Μετάβαση στο περιεχόμενο

Spider-Man Series (1967-1970)


DJO

Προτεινόμενες Καταχωρήσεις


  • Member ID:  556
  • Group:  Veterans
  • Topic Count:  1537
  • Content Count:  22474
  • Reputation:   120955
  • Achievement Points:  22479
  • Days Won:  791
  • With Us For:  6317 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  

Ο πασίγνωστος και πολυαγαπητός μας Άνθρωπος Αράχνη, εκτός από τις εμφανίσεις του στη μεγάλη οθόνη, έχει κάνει αρκετές εμφανίσεις και στον τομέα των κινουμένων σχεδίων. Για πάμε για μια ξενάγηση... :spidey_yeah_that:
 

 


DJO_Spiderman_Animated_1967.JPG


Όλα ξεκίνησαν το πρωί της 9 Σεπτεμβρίου 1967, ημέρα Σάββατο. Τότε άρχισε να προβάλεται η ιστορική πλέον πρώτη σειρά κινουμένων σχεδίων ονόματι "Spider-Man". Βγήκε στον αέρα του ABC στις ΗΠΑ και το theme της, των Paul Francis Webster & Robert "Bob" Harris, θεωρείται από τα πλέον κλασσικά, έχοντας γνωρίσει άπειρες διασκευές!
Η σειρά διάρκεσε μέχρι το 1970, έχοντας 52 25λεπτα επεισόδια και 3 κύκλους στο ενεργητικό της.


DJO_Spiderman_Animated_1974.JPG


Μετά, σειρά είχε ένα σόου το οποίο συνδύαζε το live-action με τα κινούμενα σχέδια. Ο λόγος για το "Spidey Super Stories" της The Electric Company, που ήταν στην ουσία 5λεπτες ιστοριούλες με τον Άνθρωπο Αράχνη με τον παραπάνω χαρακτηριστικό συνδυασμό, ενώ λόγω του εκπαιδευτικού χαρακτήρα του σόου, ο Σπάιντυ επικοινωνούσε μόνο μέσα από μπαλονάκια, για να εξασκηθούν οι νεαροί τηλεθεατές στην ανάγνωση! Διαπιστωμένα είχανε προβληθεί 28 επεισόδια, από το 1974 μέχρι το 1977.
Κι ένα αξιοσημείωτο τρίβια: σε κάθε "επεισόδιο" υπήρχε και διαφορετικός αφηγητής και στο πρώτο επεισόδιο αυτόν τον ρόλο τον είχε αναλάβει ο... Morgan Freeman!
 

 

Συνέχεια είχαν τα live-action, στα οποία εντάσσεται το The Amazing Spider-Man του 1977 αλλά και το καλτ Γιαπωνέζικο "Toei no Supaida-Man" του 1978, το οποίο έβγαλε και 41 μισάλεπτα επεισόδια (!). Υπόψην εδώ Σπάιντερμαν δεν γίνεται ο Πήτερ Πάρκερ, αλλά ο μοτοσυκλετιστής Takuya Yamashiro! Hiya! :yahoo:


pic5.jpg
 


Και επιστρέφουμε τώρα στα animated :P .


DJO_Spiderman_Animated_1981.JPG

 

Το 1981, χάρη στη δημιουργία του animation studio Marvel Productions Ltd, η Marvel βρήκε τρόπο να μεταφέρει τις περιπέτειες αρκετών χαρακτήρων της στη μικρή οθόνη (NBC). Και φυσικά πρώτος-πρώτος ήταν ο Σπάιντερμαν, με το "Spider-Man" του 1981. Όμως δεν κατόρθωσε να φτάσει την επιτυχία του Spider-Man And His Amazing Friends, που ξεκίνησε ταυτόχρονα.
Παρολαυτά, ήταν μια καλή σειρά, βασισμένη εν μέρει στη σειρά του '60 αλλά και αρκετά πιστή στα κόμικς του Romita Sr. Χαρακτηριστικό ήταν ότι τα κλωτσομπουνίδια αποφεύγοταν και δίνοταν έτσι μεγαλύτερη έμφαση στο σύνολο της δράσης, ενώ η μάσκα του Σπάιντυ ήταν σαν κουκούλα. :P
Συνολικά βγήκαν 26 εικοσιπεντάλεπτα επεισόδια με μεγάλη αφθονία υπερ-κακών από τα κόμικς, μέχρι το 1982. :)

 



Όμως η σειρά από την οποία αρκετοί της γενιάς μου γνωρίσαμε τον Σπάιντερμαν, και μακράν καλύτερη από την προηγούμενη, ήταν το "Spider-Man And His Amazing Friends"! :D


DJO_Spiderman_Animated_Amazing_Friends.j


Πρωταγωνιστούσε η τριάδα των Spider-Man, Iceman & Firestar από τους X-Men, με την τελευταία να θυμίζει αρκετά την MJ. :)
Η σειρά δεν βασίζεται σχεδόν καθόλου στα κόμικς του Ανθρώπου Αράχνη και δημιουργεί μία δική της εκδοχή, κατά την οποία συναντιέται ο Peter Parker (Spider-Man) με τον Bobby Drake (Iceman) και την Angelica Jones (Firestar) όντας συμφοιτητές στο Empire State University και αφού συνεργάζονται για να νικήσουν τον Beetle και να πάρουν πίσω μία εφεύρεση του Tony Stark, αποφασίζουν να πολεμήσουν παρέα το έγκλημα και έκτοτε ζούνε όλοι μαζί στο σπίτι του Πήτερ, της θείας του May και της σκυλίτσας Miss Lion. Χαρακτηριστικό είναι ότι με ένα ειδικό μοχλό-αγαλματάκι πάνω στο τζάκι άλλαζε το καθιστικό του σπιτιού σε μία υπερσύγχρονη βάση επιχειρήσεων, την οποία τους είχε φτιάξει ο Stark για να τους ανταποδώσει τη βοήθεια τους!
Στους συνολικά τρεις κύκλους, θα πολεμήσουν ενάντια σε πάμπολλους υπερ-κακούς, μέχρι και με τον Δράκουλα και τα τέρατά του, ενώ ο 2ος κύκλος που αποτελείται μονάχα από 3 επεισόδια, είναι τα origins του κάθε ήρωα της τριάδας. ;)
Έχει γίνει και κομιξική μεταφορά της σειράς, δύο φορές. Την πρώτη τον Δεκέμβριο του 1981 με το Spider-Man and his Amazing Friends #1 που ήταν μεταφορά του πιλοτικού επεισοδίου της σειράς, με τον Green Goblin, και η δεύτερη στις 9 Αυγούστου 2006, με αφορμή τα 25α γενέθλια της σειράς, με το Spider-Man Family: Amazing Friends #1. Ενώ θα δούμε κάποια στιγμή στο μέλλον την Ultimate εκδοχή των Amazing Friends, μέσα από το Ultimate Spider-Man.


