Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Past hour
 2. Χρονια πολλα στον Γαντζο,στα παιδια που γιορταζουν σημερα σκι σα οσους γιορταζαν τις προηγουμενες ημερες!
 3. Today
 4. Έφυγε ο εικαστικός Παύλος Διονυσόπουλος (γνωστός ως "Pavlos").
 5. Πέρσι αυτό με τις σειρές αργούσε λίγο το παιχνίδι, ωστόσο αυτό ήταν που το κρατούσε σε ενδιαφέρον. Ότι περίμενες να δεις τι θα κάνει ο άλλος και τον εβριζες και λίγο και ανάβανε τα αίματα. Θα μου πεις άλλο το ένα παιχνίδι άλλο το άλλο
 6. Μόλις κυκλοφόρησε ο δεύτερος τόμος της σειράς (με αρκετή καθυστέρηση ομολογουμένως, αφού ο πρώτος τόμος βγήκε πριν από 2 χρόνια) από την Rebellion. Περιέχει τις ιστορίες που δημοσιεύτηκαν στο περιοδικό Buster από τις 18 Ιουνίου 1977 ως τις 15 Ιουλίου 1978. Συνολικά 176 σελίδες. Θα μπορούσαν οι τόμοι να έχουν περισσότερες σελίδες. Μέχρι να φτάσουν στο 1985 θα έχουμε πεθάνει. Βέβαια από το τίποτα κάτι είναι κι αυτό.
 7. Θα μπορούσαμε να έχουμε επιθετικές/συνεργατικές κάρτες, αλλά θέλει λίγο σκέψη σαν concept. Το σημαντικό είναι ότι οι κάρτες θα είναι αυτό που καθορίζει την ροή του παιχνιδιού, και ότι δεν θα περιμένεις τον άλλο παίκτη να τελειώσει την σειρά του.
 8. Ευχαριστούμε. Μεταφέρεται στην γενική συζήτηση μέχρι να βρεθεί και να σκαναριστεί κανονικά, και να προστεθούν και τα υπόλοιπα στοιχεία του για να μπορεί να φτιαχτεί πινακάκι.
 9. Παρέλαβα και τα χρήματα είναι στη Λέσχη
 10. Αυτό το βιβλίο του Κυριάκου Κάσση (δεύτερη έκδοση του 1983) αποτελεί την πρώτη σοβαρή προσπάθεια αποδελτίωσης και καταλογράφησης του Ελληνικού Λαϊκού Μυθιστορήματος (ΕΛΜ). Στην αρχή δίνεται ένα σύντομο ιστορικό του ΕΛΜ που χωρίζεται σε χρονικές περιόδους. Στο μεγαλύτερο μέρος του βιβλίου δίνεται μια αρχειοθέτηση των γνωστών ΕΛΜ με βάση το επίθετο του συγγραφέα και αναφέρονται πληροφορίες όπως ο τίτλος, ο εκδοτικός οίκος , το έτος έκδοσης και μια σύντομη περιγραφή του περιεχομένου. Σε ορισμένα εδάφια γίνεται μια εκτενέστερη περιγραφή. Επίσης υπάρχουν ασπρόμαυρες εικόνες (γύρω στις 60) από διάφορα ΕΛΜ και από συγγραφείς και εικονογράφους. Η έκδοση του βιβλίου αυτού αποτελεί βασικό βοήθημα για τον μελετητή και τον συλλέκτη ΕΛΜ. Εξώφυλλο και οπισθόφυλλο του βιβλίου : 208 σελ. 25 εκ.
 11. Από Θεσσαλονίκη τελικά μαζεύει κανείς;
 12. THE CROW με BRANDON LEE. Βαθμολογία: 10/10.
 13. Ακόμα δεν άρχισε να κυκλογορει η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΟΥ ΣΚΡΟΥΤΖ και εσυ θες να βάλει ΣΚΑΡΠΑ .Σε 5 εβδομάδες τα λέμε.
