Μετάβαση στο περιεχόμενο

FRAGiSKOS V.

Νέα Μέλη
  • Περιεχόμενο

    11
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

Όλα όσα δημοσιεύθηκαν από FRAGiSKOS V.

  1. οχι για καποιο ιδιαιτερο λογο..απλα καποια στιγμη ειχα δυο τετοια μικρα σημειωματαρια, αδεια κενα εντελως, και μου ηρθε η ιδεα να τα γεμισω με σχεδια! ειναι πολυ μικρα, αλλα εχει καμια 30αρια σχεδια πανω κατω το καθε τετραδιακι !
  2. Και επειδη σας ειχα υποσχεθει καποια παλαιοτερα σχεδια..
  3. μονο στην περιπτωση που ξεκινησω κατι πριν βγω (αλλα ακομα και τοτε, εχω συνεχισει σχεδια μου σε καφετεριες κλπ ). οταν αρχισω κατι το τελειωνω στην ιδια μερα!
  4. πανω κατω μια με μιαμιση ωρα, αλλα εξαρταται το σχεδιο..σκεψου ο white επειδη ηταν στο τετραδιακι που ειναι μικρο, με πηρε μιαμιση ωρα και βαλε, γιατι εσβηνα και ξανασχεδιαζα μεχρι να μου βγει οπως το ηθελα! άλλα μπορει να με παρουν και λιγοτερο απο ωρα, οπως η σκηνη απτο nightmare before christmas!
  5. Παιδια σορρυ που δεν σας απαντησα νωριτερα, αλλα αυτη η διπλωματικη με εχει πεθανει τις τελευταιες μερες και τρεχω και δεν φτανω! Χαιρομαι που σας γνωριζω ολους καθε μερα και σας ευχαριστω για τα καλα σας σχολια! arianna ναι οτι βλεπεις βλεπεις το εχω σχεδιασει εγω! (μολυβι, πενακι, μαρκαδοροι τιποτα αλλο), και μου αρεσει αυτη η αισθηση του noir, του σκοτεινου (sin city οσο δεν παει), γιαυτο θα χρησιμοποιησω σπανια χρωμα (αντε κανενα κοκκινο για καποιες λεπτομερειες). Luffy, maestro, le pit και υπολοιποι σας ευχαριστω! Τωρα για σενα πολυσυλλεκτικοτερε πολυσυλλεκτη comicsking, μεσα επεσες με το σχολιο σου. Αυτο ειναι που προσπαθω να κανω το τελευταιο καιρο, να δωσω μια κινηση στα σχεδια μου για να ετοιμασω δειλα δειλα ενα κομικ! Ιδεες και σεναρια μου ερχονται συνεχεια στο μυαλο μου, και θελω να ξεκινησω να τα προσαρμοζω στο χαρτι! Ελπιζω να ερθει συντομα η στιγμη του comicdom !!! thanks guys!
  6. εγινε djo! θα δοκιμάσω την τυχη μου εκει τοτε!
  7. Κομικ-Μανιακ αύριο κιόλας θα κατέβω κέντρο να ξεκινήσω το ψάξιμο! Επομένως μετά από κάποια σχεδια που έχω ήδη κάνει και θα σας τα ανεβάσω μάλλον αύριο (να δείτε ολοκληρωμένη όλη την δουλειά μου μέχρι τώρα) έρχονται συντομα τα νεα, με τα καινουρια υλικα! Σκέφτομαι να φτιάξω και κάποιο blog για να τα έχω όλα συγκεντρωμένα! Σας ευχαριστώ και πάλι! Είμαι ενθουσιασμένος γιατι πρώτη φορά βλέπει τα σκιτσα μου και κάποιος εκτος παρέας, οικογένειας κλπ!
  8. Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ! Σας στέλνω και άλλα σχέδια να δείτε και να μου πείτε! Απλά, θα μπορούσατε να μου προτείνετε ίσως κάποια υλικά για να συνεχίσω τα σχέδια μου? Κάποιο είδος χαρτιού, μολυβιών κλπ? Να μην είναι τόσο πρόχειρα.. Επίσης επειδή βλέπω και σχέδια άλλων παιδιών μέσα στο φόρουμ που ειναι πραγματικά απίστευτα, και γενικά με λίγο ψάξιμο στο ιντερνετ, εγώ σαν αρχάριος (ούτε σπουδές πάνω στο σχέδιο, απόλυτα αυτοδίδακτος) τι θα μου προτείνατε να κάνω για να το εξελιξω λίγο το θέμα? Το μοναδικό που ακολουθώ πιστά, είναι η εξάσκηση, και βλέπω σε σχέση με παλαιότερα σχέδια έχω βελτιωθεί, άλλα θα είχατε κάτι για να με καθοδηγήσετε?
  9. FRAGiSKOS V.

