Μετάβαση στο περιεχόμενο

AlexGraphicD

Members
  • Περιεχόμενο

    40
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

Καταχωρήσεις δημοσιεύτηκε από AlexGraphicD

  1. To σχολιο μου οσον αφορα τον Harry αναφερθηκε (αρχικα) αποκλειστικα απο αισθητικης αποψης.Τωρα το τι story arc εχει στην ταινια δεν ξερω,αν και καταλαβαινω περιπου απο το τρεηλερ.Βεβαια το οτι εχει καποιο arc δεν σημαινει οτι επρεπε να συμπεριληφθει σε αυτη την ταινια καθως σπανια εχουμε καλο αποτελεσμα σε υπερηρωικη ταινια με multiple villains.Eλπιζω να το εχουν κανει καλα αλλα με τον Harry ως πρωτο Goblin και αν συνυπολογισουμε και το τι συμβαινει με την Gwen Stacy(eventually),ε ας πουμε οτι δεν ενθουσιαζομαι.Θα εκπλαγω αμα ειναι καλυτερο απο το Winter Soldier και το X-men,και το Guardians Of The Galaxy.

     

    Χλωμο το κοβω....

  2. Δηλαδη, τι ηθελες να ξαναδεις την Goblin-στολη του Raimi; Τον πρωτο Goblin να ειναι ο Norman; Ω, μετα ξερω πως παει. Ο Norman-Goblin πεθαινει στην μαχη με τον Spider-Man, αλλα δεν τον σκοτωσε ο Spider-Man. Kαι ξερεις μετα τι, ο Harry θελει να παρει εκδικηση και τελικα γινεται ο νεος Goblin. Αλλα για κατσε. Καπου εχω ξαναδει-ξανακουσει αυτη την ιστορια. Α ναι! Στην τριλογια του Raimi. Μονο που εδω, δεν ειναι η τριλογια του Raimi. Eιναι η τριλογια του Webb. Που σημαινει πως πρεπει να πουν μια διαφορετικη ιστορια απο αυτη που εχει ηδη ειπωθει.

     

    Επισης, εχω διαβασει σε ολες (σχεδον) τις κριτικες πως η ερμηνεια του Dane DeHaan (Chronicle--αψογη ταινια) ειναι πραγματικο διαμαντι. Επομενως, δεν θα μου φανει εκπληξη αν τον συγκρινουν με τον Willem Dafoe και θα δυσκολευτουν να βρουν ποιος εχει την καλυτερη ερμηνεια. (παρολο που o Dafoe εχει περισσοτερα χρονια εμπειριας σαν ηθοποιος)

     

    Υ.Γ.: Τσεκαρε το νεο promotional που ανεβηκε σημερα για τον Green Goblin της ταινιας.

     

    WuWIBId.jpg

     

    Για τι χρωμα φαινεται να εχει το προσωπο; Δυστηχως, δεν ειναι Incredible Hulk ο ανθρωπος.

    Αυτο που εγραψα δεν ειναι οτι ηθελα να δω τη στολη του Ραιμι ξανα. Ηθελα να δω κατι καλυτερο γενικα απο ολες τις αποψεις και πιο κοντα στο κομικ. Το οτι μπορει σε καποια σημεια ο Γκομπλιν του Γουεμπ να ειναι καλυτερος απο του Ραιμι αυτο δε μου λεει τιποτα. Για μενα ειναι ενα εκτρωμα απο ολες τις αποψεις. Γιαυτο και δεν τους σκαω λεφτα.

    • Like 1
  3. Δεν θα εκπλαγω αν το καινουργιο Spider-man βγει κατι κοντα σε Spider-man 3,πολλοι χαρακτηρες,το συγγραφικο διδυμο Orci/Kurtzman δεν μαρεσει καθολου και αμα εξαιρεσω τις σκηνες δρασεις που φαινονται υπεροχες η ταινια νιωθω οτι δεν θα ειναι και πολυ focused σε ενα καλο σεναριο.Πολυ set up μου φαινεται γινεται και ο Electro φαινεται να ειναι βγαλμενος οσον αφορα το motive του απο Batman Forever.Eπισης οι κριτικες δεν ειναι και πολυ καλες μεχρι στιγμης.Χαμηλες προσδοκιες για τουτο. 

     

    Συμφωνω με τα εντονα. Οσο για αυτο το "ταλαντουχο συγγραφικο διδυμο", ξερουν πολυ καλα να καταστρεφουν κλασσικα franchise οπως Transformers, Star Trek και Spider-man. Αλλα το χολιγουντ το χαβα του. Ακομα τους δινει δουλεια, εχουν παρει εργολαβια ολες τις ταινιες ελεος δηλ. λες και δεν υπαρχουν αλλοι πιο ταλαντουχοι σεναριογραφοι.