DJO_Spiderman_Animated_Amazing_Friends_c


Αυτή η απίστευτη σειρά κράτησε 24 εικοσιπεντάλεπτα επεισόδια, τελειώνοντας το 1983, ενώ και το δικό της theme θεωρείται κλασσικό. :beer:

 

Δείτε

 

 

 

Φτάνουμε στη δεκαετία της πληροφόρησης, των κομπιουτερίστικων εφέ, αυτή του 1990. Και συγκεκριμένα στο έτος 1994, όπου ξεκίνησε η βραβευμένη σειρά "Spider-Man: The Animated Series" της FOX. Δε θεωρείται άδικα η πιο πετυχημένη σειρά κινουμένων σχεδίων του Ανθρώπου Αράχνη...  Με το επίσης πασίγνωστο

 

 

που βασίστηκε στο αρχικό theme του '60.


DJO_Spiderman_Animated_1994.jpg


Η σειρά διηγείται τις περιπέτειες του 19χρονου Peter Parker ως πρωτοετή στο Empire State University και του άλτερ-έγκο του, του Σπάιντερ-Μαν. Όταν ξεκινάει, ο Πήτερ έχει ήδη αποκτήσει τις δυνάμεις του και είναι φωτογράφος μερικής απασχόλησης στην Daily Bugle. Στην πορεία θα γνωρίσει την Mary-Jane, την Felicia Hadry (Black Cat) αλλά και σχεδόν όλους τους υπερ-κακούς που έχουν περάσει από τα κόμικς του! Είναι η δεύτερη μεγαλύτερη σε διάρκεια σειρά κινουμένων σχεδίων της Marvel με πρώτη να είναι αυτή των X-Men.
Εντός των άλλων, τα backgrounds της Νέας Υόρκης είναι κατά κύριο λόγο φτιαγμένα από κομπιούτερ (CGI) με μεγάλη πιστότητα στην πραγματικότητα, ενώ μέχρι και οι δρόμοι δεν ήταν άδειοι από κόσμο, όπως συνέβαινε στις παλιότερες σειρές. Ήταν κλασσικοί Νεοϋορκέζικοι δρόμοι φουλ στον κόσμο!
Όμως, η σειρά είχε ένα πρόβλημα να αντιμετωπίσει: αυτό της έντονης λογοκρισίας εκείνη την περίοδο που είχε αναγκάσει πολλές σειρές να κοπούνε λόγω βίαιων σκηνών, γι'αυτό έπρεπε να γίνει "politically correct" αν ήθελε να συνεχιστεί! Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μην αναφέρονται σχεδόν ποτέ οι λέξεις "θάνατος", "σκοτώνω" και "πεθαίνω", ακόμη και όταν πυροβολήθηκε ο θείος Μπεν! Ενώ η Gwen Stacy δεν εμφανίστηκε, παρά σε ένα εναλλακτικό σύμπαν προς το τέλος της σειράς, γιατί δεν ήθελαν να έχουν έναν χαρακτήρα ο οποίος θα πέθαινε τόσο τραγικά. Εξού και βάλανε στη θέση της την MJ η οποία δεν σκοτώνεται όταν πέφτει από τη γέφυρα εξαιτίας του Green Goblin, αλλά χάνεται σε κάποια διάσταση. Αξιοσημείωτα δε, είναι τα γεγονότα ότι κανένα τζάμι δεν σπάει και όσοι κρατάνε κάποιο όπλο είναι φουτουριστικό και κάνει κάποιο φανταστικό ήχο, για να μη συνδεθεί με τη βία! :confuse:
Ακόμα πάντως και μέσα από αυτόύς τους περιορισμόυς, το τελικό αποτέλεσμα ήταν μία βαρβάτη σειρά 5 κύκλων (65 επεισοδίων), που διάρκεσε από το 1994 μέχρι και το 1998, με τον 5ο να ξεφεύγει τελείως, ειδικά στα 5 τελευταία επεισόδια που έχει από Secret Wars μέχρι εναλλακτικά σύμπαντα (Spider Wars) και έναν σαλταρισμένο Spider-Carnage!!!! :wow: Ενώ στο τέλος της σειράς, γνωρίζεται και με έναν πολύ γνωστό γεράκο της Μάρβελ...


DJO_Spiderman_Animated_Modern_Times.JPG


Τη σειρά την έδειχνε μεταγλωττισμένη το Star (όπου κυριαρχούσε η φωνή του Τάσου Κωστή :lol: ), 8:50 το πρωί αλλά δεν είχε δείξει τον 5ο κύκλο. Μετά, είχαν κυκλοφορήσει σε 4 vhs/dvd με 5-6 επεισόδια έκαστο, ενώ είχε κυκλοφορήσει ολόκληρη η σειρά κόμικς που ήταν βασισμένη στη σειρά, από την Modern Times.