    Κάποια σχέδια για αρχή..για δείτε!

    Καλησπέρα σας! Όπως σας είπα και στον χαιρετισμό μου, θα σας στείλω κάποια από τα σχέδια μου για να μου πείτε τη γνώμη σας και να κάνετε ελεύθερα την κριτική σας! Δεν έχω κάποιο ιδιαίτερο τρόπο που ζωγραφίζω (βλέπω ή φαντάζομαι κάτι, το σχεδιάζω με μολύβι και τις περισσότερες φορές το περνάω με έναν μαύρο μαρκαδόρο), όσο για τα μέσα που χρησιμοποιώ? απλό απλούστατο χαρτί α4, κόλλα αναφοράς με γραμμές, χαρτονάκια, ακόμα και πάνω σε χαμένες συνταγές της μάνας μου !! Όσο για το μολύβι, πάντα το αγαπημένο μου 2 1/2 ΗΒ. Επίσης δεν έχω κάνει κάποια επεξεργασία εκτός από κάποια φίλτρα στον φωτισμό (αυτά του instagram)! Θα περιμένω τις εντυπώσεις σας!
  10. FRAGiSKOS V.

    Γειά χαρά σε όλους!!

    Καλώς σας βρήκα φίλοι! Είμαι ο Φραγκίσκος (ή FRAGiSKOS V. όπως θα δείτε), και χαίρομαι πολύ που είμαι και εγώ μέλος αυτής της παρέας! Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου είμαι με ένα μολύβι στο χέρι και ζωγραφίζω (οπουδήποτε! άλλωστε ακόμα υπάρχει στο σαλόνι το τραπεζάκι όπου από κάτω υπάρχει μια ιστορία με παιδιά και γονείς σε μία παιδική χαρά -γύρω στα 3 με 4, σύμφωνα με τα λεγόμενα των γονιών μου- ). Δεν έχω σπουδάσει τίποτα σχετικό με σχέδιο, δεν έχω κάνει ποτέ κάποιο μάθημα σχεδίου, εκτός απο αυτά που μας έκαναν πριν κάποια χρόνια στο λύκειο, και ζωγραφίζω απλά από χόμπυ στον ελεύθερο μου χρόνο. Λόγω σχολής δεν έβρισκα χρόνο να ασχοληθώ, όμως τον τελευταίο χρόνο που τελείωνα με τα μαθήματα, ξαναέπιασα μολύβια και πενάκια και ζωγράφιζα ότι έβλεπα ή φανταζόμουν, και φαίνεται ότι άρεσε το αποτέλεσμα! Έγινα μέλος της ομάδας, ύστερα από παρότρυνση φίλων που ήξεραν το φόρουμ, και όπως και εκείνοι έτσι και εγώ πιστεύω ότι θα μου κάνει καλό να ακούσω κριτικές και γνώμες από έμπειρα άτομα του χώρου, για να μπορέσω να γίνω καλύτερος, και να το προχωρήσω και λίγο παραπάνω. Θα σας στείλω κάποια απο τα σχέδια μου, στον αντίστοιχο χώρο του φόρουμ, και θα περιμένω τα σχόλια σας! Καλή συνέχεια, και θα τα λέμε συχνά!
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.