Μετάβαση στο περιεχόμενο

TinTin

Members
  • Περιεχόμενο

    148
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

Καταχωρήσεις δημοσιεύτηκε από TinTin

  1. 2 ώρες πριν, Valtasar είπε:

    Χαλάρωσε.... στα 11 χρόνια του GC, έχεις το 99% των αναφορών για οτιδήποτε πετάει και κουνιέται εδώ μέσα....σ' αρέσει το κουμπί φαίνεται :) Τώρα, αν είμαστε Άντρακλες ή όχι, άσε να το πουν οι γυναίκες μας, εσύ δεν νομίζω να ξέρεις περισσότερα...

    1. Χαλαρός είμαι. Ok, αν σας κουράζω δεν το ξαναπατάω. Ζητώ πραγματικά συγγνώμη που τολμάω να το πατάω όταν γράφονται προβοκατόρικα και προσβλητικά σχόλια, δεν θα ξαναγίνει. Νόμιζα ότι γι' αυτόν τον λόγο υπάρχει. 

    2. Δεν χαρακτήρισα εσάς ως Άντρακλες, αλλά όσους προσπάθησαν να δικαιολογήσουν το τρολ. Ήταν ξεκάθαρο νομίζω.

    3. Ατυχής η σεξιστική αηδία... ok.

    4. Γενικότερα, το πήρα το μήνυμα. Όλα cool.

    • Like 1
  2. Αρχικά, καθόμαστε και ασχολούμαστε με ένα κακόγουστο τρολάκι (όπως επεσήμανε και ο Θλ Μπούφος). Ξεκάθαρα.

     

    Κατά δεύτερον, έχω κάνει αναφορά την συγκεκριμένη δημοσίευση από την ώρα που ανέβηκε και δεν ασχολήθηκε κανείς.

    Με λίγα λόγια, μας λέτε οι της ΔΟ ότι είστε ok με το γράφονται σεξιστικές π*πες(και ρατσιστικές ανά καιρούς) και οι υπόλοιποι να τον συγχαίρουν και να γελάνε;

    Και ΟΧΙ, επί του συγκεκριμένου δεν χωράει καμία συζήτηση. Είναι ξεκάθαρα προσβλητικό, κύριοι Άντρακλες.

     

    Δικό σας είναι παίδες το forum, δεν θέτω εγώ τους κανόνες, απλά ρωτάω για να καταλάβω και να μην ξαναπατήσω εδώ.

     

    Edit: Κύριε Γάντζε-Κουτσογιαννόπουλε, έχετε περίεργη αίσθηση του χιούμορ. Χαίρομαι, βέβαια, για την αδυναμία σας στο άτομό μου. :)

    • Like 2
    • Μπέρδεμα 1
    • Διαφωνώ 3
    • Αστείο 1
    • Read 2
  3. Τέρμα αφοριστικός, βασισμένος σε ένα όχι και τόσο καθαρό κόμικ. Ούτε εμένα μ'αρέσει το σχέδιο, αλλά δεν είναι αυτή η ουσία του συγκεκριμένου. Όπως λέει και το κείμενο παραπάνω, είναι απλά το μέσο για την εξιστόρηση των γεγονότων.

     

    Θα μπορούσα να σου παραθέσω πολλά παραδείγματα ελληνικών κομικ που κάθε άλλο παρά μίζερα και κακομοίρικα είναι. Αλλά δεδομένης της προκατάληψής σου, θα είναι τσάμπα κόπος.

    • Like 2
  4. Τελείωσα το υποτιθέμενο sci-fi αριστούργημα του Netflix, Altered Carbon.

    Πολύ Blade Runner, λίγο Akira, λίγο Matrix και λίγο απ' όλα γενικά. 

    Ήταν όμορφο, αν και πλέον το να βρεις scifi -με τίμιο προϋπολογισμό- που δεν βλέπεται, είναι σπάνιο.