DJO_Spiderman_Animated_Unlimited.jpg


Όμως μετά από κάθε μεγάλη επιτυχία, έρχεται και μια μεγάλη αποτυχία... Το 1999 σκάει μύτη το φιλόδοξο "Spider-Man Unlimited" της FOX, ένα spin-off περισσότερο παρά sequel του Spider-Man: The Animated Series, στο οποίο παρακολουθούμε τις περιπέτειες του Ανθρώπου Αράχνη σε μία Counter-Earth, όπου κυριάρχοι είναι τα εξελιγμένα ζώα και οι άνθρωποι θεωρούνται κατώτερα όντα, που έχει πάει με ένα διαστημόπλοιο για να σώσει τον γιο του JJJameson, John. Μέσα σ'όλα, σε αυτή τη Γη έχουνε φτάσει μαζί με τον John και οι Venom & Carnage στην πιο σαχλή και αηδιαστική εμφάνιση που έχετε δει, με κόκκαλα να εξέχουν! :NoNo:
O Σπάιντυ φοράει μία στολή εμπνευσμένη από το κόμικ Spider-Man 2099 και για να καταφέρει να περάσει απαρατήρητος (και να μην τον κυνηγάνε συνέχεια οι κτηνώδεις φρουροί) γίνεται Πήτερ Πάρκερ και πάει να ζήσει στο ανθρώπινο γκέτο μαζί με μια μόνη μάνα ονόματι Dr.Naoko Yamada-Jones και το γιόκα της Shayne, ενώ σαν Σπάιντυ πλέον έρχεται σε επαφή και βοηθάει τους αντιστασιακούς (!) οι οποίοι θέλουν να ρίξουν τον High Evolutionary, του οποίου και είναι δημιουργήματα τα κυρίαρχα ανθρωπόμορφα ζώα (Beastials). Εντός των άλλων, ο John θα γίνει σε κάποια φάση Man-Wolf και για να χειροτερέψουν ακόμα περισσότερο τα πράματα, υπάρχουν οι εναλλακτικοί εαυτοί εχθρών του Σπάιντυ, όπως είναι ο Goblin, o Kraven, o Electro. Α, ναι και ο Vulture ο οποίος όμως είναι με τους καλούς αυτή τη φορά.

 

:lol2:


Η σειρά, τελειώνει το 2000 με ένα cliffhanger στο 13ο επεισόδιο, όπου οι Venom & Carnage συμμαχούν με τον High Evolutionary για να εξαπολύσουν χιλιάδες alien symbiotes στον πλανήτη, που θα εξαφανίσουν όλους τους ανθρώπους δια παντός. Στο τέλος τα καταφέρνουν και μετά κόπηκε η σειρά. Τι κρίμα.. :P Το comic adaptation της σειράς ήταν το 5τευχο Spider-Man Unlimited vol.2.

 

Δείτε το

 

 


DJO_Spiderman_Animated_New.jpg


Τα χρόνια θα περάσουν και το 2002 θα βγει η πρώτη ταινία της live-action τριλογίας του Sam Raimi και έχοντας αυτήν ως αφορμή, το 2003 θα βγει το απίστευτο "Spider-Man: The New Animated Series" του MTV, με τον Bendis executive producer, παραγωγό εταιρεία την Mainframe (βλ.Beast Wars & Beast Machines Transformers!), δυνατό CGI σχέδιο :yahoo:
Το σχέδιο μπορεί να σας φανεί αλλόκοτο στην αρχή, αλλά σε συνδυασμό με τις ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΕΣ ιστορίες της σειράς που ξεφεύγουν από το γνωστό μοτίβο "κακός καταστρέφει πόλη πάω σώσω πόλη" θα μείνετε παραπάνω από ευχαριστημένοι.
Σεναριακά, τοποθετείται ενδιάμεσα από την πρώτη και τη δεύτερη ταινία του Raimi, με τον Πήτερ να έχει τελειώσει το Λύκειο και να έχει πάει να σπουδάσει στο (ναι, καλά μαντέψατε) Empire State University, εν αντιθέσει με τις ταινίες που είναι στο Columbia, αλλά οι μπελάδες δεν αργούν να έρθουν υπό τη μορφή υπερ-κακών. :)
Αξιοσημείωτες είναι οι guest voices: Τον Dr.Curt Connors τον "υποδύεται" ο Rob Zombie, την Black Cat η rapper Eve, ενώ μέχρι και ο Stan Lee δανείζει τη φωνή του σε έναν μικρό ρόλο.


DJO_Spiderman_Animated_New_DVD.jpg


Έχει κυκλοφορήσει όλη η σειρά, 13 επεισόδια (δυστυχώς δε συνεχίστηκε) σε dvd με ελληνικούς υπότιτλους, πηγαίνετε αμέσως στο κοντινό βιντεοκλάμπ σας να την προμηθευτείτε!!! :cool:


DJO_Spiderman_Animated_Movies_Posters.JP


- Και μετά, και μετά?
- Και μετά... Εμ, το χάος: Βγήκε η δεύτερη live-action ταινία του Raimi βασικά, το 2004 και η τρίτη και αμφιλεγόμενη προς χάλια το 2007.


DJO_Spiderman_Animated_Spectacular.jpg


Με το που ξεκίνησε το 2008 όμως ξεκίνησε μία νέα σειρά κινουμένων σχεδίων, ονόματι "The Spectacular Spider-Man Animated Series" του CW, με αφορμή την τρίτη ταινία, η οποία ενθουσίασε άπαντες τους αραχνοφάνς που είχαν να δουν κάτι καινούριο από τον Άνθρωπο Αράχνη περίπου για 5 χρόνια. Τουλάχιστον αρχικά...
Γιατί η σειρά ακολουθεί το τελευταίο πρότυπο των κινουμένων σχεδίων, που τα θέλει να έχουν "εύκολο" και όχι περίπλοκο σκίτσο, καρτουνίστικο χωρίς πολλές-πολλές λεπτομέρειες - μάλλον για να βγαίνουν και πιο γρήγορα και πιο εύκολα τα επεισόδια.
Ο Πήτερ εδώ είναι έφηβος και πάει στο Γυμνάσιο (!), καθότι η σειρά απευθύνεται σε μικρές ηλικίες (γιατί οι προηγούμενες που απευθύνονταν?) και είναι ο Spider-Man. Αυτό έχει ως επακόλουθο να τα βάζει με υπερ-εγκληματίες και κακούς, αλλά ποιο είναι το αλλόκοτο της περίπτωσης? Ότι όλοι οι μελλοντικοί εχθροί του είναι από τον κοινωνικό του περίγυρο! Δηλαδή ο Έντι Μπροκ είναι φιλαράκι, ο μελλοντικός Electro είναι ένας συνεργάτης του Curt Connors ο οποίος έχει τον Έντι Μπροκ για βοηθό και η Gwen Stacy είναι μαζί με την MJ φιλαράκια με τον Πήτερ, για να μην αναφέρω τον Shocker που είναι ο καουμπόης του Κίνγκπιν... :collapse: Σε κάθε επεισόδιο θα σκάει μύτη τουλάχιστον ένας νέος κακός, ενώ έντονο είναι το στοιχείο του μοντέρνου κόσμου, με τα κινητά κτλπ.
Οι επιρροές της σειράς είναι εξίσου αχταρμάς με την σειρά: λίγο από τα αρχικά κόμικς των Lee & Ditko, αρκετό από την live-action τριλογία του Raimi και μπόλικο από Ultimate Spider-Man. Έχουνε προγραμματιστεί τρεις (!) κύκλοι και τώρα βρισκόμαστε στον πρώτο.
Δε θέλω να φανώ ούτε είμαι ο απόλυτος κριτής, αλλά η σειρά, αν και έχει πολύ καλές μάχες, έχει πολλά αρνητικά, ξεκινώντας από το εκνευριστικά απλοϊκό σχέδιο (το οποίο θεωρώ αρπακόλλα για τα σημερινά τεχνικά μέσα!) μέχρι το αχταρμά-σενάριο, όπου κάποιος από όλους τους χαρακτήρες που έχεις δει στο πρώτο επεισόδιο θα μεταμορφωθεί σε υπερ-κακό με τη βοήθεια τεχνολογικών μέσων σε κάποιο από τα εσπόμενα. Συν του ότι ο Σπάιντυ επειδή ακριβώς είναι σε μικρότερη ηλικία από ότι τον έχουμε συνηθίσει είναι απίστευτα ατσούμπαλος σε οτιδήποτε κάνει, συμπεριλαμβανομένων ΚΑΙ των μαχών...! Έχει ειπωθεί, όχι άδικα, ότι η τρίτη ταινία πήρε την αντίστοιχη σειρά κινουμένων που της άξιζε..