 14. Eχθές παίκτηκε η ταινία στο star, ώρα 22:45, έκατσα και την είδα. Αρχικά να πώ με ξένισε η σειρά του στόρυ, νομίζω το Σούπερμαν του 1978 ήταν πιο κοντά στο κόμικ, παρά το Man of Steel. Θεωρω ότι το βάρος δόθηκε περισσότερο στην δράση, το ξύλο και τα οπτικά εφέ παρά στους χαρακτήρες-γενικά έμοιαζε να υπάρχουν κενά στο σενάριο. Ο Χένρι Κάβιλ είναι πολύ κοντά στο στύλ του Κρίστοφερ Ρίβ, που εγώ ακόμα τον θεωρώ τον ορισμό του Σούπερμαν. Ο Κάβιλ δεν φτάνει σε καμία περίπτωση τον Ρίβ, αλλά είναι αρκετά πιστικός. Ο ρόλος της Λόις Λέιν μου θύμισε μίνι-ηρωίδα, όχι κανονικό άνθρωπο. Δλδ σε κάποια σημεία σκοτώνει με όπλα τους Κρυπτονιανούς, νομίζω λάθος της ταινίας αυτό. Δεν μπορεί άνθρωπος να σκοτώνει Κρυπτονιανούς. Κάπου δλδ οι Κρυπτονιανοί δεν ήταν και τόσο Κρυπτονιανοί εγώ αυτό κατάλαβα. Επίσης ο Ζόντ δεν ήταν τόσο Ζόντ... στο Σούπερμαν 2 του 1981 διέλυε ολόκληρη την πόλη εδώ δεν μπορούσε αλλά την πόλη την διέλυε το διαστημόπλοιο με την βαρυτική ακτίνα. ΞΑΝΑΛΕΩ, πολύ αδύναμοι οι Κρυπτονιανοί ρε παιδί μου. Δεν μου άρεσε αυτό. Η Μάρθα Κέντ εκεί που την έδειχναν ως γριούλα σκέτη αποτυχία.. γριούλα με πρόσωπο 25χρονης!!! Πολλά τα φάουλ στην ταινία. Πολλά τα λάθη, χτυπητά. Την θεωρώ μέτρια ταίνια δεν με έπεισε. Το ΣΟΥΠΕΡΜΑΝ 2 του 1981 είναι ο ορισμός του ΣΟΥΠΕΡΜΑΝ κατά την ταπεινή μου άποψη. Τα εφέ ήταν πολύ πολύ καλά, η σκηνοθεσία εξαιρετική. Σε κάποια σημεία ο Κλάρκ Κέντ το έπαιξε λίγο Jesus, δεν είναι κακό αυτό βέβαια, αλλά εμένα ο ρόλος δεν με έπεισε. Αξεπέραστος αυτός των Σούπερμαν του 1978 και 1981. Βαθμολογία 6.5/10
 15. Εχουμε καμια επισημη ενημερωση για το τιθα γινει φέτος με την σειρά αυτή;; Νομιζω περσι και προπερσι τετοιο καιρο ειχαν αρχισει οι διαφημισεις της Καθημερινης...μακαρι να συνεχιστει!
 16. Κάθε ομοιότητα με ιστορικά πρόσωπα και γεγονότα είναι αποτέλεσμα σύμπτωσης...
 17. Μάλλον κι εγώ μέσα, αλλά θα απαντήσω οριστικά όταν έρθει η ώρα του παιχνιδιού (θα εξαρτηθεί από τον χρόνο μου και το πότε θα ξεκινήσει)
 18. Βλέπω ότι το παιχνίδι είναι ατομικό. Δε γίνεται να κλέβουμε λίγο ο ένας τον άλλον;
 19. Σοπωδηποτε κι εγώ. Και είμαι πολύ στενοχωρημένος που δεν πρόλαβα να σχολιάσω/εκθειασω το περσινό παιχνίδι, που το τερματίσαμε χωρίς απολογισμό.
 20. Προστέθηκε εξώφυλλο/οπισθόφυλλο τεύχους 84.
 21. Προστέθηκε εξώφυλλο/οπισθόφυλλο τεύχους 313.
 22. Yesterday
 1. Load more activity
 • Newsletter

  Want to keep up to date with all our latest news and information?
  Sign Up
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.