Μετάβαση στο περιεχόμενο

Aarbron

Νέα Μέλη
  • Περιεχόμενο

    13
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

Σχετικά με το μέλος Aarbron

  • Γενέθλια 08/21/1986

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

  • ΓΕΝΟΣ
    Male
  • Χώρα
    Greece

Aarbron's Achievements

Μόλις μπήκα

Μόλις μπήκα (1/9)

54

Συνολική φήμη στο GC

  1. έγινε μαν, θα ρωτήσω για μαρκαδοράκι σε κανά βιβλιοπωλείο. θένξ!
  2. δεν έχω θέμα αν θα είναι μαρκαδοράκι ή όχι, απλά νόμιζα ότι είναι λίγο παχιά και ότι τα στυλό είναι για χειρουργικής ακρίβειας λεπτομέρειες. σε φάση ότι τα μαρκαδοράκια είναι για περίγραμμα πχ και ότι τα στυλό είναι για σκιές ή δεν ξέρω και γώ τι. δεν είμαι και σίγουρος κιόλας, άλλωστε γι'αυτό και έκανα το θρέντ.
  3. γειά στην παρέα! αυτή τη περίοδο γράφω ένα μεγάλο σενάριο το οποίο σκοπεύω να σκηνοθετήσω και να το κάνω ταινία. είναι σε φάση sin city, ασπρόμαυρο ή κιτρινόμαυρο με χρώμα μόνο σε στρατηγικά σημεία. ταυτόχρονα θέλω να σχεδιάσω με μαύρο στυλό τους χαρακτήρες και γενικά μερικές σκηνές. γκούγκλαρα, αλλά μπερδεύτηκα περισσότερο. οποιαδήποτε βοήθεια πάνω στο θέμα θα εκτιμηθεί πάρα πολύ. ευχαριστώ για τον χρόνο σας!
  4. γεια χαρα μαγκες! ειχα κανει μερικα θεματα προσφατως στα οποια αναζητουσα σκιτσογραφο αλλα δεν εκατσε κατι,οποτε αποφασισα να παρω την κατασταση στα χερια μου.πιτσιρικας "το ειχα" το σπορ,αν ξαναπιασω μολυβι κ ασχοληθω αρκετα,πιστευω θα ξεσκουριασω.κατεβασα μερικα freeware προγραμματακια που ειδα εδω μεσα τα οποια θα τσεκαρω αργοτερα,στο μεταξυ ομως αν μπορουσατε να με κατατοπισετε σχετικα με τι εξοπλισμο θα χρειαστω θα σας ημουν πολυ ευγνωμων.πειτε μου τι χαρτι,(υπαρχουν μπλοκ με ετοιμα frames?) μολυβι,πενα,χρωματα,κλπ.υπενθυμιζω τα σκιτσα θα ειναι τυπου sin city,δηλαδη ασπρομαυρα με χρωμα μονο σε στρατηγικα σημεια.αν φαω κραξιμο λογω κραυγαλεας αντιγραφης τοτε θα το κανω σεπια,κιτρινομαυριλα φαση.αυτα προς το παρον.ευχαριστω για τον χρονο σας παιδες! one love.
  5. γεια χαρα μαγκες! ειχα κανει ενα θεμα στο "σεναριο" οπου ζητουσα σκιτσογραφο αλλα δεν βρηκα ακρη κ μου ειπαν να δοκιμασω σ'αυτη την ενοτητα.εχω ετοιμες ιδεες κ γενικα τα παντα,απο πλοκη μεχρι το πως θα ειναι οι ηρωες,το μονο που χρειαζομαι ειναι ενα καλο "μολυβι".η φαση θα ειναι τυπου sin city,δηλαδη ασπρομαυρα σκιτσα με χρωμα μονο σε στρατηγικα σημεια.ή αυτο ή με σεπια,για να μην ειναι τελειως αντιγραφη sin city.οποιος ενδιαφερεται ας μου στειλει μηνυματακι.ευχαριστω για τον χρονο σας παιδες κ σορρυ εαν ποσταρα σε ακυρη ενοτητα.
  6. οταν ημουν πιτσιρικας με λεγανε το παιδι-θαυμα,ζωγραφιζα με απιστευτες λεπτομερειες.εχω ομως να ασχοληθω χρονια με το σπορ κ εχω "σκουριασει".εχω κανει καποια προχειρα σκιτσα των ηρωων μου-για να εχω δειγμα για τον σκιτσογραφο μου-αλλα την τελικη πινελια θα την κανει αυτος.
  7. κανενας σκιτσογραφος να με βοηθησει? (σορυ για το σπαμ)
  8. ναι αγορινα εννοειται οτι οι χαρακτηρες θα ειναι απλοι,δεν θα υπαρχουν δρακοι-νιντζα με οπλα ακτινων λεηζερ κ τετοια.η φαση ειναι noir-ίλα,οι χαρακτηρες θα ειναι vintage ντυμενοι κ εξοπλισμενοι.για παραδειγμα ο ντετεκτιβ της υποθεσης θα οδηγαει ενα παλιο american muscle αμαξι,θα εχει ενα κτηνωδες περιστροφο τυπου dirty harry,θα φοραει καπαρντινα,νορμαλ παντελονακι,τιραντες,πουκαμισακι με γραβατα,καπελο ρετρο κ τα ρεστα.οι συμμοριτες θα φορανε σαλοπετες,ρουχα σκισμενα σε στρατηγικα σημεια,θα εχουνε μαχαιρια,αλυσιδες,καδρονια,σωληνες,κλπ.σκεψου μια μιξη the warriors (ειναι η all time favorite ταινια μου),sin city κ το point and click παιχνιδι fate by numbers. (απρομαυρο φουτουριστικο κ ρετρο ταυτοχρονα,τιγκα στην cult-ιά.)
  9. βασικα εχω πολλα σεναρια κατα νου,τα πιο πολλα ειναι για βιβλια ή ταινιες.αμα κατσω να τα αναλυσω εδω θα μας παρει αιωνες.παντως ενα απο τα σεναρια ειναι πανω κατω σε φαση sin city,both σαν πλοκη κ σχεδιασμο.εχω φτιαξει μια πολη τιγκα στην διαφθορα με μπατσους,ιερείς κ συμμοριες.η πολη χωριζεται σε "προαστια" ας το πουμε ετσι κ καθε "προαστιο" εχει τις δικες του συμμοριες. (των οποιων τα μελη κ η εμφανιση διαφερει απο προαστιο σε προαστιο.) επισης οι συμμοριες δεν θα αποτελουνται ολες απο ανθρωπους,αλλα κ απο διαφορα αλλα creatures,ενα εκ των οποιων θα ειναι κ ο eddie των maiden,μονο που δεν ειμαι ακομα σιγουρος αν θα πρεπει να ειναι πολλοι eddie ή ενας οπως επισης αν θα πρεπει να του αλλαξω την φατσα λιγο,ετσι για το ξεκαρφωμα.για λεπτομερειες καθως κ για αλλα σεναρια,στειλτε μηνυμα.
  10. Aarbron

