Μετάβαση στο περιεχόμενο

Nikos H.

Νέα Μέλη
  • Περιεχόμενο

    3
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

  • Χώρα
    Greece

Nikos H.'s Achievements

Μόλις μπήκα

Μόλις μπήκα (1/9)

8

Συνολική φήμη στο GC

  1. Βοήθησες πάρα πολύ! Μου έλυσες ακριβώς την απορία που είχα. Θα κάτσω να τα ψάξω ξεχωριστά λοιπόν όλα αυτά, ευχαριστώ!
  2. Σας ευχαριστώ όλους για τις προτάσεις, θα ρίξω μια ματιά σε όλα τα βιβλία που προτείνετε, και αναλόγως το περιεχόμενο, τις τιμές και τη διαθεσιμότητα θα ψάξω να αγοράσω κάποιο από αυτά. Κάτι τέτοιο ψάχνω κι εγώ, για να δω ίσως κάποιες βασικές τεχνικές στο σχέδιο. Πιο πολύ να δώσω λίγο "βάθος" στα σχέδιά μου που είναι πολύ επίπεδα, και να πάρω ιδέες για εκφράσεις, γενικώς να βελτιώσω λίγο κάποια απλά σχέδια σε χαρακτήρες. Αλλά όλα όσα βρίσκω αφορούν ή marvel ή manga, ή προσωπογραφίες και ανατομία σώματος με μολύβι και γενικώς πιο προχωρημένα πράγματα. Γι αυτό με ενδιαφέρει να κάνω έναν διαχωρισμό, για να μπορέσω να ψάξω πιο συγκεκριμένα πράγματα. Άλλο πχ το "απλό" στυλ των Simpsons, άλλο το λεπτομερές στυλ της Marvel. Άλλο το "καρτουνίστικο" σχέδιο του Edika, και άλλο το πιο "σκοτεινό" στυλ του Mezzo. Γι αυτό ρώτησα για κατηγορίες και είδη, μήπως μπορέσω να τα βάλω σε μια τάξη όλα αυτά τα στυλ για να τα ψάξω ξεχωριστά, και να βρω ποιό είναι το είδος που με ενδιαφέρει.. (Σαν να λέμε blues, jazz, pop κλπ. Αν αναζητήσεις πληροφορίες για "μουσική" χωρίς να ξέρεις ποιο είδος ψάχνεις, δεν θα βγάλεις άκρη ποτέ).
  3. Καλησπέρα παιδιά! Νέος στην παρέα σας. Από comics δεν είμαι από τους φανατικούς, η μόνη μου επαφή είναι τα περιοδικά "βαβέλ", τα βιβλία του Αρκά, και από cartoon λατρεύω τους Simpsons. Δεν έχω ασχοληθεί με το σχέδιο και τα comics, αν και πάντα ζωγράφιζα σκιτσάκια, "μουτζούρωνα" δημιουργικά τα βιβλία μου στο σχολείο κλπ. Χωρίς να θέλω να ασχοληθώ σοβαρά με το αντικείμενο (παρ' όλο που θαυμάζω την έμπνευση και το καλλιτεχνικό σχέδιο σε πολλά comics που συναντώ), είπα στον ελεύθερό μου χρόνο να βελτιώσω λίγο τα σχέδιά μου και να μάθω μερικά πράγματα παραπάνω. Δυστυχώς οι πληροφορίες που βρίσκω στο internet είναι ένα χάος, και εδώ χρειάζομαι τη βοήθειά σας. Μπορείτε να με κατατοπίσετε πάνω στις κατηγορίες των comics, και σε τι είδη χωρίζονται? Για παράδειγμα όταν ψάχνω για οδηγίες πάνω στο σχέδιο, βρίσκω πληροφορίες από manga, comics στο στυλ της marvel, ρεαλιστικά σχέδια, μέχρι strips από εφημερίδες και τα σχετικά. Μια τεράστια γκάμα από όλα τα είδη. Το στυλ που με ενδιαφέρει εμένα είναι κάτι απλό, (όπως για παράδειγμα οι φιγούρες των Simpsons, που είναι και από τις πιο βασικές μου επιρροές). Δεν έχω μεγάλες δυνατότητες για να ζωγραφίζω ρεαλιστικά με μολύβι, να σχεδιάζω δύσκολες προοπτικές και γωνίες, λεπτομερείς σκιές κλπ. (μου αρέσει να σχεδιάζω κυρίως με μαρκαδοράκι). Ακόμα και κάποια βιβλία που έψαξα, αφορούν άλλα είδη σχεδιασμού comic που δεν με ενδιαφέρουν, και φυσικά παραείναι δύσκολα για 'μένα. Αν μπορούσατε να με βοηθήσετε να κάνω ένα ξεκαθάρισμα ανάμεσα σε όλα αυτά τα στυλ, και να βρω πιο συγκεκριμένες πληροφορίες θα μου ήταν πολύ χρήσιμο. Ευχαριστώ και καλώς σας βρήκα!
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.