Αρκετοί πάντως το έχουν θεωρήσει ένα ιδανικό spidey animated fixaki και μπορείτε να δείτε και μόνοι σας, μέσω κάποιου isohunt. ;)

 

 

 



DJO_Spiderman_Animated_Spectacular_Cast.
 


Ήταν ο DJO , live από τον θαυμαστό πλανήτη των κινουμένων σχεδίων. :cheers:


Αφίερωμα για τον χαρακτήρα θα βρείτε στον τομέα Φιγούρες ενώ στην Ομαδοποίηση θα βρείτε τα λινκς για όλα τα κόμικς του Ανθρώπου Αράχνη που έχουν κυκλοφορήσει στα Ελληνικά.


Πηγές
Wikipedia
Google ( :P )

 


υγ. Αφιερωμένο στον Φάντομ Ντακ :lol2:

 

[imdb=tt0061301]

 

Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους


  • Member ID:  2414
  • Group:  Veterans
  • Topic Count:  206
  • Content Count:  5711
  • Reputation:   45682
  • Achievement Points:  5808
  • Days Won:  48
  • With Us For:  6148 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Age:  37

Impossible is nothing που λένε :div::respect:

Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους


  • Member ID:  2265
  • Group:  Veterans
  • Topic Count:  1001
  • Content Count:  20072
  • Reputation:   116905
  • Achievement Points:  20162
  • Days Won:  336
  • With Us For:  6161 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Age:  47

Για το Spider-Man: The New Animated Series του MTV έχω ακούσει τα χειρότερα (δεν το έχω δεί είναι η αλήθεια), ιδίως από τον Bendis που οπως ανάφερες ήταν Executive Producer. Άμα ήταν στο χέρι του παραγωγού, το μόνο κοινό που θα είχε με τον χαρακτήρα θα ήταν το όνομα! :lol:

Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους


  • Member ID:  556
  • Group:  Veterans
  • Topic Count:  1537
  • Content Count:  22474
  • Reputation:   120955
  • Achievement Points:  22479
  • Days Won:  791
  • With Us For:  6317 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  

Κατσε! Ο Bendis εθαψε τη σειρα στην οποια ηταν exec.producer? :wow: Μα μαζι με το Animated του '94 & το Amazing Friends ειναι τα καλυτερα Spiderman Animated που εχουνε βγει!!!!!!

Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους


  • Member ID:  2265
  • Group:  Veterans
  • Topic Count:  1001
  • Content Count:  20072
  • Reputation:   116905
  • Achievement Points:  20162
  • Days Won:  336
  • With Us For:  6161 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Age:  47

Ευκαιρία να βάλω ένα pdf του Write Now! 014 (Ιανουάριος 2007) Twomorrow's Publishing, όπου ο Bendis δίνει μια εφ'όλης της ύλης συνέντευξη.

Σημείωση: Το τευχάκι παρεχόταν δωρεάν σε pdf μορφή πέρσυ και φέτος στην Free Comic Book Day μέσα από το site τους. Έπρεπε βέβαια να έχεις account εκεί (δωρεάν εγγραφή όπως εδώ, μην φανταστείτε κάτι άλλο) και να ακολουθήσεις τα ίδια βήματα που θα έκανες αν αγόραζες κάτι. Περιέργη επιλογή...

Φυσικά το τεύχος έχει και άλλα καλούδια. ;)

 

WriteNow14_pdf.pdf

 

:beer:

Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους

  • 2 weeks later...

  • Member ID:  5738
  • Group:  Members
  • Topic Count:  4
  • Content Count:  191
  • Reputation:   352
  • Achievement Points:  191
  • Days Won:  0
  • With Us For:  5788 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Age:  30

Από τις σειρές που αναφέρεις έχω δει μόνο το Spiderman-The animated series που έδειχνε το star!Από τις αγαπημένες μου και απορώ που σταμάτησαν να τις δείχνουν τα τελευταία χρόνια :thinking: Ξέρετε από που μπορώ να την κατεβάσω γιατί μετά από αυτό το review ψήθηκα να την ξαναδώ μετά από τόσα χρόνια;;;Ευχαριστώ για αυτό το πολύ ωραίο review έτσι κι αλλιώς :thanks:

Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους


  • Member ID:  556
  • Group:  Veterans
  • Topic Count:  1537
  • Content Count:  22474
  • Reputation:   120955
  • Achievement Points:  22479
  • Days Won:  791
  • With Us For:  6317 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  

Αμα πας πχ.στο isohunt.com και πληκτρολογησεις Spiderman Animated θα σου βγαλει ενα τορεντακι και με τους 5 κυκλους, καπου στα 8,6 gb. Το μονο προβλημα ειναι το φορματ τους, επειδη ειναι .daa και θα χρειαστεις το poweriso για να τα αποσυμπιεσεις.

 

Και γενικα, για να ψαξετε για καποια σειρα, 2 τροπους σας προτεινω:

 

Πηγαινετε στο google, γραφετε το ονομα και προσθετετε διπλα το "+rapidshare" ή "+megaupload" ή "+torrent".

Ψαχνετε στα τορρενταδικα, πχ. isohunt, mininova, demonoid, αν και η παραπανω μεθοδος καλυπτει τα περισσοτερα.