     

    Mια official φωτο του Green Goblin ανεβασε σημερα η Sony/Marvel. Aυτη ειναι η καλυτερη φωτο του που εχουμε μεχρι στιγμης.

     

     

    tsq7.jpg

     

     

    Προσωπικη αποψη -παροτι μου αρεσει η εκδοχη του Raimi- αυτος ο Goblin ειναι ο πιο "απειλητικος", πιο "κακος", πιο "πονηρος" μεχρι στιγμης. Πριν πειτε οτι δεν ειναι "ωραιος" επειδη, επειδη, επειδη αφηστε με να σας πω κατι. Αν θελαμε να ξαναδουμε κατι "παρομοιο" στην εκδοχη του Raimi, καλυτερα να ξαναβλεπαμε το Spider Man 1.(γενικα) Ο Webb στοχευει σε κατι διαφορετικο, ναι μεν συγχρονο, αλλα παραλληλα πιστο στο comic. Γιατι αν κοιταξετε προσεχτικα το προσωπο ειναι η φατσα καλικατζαρου που εχει ως μασκα στο comic, απλως δεν ειναι μασκα αλλα το κανονικο προσωπο! Και επειδη λειπει η μασκα; Δε νομιζω να χαλαει το οπτικο αποτελεσμα. Επιπλεον, σκεφτειτε και το αλλο. Αυτος δεν ειναι ο Νorman-Goblin αλλα ο Harry-Goblin. Οποτε, ισως ο Norman-Goblin να ειναι πιο "κοντα" στο comic. (ισως και διαφορετκος) Οποτε, δεν υπαρχει λογος ανησυχιας. Ειναι κατι ξεχωριστο αυτο που προσπαθουν να κανουν. Τελος, δεν εχουμε δει ακομα την ερμηνεια του Dane Dehaan ουτε μια ολοκληρωμενη σκηνη με αυτον τον Goblin. 

     

    Παντως, το Internet ανταποκριθηκε θετικα στην παραπανω εικονα. Για τους λογους που σας ειπα παραπανω.

     

    Μπορει η φατσα του να μοιαζει με ξωτικο αλλα δεν ειναι καν πρασινη. Μαλλον ειμαι ο μονος εδω που δεν θα σκασει λεφτα για την ταινια. Μπορω να ανεχτω πολλα, αλλα να καταντησουν ετσι τον Goblin? Απο που να αρχισω. Τη φατσα που δεν ειναι πρασινη? Το γεγονος οτι ο Χαρι παιρνει πρωτος το χρησμα? Τη στολη που μοιαζει εξωσκελετος κοποια του Iron Man με αλλα χρωματα.......Απλα απαραδεκτοι. Τοσα χρονια περιμεναμε να δουμε ενα Γκομπλιν πιο κοντα στα κομιξ και καλυτερο απο του Ραιμι, μονο και μονο για να μας δωσουν κατι χειροτερο. Οποιοι θελουν να τη δουν ας πανε. Αλλα ειναι καιρος καποια στιγμη να δειξουμε στο χολιγουντ πως δεν μπορει να κανει οτι θελει με τους ηρωες μας. 

    Εκανα στο photoshop 2 παραλλαγες της παραπανω φωτο για να φερνει λιγο πιο πολυ στο κομικ. Ποιος θα ηθελε να δει κατι σαν αυτα?

    To πρωτο κονσεπτ ειναι εμπνευσμενο απο στρατιωτικη βαφη καμουφλαζ κατι παρομοιο με το μεικ απ του Τζοκερ στο Σκοτεινο Ιπποτη. Το δευτερο εχει κουκουλα και προστατευτικα γυαλια.

     

    post-29751-0-76811300-1398287872_thumb.jpg

    post-29751-0-32502100-1398287913_thumb.jpg

    • Like 2
  4. post-29751-0-78392400-1386101427_thumb.jpg

     

    Πρεπει να μας κανουν πλακα ετσι?

    Οτι βλεπω μεχρι τωρα σχετικα με τον Γκομπλιν πιο πολυ μου κανει για παρωδια, παρα για σοβαρη απεικονιση του καλυτερου εχθρου του Σπαιντερμαν. Α και ολιγον σεβασμος στις στολες απο τα κομιξ δεν βλαπτει.

