Μετάβαση στο περιεχόμενο

arxitempela

Νέα Μέλη
  • Περιεχόμενο

    6
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

Όλα όσα δημοσιεύθηκαν από arxitempela

  1. Θα μου επιτρέψετε σχεδόν να διαφωνήσω!! Δε μπορώ να θυμηθώ βέβαια καμία συγκλονιστική ιστορία με πρωταγωνίστρια την Ούνα, αλλά ως ήρωας είναι τόσο συμπαθητική όσο και άξεστη!! Έχει μια αφέλεια που κάνει τον Ντόναλντ να δείχνει έξυπνος!
  2. Και άλλα παπιά!! Μα πόσοι είστε πια;;!! τελικά σε αυτό το φόρουμ βρίσκω πολλά κοινά με τα μέλη και όχι μόνο τα κόμιξ!!!
  3. Δεν περίμενα τόσο πούπουλο σε αυτό το φόρουμ, και πολύ χαίρομαι που έπεσα έξω!! Εξαρτάται από το παπί!! Για παράδειγμα τον Γκαστόνε θα τον προτιμούσα στη σούβλα, αλλά σίγουρα δε θα τον έτρωγα γιατί είναι αχώνευτος!!!
  4. Σας ευχαριστώ όλους για το καλοσώρισμα!! Δεν είχα άλλωστε ποτέ αμφιβολία ότι οι κομιξάδες είναι καλοί άνθρωποι!! Η αλήθεια είναι ότι ο spiderman είναι ο μόνο υπερηρωας που μου είχε κινήσει το ενδιαφέρον! Και σιχαίνομαι τον batman, έτσι χωρίς λόγο από μικρή!! Έχω διαβάσει BONE και δε μου άρεσε ιδιαίτερα! Ψιλοαδιάφορο θα το χαρακτήριζα!
  5. Thanks dionik! Και από ότι βλέπεις ήδη καταπολεμώ τη τεμπελιά μου και ήδη γράφω το δεύτερο post! Και γιατί να μη διαβάσω και άλλα κόμικ; Αφού έτσι θα εκτιμήσω ακόμα περισσότερο τα παπιά!!
  6. arxitempela

    Hello από Newbie

    Καλησπέρα και από εμένα!! Είμαι ιδιαίτερα λάτρης των παπιών και του αρκά! Και πολύ πρόθυμη να διαβάσω και ό,τι άλλο μου προταθεί!!
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.