Μετάβαση στο περιεχόμενο

Steelhead

Νέα Μέλη
  • Περιεχόμενο

    3
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

Σχετικά με το μέλος Steelhead

  • Γενέθλια 12/10/1976

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

  • ΓΕΝΟΣ
    Male
  • Χώρα
    Greece

Steelhead's Achievements

Μόλις μπήκα

Μόλις μπήκα (1/9)

41

Συνολική φήμη στο GC

  1. Παιδιά σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις! Ιδιαίτερα για την σελίδα στο FB απο όπου μπορώ να παρακολουθώ τις εκδόσεις στα αγγλικά αλλα όχι μόνο!. Σιγά σιγά θα τα ψάξω όλα!. Φίλε μεγιστάνα σωστό το σχόλιο σου μάλλον απο εκεί θα το θυμάμαι αλλα συμφωνώ απόλυτα με το σχόλιο του Μεγάλου!
  2. Χαιρετίζω την παρέα. Σαν νεοφώτιστος στα γαλλικά κλασσικά SF και στο Jodoverse πέρα απο κάποιον ενθουσιασμό που θυμιζει αμυδρά εκείνες τις μαγικές στιγμές νεωτέρων ηλικιών άρχισε να με διακατέχει και μια ακόρεστη δίψα να ανακαλύψω πιό πολλά δημιουργήματα αυτής της κατηγορίας. Η αλήθεια είναι οτι στα γούστα είμαι λίγο ρομαντικός και η όλη αυτή ατμόσφαιρα μαζί με την κάπως ρετρό για κόμιξ αισθητική με γοητύει πολύ. Το θέμα είναι οτι εκτός απο την JODO τριλογία που κατάφερα να αποκτήσω με λίγη τύχη και αρκετή υπομονή σε αγγλικές hardcover εκδόσεις απο την Ηumanoids βλέπω οτι γενικά η διαθεσιμότητα αλλα και οι σχετικές με αυτήν την κατηγορία πληροφορίες είναι και οι δύο περιορισμένες.. Τα πιό πολλά απο ότι έχω καταλάβει είναι καταργημένα και όποτε κυκλοφορούν σε κάποια Αγγλική έκδοση συνήθως εξαφανίζονται "μεσα σε μια νύχτα" Δεν ξέρω κατα πόσο έχω καταλάβει τί παίζει και κατα πόσο πε΄φτω μέσα στις εντυπώσεις μου. ξέρω όμως πως διψάω για τέοια θεματολογία και ελπίζοντας το θέμα που άνοιξα σε αυτό το νήμα να είναι στην σωστή κατηγορία θα ήθελα να γίνει εφαλτήριο για την συλλογή σχετικών πληροφοριών και εκδόσεων για την δική μου αλλα και όχι μόνο διαφώτιση. Aρχικά να γράψω οτι με χαρά ήδh ανακάλυψα σε άλλο νήμα εδώ την επικείμενη έκδοση ενός τόμου του Moebius που θαυμάζω απεριόριστα. Με ενδιαφέρει επισης οποιαδήποτε πληροφορία για την συνέχεια του τόμου του Salambo που εκδόθηκε στα Ελληνικά απο τις εκδόσεις Βαβέλ του Salambo τών Flaubert Druillet καθώς και για την διαθεσιμότητα εκδόσεων μέσα απο τις ιστορίες του Metal Hurlant.. Δεκτές φυσικά και ηλεκτρονικές εκδόσεις αν και βασικα είμαι οπαδός της νοοτροπίας που λέει οτι τα comics είναι σαν τις γυναίκες, θέλουν να μπορείς να τα πιάνεις... Tέλος οποιαδήποτε πληροφορία ή παραπομπή σχετικά με αυτό το είδος, τους δημιουργούς του και σχετικές εκδόσεις που αγνοώ θα μου ήταν παραπάνω απο πολύτιμη. Ελπίζω να μην κούρασα, ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  3. Steelhead

    Καλώς σας βρήκα.

    Μετα απο κάποια χρόνια αδράνειας ξανανανκάλυψα την χαρά του να διαβάζω κόμιξ. Μεγαλωμένος με τα Σπαιντερ μαν του Καμπανά και τα X-MEN της Μαμούθ κόμιξ, τον Αστερίξ, τον Λούκυ Λούκ,τον Τεν Τεν, τον Μικυ Μαους όπως πολοί άλοι φαντάζομαι εδω πέρα. Αργότερα άρχισα να διαβάζω ξένα κόμιξ κυρίως Marvel με αγαπημένο ήρωά μου τον Daredevil, αλλα και κάποια ανεξάρτητα Αμερικάνικα όπως του Paul Pope. Πλέον διαβάζω κυρίως κόμιξ με θεματολογία κοινωνική η SF όπως το Persepolis, το Blankets, αλλα και κλασικά έργα ευρωπαίων δημιουργών τα οποια ομολογώ οτι τα αγνοούσα λόγω ..αδιαφοράς νεότερος. Έχω πάθει πλάκα με τα comics του Jodorovsky (Incal, Metabarons, Megalex) και με διακατέχει μια δίψα να ανακαλύψω δημιουργίες του philippe druillet του Moedius κλπ ενώ έχω μεγάλο πόθο να διαβάσω την συνέχεια του Salambo του Druillet που κυκλοφόρησε κάποτε σε έναν εξαιρετικό τόμο στα ελληνικά αλλα ποτέ δεν ολοκληρώθηκε και αδυνατώ να βρώ την συνέχεια σε κάποια έκδοση στα Αγγλικά.. Αυτά τα λίγα απο εμένα. Χάρηκα που σας βρήκα και ελπίζω με την παρουσία μου εδώ να μπορέσω να εμπλουτίσω τις γνώσεις μου για τα κόμιξ αλλα και να κάνω νέους διαδιτυακούς και γιατί όχι διαζώσης ομοιοπαθείς φίλους. Πέτρος.
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.