 

 

Enjoy! :beer:

Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους

  • 5 months later...

  • Member ID:  1790
  • Group:  Members
  • Topic Count:  129
  • Content Count:  7087
  • Reputation:   26758
  • Achievement Points:  7421
  • Days Won:  24
  • With Us For:  6206 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  

Από τις σειρές που αναφέρεις έχω δει μόνο το Spiderman-The animated series που έδειχνε το star!Από τις αγαπημένες μου και απορώ που σταμάτησαν να τις δείχνουν τα τελευταία χρόνια :thinking: Ξέρετε από που μπορώ να την κατεβάσω γιατί μετά από αυτό το review ψήθηκα να την ξαναδώ μετά από τόσα χρόνια;;;Ευχαριστώ για αυτό το πολύ ωραίο review έτσι κι αλλιώς :thanks:

Απαντάω λίγο (:P) καθυστερημένα. Αν σ'ενδιαφέρουν τα 4 DVDs της σειράς "Spider-Man" (δεν υπάρχει ο τίτλος που αναφέρεις αλλά αυτά έπαιζε το Star Channel) που έχουν κυκλοφορήσει απ'την "Modern Times", έχουν τα εξής επεισόδια:

 

1. "Σπάϊντερ-Μαν: Επικίνδυνοι Αραχνοϊστοί" ("Spider-Man") ('95)

1.1 "Η Νύχτα Του Ερπετού" ("Night Of The Lizard")

1.2 "Ο Εχθρός Της Αράχνης" ("The Spider-Slayer")

1.3 "Ο Εχρός Της Αράχνης Επιστρέφει" ("The Return Of The Spider-Slayers")

1.5 "Η Απειλή Του Μυστήριο" ("The Menace Of Mysterio")

 

2. "Σπάϊντερ-Μαν: Ατρόμητος Τιμωρός" ("Spider-Man") ('95)

1.4 "Ο Επικίνδυνος Δρ. Οκτάπους" ("Dr. Octopus: Armed And Dangerous")

1.6 "Η Επίθεση Του Σκορπιού" ("The Sting Of The Scorpion")

1.7 "Κρέϊβεν, Ο Κυνηγός" ("Kraven, The Hunter")

1.8 "Η Μέρα Του Χαμαιλέοντα" ("Day Of The Chameleon")

 

3. "Σπάϊντερ-Μαν: Δύσκολοι Αντίπαλοι" ("Spider-Man") ('95)

1.8 "Εξωγήινη Στολή" (Μέρος Α') ("The Alien Costume") (Part 1)

1.9 "Εξωγήινη Στολή" (Μέρος Β') ("The Alien Costume") (Part 2)

1.10 "Εξωγήινη Στολή" (Μέρος Γ') ("The Alien Costume") (Part 3)

1.11 "Ο Χόμπγκομπλιν " (Μέρος Α') ("The Hobgoblin") (Part 1)

1.12 "Ο Χόμπγκομπλιν" (Μέρος Β') ("The Hobgoblin") (Part 2)

 

4. "Σπάϊντερ-Μαν: Η Γενετική Μετάλλαξη" ("Spider-Man") ('95)

2.1 "Η Καταχθόνια Εξάδα" ("Neogenic Nightmare (Chapter I): The Insidious Six")

2.2 "Ο Πόλεμος Της Καταχθόνιας Εξάδας" ("Neogenic Nightmare (Chapter II): Battle Of The Insidious Six")

2.3 "Ο Υδρο-Ήρωας" ("Neogenic Nightmare (Chapter Three): Hydro-Man")

2.4 "Οι Μεταλλαγμένοι" ("Neogenic Nightmare (Chapter Four): The Mutant Agenda")

2.5 "Η Εκδίκηση Των Μεταλλαγμένων" ("Neogenic Nightmare (Chapter Five): Mutants' Revenge")

 

Όπως καταλαβαίνεις λοιπόν είναι ότι να'ναι κι όπως να'ναι. Όσον αφορά τώρα την σειρά "Spider-Man: The New Animated Series" (2003) υπάρχουν σε 2 DVDs και τα 13 επεισόδια (όλα). :beer:

Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους


  • Member ID:  6517
  • Group:  Members
  • Topic Count:  33
  • Content Count:  573
  • Reputation:   3065
  • Achievement Points:  573
  • Days Won:  1
  • With Us For:  5689 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Age:  37

Από τις 17 Ιανουαρίου ξεκινάει στο Mega η προβολή της σειράς κινουμένων σχεδίων "Spectacular Spiderman" κάθε Σ/Κ στις 12.20 το μεσημέρι.

Δεν ξέρω άμα η συγκεκριμένη σειρά έχει αναφερθεί στην παρουσίαση παραπάνω. Θα δούμε.....

 

 

Λίγα λόγια για τη σειρά (copy-paste :P ):

 

SPECTACULAR SPIDERMAN

 

Περιγραφή: Ο Πίτερ Πάρκερ δεν είναι ένας συνηθισμένος 16χρονος. Πρόκειται για τον γnωστό "Spiderman", που έχοντας μόλις ανακαλύψει τις υπεράνθρωπες ιδιότητές του, καλείται να εξαλείψει όλους τους κακού του κόσμου, ενώ παράλληλα έχει να αντιμετωπίσει και τα προβλήματα ενός κοινού εφήβου. Ο κόσμος έχει έναν καινούριο υπέρ-ήρωα και είναι έτοιμος να τον σώσει, πρώτα όμως θα πρέπει να τελειώσει τα μαθήματά του.

Η σειρά βασίζεται στον μυθικό πλέον ήρωα "Spiderman" και παρακολουθεί τις περιπέτειές του πριν την ενηλικίωσή του. Oι ηθοποιοί 'Οθων Μεταξάς, Νίκος Νίκας, Σταύρος Μαυρίδης, Στέφανος Κοσμίδης και Υρώ Λούπη δανείζουν τις φωνές τους στους ήρωες της σειράς...

 

Αμερικανική σειρά κινουμένων σχεδίων

 

 

Και το πρώτο επεισόδιο:

Περιγραφή: Την ώρα που οι Enforcers κυνηγούν τον Σπάιντερμαν, εκείνος έχει αναλάβει να προστατεύσει τον Νόρμαν 'Οσμπορν από τον "Γύπα"...

