Μετάβαση στο περιεχόμενο

foufoutos

Members
  • Περιεχόμενο

    18
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

Καταχωρήσεις δημοσιεύτηκε από foufoutos

  1. Πετυxa στο google την BLUEWATER που φτιαχενι comics για μυθολογια εληνική ...πολυ ενδιαφερον... υπαρχει καμια αλλη εταιρεια η κατι αντιστοιχο που μπορει να βρω comics για ελληνικη μυθολογία?

    post-4274-1206209881_thumb.jpg

  2. Οντως, Ariane, φοβερο σκαναρισμα!!!!!!! :wow:

     

    Αλλα οσον αφορα το ιδιο το "βιβλιο-κομικ"......

     

     

     

    Δε θα μπορουσα να το θεσω καλυτερα! Μαλλον ειχε στο μυαλο του να κανει κατι παρομοιο με τη Ζωη Του Μπραϊαν αλλα απετυχε... :) Οικτρα......

    Ελπίζω να μη πεσει το βιβλιο θυμα λογοκρισιας και σεμνοτυφιας ....

  3. Ωραια παρουσιαση PhantomDuck! :clap: Αρκετα γνωστη σειρα. Καποτε διαβασα ενα κομματι του 1ου τομου... Γενικα το manga δυσκολευομαι να το απολαυσω. Πολυ δυσκολευομαι :lol:

     

    :beer:

     

    DJO, το hentai ειναι ειδος manga, οποτε εισαι στο σωστο μερος...

    Εχω δει το anime και είναι ΕΠΙΚΟ απισευτοι χαρκτηρες πλοκη και οχι ΒΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΒΙΑ ολα στην καταλληλη θέση στο σωστο βαθμ.ο.Αριστούργιμα!

  4. Εχω πολυ καιρό να ιδαβάσω disney αλλα απο μικρός 12-14 επαψαν να με τραβανε,..προ 1 ετους ειχα διαβασει μια ιστορια και μου φανηκε πολυ τετριμενη.... απεναντιας η marvel εχει πολυπλοκους χαρακτήρες με προσωπικότητες καθημερινών ανθρώπων

  5. Θυμάμαι εμένα και τα αδέρφια μου να καθόμαστε όλοι μαζί στον καναπέ και να το βλέπουμε και να παθιαζόμαστε. Μάλιστα στην αδερφή μου της είχαν πάρει Cheetara σε κούκλα (αυτά τα πλαστικά ομοιόματα) και τσακονόμουν μαζί της γιατί την χρειαζόμουν στα παιχνίδια μου (κάποιος έπρεπε να τρέχει σε αυτά) :).

    nickdeli πολύ καλή δουλεία, :thanks: .

    Κρίμα που υπήρψε λογοκρισία...θα μπορούσε να ταν πιο ρεαλιστικά... αλλα και ετσι ακομα ήταν υπέροχα...

    • Like 1
  6. κεκτημενη ταχυτητα, εκανα λαθος! :D

     

    παρε μια φοβερη τυπισσα που χρησιμοποιει Photoshop και μενει και στην Αθηνα. Το ονομα της Tascha. Σπανιως δουλευει και το Corel Painter. Και αυτη ειναι επαγγελματιας. Η δουλεια της ειναι state of the art.

     

    EDIT: μηπως η συζητηση μου με τον cybergoulion βγηκε εκτος θεματος;

    Πρωτα πρεπει να παρεις ενα ψηφιακό στυλο και γραφιδα..μετα το προγραμμα με το πονυικι ΔΕΝ μπορεις να σχεδιάσεις...σοβαρα...

  7. Και ο Παπασωτηρίου στη Στουρνάρη εχει αρχίσει να έχει κομιξ. Περιορισμένη γκάμα αλλα διαλεχτά κομιξ.

    post-556-0-70142700-1327158187_thumb.gif

    Εμπνευστής και δημιουργός της ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ Α.Ε είναι ο Γεώργιος Παπασωτηρίου. Ξεκίνησε την πορεία του στο χώρο του βιβλίου το 1974 εκδίδοντας τεχνικά βιβλία.
    Το 1981 δημιουργήθηκε το πρώτο βιβλιοπωλείο στην περιοχή του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου στην οδό Στουρνάρη 23, δρόμος που τώρα πια έχει ταυτιστεί με το τεχνικό-επιστημονικό βιβλίο και την πληροφορική.
    Το 1983 επεκτάθηκε στο διπλανό κατάστημα και το 1985 η επέκταση ολοκληρώθηκε σε ένα μαγαζί 90 τ.μ, όπως υπάρχει και σήμερα.
    Το πρώτο αυτό βιβλιοπωλείο είχε έναν αυστηρά τεχνικό προσανατολισμό, με βιβλία που απευθύνονταν στις σχολές του Πολυτεχνείου, στις τεχνικές σχολές όλων των βαθμίδων και στις θετικές σχολές των Πανεπιστημίων.

