Μετάβαση στο περιεχόμενο

Comicfan

Members
  • Περιεχόμενο

    268
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

Καταχωρήσεις δημοσιεύτηκε από Comicfan

  1. διαβασα την ιστορια του Μικυ Μαους..πολυ ωραια ηταν!βεβαια αναρωτιεμαι γτ δεν την εβαλαν στο ΚΟΜΙΞ ακομα και μαζι με την οριτζιναλ!θα κολλαγε πολυ και με την αναγγελια στην στηλη των νεων των τομων Γκοφρεντσον!ετσι ισως ο τερζο να μαζευε και γραμαμτα με εντυπωσεις για την εισαγωγη του γκοφρεντσον στο ΚΟΜΙΞ και να το συνεχιζε..τεσπα!9/10 για μενα η ιστορια!

     

    Αν βάλει το ΚΟΜΙΞ Γκοτφρεντσον έστω και μία μόνο ιστορία πιστεύω πώς οι πωλήσεις θα αυξηθούν πάρα πολύ, ιδιαίτερα από τους γνώστες του θέματος αλλά ο Τερζόπουλος πάντα θα βρίσκει κάποια δικαιολογία για να μην ξοδέψει χρήματα... Το τεύχος ήταν πάρα πολύ ευχάριστο (μόλις χθες το τελείωσα, προηγούνταν το Μίκυ Μυστήριο) ειδικά η κεντρική ιστορία. Ένα must-have τεύχος! :)

    • Like 5
  2. Ωραία, ωραία κι άλλο τομάκι να προσθέσουμε στις έκτακτες εκδόσεις της συλλογής μας! Μόνο που θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι το καλοκαίρι...!

     

    Δυστυχώς, το βλέπω δύσκολο γιατί από ότι είδα στο INDUCKS με αυτές που θα βγουν τώρα, θα τελειώσουν οι ιστορίες... :wall:

    • Like 4
  3. Συμφωνώ απόλυτα. Δεν με ενδιαφέρει και τόσο πολύ το like button αλλά χάθηκαν αρκετές λειτουργίες και προστέθηκαν άλλες. Βέβαια μην ασχολείστε με τις ιδιοτροπίες μας, είναι επειδή είχαμε συνηθίσει το παλιό version του board! Όπως και να έχει ένα μπράβο στον Νίκο!!

    • Like 6
  4. Το κακό είναι πώς μόνο η κεντρική ιστορία είναι Χριστουγεννιάτικη στα τεύχη των τελευταίων χρόνων και όλες οι υπόλοιπες είναι εντελώς άσχετες (έως και καλοκαιρινές καμιά φορά). Αν δεν θέλουν να κάνουν ένα πραγματικό Χριστουγεννιάτικο εορταστικό τεύχος (που αυτό δείχνουν μέχρι στιγμής), τουλάχιστον να βάλουν καμιά δευτερεύουσα 10σέλιδη που να αξίζει όμως... όπως αυτές που έβαζαν την περίοδο 2008-2009 (που εμένα μου άρεσαν αρκετά μπορώ να πω)!

    • Like 2
  5. Υπάρχει καμία περίπτωση να μπει και το παλιό (το κλασσικό μπλε θέμα) θέμα στον server, γιατί ήταν πολύ ξεκούραστο για τα μάτια (ούτε πολύ σκούρο, ούτε πολύ ανοιχτό) :angel:

  6.  

    ΥΓ Υπάρχει πραγματικά καλή/βαρβάτη ιστορία με Εμίλ Κόρακα?.... :thinking:

     

     

    Σούπερ Ήρωες... Επίσης ψηφίζω Μαύρο Φάντασμα για τους ίδιους λόγους με τον Dark Chris. Μετά ακολουθεί η Μάτζικα, οι Μουργόλυκοι, ο Χρυσοκούκης κ.ο.κ. :cheers3:

×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.