    Spoiler

     

    Τέρμα βαρετό το main story, με όλα τα κλισέ μέσα και προσπάθειες ώστε να φανεί και λίγο φιλοσοφικό.

    Οι από μηχανής θεοί που σκάνε είναι απλά κουραστικοί.

    Ξεκινάει ωραία η σειρά, βαλτώνει άπειρα και κάπου στο 7 επεισόδιο (αν θυμάμαι καλά) ψήθηκαν να δείξουν και λίγο την προϊστορία των κεντρικών χαρακτήρων.

    Η «επανάσταση» είναι ένα πικ-νικ στο δάσος που εξαλείφθηκε πολύ εύκολα, διότι οι σεναριογράφοι είχαν κουραστεί πολύ και δεν μπορούσαν να επεκτείνουν άλλο την ιστορία.

    Οι ηθοποιοί ήταν όμορφοι ώστε να έχει και αρκετό σεκς μέσα, έτσι στο άκυρο(βλέπε GoT). Oι περισσότεροι αγγούρια με αποκορύφωμα την ατάλαντη Ortega.

    Γενικά, βαρέθηκα άπειρα αλλά την είδα από ψυχαναγκασμό. Μακάρι να μην έχει και 2η σεζόν, γιατί θα την δω και αυτή.

    Ένα 6αράκι απλά για το οπτικό αποτέλεσμα. Μην τη δείτε.

     

     

    • Like 7
  5. 7 ώρες πριν, CaptainMarvel17 είπε:

     

    Cut something. :lol::PPP:

     

    Περισσότερο έμοιαζε με κωμωδία παρά με υπερηρωική ταινία. Η Marvel studios ενδιαφέρεται πιο πολύ να προσελκύσει την πιτσιρικαρία παρά να κάνει ταινίες πιο σοβαρές όπως αυτές που έκανε ο Christopher Nolan με τον Batman. Βλέπε ας πούμε το Spiderman Homecoming. Φτιαγμένο και ραμμένο για τα 14χρονα.

     

    Αν αυτό είναι το μέλλον των ταινιών της Marvel, τότε δεν είμαι και πολύ ενθουσιασμένος. Μου λείπουν οι παλιές καλές εποχές όταν ο Bryan Singer σκηνοθετούσε τα δύο πρώτα X-Men. Ενιωθα ότι έβλεπα ταινίες για ενήλικους. Δεν πάμε όλοι στο Δημοτικό σχολείο. ;)

     

    Πλέον, σε αυτό το φόρουμ ούτε τη άποψή σου δεν μπορείς να εκφράσεις χωρίς να σου την πέσουν οι Σοφοί Νέρντουλες.

    1. Μάθε τρόπους.

    2. Δεν κόβω τίποτα. Υπάρχει κάτι που λέγεται προσωπικό γούστο. Όταν βλέπω super-hero ταινία θέλω απλά να διασκεδάζω. Και με το Ράγκναροκ πέρασα τέλεια. Ξεπέρασέ 'το.

    2. Που κολλάει ο Νόλαν; Ο τύπος πάτησε πάνω στον Batman και έκανε 2 ταινιάρες, που δεν ήταν ουσιαστικά super-hero. Ήταν το δικό του όραμα. Ωραίο ήταν, αλλά μας τελείωσε.

    4. Αν σου έλειψαν τα παλιά X-men, μπορείς να δεις και τη νέα τριλογία που είναι εξίσου ωραία ταινιάκια. Αλλά μάλλον, λόγω ηλικίας, θεωρείς όλα τα σύγχρονα σάπια και όλα τα παλιά αριστουργήματα, οπότε δεν έχω όρεξη να σου πάω κόντρα.

    5. Απ' ό,τι κατάλαβα, τα super-hero comics είναι για πολύ έξυπνους ανθρώπους, όπως το Rick & Morty πχ. Πάλι καλά που την αγόρασε την Marvel η Disney, και θα δούμε και 'μείς το πόπολο καμιά ταινία στα κυβικά μας.

