Μετάβαση στο περιεχόμενο

Balema

Νέα Μέλη
  • Περιεχόμενο

    7
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

  • Χώρα
    Greece

Balema's Achievements

Μόλις μπήκα

Μόλις μπήκα (1/9)

1

Συνολική φήμη στο GC

  1. Σας ευχαριστώ! Απλά να πω για το 9ο τεύχος έχει και ίδια photo στο link που σας έδωσα....ναι εννοείται ότι και εγώ θα προσπαθήσω να βοηθήσω τη κοινότητα, απλά μου φαίνεται πολύ περίεργο (για το 9ο τεύχος)! Σίγουρα θέλει πολύ δουλειά η οργάνωση τους... πραγματικά μου αρέσει που είμαι Μέλος εδώ!
  2. Α επίσης κοίτα αυτό το λινκ που για τίτλο του 9 έχει άλλα ντάλον, και εγώ αυτό τον τίτλο νόμιζα και μετά κατάλαβα ότι γίνεται χαμός....http://www.mycomics.gr/kabanas/spider-man.htm Συγκεκριμένα λέει: "Η νύχτα που πέθανε η Γκβέν Στέϋσυ" δημοσιεύτηκε στην Ελλάδα στον Σπάϊντερ Μαν #9 τον Δεκέμβριο του 1977, απο τις εκδόσεις Καμπανά. ΥΣ. Ελπίζω να μην είναι πρόβλημα που δίνω link από άλλο site!
  3. Ευχαριστώ! Αν επιτρέπεις, πως τους βρήκες τους υπότιτλους; Έμπαινες μέσα στα αρχεία και προσπαθούσες να κατλάβεις από μόνος σου; Για παράδειγμα το αϊρον μαν έχει τρεις τίτλους; Ευχαριστώ και πάλι!
  4. σπάιντερ-μαν από kabana Νο 8,9,10,11,14,25,26,65,141,589 και από modern times Νο1 και ένα που λέει hooky χωρίς να λέει απο ποιον! Χαλκ από modern times Νο1,2,3,4,5,6. Φάντομ από kabana Νο1,8,10 και τέλος Αϊρον Μαν από kabana Νο1! Σε ευχαριστώ τρελά γιατί πρόχειρα που κοίταξα στις παρουσιάσεις δεν υπάρχουν υπότιτλοι!!!
  5. Ευχαριστώ! Δλδ που θα βρω αυτές τις παρουσιάσεις μπας και βγάλω άκρη για τα δικά μου; Και γενικά εκτός από αυτή την υπέροχη κοινότητα ύπάρχει αλλού που μπορεί να βρω τους τίτλους των τευχών; Και μια τελευταία ερώτηση, αν έβαζα ποια τεύχη έχω (τα νούμερα) θα βοηθούσε να μου λέγατε μήπως ξέρατε τους τίτλους; Ευχαριστώ για την υπομονή σας!!!! ΥΣ. Μιλάω για την ελληνική version.
  6. και γιατί θέλω να τα έχω ταξινομημένα τα βάζω με το τίτλο του τεύχους. Αλλά τα πιο πολλά δε βγάζω άκρη με το τίτλο ειδικά από τις εκδόσεις kabanas hellas το σπάιντερ-μαν και φάντομ και από τη modern times το σπάιντερ-μαν και χαλκ. Που μπορώ να βρώ τους τίτλους τους; Τα νούμερα των τευχών φαίνονται... Σας ευχαριστώ!!!!!
  7. ΟΚ μπορώ τώρα! Καλημέρα!!!!

×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.