     

    Check Out a High Quality Version of The Amazing Spider-Man 2's Triptych Poster

    http://www.superherohype.com/news/articles/180591-check-out-a-high-quality-version-of-the-amazing-spider-man-2s-triptych-poster

    post-29751-0-94123100-1386101651_thumb.jpg

    • Like 8
  5. Να αρχίσω από τώρα τις κακίες για τον Webb, όπως είχα κάνει στη προηγούμενη ταινία ή να περιμένω τουλάχιστον να βγει το trailer;!

    Ειμαι κ εγω λιγο απογητευμενος με το ΑΣΜ 1. Δεν μου αρεσε το οριτζιν του ηρωα, το αλλαξανε πολυ χωρις λογο κατα τη γνωμη μου κ το εκαναν πολυ περιπλοκο κ υπερβολικο με τις χιλιαδες αραχνες εκει στο εργαστηριο. Και η σαυρα ηταν χαλια σαν εχθρος.

  6. Πρωτη επισημη αφισα της ταινιας!

     

    BaOQvB-CEAAG584.jpg

     

    http://www.superherohype.com/news/articles/180547-green-goblin-and-rhino-spotted-on-triptych-poster-for-the-amazing-spider-man-2

     

    Ντεπουταρει ο Rhino, Electro και.... Goblin?! Σπουδαια νεα. Αυτο ψιλο-φανερωνει οτι ο Goblin θα ειναι ΣΙΓΟΥΡΑ μεσα στην ταινια. Ωστοσο, ο Webb εχει πει οτι κυριος ανταγωνιστης θα ειναι ο Electro (μερικες σκηνες θα εχει ο Rhino), αρα πιστευω οτι θα δουμε την εμφανιση του Goblin ή α) στην κλιμακωση (προς το τελος) της ταινιας ή β) σε καμια after-credits scene. Tωρα ποιος θα ειναι ο Goblin (πατερας ή γιος) παραμενει ενα ζητουμενο.

     

    Στις 5 Δεκεμβρη κυκλοφορει το πρωτο επισημο trailer. Για  να δουμε....

     

    Ειναι real η fan made ομως?? Ο υποτιθεμενος Γκομπλιν στο βαθος μοιαζει να φοραει τη στολη του Νιου Γκομπλιν Απο το ΣΜ 3

    • Like 1
  7. Γι αυτό τα σπάνε σαν λαός ρε φίλε. Τι πουλάει αυτή την εποχή; Αυτό; Δώσε στον κόσμο φτηνά τόσο πολύ από αυτό, ή καλύτερα μια κακή ή μέτρια απομίμηση αυτού και ο κόσμος θα είναι χαρούμενος και εσύ θα χ€στείς στο γουάν. Φιλοσοφία ζωής όχι αστεί.α

    Εγραψες μεγαλη αληθεια..Οντως να κοιτανε τοσοι κινεζοι αυτη την αφισα κ να μη βρισκουν τιποτα ασχημο πανω της κ να την εχουν σαν προωθητικο υλικο ταινιας επιπεδου χολιγουντ, ε τοτε κατι δεν παει καλα.

  8. Για μενα ηταν η χειροτερη απο τις 3. Αυτο το συνεχεια να καταρρεουν οι στολες ή να στουκαρουν καπου κ ο Τονυ να ειναι πιο πολλη ωρα με τα πολιτικα του απλα fail. Για να μη πω για το κατακρεουργημα του Μανδαρινου. Απο την πρωτη ταινια μας εψηναν για αυτον τον πανισχυρο κακο, κ τι κανουν μετα απο τοσα χρονια? Τον μετατρεπουν σε ενα ατελειωτο ανεκδοτο. Ενα κακο αστειο...

    • Like 5
  9. Ο Mark Wahlberg θέλει να αναλάβει το ρόλο του Iron Man, μιας και ο Robert Downey JR έχει υπογράψει μόνο για τους Εκδικητές.

     

    Πηγή.

     

    Σχόλιο: :lmao:

    Μπού χαχα!! Τράβα στην γωνιά να δεις αν έρχομαι ρε Marky Mark!

    Mark Wahlberg για Τονυ σταρκ με σκηνοθεσια Michael Bay. :crying: Ο Θεος να φυλαξει.

