Μετάβαση στο περιεχόμενο

stratilatis

Νέα Μέλη
  • Περιεχόμενο

    3
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

Σχετικά με το μέλος stratilatis

  • Γενέθλια 03/24/1967

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

  • ΓΕΝΟΣ
    Male
  • Χώρα
    Greece

stratilatis's Achievements

Μόλις μπήκα

Μόλις μπήκα (1/9)

36

Συνολική φήμη στο GC

  1. Νέα από τη Σουηδία.. Τον περασμένο Απρίλιο στη Σουηδία πουλήθηκε το πρώτο τεύχος κόμιξ KALLE ANKA & C:ο έτος 1948 για 165.000,00 κορώνες! Δηλαδή: 18.293 Ευρώ!!!!! Η δημοπρασία κράτησε 1 ώρα και 20 λεπτά. Το KALLE ANKA είναι το όνομα του Ντόναλντ Ντακ στα σουηδικά.
  2. Η πρώτη μου "κούτα" ήταν μια κούτα Νουνού. Ήταν από εκείνες τις κούτες της δεκαετίας του 70΄ που αργά ή γρήγορα θα γινόταν το μικρό μου θησαυροφυλάκιο για τα μικρά μου κόμιξ. Ο Δραγώνας έφτανε στο Νησί φαίρνοντας μαζί του τα "παράθυρα" προς το όνειρο! - Μη διαβάζεις όταν τρως! - Έκανες τα μαθήματά σου;! - Θα χαλάσεις τα μάτια σου στο σκοτάδι! ...Μερικές σκόρπιες κουβέντες έρχονται απ' το παρελθόν, από κείνα τα αγνά χρόνια, μιας άλλης εποχής... Της εποχής όπου όλα ήταν ξεκάθαρα και θαυμαστά! Ο κόσμος νέος και μεις παιδιά... Με ένα Μίκυ στα χέρια μ' ένα Ταρζάν μ ' ένα Μπλεκ και μ' ένα Μάρκο Πόλο να ατενίζουμε τις μικρές - μικρές εικόνες και να ζούμε μέσα σ' αυτές. Εκείνη η πρώτη μου κούτα δεν υπάρχει πια... έμεινε σ' ένα υπόγειο για χρόνια κλεισμένη ώσπου να διαβρωθεί απ' την υγρασία κι ύστερα να χαθεί... Ήθελα να' ξερα που να βρίσκονται όλες αυτές οι "χαμένες" μας κούτες... εκείνες που περιείχαν το "γάλα" της φαντασίας μας, σε ποιο Παράλληλο Σύμπαν άραγες να έχουν συγκεντρωθεί; Ποιος είναι αυτός ο "Άγνωστος Συλλέκτης" που τις κατέχει πλέον; Αν μπορούσα να μιλήσω με τον εφευρέτη Κύρο απ' την Αθήνα του 2011 θα του έλεγα να φτιάξει μια μηχανή για να ανακαλύψειεκείνον τον μαγικό κόσμο που περιέχει "όλες τις χαμένες μας κούτες" και να ρωτήσει τον "Άγνωστο Συλλέκτη" αν είναι όλα καλά, αν εκείνος διαβάζει κόμιξ, αν τ' αγαπάει, αν τα συντηρεί σωστά και αν ξέρει τον τρόπο για να επιστρέψουν μια μέρα πίσω, ανέγγιχτες μαζί με την πρώτη εκείνη αίσθηση που είχαμε όταν πρωτοδιαβάσαμε κόμιξ!!!...
  3. stratilatis

    Γεια χαρά σε όλους!

    Χαιρετώ την παρέα! Μετά από πολύ καιρό που περιπλανήθηκα επαγγελματικά εντός και εκτός Ελλάδος μπορώ επιτέλους να ασχοληθώ και με σοβαρά πράγματα! Τα Κόμιξ! Μαζί με τον γιο μου ανοίγουμε παλιές κούτες και αρχειοθετούμε σε βιβλιοθηκες τους μικρούς μας θησαυρούς. Για να δούμε τι θα βρούμε! Ως τώρα ασχολούμαστε με τα Ντίσνευ... Να είστε όλοι γεροί και δυνατοί!!!!!
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.