Μετάβαση στο περιεχόμενο

ntinosaur

Νέα Μέλη
  • Περιεχόμενο

    4
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

  • Χώρα
    Greece

ntinosaur's Achievements

Μόλις μπήκα

Μόλις μπήκα (1/9)

48

Συνολική φήμη στο GC

  1. Αν και η στην περίπτωση του Boyhood είμαι στην ίδια κατηγορία με τον Tightwad, έχει ένα δίκιο ο rorschach γενικά, καθώς τα περισσότερα σάιτ (τα γνωστότερα τουλάχιστον) αντί να ασκούν ουσιαστική κριτική σε μία ταινία, καταλήγουν να τις προωθούν (σε φάση "Ουοου αυτή η ταινία είναι απίστευτη δικέ μου !"). Αυτή η απώλεια πλοκής ήταν που μου άρεσε στο Boyhood. Κάποια πράγματα απλά γίνονται, δεν είναι όλα ένας κύκλος. Τώρα το αν αυτή η ταινία θα γίνει αριστούργημα στα μάτια μου, αυτό θα το αποδείξει ο χρόνος, όποτε και ο αρχικός ενθουσιασμός θα κάνει χώρο για την ανάλυση της ταινίας.
  2. Είδα πρόσφατα το Gone Girl του David Fincher. Δεν έχω διαβάσει το βιβλίο στο οποίο βασίζεται, αλλά μου άρεσε πάρα πολύ. Συνεχείς ανατροπές, φοβερή μουσική και βέβαια πολύ καλές ερμηνείες. Είδα επίσης το Interstellar, το οποίο μου άρεσε αρκετά, αλλά δεν με τρέλανε. Ήτανε μία φοβερή οπτικοακουστική εμπειρία, αλλά το θέμα της ταινίας δεν ένιωσα πως ήταν κάτι το πρωτόγνωρο. Στο ίδιο στυλ και είδος ταινίας, μου άρεσε πάρα πολύ περισσότερο το Contact, που βασίζεται σε βιβλίο του Carl Sagan. Και πάλι όμως χαίρομαι που ένας τόσο γνωστός σκηνοθέτης όπως ο Νόλαν ασχολείται με τόσο ενδιαφέροντα θέματα. Και σίγουρα αξίζει οσκαράκι στα εφέ, ήταν εντυπωσιακότατα ! Η ταινία που με εντυπωσίασε περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη πάντως, ήταν το Boyhood του Richard Linklater. Βλέπουμε την πορεία ενός παιδιού 6 χρονών, για 12 χρόνια, μέχρι δηλαδή την ενηλικίωση του. Το τρελό είναι ότι η ταινία γυρίστηκε όντως σε 12 χρόνια, βλέποντας έτσι στα αλήθεια ένα παιδί (και το υπόλοιπο καστ που τον περιτριγυρίζει) να μεγαλώνει και να ωριμάζει. Καταπληκτικές ερμηνείες από Ethan Hawke και Patricia Arquette, όλες οι σκηνές πολύ φυσικές στην εκτέλεση τους (χαρακτηριστικό θα έλεγα του Richard Linklater) και πολύ συγκινητική. Ένα μεγάλο ρίσκο που για εμένα τουλάχιστον, αποδείχθηκε ότι δεν ήταν ένα απλό gimmick και άξιζε όλον τον κόπο !! Από ταινίες που θέλω να δω, είναι το Birdman. Και μόνο το γεγονός ότι η ταινία έχει γυριστεί με τέτοιον τρόπο ώστε να δίνεται η ψευδαίσθηση στον θεατή ότι είναι όλη μία τεράστια ενιαία λήψη είναι αρκετός για να τρέξω να την δω μόλις βγει. Ελπίζω όπως και στην περίπτωση του Boyhood να μην είναι το μόνο ενδιαφέρον χαρακτηριστικό της ταινίας (το τρέιλερ και οι κριτικές μου δίνουν ελπίδες πως ισχύει αυτό).
  3. christs Σ'ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια ! Δεν περίμενα ότι θα πόσταρες το σκίτσο μου στο forum !! Angel.tze Δεν ήμουν πολύ σαφής. Διάβαζα Ντίζνεϋ. Αν και μου αρέσει να ανατρέχω στα παλιά μου περιοδικά, αυτόν τον καιρό έχω στραφεί σε άλλες εταιρείες... Γενικά σας ευχαριστώ όλους πάαρα πολύ για την φιλοξενία σας !!!
  4. ntinosaur

    Καλησπέρα

    Γεια σας ! Με λένε Κωνσταντίνο και βρήκα αυτό το σάιτ μετά από σύσταση ! Είμαι 23 χρονών, από μικρός διάβαζα κυρίως κόμικς (Κόμιξ, Αλμανάκο, Μίκυ Μάους και τα συναφή). Είχα παρατήσει αυτό το χόμπυ αλλά πριν 1 χρόνο τώρα έκανα μία καινούρια αρχή, αυτήν τη φορά με διάφορες γραφικές νουβέλες όπως Watchmen, All-Star Superman, Flex Mentallo. Αυτήν την περίοδο ακολουθώ την σειρά Saga του Brian K. Vaughan, διαβάζω το Foundation του Ασίμωβ. Επίσης ήθελα να ασχοληθώ με την σειρά Discworld του Terry Prachet αλλά δεν ήξερα από που να ξεκινήσω. Ήδη μέσα σε μία ημέρα στο σάιτ, κατέληξα να παραγγείλω το The Colour Of Magic της σειράς ! (μέσω εικόνας/χάρτη που πόσταρε κάποιος άλλος χρήστης) Τέλωσπάντων, χαίρομαι που βρήκα αυτό το σάιτ και ελπίζω να βοηθήσω/συμμετέχω σε ενδιαφέρουσες συζητήσεις/προτάσεις για το αγαπημένο μας χόμπυ !
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.