arianna Posted March 23, 2014 Member ID: 27,309 Group: Members Topic Count: 29 Content Count: 1,430 Reputation: 7,194 Achievement Points: 1,430 Days Won: 0 With Us For: 4,298 Days Status: Offline Last Seen: December 6, 2017 Age: 44 Share Posted March 23, 2014 Κριμα είναι μικρα τα γραμματα και δεν μπορούμε να διαβασουμε καλα το αρθρακι! 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BATNICK Posted March 23, 2014 Member ID: 24,985 Group: Members Topic Count: 34 Content Count: 1,024 Reputation: 6,629 Achievement Points: 1,025 Days Won: 1 With Us For: 4,539 Days Status: Offline Last Seen: Sunday at 09:21 AM Age: 39 Share Posted March 23, 2014 Κριμα είναι μικρα τα γραμματα και δεν μπορούμε να διαβασουμε καλα το αρθρακι! Τις επισύναψα για εξοικονόμηση χρόνου, κάνε κλικ, προβολή εικόνας και θα μεγαλώσουν. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mandrake Posted March 23, 2014 Member ID: 1,790 Group: Members Topic Count: 130 Content Count: 7,412 Reputation: 28,773 Achievement Points: 7,750 Days Won: 29 With Us For: 6,373 Days Status: Offline Last Seen: 4 hours ago Share Posted March 23, 2014 Κριμα είναι μικρα τα γραμματα και δεν μπορούμε να διαβασουμε καλα το αρθρακι! Το συγκεκριμένο άρθρο υπάρχει ανεβασμένο και από τον Comics Fan εδώ! 10 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BATNICK Posted December 14, 2014 Member ID: 24,985 Group: Members Topic Count: 34 Content Count: 1,024 Reputation: 6,629 Achievement Points: 1,025 Days Won: 1 With Us For: 4,539 Days Status: Offline Last Seen: Sunday at 09:21 AM Age: 39 Share Posted December 14, 2014 Στη δεύτερη μεταγλώττιση που χρησιμοποιήθηκε στα DVDs ακούγονται οι φωνές των: Κώστας Φιλίππογλου (Μίκυ)Κωνσταντίνος Καζάκος (Ντόναλντ)Γιώργος Πετρόχειλος (Σκρουτζ)Αργύρης Κανδύλης (Κρίκετ)Σωκράτης Ντούνης (Μικρός Τιμ)Ντίνος Σούτης (Φιλάνθρωπος #1 - Αρουραίος)Ακίνδυνος Γκίκας (Φιλάνθρωπος #2 - Τυφλοπόντικας)Μανώλης Γιούργος (Γίγαντας)Κώστας Τριανταφυλλόπουλος (Πητ)Τάσος Κωστής (Γκούφυ)Κλεοπάτρα Ροντήρη (Νταίζυ) Τα ευχαριστήρια για την αναγνώριση των φωνών πάνε στον Tsaklas!! 7 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
George Papadopoulos Posted May 14, 2018 Member ID: 32,911 Group: New Members Topic Count: 0 Content Count: 2 Reputation: 8 Achievement Points: 2 Days Won: 0 With Us For: 2,311 Days Status: Offline Last Seen: May 17, 2018 Age: 38 Share Posted May 14, 2018 Καλησπερα.Επαναφερω αυτο το θεμα καθως λογω μια ατυχης στιγμης,εχασα ολα μου τα αρχεια απο το δισκο μου μαζι με αυτο το αγαπημενο καρτουν της μικρης μου.Δε μπορ πλεον ποουθενα να βρω το καρτουν με την αρχικη Ελληνικη μεταγλωτιση.Υπαρχει καποιος εδω που θα μπορουσε να με βοηθησει με καποιο τροπο να το βρω 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BATNICK Posted May 14, 2018 Member ID: 24,985 Group: Members Topic Count: 34 Content Count: 1,024 Reputation: 6,629 Achievement Points: 1,025 Days Won: 1 With Us For: 4,539 Days Status: Offline Last Seen: Sunday at 09:21 AM Age: 39 Share Posted May 14, 2018 Πριν από 1 ώρα, George Papadopoulos είπε: Καλησπερα.Επαναφερω αυτο το θεμα καθως λογω μια ατυχης στιγμης,εχασα ολα μου τα αρχεια απο το δισκο μου μαζι με αυτο το αγαπημενο καρτουν της μικρης μου.Δε μπορ πλεον ποουθενα να βρω το καρτουν με την αρχικη Ελληνικη μεταγλωτιση.Υπαρχει καποιος εδω που θα μπορουσε να με βοηθησει με καποιο τροπο να το βρω Το έχω εγώ, φίλε μου σε VHSrip και συγχρονισμένο από μένα σε DVD & BluRay. Στείλε μου πμ με ποια έκδοση σε ενδιαφέρει να στο προωθήσω. 5 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