Επεισόδιο 1

Survival of the fittest (Επικράτηση του ισχυρότερου)

 

 

πηγή

 

 

:beer:

Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους


  • Member ID:  556
  • Group:  Veterans
  • Topic Count:  1537
  • Content Count:  22474
  • Reputation:   120955
  • Achievement Points:  22479
  • Days Won:  791
  • With Us For:  6317 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  

Μα.....μα, ολόκληρο πόστερ και φώτο των χαρακτήρων έχω, είναι η τελευταία σειρά του αφιερώματος!

 

 

Πάντως είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ παιδικό, εξού και δεν άντεξα μέχρι τέλους να το παρακολουθήσω. Για αναλυτικότερα, διαβάστε το τέλος του αφιερώματος. :P

 

 

:beer:

 

 

edit: MEGA??????????? :wow: Τώρα το πρόσεξα!!!!!!! Απίστευτο! Μακάρι αντί για χαζο-πρωινάδικα να ξαναβάλει κινούμενα!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους


  • Member ID:  2393
  • Group:  Veterans
  • Topic Count:  594
  • Content Count:  6421
  • Reputation:   30807
  • Achievement Points:  6434
  • Days Won:  13
  • With Us For:  6150 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Age:  42

Αν δεν κάνω λάθος, είναι η πρώτη σειρά κινουμένων σχεδίων που βάζει το MEGA μετά από χρόνια (από την εποχή του Disney Club... νομίζω...) :thinking:

Λέτε αυτό να σημαίνει επιστροφή των κινουμένων σχεδίων στα μεγάλα ιδιωτικά κανάλια? :pray:

 

 

:beer: :beer:

Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους


  • Member ID:  6517
  • Group:  Members
  • Topic Count:  33
  • Content Count:  573
  • Reputation:   3065
  • Achievement Points:  573
  • Days Won:  1
  • With Us For:  5689 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Age:  37

Μα.....μα, ολόκληρο πόστερ και φώτο των χαρακτήρων έχω, είναι η τελευταία σειρά του αφιερώματος!

 

Απλά το έγραψα επειδή δεν ήμουν σίγουρη......

Πώς θα μπορούσε όμως να λείπει από ένα πληρέστατο αφιέρωμα; :kalopiasimo:

Ελπίζω να μη μου κρατάς μούτρα :moutra2:

Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους


  • Member ID:  556
  • Group:  Veterans
  • Topic Count:  1537
  • Content Count:  22474
  • Reputation:   120955
  • Achievement Points:  22479
  • Days Won:  791
  • With Us For:  6317 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  

Απλά το έγραψα επειδή δεν ήμουν σίγουρη......

Πώς θα μπορούσε όμως να λείπει από ένα πληρέστατο αφιέρωμα; :kalopiasimo:

Ελπίζω να μη μου κρατάς μούτρα :moutra2:

 

Όχι βρε! :rabbit:

 

......αλλά κερνάς στην επόμενη συνάντηση! :lol:

 

 

 

υγ.Ναι, προτιμώ να κάνω mash-up αφιερώματα. :D Και ευχαριστούμε για την ενημέρωση Smoken! :beer:

υγ2.Bio, σε είδα μετά το edit, μακάρι!!!!!

Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους


  • Member ID:  5738
  • Group:  Members
  • Topic Count:  4
  • Content Count:  191
  • Reputation:   352
  • Achievement Points:  191
  • Days Won:  0
  • With Us For:  5788 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Age:  30

Αν δεν κάνω λάθος, είναι η πρώτη σειρά κινουμένων σχεδίων που βάζει το MEGA μετά από χρόνια (από την εποχή του Disney Club... νομίζω...) :thinking:

Λέτε αυτό να σημαίνει επιστροφή των κινουμένων σχεδίων στα μεγάλα ιδιωτικά κανάλια? :pray:

 

 

:beer: :beer:

 

 

+1 και από μένα γι αυτό.Είναι δυνατόν να ξυπνάνε τα παιδάκια (κι εγώ μαζί :) ) και να βλέπουν αντί για κινούμενα τη κάθε να μη πω τι???

 

 

 

Δώστε κινούμενα στο λαό!!! :pray:

Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους

  • 1 year later...

  • Member ID:  556
  • Group:  Veterans
  • Topic Count:  1537
  • Content Count:  22474
  • Reputation:   120955
  • Achievement Points:  22479
  • Days Won:  791
  • With Us For:  6317 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  

:update:

 

Το Spectacular Spider-Man κόπηκε, όπως ήταν αναμενόμενο κατ'εμέ, με αποτέλεσμα να βγάλει μόλις 2 κύκλους, αντί για τρεις και βάλε, των 13 επεισοδίων έκαστος. Και από ό,τι φαίνεται, η σειρά που θα το διαδεχτεί θα είναι μεταφορά του Ultimate Spider-Man.

 

post-556-1271255295,53_thumb.jpg

 

Marvel has announced that "Ultimate Spider-Man" is coming to Disney XD in the fall of 2011:

 

The new series will chronicle the adventures of naive high-schooler Peter Parker as he comes to grips with his new powers.

 

Along with his new powers, the challenge for the young web-slinger in the new series is balancing his relationships with his friends and family and his super colleagues who can help him gain an understanding of his parent's legacy and his destiny.

 

"'Ultimate Spider-Man' will be a unique journey exploring our favorite web-slinger as he teams up with other fan favorite Marvel Super Heroes in never before seen stories with a new life filled with great challenges, new friends, intense action and character growth," said Eric S. Rollman, President of Marvel Animation.

 

 

Και αυτό αναμενόμενο, αλλά...αν το κάνουνε εφηβική σαπουνόπερα σαν το κόμικ θα είναι βαρετό λιγουλάκι. Πάντως ο Bendis δήλωσε ότι δε θα έχει σχέση με το project... :thinking:

Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους


  • Member ID:  7150
  • Group:  Members
  • Topic Count:  2
  • Content Count:  519
  • Reputation:   1692
  • Achievement Points:  519
  • Days Won:  0
  • With Us For:  5634 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Age:  34

Γιουπίιιιιιι.....!!!!!!!! :dance:

Αυτά είναι!!!! :yahoo::best:

 

 

Πάντως ο Bendis δήλωσε ότι δε θα έχει σχέση με το project... :thinking:

Κακό (?) αυτό. :thinking:

Επεξεργασία από PrOWl
Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους

  • 3 months later...

