαινεται οτι δεν...
  5. natsinas75

    ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ

    Λυκοι του Ονταριο, ποσο δυσκολο ειναι να βρεθει το νουμερο ενα της Περιπετειας απο το 1983? Και ποσο κοστιζει πανω κατω (αν υπαρχει εκτιμηση)?
  6. Επισης, Θα ηθελα να προσθεσω οτι το φορουμ μου σταθηκε ιδιαιτερα χρησιμο, καθως μετα απο το τοσα χρονια ειχα ξεχασει σχεδον τα παντα. Χαρη σ εσας εδω ξαναθημηθηκα ολα τα νουμερα, αυτα που δεν ειχαν δημοσιευτει ακομα οταν εγω ειχα σταματησει (νουμερα 445 ως 482) καθως και για τις αδημοσιευτες ιστοριες απ τα ιταλικα. Καθως μιλαω ιταλικα, θα προστεθουν κι αυτα στη συλλογη. Κι ολα αυτα χαρη στις λιστες σας.
  7. Καλησπερα κι απο μενα Σε 5 σειρες η ιστορια μου: To καλοκαιρι του 1994, εφυγα απ το σπιτι για να σπουδασω και στις διακοπες των Χριστουγεννων που επεστρεψα, οι κουτες μου με τις Περιπετειες ηδη κειτονταν ποιος ξερει σε ποια χωματερη. 26 χρονια αργοτερα (τον προηγουμενα μηνα δηλαδη) και ενω στο μεσοδιαστημα δεν ασχοληθηκα καθολου με Ομπραξ, Μαρκ η Μπλεκ, επεσα τυχαια πανω σ ενα γκρουπ του φεισμπουκ για το Λοχαγο Μαρκ, ξυπνωντας την παιδικη και εφηβικη νοσταλγια. Εκτοτε εχω επιδοθει σε ενα κυνηγι αποκτησης των παλιων τευχων, δοκιμαζοντας την ιδια ηδονη με αυτη που ενοιθα καθε Πεμπτη πηγαινοντας στο περιπτερο, σχεδον 30 χρονια πριν.. Χαιρετισματα λοιπον απ την Λατινικη Αμερικη Βασιλης
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.