Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Past hour
 2. GeoTrou

  ΜΠΛΕ ΚΟΜΗΤΗΣ

  Ανέβηκε στη βάση το εξώφυλλο του όγδοου τεύχους, που κυκλοφόρησε σήμερα, στην πρώτη ημέρα του Comicdom Con
 3. Today
 4. ikarukani

  ''ΕΦΥΓΑΝ ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ''

  Ο Μοναχικός Λύκος , έπαψε να ξιφουλκεί σ' αυτό το σύμπαν, εδώ και δύο μέρες.....
 5. Εγώ σήμερα πήρα τη δεύτερη κούτα...τελευταία. Μετά πάω για ανταλλαγές
 6. Εδώ και Αθήνα όπου έχω ρωτήσει ως τώρα δεν το ήξεραν καν. Μάλλον για online παραγγελία θα πάω.
 7. Για τους φίλους του Μίκυ το νέο πλούσιο τεύχος με 9 απολαυστικές ιστορίες θα βρίσκεται από αυτή την Παρασκευή 19/4 στα περίπτερα. ΜΙΚΥ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΣΤΑ ΒΡΑΧΩΔΗ ΟΡΗ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΕΙΣΒΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟΝ 13ο ΟΡΟΦΟ ΝΤΟΝΑΛΝΤ Η ΨΗΦΙΑΚΗ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΙΚΥ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΙ ΕΝΑΝ ΚΑΙΡΟ ΣΤΗΝ ΔΥΣΗ ΧΙΟΥΗ, ΛΙΟΥΗ, ΝΤΙΟΥΗ Η ΚΟΙΛΑΔΑ ΤΩΝ ΑΛΟΓΩΝ ΜΟΥΡΓΟΛΥΚΟΙ ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ ΜΟΥΡΓΟΛΥΚΟΙ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΟ ΧΑΖΟΠΟΥΛΙ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΜΙΚΥ ΤΟ ΞΥΠΝΗΜΑ ΤΗΣ ΜΟΥΜΙΑΣ ΓΙΑΓΙΑ ΝΤΑΚ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ Από την Παρασκευή 19/4, αναζητήστε το 44ο τεύχος στα περίπτερα.
 8. Η σπανιότητα του πρώτου τεύχους κυκλοφορίας ενός κόμικς θεωρείται μεγάλη και αποκτά ιδιαίτερη αξία στο «χρηματιστήριο των κόμικς» με αποκορύφωμα το τεύχος 1 του αμερικάνικου «ACTION COMICS». Πολλές φορές δεν είναι τόσο η σπανιότητα αλλά η ζήτηση καθώς και ψυχολογικοί λόγοι που καθιστούν περιζήτητο το Νο 1 ενός κόμικς. Για παράδειγμα στον ελλαδικό χώρο τα πιο ακριβά κόμικς είναι το «ΓΕΛΙΟ ΚΑΙ ΧΑΡΑ» Νο1 (με μια μέση τιμή αγοράς σε καλή κατάσταση κοντά στα 1000 ευρώ) και το «ΜΙΚΥ ΜΑΟΥΣ» Νο1 (με ένα εύρος τιμών αγοράς από 400 έως 800 ευρώ) . Η σπανιότητα κάποιων τευχών μπορεί να εξαρτάται και από άλλους παράγοντες όπως το τιράζ , η παλαιότητα , η τιμή και η μειωμένη αντοχή στη φθορά του κόμικς. Για παράδειγμα το Νο10 του «ΚΟΚΟΜΠΙΛ» θεωρείται το πιο σπάνιο της σειράς και φυσικά το πιο ακριβό στους κύκλους των συλλεκτών. Ομοίως τα τελευταία τεύχη της τρίτης έκδοσης του «ΓΚΑΟΥΡ ΤΑΡΖΑΝ» θεωρούνται πιο σπάνια από τα πρώτα. Για τους προηγούμενους λόγους τα τεύχη 26 , 119 , 617 , 618 , 619 , 620 του «ΜΙΚΥ ΜΑΟΥΣ» και το Νο25 από τα «ΚΛΑΣΙΚΑ ΝΤΙΣΝΕΫ» θεωρούνται ιδιαίτερα σπάνια , κάποια ίσως και πιο σπάνια από τους αντίστοιχους «άσσους» αν και αυτό δεν μεταφράζεται στην τιμή αγοράς τους. Ομοίως κάποια ενδιάμεσα τεύχη από τη σειρά «ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΟΜΙΚΣ» του Πεχλιβανίδη , έχουν μεγαλύτερη αξία από το Νο1 , ιδίως αυτά που έχουν ιστορίες με τον σούπερμαν. Παρ’ όλα ‘αυτά το πρώτο τεύχος μιας σειράς ασκεί μια παράξενη γοητεία και οι συλλέκτες και φίλοι των κόμικς προσπαθούν μανιωδώς να το αποκτήσουν , πέφτοντας πολλές φορές θύματα της εκμετάλλευσης διαφόρων πωλητών . Στην προσωπική μου συλλογή την οποία ξεκίνησα πριν από περίπου 3 χρόνια έχω μέχρι στιγμής πάνω από 100 «άσσους» σε περιοδικά , κόμικς και λαϊκά αναγνώσματα. Επειδή η λίστα είναι μεγάλη θεωρώ κουραστικό να την παραθέσω αυτή τη στιγμή εκτός και αν μου ζητηθεί από κάποιον. Θα ήταν ενδιαφέρον να γνωρίζαμε πόσους «άσσους» διαθέτει ο καθένας μας στην προσωπική του συλλογή και να μοιραζόμασταν την πληροφορία αυτή.
 9. Το Public Συντάγματος έχει συγκεντρώσει μερικές από τις παλιότερες εκδόσεις σε graphic novels & artbooks και τις διαθέτει με 50% έκπτωση. Η λίστα με τα διαθέσιμα άλμπουμ είναι η ακόλουθη και ισχύει μέχρι εξάντλησης των αποθεμάτων. GRAPHIC NOVELS - BAZAAR.xlsx Φυσικά, τα εγγεγραμμένα μέλη της λέσχης φίλων κόμικς, μπορούν να αποκτήσουν και ότι άλλο δεν βρίσκεται στην λίστα με το εκπτωτικό κουπόνι που τους έχει παραχωρηθεί, με ένα 20% μείον σε όποια είναι η τιμή πώληση των κόμικς που θα βρουν.
 10. GeoTrou

  ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΕΘΑΝΩ; .

  Βρέθηκε ένα αντίτυπο μοναχούλι του στη Λέσχη, οπότε το τσίμπησα με συνοπτικές διαδικασίες και το διάβασα στο λεωφορείο Δε θα συμφωνήσω ότι είναι καλύτερο από τα «επίσημα» Yellow Boy, αλλά όπως όλα μου άρεσε και μ' έκανε να γελάσω.
 11. conb

  Scraps, sketches & drawings

  "Απλά εμφανίστηκε μέσα από τα κύματα στην παραλία Κάθισμα στη Λευκάδα. Το σχεδόν φωτεινό μπλε δέρμα και τα βολβοειδή μάτια του προκάλεσε τρόμο στο πλήθος στην παραλία. Αυτός απλά τους κοιτούσε καθώς φεύγαν τρέχονατς με πανικό! Σιγά σιγά έφτασε σε αυτά που άφησαν πίσω τους, έφαγε ένα σάντουιτς, ήπιε τον παγωμένο καφέ κάποιου π και πήρε μαζί του ένα smart phone μαζί με με τα ακουστικά και επέστρεψε πίσω στη θάλασσα, Η μόνη απόδειξη ότι εμφανίστηκε ένα τέτοιο περίεργο πλάσμα ήταν ένα σχέδιο που έκανε ένας πιτσιρικάς μετά από αρκετές ημέρες"
 12. Ναι το trade. Δικό σου λοιπόν, στο φέρνω αύριο
 13. GreekComicFan

  Οι Περοσφορές του ΤζεοΤρού

  Άμα κατάλαβα καλά είναι το trade. Αν είναι, το θέλω.
 14. Άντε, επειδή είμαι στις καλές μου, βάλε και αυτό.
 15. Ο καλύτερος πελάτης μου έχεις γίνει τελικά! Αύριο στη Λέσχη φίλε
 16. Δικό μου αυτο.
 17. Προστέθηκαν μερικά ακόμη κόμικς
 18. germanicus

  Δεν εχω χωρο!

  εκανα ηδη εντιτ ποσταρε ενώ τσεκάριζα τι εχω και τι οχι
 19. conb

  Δεν εχω χωρο!

  germ δεν ξέρω αν είδες αλλα πρίν από εσένα ζήτησε ο batigoal το comedics και το αγριαδες
 20. germanicus

  Δεν εχω χωρο!

  Comedics Origins 2€ Ο Θεός είναι sexy 1,50€ The LE.VA. Show 2€ Αγριάδς 2€ για εμένα περικαλώ θενκ γιου βερι μουτς! edit προλαβε ο Μάριος 2 δεν πειραζει. το καλό πράγμα πρεπει να γυριζει
 21. batigoal

  Δεν εχω χωρο!

  Κωστα κρατα μου το Comedics Origins και το Αγριαδες! Ακολουθει ΠΜ
 22. Μόνο που ειδικά τον Λούντβιχ δεν τον πολυχρησιμοποίησαν, ώστε να είναι αυθεντίες.
 23. conb

  Δεν εχω χωρο!

  Αναννεώθηκε το πρώτο ποστ με τη προσθήκη μερικών ακόμα κόμικς
 24. GreekComicFan

  Books Please - https://booksplea.se

  Διευκρίνηση: Δωρεάν μεταφορικά για τα περισσότερα προϊόντα. Για βιβλία και κόμικς στο εύρος των 10-20€ βέβαια δεν θα διαπιστώσετε πρόβλημα. Υπάρχουν από το 2005, αλλά είχαν άλλο όνομα πρότινος.
 25. Δικτυακό κατάστημα αγοράς βιβλίων και κόμικς με έδρα την Αγγλία. Είναι στα πρότυπα του bookdepository με δωρεάν μεταφορικά και τιμές σε ευρώ, άρα δεν έχεις έξοδα συναλλάγματος. Δεν έχει τεράστια ποικιλία αλλά οι τιμές είναι πολύ ανταγωνιστικές και σε αρκετές περιπτώσεις καλύτερες του bookdepository. πχ πήρα ένα paperback της Cinebook στα 6.81€, τη στιγμή που στο bookdepo δεν έχει πέσει κάτω από 8€ το τελευταία 2μηνο που κοιτούσα. Οι χρόνοι παράδοσης είναι 4-9 εργάσιμες απ΄τη στιγμή του dispatch και τα προϊόντα φτάνουν σε καλή κατάσταση μέσα σε φάκελο από χοντρό χαρτόνι. Νομίζω είναι μια καλή εναλλακτική για όσους κάνουμε αγορές από Μ.Βρετανία
 1. Load more activity
 • Newsletter

  Want to keep up to date with all our latest news and information?

  Sign Up
×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.