    6. Το Thor: Ragnarok είναι ταινιάρα.

     

    • Like 1
    • Διαφωνώ 3
  6. Κύριε Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλε, στο αρχικό video που πόσταρα έχει πλάνα από ομιλίες σε promotion της καινούριας ταινίας όπου κράζει αβέρτα. Σε ένα από αυτά μάλιστα τον διακόπτουν. Οι δηλώσεις του είναι φουλ passive aggressive, σε φάση «δεν πολυγουστάρω αλλά δεν με χαλάνε και τα μύρια που μου σκάνε». Προφανώς του την είπαν και τα μάζεψε.

    Ψιλοχέστηκα βασικά, εμένα η ταινία μ' άρεσε.

    Το δικό σου το θέμα δεν το καταλαβαίνω. Αν ήθελα να παραπληροφορήσω, θα πέταγα μια άκυρη δήλωσή του σε quote. Take a chill pill, oh wise one.

    • Like 1
  7. Πρόλαβες και είδες το video σε 4 λεπτά;

    Επίσης, καμία παραπληροφόρηση. Υπερβολή ίσως, γι'αυτό και το emoticon.

    Αν έκανες τον κόπο να δεις πριν σχολιάσεις, θα καταλάβαινες ότι δεν γουστάρει και πολύ το ρόλο του Luke στη νέα τριλογία.

    • Like 1
  8.  

    O Mark Hamill είναι έξαλλος με την καινούρια τριλογία και δεν το κρύβει  :lol:

    Πάντως, πολύ hate τρώει το Last Jedi. Εντάξει ok, είχε τις κακές στιγμές της η ταινία, αλλά είχε κάτι σκηνάρες που σε καθήλωναν. Συν το ότι επιτέλους τσουλάει λίγο το βασικό story.

     

    Αλλά είναι Star Wars. Είναι cult, fun sci-fi. Να το δεις να γουστάρεις και να κουτσομπολέψεις λίγο.

    Από πότε έγινε το αριστούργημα της επιστημονικής φαντασίας;

    • Like 4
    • Ουδέτερο 1
  9. Το διάβασα, μετά από αρκετούς μήνες που το'χω στην κατοχή μου. Το αγόρασα για 2 λόγους: 1, Peeters και 2, οι καλές κριτικές που διάβασα εδώ (Lynch κλπ).

     

    Στο κομμάτι του σχεδίου και του χρώματος, απλά υποκλίνομαι. Καθόμουν και χάζευα τα καρέ για αρκετή ώρα. Εξαιρετικό χέρι.

    Τώρα, στα τoυ σεναρίου(χωρίς καμία διάθεση να προσβάλω τους φαν του κομικ)... Αν δεν λυπόμουν τα λεφτά μου, όσο κύλαγε η ιστορία ευχαρίστως το πέταγα από το παράθυρο. Το στόρι ήταν μια αόριστη αρλούμπα, με εκνευριστικούς χαρακτήρες και καμμία απολύτως δομή. Σαν το Lost, το ξεκίνησε όμορφα και κυριλέ και όσο πέρναγαν οι σελίδες παίζει να είπε από μέσα του «Δεν γ*αμιέται, θα το τελειώσω όπως λάχει». Είμαι μεγάλος φαν της τεχνικής -ξεκινάει μια ιστορία από κάτι αόριστο και σιγά-σιγά, κομμάτι-κομμάτι συμπληρώνεται το παζλ-, αλλά στο συγκεκριμένο βαρέθηκα άπειρα διότι έβλεπα πόσο σκόπιμα χρησιμοποιούσε το παραπάνω για να καλύψει την έλλειψη σεναρίου και έμπνευσης. Ήμουν τόσο έξαλλος που μόλις το τέλειωσα δεν έκατσα καν να αναλογιστώ το φινάλε, απλά το έβαλα στη βιβλιοθήκη και άντε γεια. :P

    Δεν περίμενα κάποια ξεκάθαρη εξήγηση, προφανώς δεν θα στην έδινε στο πιάτο. Αλλά ήθελα μια κατάληξη ρε αδελφέ, ένα closure. Άσε που μου φάνηκε και μικρό.