  • Member ID:  556
  • Group:  Veterans
  • Topic Count:  1537
  • Content Count:  22474
  • Reputation:   120955
  • Achievement Points:  22479
  • Days Won:  791
  • With Us For:  6317 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  

Ανακοινώθηκε το δημιουργικό team του Ultimate Spider-Man!

 

This team includes the most sought-after and acclaimed writers in the comic and television industries, including Eisner & Emmy award-winning scribe :div:Paul Dini (Batman: The Animated Series, Lost); Eisner award-winning writer Brian Michael Bendis (visionary behind Marvel’s Ultimate Spider-Man comic series); and the red-hot creative powerhouse Man of Action Studios (creators of hit series Ben 10 and Generator Rex), comprised of lauded creators Joe Casey, Joe Kelly, Duncan Rouleau and Steven T.Seagle.

 

Ενδιαφέρον..... :thinking::D:holidays:

Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους

  • 4 weeks later...

  • Member ID:  12957
  • Group:  Members
  • Topic Count:  1
  • Content Count:  95
  • Reputation:   223
  • Achievement Points:  95
  • Days Won:  0
  • With Us For:  4990 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Age:  33

seriously, ο brian michael bendis θεωρείται μεγάλος συγγραφέας? γιατί στο ultimate τι παραπάνω έκανε από το να καταστρέψει το origin των μισών και βάλε χαρακτήρων? συγνώμη αλλά συγκρίνεται ο έντυ μπροκ του ultimate universe με τον αυθεντικό? η μήπως ο κάρνατζ? άσε που τσαντίστηκα απίστευτα που στο ultimate clone saga είπε μπεν ράιλυ έναν επιστήμονα.ιεροσυλία. πολλές φορές επίσης όταν διάβαζα ουλτιμεητ νόμιζα ότι πρωταγωνιστής ήταν ο νικ φιούρυ, τόσο σημαντικό που τον παρουσίαζε

Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους


  • Member ID:  7150
  • Group:  Members
  • Topic Count:  2
  • Content Count:  519
  • Reputation:   1692
  • Achievement Points:  519
  • Days Won:  0
  • With Us For:  5634 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Age:  34

[offtopic]

Sorry αλλά γιατί όλοι τρώνε σκάλωμα και συγκρίνουν τους πρωτότυπους χαρακτήρες της Marvel με αυτούς του Ultimate Universe;Άλλο το ένα,άλλο το άλλο.Ασφαλώς δικαίωμα του καθενός είναι είτε να του αρέσει είτε όχι κάτι,αλλά να μην κολλάμε σε τέτοια πράγματα. :cheers3:

Και μην ξεχνάμε και το άλλο...!!!!Εδώ στο Ultimate Universe,ο Bendis ουσιαστικά παρουσίασε τον Danny Rand(Iron Fist)ως προδότη των άλλων υπερηρώων και γενικά έναν άχρηστο και μισό.....!!!!Αν θα έπρεπε να παραπονιόμαστε για κάτι,είναι σίγουρα αυτό...!!!!! :givemebeer:

[/offtopic]

Επεξεργασία από PrOWl
Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους


  • Member ID:  12957
  • Group:  Members
  • Topic Count:  1
  • Content Count:  95
  • Reputation:   223
  • Achievement Points:  95
  • Days Won:  0
  • With Us For:  4990 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Age:  33

κοίτα έχεις δίκιο, ίσως παθιάζομαι υπερβολικά αλλα υπάρχει long story behind it

συγκεκριμένα ενα καλοκαίρι πριν αρκετα χρόνια, όταν το ultimate ήτανε κάπου στο #30+ πέφτει στα χέρια μου ένα τευχάκι του wizard

και ήτανε γεμάτο διθυράμβους για τον brian michael bendis, για την καταπληκτική πρώτη εμφάνιση του venom στο ουλτιμεητ κτλ...

λέω από μέσα μου μπράβο και τι κρίμα που δεν υπάρχει τίτλος σπαιντερμαν στην ελλάδα(η στείρα εποχή μετα modern times, σκέτο πενθος η περίοδοσ εκείνη..)Μετά από καιρο εκδόθηκε λοιπόν το ultimate spiderman.και διάβαζα το ένα arc χειρότερο από το άλλο.δεν αναφέρομαι στην ποιότητα των εκδόσεων , στην οποία η ανούμπις παίρνει 10 με τόνο, αλλά καθαρά στο στόρυ.ο γκτην γκόμπλιν είναι καρικατούρα του χαλκ , που γριλίζει (μα ο γκρην γκόμπλιν ήτανε ο μοχθηρότερος εχθρόσ του σπαιντυ και του έστηνε mind games, όχι γορίλας με iq ραδικιού), το clone saga χειρότερο από το ορίτζιναλ( ναι το κατάφερε και αυτό) ενώ αποκορύφωμα ήταν η μεταμόρφωση του χαρυ σε χομπγκομπλιν.ΑΙΣΧΟΣ!η γκουέν ήτανε φάση τσογλάνι-επαναστατημένη νέα ατίθασο νιάτο ΚΛΠ ΚΛΠ... το μόνο που είχε πλάκα ήτανε η εμφάνιση του μορμπιους που ήτανε κάτι σαν blade απόγονος του δράκουλα.. ναι εκείνη η ιστοριούλα είχε χαβαλε

υ.γ. τα φόρουμ είναι τόποι ανταλλαγής απόψεων.οι απόψεις μου είναι ίσως κολλημένες επειδή είμαι fan.τίποτα λιγότερο /περισσότερο

Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους

  • 1 year later...

  • Member ID:  11156
  • Group:  Members
  • Topic Count:  65
  • Content Count:  1387
  • Reputation:   6726
  • Achievement Points:  1387
  • Days Won:  9
  • With Us For:  5323 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Age:  29

Στο Ultimate τον J. Jonah Jameson θα παιζει Ο J.K.Simmons, που ηταν ο JJJ στις ταινίες του Ράιμι! :dance:

 

Αν τον εβαζαν και στην ταινία του 2012, θα ημουν πανευτυχης!

Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους

  • 3 weeks later...

  • Member ID:  13547
  • Group:  Members
  • Topic Count:  9
  • Content Count:  447
  • Reputation:   1337
  • Achievement Points:  447
  • Days Won:  1
  • With Us For:  4888 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Age:  35

Το μόνο που θυμάμαι να έχω λατρέψει είναι το Spider-Man And His Amazing Friends!!!!

Θυμάμαι που το έβλεπα στο junior tv!!!

