turbovolos Δημοσιεύτηκε Ιουνίου 14, 2008 Member ID: 131 Group: Members Topic Count: 29 Content Count: 1007 Reputation: 996 Achievement Points: 1007 Days Won: 0 With Us For: 6837 Days Status: Offline Last Seen: Απριλίου 19, 2018 Age: 44 Δημοσιεύτηκε Ιουνίου 14, 2008 Λοιπόν αγαπητοί φίλοι, επειδή βλέπω ότι καλοκαίριασε για τα καλά και δεν υπάρχει λόγος να μένεις μέσα όταν μπορείς να κάνεις κάτι επειδή όλη η παρέα του Γκρηκ Κόμιξ απολαμβάνει τις εξόδους της όπου κι αν είναι αυτές και τέλος επειδή σκάω απο το κακό μου που δεν είμαι κι εγώ εκεί, προτείνω να βρεθούμε για μπυρίτσα και κόμικ την επόμενη Παρασκευή 20 Ιουνίου, κατά τις 8 το βράδυ στα Καλά Καθούμενα στη Λευκωσία. Έχουμε την ευκαιρία να έχουμε και δίπλα μας και το Αντ Κόμικς, οπότε μπορούμε να ρίξουμε μια ματιά σε διάφορους τίτλους. Ακόμη θα έχω μαζί μου τον 1ο τόμο του ΣΤΟΡΜ για όποιον θέλει να δει απο κοντά αυτή τη μυθική έκδοση! Επιπλέον, η Κύπρος είναι ίδια απόσταση με τη διαδρομή Αθήνα - Κρήτη οπότε υπάρχουν φήμες ότι τελικά θα εμφανιστεί εδώ το γνωστό μέλος Κικίτσα, καθώς τα νότια κλίματα τις ταιριάζουν καλύτερα!!! Είστε όλοι ευπρόσδεκτοι, ακόμη κι αν μένετε στην Ορεστιάδα! Αναμένω συμμετοχές! ΥΓ. Προς μοντ: ίσως να ταίριαζε καλύτερα να πάει στα Νέα του ΓΚ αλλά επειδή είδα πολύ κόκκινο εκεί είπα να το κάνω στη Γενική συζήτηση. Μεταφέρεται το ανάλογα!
turbovolos Δημοσιεύτηκε Ιουνίου 20, 2008 Member ID: 131 Group: Members Topic Count: 29 Content Count: 1007 Reputation: 996 Achievement Points: 1007 Days Won: 0 With Us For: 6837 Days Status: Offline Last Seen: Απριλίου 19, 2018 Age: 44 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιουνίου 20, 2008 Τελικά ανταπόκρισις μηδέν. Δε βαριέ, θα αρχίσω να μαζεύω τα λεφτά από τους καφέδες, αρχής γενομένης σήμερα για να βγάλουμε κανένα εισητήριο για να έρθουμε στις ορίτζιναλ συγκεντρώσεις. Πάντως αν βρεθεί καμιά ψυχή και θέλει, εδώ είμαστε! ΠΜ me!
kostis7 Δημοσιεύτηκε Ιουνίου 20, 2008 Member ID: 5669 Group: Members Topic Count: 50 Content Count: 1089 Reputation: 1482 Achievement Points: 1089 Days Won: 0 With Us For: 6270 Days Status: Offline Last Seen: Μαρτίου 7, 2024 Age: 40 Δημοσιεύτηκε Ιουνίου 20, 2008 Εγώ θα σου πρότεινα να φτιάξεις ένα παράρτημα του εδώ φόρουμ εκεί στη Κύπρο.Θα έχετε σχετική ανεξαρτησία,αλλα΄θα υπάγεστε εδώ για θέματα που αφορούν θέματα σοβαρά,όπως την εκλογή προέδρου.Θα είσαι ο επίσημος αντιπρόσωπος στην Κύπρο και σε λίγο θα επεκταθούμε όπου μιλούν ελληνικά....Τι λες
Προτεινόμενες Καταχωρήσεις