    Θα το ξεπεράσω και τούτο. Αυτά :beer:

    • Like 4
    • Λύπη 1
  10. Δεν πήρα κάτι (ακόμα), αλλά με ειδοποίησαν ότι κέρδισα ένα αντίτυπο της βιογραφίας του παιχταρά του Nick Cave (μοίραζαν κάτι φυλλάδια στην συναυλία του Νοεμβρίου) και νιώθω σαν παιδάκι τα Χριστούγεννα :beersanta: \m/

    • Like 8
    • Respect 3
  11. Τελείωσα το Ozark. Μια καλοκαιρινή σειρά του Netflix, φτιαγμένη από (και για) fanboys/girls του Breaking Bad.

    Πρωταγωνιστεί -και σκηνοθετεί- ο Jason Bateman, συμπαθής από το Arrested Development. Στο ρόλο της γυναίκας του η Laura Linney.

    Ένα καλοφτιαγμένο crime thriller, με αρκετή βία, λαμογιά, δράμα και ωραία τοπία. Δεν είναι διαμάντι αλλά είναι τίμιο. Το συστήνω στους fan του είδους.

    • Like 6
  12. Ειναι προοδευτικο μετρο η νομιμοποιηση της καναβης και εκεινη η μπουρδα που περασαν για το φυλο? :down:

    Ας δει ο καθενας ποιες πολιτικες δυναμεις ειναι υπερ των παραπανω, και πειτε μου μετα για προοδους

     

    ΥΓ Δεν μπορω να κανω αμεση αναφορα σε κομματα και δεν μπορω να γινω πιο συγκεκριμενος δυστυχως

     

    Ναι, είναι προοδευτικό μέτρο η νομιμοποίηση της χρήσης ΙΑΤΡΙΚΗΣ κάνναβης, κάθως έχει αποδεδειγμένα θετικές επιπτώσεις σε καρκινοπαθείς στο στάδιο χημειοθεραπείας (κατά της ναυτίας και της έλλειψης όρεξης). Χρησιμοποιείται ως αναλγητικό σε νευρογενείς πόνους, κατά αγχωτικών διαταραχών, κατά της επιληψίας και της νευρικής ανορεξίας. Είναι, με λίγα λόγια, αδιαμφισβήτητες οι ευεργετικές ιδιότητες της ιατρικής κάνναβης.

    Επίσης, εκείνη η «μπούρδα» από την στιγμή που αφορά ζωές περιθωριοποιημένων συνανθρώπων μας, καλό θα είναι να μην το συζητάς σαν να είσαι στο καφενείο που συχνάζεις.

    Γενικά, ο χώρος που επιλέξατε να βγάλετε τα απωθημένα σας είναι ακατάλληλος και ο τρόπος σας απαράδεκτος. Κρίμα για το φόρουμ να γράφονται τέτοια βδελύγματα.

    • Like 9
  13. Αντίστοιχα και ο "Μπλε Κομήτης".

    Δεν είναι περιοδικό για κομιξάδες.

    Είναι για μια υποκατηγορία της υποκατηγορίας των κομιξάδων ή για κάποιους "καμμένους" που όλα τα σφάζουν, όλα τα μαχαιρώνουν :)

     

     

    Ρε φίλε άραξε λίγο. Δεν φτάνει που κριτικάρεις ένα περιοδικό που δεν διάβασες καν, κράζεις κιόλας όσους το κάνουν;

    • Like 19
    • Ευχαριστώ 1
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.