    Το 1989 δημιουργήθηκε το κατάστημα στην οδό Στουρνάρη 35. Ένα μεγάλο, άνετο, σύγχρονο βιβλιοπωλείο 250 τ.μ, η επιτυχία του οποίου ήταν η αρχή για την ανάπτυξη μιας αλυσίδας βιβλιοπωλείων.
    Τον Μάρτιο του 1993 η εταιρία μετατράπηκε σε Ανώνυμη Εταιρία, την «ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ Α.Ε» που προήλθε από συγχώνευση της ατομικής επιχείρησης Αλεξάνδρα Παπασωτηρίου με την ομόρυθμη εταιρεία Α.ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ & ΣΙΑ 0.Ε έχοντας αρχικό μετοχικό κεφάλαιο 130.000.000 δ.ρ.χ.
    Το 1998, η εταιρία ενισχύοντας το πρωτοποριακό της πνεύμα, εγκαινίασε το πρώτο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο. Η αποδοχή από το κοινό ήταν θετική και το 2001 το ύψος των πωλήσεων προβλέπεται να φτάσει τα 50 - 60 εκ.δρχ. παρά το γεγονός ότι βρίσκεται σε στάδιο ανανέωσης και εκσυγχρονισμού.
    Τον Νοέμβριο του 1999 μεταβιβάστηκε το 30% της εταιρίας στον Δημοσιογραφικό Οργανισμό Λαμπράκη (Δ.Ο.Λ).
    Ήταν μια στρατηγική απόφαση, που επιλέχθηκε για να μπορέσει η εταιρία να υλοποιήσει ταχύτερα τους στόχους της.

    Τον Μάρτιο του 2001 συμμετέχει στην ίδρυση της εταιρείας Presspoint S.A., η οποία εγκαινίασε 4 καταστήματα λιανικής πώλησης στο Διεθνές Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος».
    Μετά από 22 χρόνια εμπειρίας στο χώρο των εξειδικευμένων και μη βιβλίων, περιοδικών, CD-ROM, κ.λ.π, συνεισφέρει στην εκπαίδευση, στην πληροφόρηση και στην ενημέρωση, κάνοντας το βιβλίο πιο προσιτό και την πληροφόρηση για τις τεχνολογικές εξελίξεις και την πληροφορική πιο άμεση.
    Πέραν αυτών, τα βιβλιοπωλεία Παπασωτηρίου έχουν πλέον επεκτείνει τη θεματολογία που προσφέρουν και σε άλλες κατηγορίες γενικότερου ενδιαφέροντος, όπως λογοτεχνία, παιδικό βιβλίο, λεξικά, φιλοσοφία, ταξιδιωτικούς οδηγούς κ.α, παρουσιάζοντας έτσι στο κοινό μια πληρέστερη ποικιλία βιβλίων, που καλύπτουν όλες τις ανάγκες για διάβασμα και ενημέρωση.
    Σήμερα, τα βιβλιοπωλεία Παπασωτηρίου έχουν ήδη αναπτύξει ένα δυναμικό δίκτυο καταστημάτων, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα εξυπηρέτησης σε ένα ευρύτερο κοινό τόσο στην Αθήνα όσο και σε άλλες μεγάλες επαρχιακές πόλεις καθώς και στην Λευκωσία της Κύπρου.
    Για την ανάπτυξη καταστημάτων στην περιφέρεια έχει επιλεγεί η μέθοδος του franchising.
    Έτσι σήμερα, αποτελούν ήδη την μεγαλύτερη αλυσίδα βιβλιοπωλείων στη χώρα μας τόσο από άποψη γεωγραφικής εξάπλωσης και από αριθμό καταστημάτων όσο και από κύκλο εργασιών.



    Βιβλιοπωλεία


    Αθήνα


    1) Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης
    2) Presspoint Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος


    Καρδίτσα
    1)Ηρώων Πολυτεχνείου 13


    Σαντορίνη
    1)Εμπορικό Κέντρο Ατλαντίδα, Καμάρι Σαντορίνη

    http://www.papasotiriou.gr/

    • Like 7
    • Ευχαριστώ 1
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.