    • Like 1
  10. Ελπίζω να ανακοινώσουν ότι κάπως θα βάλουν τον Pym στην Phase 2..... Μόνο μην είναι υπεύθυνη η SHIELD για την ανάπτυξη του Ultron. :sad1:

    Για μενα ειναι ΜΕΓΑ λαθος να αλλαξουν την προελευση του Ουλτρον :down: . Ο Πυμ ειναι συνδεμενος με τον Ουλτρον σε πολλα επιπεδα κ οποιοσδηποτε τον αντικαταστησει δεν θα εχει το ιδιο συναισθηματικο βαρος. Αλλα δεν περιμενα κατι αλλο απο τους χαρτογιακαδες του χολιγουντ που δεν δειχνουν κανενα σεβασμο για τα κλασσικα κομιξ που γεννησαν το προιον τους.

    • Like 4
  11. Θα'ναι τρελο σκουπιδι κλασικα,με υπογραφη Michael Bay.Και απο οτι ειδα σεναριογραφος ειναι αυτος που εγραψε και τα προηγουμενα δυο.Το μονο + μεχρι στιγμης για την ταινια ειναι οτι δεν παιζει ο εκνευριστικος/νευρωτικος Labeouf,αλλα ο Marky Mark.Download που θα φαει...

    Δυστηχως συμφωνω μαζι σου. Το μονο που ηταν ολιγον αξιοπρεπες απο ολα ειναι το πρωτο. Απλα τα αλλα ειναι σκουπιδια απο την αρχη ως το τελος, το 1 εχει πολλες καλες σκηνες κ ειναι πολυ πιο σοβαρο. Μονο κ μονο που στο 4 αντιγραφουν τιτλο απο Εκδικητες 2, καταλαβαινεις :down: ...Ο Bay ειναι απλα θλιβερος.

    • Like 2
  12. ναι, τα καλτσον γραφουν καλυτερα στην οθόνη :P

    Ποια καλσον? Υπαρχουν χιλιαδες ειδη υφασματος κ επιφανειων που μπορουν να επιλεξουν για να φαινεται η στολη ανθεκτικη στις σκληρες συνθηκες μαχης. Την τεχνογνωσια την εχουν, τα λεφτα τα εχουν. Λειπει μονο η δημιουργικη σκεψη απο τους παραγωγους κ τους σχεδιαστες πανω στο θεμα. Φαντασου κατι στο μοτιβο της νεας στολης του Σουπερμαν. Ακομα κ η στολη απο την πορν παρωδια ειναι γενιες ανωτερη απο τις μονοτονες μαυρες κ δυσκινητες στολες.

    136428907035.jpg

    • Like 7
  13. Ποιους να προλάβουμε να γνωρίσουμε σαν χαρακτήρες; Τους εξωγήινους; :P

     

    Αν αναφέρεσαι στους Avengers, είχαμε 5 ταινίες και 4 χρόνια να τους γνωρίσουμε.

    Ναι για τους εξωγηινους λεω. Απλως σκανε μουρη κ αρχιζει ενα οπτικο αλλαλουμ με αποθεωση εκρηξεων κ κτιριων να καταστρεφονται. Δεν ξερω ολη η ταινια μου φανηκε πολυ προχειρη και το σεναριο παιδικο. Βασικα σαν μεμονωμενες ταινιες μαρεσαν περισσοτερο. Ηταν καπως πιο σοβαρες. Φαντασου το Batman Begins το ειδα ισα με δεκα φορες κ τους Εκδικητες μια κ αυτη με το ζορι, περιμενα να δω κατι ενδιαφερον εως το τελος αλλα τιποτα. Τι να πω μπορει να φταινε κ τα γουστα μου.

  14. Οτι εχω διαβασει απο Μιλλαρ δεν με εχει απογοητευσει (Ultimates, Red Son , Spider-man). Τουλαχιστον ειναι διασκεδαστικος και το χει γενικοτερα με τις ατακες :)

    To Red Son, ειναι οντως καλο. Το Ουλτιμειτς, θεωρω οτι ηταν μεγα μπασταρδεμα των κλασσικων ηρωων, με υπερβολικη αλλοιωση στους χαρακτηρες που αντιπορωπευε ο καθενας. Για αυτο που ηταν παντως ηταν καλοφτιαγμενο, αλλα σε καμια περιπτωση δεν το θεωρω ανωτερο απο τους κλασσικους Εκδικητες.

  15. Εγώ θέλω συνδυασμό Arkhamverse με Jim Lee pre-New 52 και λίιιιιγο Noel.

     

    Αλλά κυρίως Arkham. Ειδικά η τα gauntlets, οι μπότες και το υλικό της στολής.

    Αυτο θελω κ εγω, αν δεις πιο πανω τα κονσπετ που εχω φτιαξει πλησιαζουν αρκετα αυτα που αναφερεις.

    • Like 2
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.