Και σε μεταμεσονύχτια προβολή πολλές φορές!Αντε μετά να ξυπνήσεις για να πας σχολείο...

:confuse:

Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους

  • 3 months later...

  • Member ID:  12722
  • Group:  Members
  • Topic Count:  176
  • Content Count:  7346
  • Reputation:   39529
  • Achievement Points:  7346
  • Days Won:  40
  • With Us For:  5033 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Age:  27

Νέες πληροφορίες σχετικά με τον χαρακτήρα του Iron Fist στην αναμενόμενη σειρά. Μαζί με τους White Tiger, Nova και Power Man, είναι η εκπαιδευόμενη ομάδα από την SHIELD. Αν ενώσετε τα κομμάτια, φαίνεται πως ο Iron Fist θα πάρει ongoing σειρά (promotion στην σειρά αυτή, εμφάνιση του στους Defenders του Fraction και η ιστορία του στο Avengers vs. X-Men που είναι πολύ σημαντική σύμφωνα με την Marvel), καθώς και ο Nova (η Marvel έχει δηλώσει πως θα είναι μεγάλη χρονιά για τους δύο χαρακτήρες, εμφανίστηκε στο Point One, στην ιστορία με τον Phoenix). Η συνέντευξη της Marvel πάνω στον Danny εδώ.

Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους


  • Member ID:  12722
  • Group:  Members
  • Topic Count:  176
  • Content Count:  7346
  • Reputation:   39529
  • Achievement Points:  7346
  • Days Won:  40
  • With Us For:  5033 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Age:  27

Το πρώτο clip της σειράς! That ultimate! :lol:

 

Bendis, Casey, Dini, Man of Action, Kelly και Slott! :dance: Μα πόσο πιο ultimate να είναι το team; :P

Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους


  • Member ID:  10513
  • Group:  Veterans
  • Topic Count:  148
  • Content Count:  7656
  • Reputation:   55390
  • Achievement Points:  7659
  • Days Won:  18
  • With Us For:  5382 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Age:  39

Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους


  • Member ID:  12722
  • Group:  Members
  • Topic Count:  176
  • Content Count:  7346
  • Reputation:   39529
  • Achievement Points:  7346
  • Days Won:  40
  • With Us For:  5033 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Age:  27

Debut trailer.

 

:awesome: Iron Spider-man!!! Iron Spider-man vs. Iron Man!!! O Spidey σε μηχανή που εκτοξεύει ιστό (πόσο τέλειο το όχημα που του είχε φτιάξει ο Johnny πριν από πολλά χρόνια :P)! O Fury να λέει "Hope you survive the experience" (συνήθως οι X-Men δεν το λένε; :P)!!! Και φυσικά κάποιες σκηνές αλά Teen Titans (λέω για αυτές που ο Spidey γίνεται μικρούλης). :lmao: Funny as hell!!!

 

:best:

Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους


  • Member ID:  10513
  • Group:  Veterans
  • Topic Count:  148
  • Content Count:  7656
  • Reputation:   55390
  • Achievement Points:  7659
  • Days Won:  18
  • With Us For:  5382 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Age:  39

καλοοοοοοοοοοοοοοοοοό!!!!!! :best:

Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους

  • 3 months later...

  • Member ID:  12748
  • Group:  Members
  • Topic Count:  19
  • Content Count:  440
  • Reputation:   1797
  • Achievement Points:  440
  • Days Won:  1
  • With Us For:  5028 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  

 

Και αυτό αναμενόμενο, αλλά...αν το κάνουνε εφηβική σαπουνόπερα σαν το κόμικ θα είναι βαρετό λιγουλάκι. Πάντως ο Bendis δήλωσε ότι δε θα έχει σχέση με το project... :thinking:

 

σαπουνόπερα δεν ξέρω,πάντως animated κωμωδιούλα για παιδάκια -και ΜΟΝΟ, σίγουρα.Κρίνοντας από το πρώτο επεισόδιο που είδα, κάνει το spectacular να φαντάζει η υπέρτατη spiderman σειρά- παρόλο που το ultimate υπερτερεί σε animation,εννοείται ότι προτιμώ,το ξυλίκι που πέφτει στο spectacular.(ok νταξ,όσο ξύλο μπορεί να παίζει σε μια τέτοια σειρά)

Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους

  • 1 year later...

  • Member ID:  556
  • Group:  Veterans
  • Topic Count:  1537
  • Content Count:  22474
  • Reputation:   120955
  • Achievement Points:  22479
  • Days Won:  791
  • With Us For:  6317 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  

Από όσο έχω παρακολουθήσει, είναι μακράν από τις πιο φρέσκιες σειρές κινουμένων σχεδίων της Marvel!!! Ουδεμία σχέση με το κόμικ που γνωρίσαμε από την Anubis! Μιλάμε για πολύ χαβαλέ!!! Βρίσκεται ήδη στον 2ο κύκλο ενώ ανακοινώθηκε και τρίτος κύκλος στο San Diego!!!

 

ΟΜΠΡΕ!!! ultimate_spider_man_and_guitar_by_skyfer

 

+ να και ένα νέο/ποστεράκι, για το Χάλογουην:

 

post-556-0-20407300-1379886768_thumb.jpg

Εμ, οι Commandos είναι ολόιδιοι με το team του Franky της DC! Υπήρχε ποτέ τέτοιο team στη Marvel???

Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους


  • Member ID:  2265
  • Group:  Veterans
  • Topic Count:  1001
  • Content Count:  20072
  • Reputation:   116905
  • Achievement Points:  20162
  • Days Won:  336
  • With Us For:  6161 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Age:  47

Εμ, οι Commandos είναι ολόιδιοι με το team του Franky της DC! Υπήρχε ποτέ τέτοιο team στη Marvel???

 

Θα σε αφήσω μετεξεταστέο. :out:

 

:P

Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Απάντηση σε αυτό το θέμα ...

×   Έχετε επικολλήσει περιεχόμενο με μορφοποίηση.   Κατάργηση μορφοποίησης

  Επιτρέπονται μόνο 75 emoticons maximum.

×   Ο σύνδεσμός σας έχει ενσωματωθεί αυτόματα.   Εμφάνιση ως σύνδεσμος

×   Το προηγούμενο περιεχόμενό σας έχει αποκατασταθεί.   Διαγραφή εκδότη

×   Δεν μπορείτε να επικολλήσετε εικόνες απευθείας. Ανεβάστε ή εισάγετε εικόνες από URL

×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.