Μετάβαση στο περιεχόμενο

grinddude

Νέα Μέλη
  • Περιεχόμενο

    8
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

Σχετικά με το μέλος grinddude

  • Γενέθλια 08/11/1971

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

  • ΓΕΝΟΣ
    Male
  • Χώρα
    United States

grinddude's Achievements

Μόλις μπήκα

Μόλις μπήκα (1/9)

23

Συνολική φήμη στο GC

  1. Ευχαριστώ πολύ και πάλι για τη διευκρίνηση. Οι ερωτήσεις μου έχουν απαντηθεί.
  2. Ευχαριστώ για τη σαφή και ολοκληρωμένη απάντηση καθώς δεν είναι ξεκάθαρο, όπου και αν διάβασα, ποιά είναι τα Νέα Μέλη και ποιά τα (πλήρη) Μέλη.
  3. Λυπάμαι που ξαναενοχλώ όμως στο παραπάνω link αναφέρεται πως πρόσβαση έχουν "τα κανονικά μέλη, άτομα δλδ τα οποία έχουν κάποιου είδους επαφή, γνωριμία μεταξύ τους"...Επαφή εντός ή εκτός forum; Και σε κάθε περίπτωση πως θα γνωρίζουν οι admin αν δύο άτομα "έχουν επαφή" ώστε να έχουν δικαιώματα στο Παζάρι; Μήπως υπονοείται πως πρέπει και οι δύο να είναι μέλη της Λέσχης Φίλων Κόμικ;
  4. Ευχαριστώ για την απάντηση όμως το πρόβλημα που είχα στο πρώτο posting και μου έλυσε ο Germanicus ήταν πως δεν μπορούσα να κατεβάσω αρχεία. To πρόβλημα που έχω τώρα είναι πως δεν έχω δυνατότητα δημοσίευσης στο Παζάρι όμως διαβάζοντας του όρους βρήκα πως πλήρη πρόσβαση έχουν μόνο τα Μέλη του forum και όχι τα Νέα Μέλη. Πως ένα Νέο Μέλος του forum γίνεται κανονικό Μέλος;
  5. Θα ήθελα να ρωτήσω γιατί στο thread των "Προσφορών" και των "Αναζητήσεων" μου βγάζει το μύνημα "δεν μπορείται να ξεκινήσετε νέο θέμα"; Είναι εύκολο να τροποποιηθούν τα δικαιώματά μου αναλόγως ώστε να έχω την δυνατότητα να κάνω αναρτήσεις; Ευχαριστώ!
  6. Ευχαριστώ για τις διευκρινήσεις!
  7. grinddude

    Ερωτήσεις

    Μήπως θα μπορούσε κάποιος να με βοηθήσει: όταν πάω να κατεβάσω κάποιο αρχείο cbr, rar ή pdf βγαίνει το μήνυμα "Sorry, you don't have permission for that!". Πως θα αποκτήσω δικαιώματα ώστε να μην έχω το ίδιο πρόβλημα στο μέλλον; Επίσης υπάρχει κάποιο thread στο forum όπου τα μέλη γράφουν ποιά τεύχη των comics ψάχνουν είτε για ανταλλαγή είτε για λήψη (κάτι σαν requests); Ευχαριστώ!
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.