Μετάβαση στο περιεχόμενο

Βεντούρα

Νέα Μέλη
  • Περιεχόμενο

    13
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

Καταχωρήσεις δημοσιεύτηκε από Βεντούρα

  1. On 25/3/2024 στο 2:44 ΜΜ, Captain Cooper είπε:

     

    Όχι ακριβώς. Οι τόμοι κυκλοφόρησαν με τη σωστή χρονολογική σειρά. Πρώτα έχουμε τους 97 - 98 με το Spider-Island (Amazing Spider-Man 666 - 673), μετά τον 112 με το Superior Spider-Man (Amazing Spider-Man 698 - 700, Superior Spider-Man 1-5) και τέλος τον 119 με το Spider-Verse (Amazing Spider-Man, vol. 3, 9 - 15, που αντιστοιχούν ουσιαστικά στα  Amazing Spider-Man 742 - 748).

     

    Δηλαδή:

     

    Τόμος

     

    Τεύχη που περιλαμβάνονται

     

    Τεύχη αρχικής αρίθμησης (Legacy) του Amazing Spider-Man

     

    Έτη κυκλοφορίας

     

    97

     

    Το Νησί των Αραχνών, Μέρος πρώτο

     

    Amazing Spider-Man 666 - 669

    666 - 669

    2011

    98

     

    Το Νησί των Αραχνών, Μέρος δεύτερο

     

    Amazing Spider-Man 670 - 673

    670 - 673

    112

     

    Superior Spider-Man: Ο Χειρότερος εχθρός μου

     

    Amazing Spider-Man 698 - 700

    698 - 700

    2012

    Superior Spider-Man 1-5

    701 - 705

    2013

    119

     

    Spider-Verse

     

    Amazing Spider-Man (vol. 3) 9 - 15

    742 - 748

    2014 - 2015

    Ευχαριστώ για τη διευκρίνιση 

     

    Για τη Τζούλια Κάρπεντερ , τι ακριβώς γνωρίζουμε; Την είχαμε δει στους μυστικούς πολέμους και στο νησί των αραχνών , τυφλή νομίζω 

    • Like 5
  2. Τον αγόρασα και τον διάβασα κατευθείαν . Δεν είναι κακός , διαβάζεται πολύ γρήγορα . Δεν είναι συνηθισμένη υπέρ ηρωική ιστορία της μάρβελ , νομίζω πως απευθύνεται σε αυτούς που έμαθαν το σύμπαν από τις ταινίες . Πάντως στη γειτονιά μου γύρισα τρία περίπτερα για να το βρω . 

    • Like 11
  3. Ενώ ο Θωρ μου άρεσε πάρα πολύ και η ιστορία των new avengers και ο σούπεριορ Σπάιντερμαν μου φάνηκαν χωρίς έμπνευση .
    Δεν είναι μόνο θέμα χρημάτων , αλλά και χώρου και χρόνου . Από τη μια σκέφτομαι πως είναι ευκαιρία να αποκτήσω αυτές τις ιστορίες σε αυτήν την τιμή , αλλά όταν η ιστορία δεν αξίζει και τόσο , μένεις με έναν τόμο ακόμα που μπορεί να μην τον ξαναδιαβάσεις ποτέ . 

    • Like 8
    • Read 1
  4. On 6/9/2023 στο 11:03 ΠΜ, Mandrake είπε:

    Είναι πολλά χρόνια που το είχα διαβάσει, αλλά θα προσπαθήσω:

     

      Απόκρυψη περιεχομένων

    Ο στόχος του Εχθρού έδειχνε ευγενής μιας και ήθελε να φτιάξει ένα ελεύθερο σύμπαν απαλλαγμένο από κάθε λογής θεότητα που κατά καιρούς έπαιζε τα δικά της παιχνίδια εις βάρος των διαφόρων πολιτισμών. Δεν ήταν όμως, διότι με αυτό τον τρόπο άλλαζε τη φυσική ροή των πραγμάτων και την εξέλιξη, γι' αυτό η Δρακοφέγγαρη (Moondragon..εντάξει!) είπε ότι δε θα καταλάβουν οι Εκδικητές. Είδε όταν διάβασε το μυαλό του ότι πράγματι υπήρχε το πρόβλημα αυτό, αλλά δε θα συμφωνούσε κανείς ότι θα έπρεπε να γίνουν οι αλλαγές αυτές διότι κανείς δεν έχει το δικαίωμα να τις κάνει.

     

    Ο ίδιος αυτοκτόνησε διότι είδε πως δεν τον καταλάβαιναν και πως έπρεπε μονίμως να χειραγωγεί προκειμένου να γίνει το δικό του και επομένως γίνεται ο ίδιος μέρος του προβλήματος που ήθελε να επιλύσει. Η Καρίνα πέθανε διότι τον είχε ερωτευτεί και έσπευσε να τον ακολουθήσει στην Άλλη Ζωή. Σ' αυτό με τον Στάρχοκ δεν κατάλαβα το ερώτημα... Ποια γυναίκα; Δε θυμάμαι στο "Σπάιντερ Μαν" να κάνει αναφορά, αλλά εγκυκλοπαιδικά είχα δει ότι ο Starhawk στην πραγματικότητα είναι δύο άνθρωποι μαζί. Το πραγματικό του όνομα ήταν Stakan ο οποίος ήταν παντρεμένος με την Aleta και κάποιο επιστημονικό, μάλλον, ατύχημα τους έκανε να συγχωνευτούν σε ένα ον, τον Starhawk. Και οι δύο πρέπει να είχαν κάποια ιδιαιτερότητα σαν όντα, καθώς εκείνος είναι γιος του Quasar (φέρει τον τίτλο του Υπερασπιστή του Σύμπαντος, ο οποίος δημιουργήθηκε απ' την κοσμική οντότητα Eon και ουσιαστικά αντικατέστησε τον Captain Mar-Vell μετά το θάνατό του) και εκείνη κόρη κάποιου αρχηγού των Reavers (βιονικοί άνθρωποι υπό την εποπτεία του Πιρς, πρώην μέλους της Λέσχης της Κόλασης), επομένως συνδυάζονται οι ικανότητές τους στο ον Starhawk μετά τη συγχώνευση. Είναι κάτι σαν ανδροϊδές πλέον έχοντας προγνωστική και τηλεπαθητική ικανότητα. Αναφέρεται στο άλτερ έγκο του μήπως; Δε ξέρω αν αυτό βοηθάει...

     

    Ευχαριστώ πολύ , ήσουν πολύ κατατοπιστικός . 

    • Like 5
    • Ευχαριστώ 2
  5. Συγγνώμη , στο έπος του Κορβακ , μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος τι έγινε στο τέλος .

    Spoiler

    Τι έπαθε και άφησε τον εαυτό του να πεθάνει ; Και μετά η Καρίνα , γιατί πέθανε; 
    και αφού ηΜουντραγκον είδε πως ήταν καλοί , γιατί δεν το έλεγε στους άλλους ; 
    μαλλον δεν κατάλαβα τίποτα από ό,τι διάβασα .

    α! Κι αυτή η κοπέλα που ήταν ο Σταρχοκ , ποια είναι ; 

     

    • Like 7
    • Μπέρδεμα 1
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.