    ειμαι το μυαλο κ ψαχνω τα χερια!

    γεια σας μαγκες! που λετε εχω ετοιμα σεναρια κ ιδεες για graphic novel.η φαση ειναι σε στυλ sin city,δηλαδη ασπρομαυρο κ μονο ενα χρωμα σε στρατηγικα σημεια.μονο που φοβαμαι οτι θα φαω κραξιμο γιατι θα ειναι κατι παραπανω απο επιρροη frank miller.αμα για καποιον λογο δεν κατσει το ασπρομαυρο στοιχειο,τοτε θα ειναι σε κιτρινομαυρο κ κοκινο για το αιμα.τα εχω σχεδιασει ολα στο μυαλο μου,μεχρι κ την τελευταια λεπτομερεια,το μονο που μου λειπει ειναι ενα ατομο να υλοποιησει το παθος μου! ευχαριστω για τον κοπο σας dudes!
  11. ωωωω ευχαριστω πολυ! αντε καλη αρχη να'χουμε.
  12. Aarbron

    Γειά χαρά dudes!

    γεια στην παρεα! ειμαι ο Nikki απο Αθηνα κ εψαχνα καιρο να σας βρω! δεν εχω μεγαλη γνωση απο comics (τα οποια φυσικα λατρευω),αλλα οτι πεσει στα χερια μου του δινω κ καταλαβαινει! μια ερωτηση τωρα.εχω σεναρια κ ιδεες για graphic novels τυπου sin city (ασπρομαυρα κ χρωμα μονο σε στρατηγικα σημεια ή σέπια χρωμα) κ ψαχνω τροπο να υλοποιησω τις ιδεες μου,μονο που δεν ξερω να ζωγραφιζω.το πως θα ειναι ομως το ολο σκηνικο το εχω ετοιμο στο μυαλο μου,μεχρι κ την τελευταια λεπτομερεια.δωστε μου λοιπον τα φωτα σας! ευχαριστω για τον χρονο σας μαγκες!
  13. flies around shit,bees around honey.

×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.