George Papadopoulos Posted May 15, 2018 Member ID: 32,911 Group: New Members Topic Count: 0 Content Count: 2 Reputation: 8 Achievement Points: 2 Days Won: 0 With Us For: 2,311 Days Status: Offline Last Seen: May 17, 2018 Age: 38 Share Posted May 15, 2018 20 ώρες πριν, BATNICK είπε: Το έχω εγώ, φίλε μου σε VHSrip και συγχρονισμένο από μένα σε DVD & BluRay. Στείλε μου πμ με ποια έκδοση σε ενδιαφέρει να στο προωθήσω. Καλησπερα φιλε μου.Τελικα το βρηκα που το εχεις προωθησει καπου αλλου σε καποιο αλλο φορουμ.Σε ευχαριστω παρα πολυ,μας εδωσες πολυ χαρα! 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mandrake Posted March 30, 2020 Member ID: 1,790 Group: Members Topic Count: 130 Content Count: 7,412 Reputation: 28,773 Achievement Points: 7,750 Days Won: 29 With Us For: 6,373 Days Status: Offline Last Seen: 4 hours ago Share Posted March 30, 2020 On 21/3/2014 στο 1:14 ΜΜ, BATNICK είπε: Το "Mickey's Christmas Carol" κυκλόφορησε για πρώτη φορά στην Ελλάδα κάπου στα μέσα ή τέλη του '80 σε υποτιτλισμένη βιντεοκασέτα με τον τίτλο: Μίκυ Μάους, Ο Ύμνος των Χριστουγέννων Αγγλ. Τίτλος: Mickey's Christmas Carol - The Small One Περιελάμβανε κατά σειρά τα ακόλουθα φιλμάκια: The Night Before Christmas (1933) Mickey's Christmas Carol (1983) Winter Storage (1949) The Small One (1978) Santa's Workshop (1932) Pluto's Christmas Tree (1952) Στις αρχές του '90 επανακυκλοφόρησε μεταγλωττισμένο με τον τίτλο: Μίκυ Μάους, Χριστουγεννιάτικα Κάλαντα Αγγλ. Τίτλος: Mickey's Christmas Carol Περιελάμβανε κατά σειρά τα εξής: Mickey's Christmas Carol (1983) The Night Before Christmas (1933) Santa's Workshop (1932) Pluto's Christmas Tree (1952) Το 2001 κυκλοφόρησε για πρώτη φορά σε DVD, ως τμήμα της ταινίας: Τα Μαγικά Χριστούγεννα του Μίκυ: Αποκλεισμένοι στη Λέσχη του Μάους Αγγλ. Τίτλος: Mickey's Magical Christmas: Snowed in at the House of Mouse Περιλαμβάνονταν τα κάτωθι: Donald On Ice (1999) Pluto's Christmas Tree (1952) The Nutcracker (1999) Mickey's Christmas Carol (1983) Το 2010 επανακυκλοφόρησε σε DVD, ως το #7 της σειράς «Walt Disney Κινούμενα Σχέδια - Αγαπημένα Κλασικά Παραμύθια», με τον τίτλο: Τα Χριστουγεννιάτικα Κάλαντα του Μίκυ Αγγλ. Τίτλος: Mickey's Christmas Carol Περιλάμβανε κατά σειρά: Mickey's Christmas Carol (1983) Pluto's Christmas Tree (1952) The Small One (1978) Santa's Workshop (1932) Τέλος, το Νοέμβριο του 2013, με αφορμή την 30η επέτειο, κυκλοφόρησε για πρώτη φορά σε Blu-Ray 1080p με τίτλο: Mickey's Christmas Carol Περιλαμβάνονταν ως bonus τα ακόλουθα animation shorts: Yodelberg (2013) The Hockey Champ (1939) Pluto's Christmas Tree (1952) The Art of Skiing (1941) Corn Chips (1951) Μέχρι στιγμής δεν έχει κυκλοφορήσει επισήμως στην Ελλάδα σε Blu-Ray. Έχω μείνει πίσω σε κινηματογραφικές ταινίες κινουμένων σχεδίων μικρού μήκους της "Disney" και πρέπει να βρω ορισμένα τέτοια φιλμάκια σιγά σιγά... Αναφέρομαι σε μεταφρασμένα/μεταγλωττισμένα φυσικά! Κάποια που έχεις βάλει εδώ Νίκο, δεν είναι κινηματογραφικές ταινίες μικρού μήκους αλλά επεισόδια τηλεοπτικών σειρών, όπως το "Yodelberg" που βρήκα ότι ανήκει στην τηλεοπτική σειρά "Mickey Mouse" (2013-2019) και συγκεκριμένα, είναι το 3ο επεισόδιο της 1ης σαιζόν. Δε βρήκα προς το παρόν αυτά τα "Donald on Ice" ('99) & "The Nutcracker" ('99). Πιθανολογώ από κάποια αντίστοιχη σειρά θα είναι κι αυτά... Πως πάνε και χώνουνε τηλεοπτικά επεισόδια & την πλασάρουν ως συλλογή με κινηματογραφικές ταινίες οι απατεώνες... 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BATNICK Posted March 31, 2020 Member ID: 24,985 Group: Members Topic Count: 34 Content Count: 1,024 Reputation: 6,629 Achievement Points: 1,025 Days Won: 1 With Us For: 4,539 Days Status: Offline Last Seen: Sunday at 09:21 AM Age: 39 Share Posted March 31, 2020 11 ώρες πριν, Mandrake είπε: Έχω μείνει πίσω σε κινηματογραφικές ταινίες κινουμένων σχεδίων μικρού μήκους της "Disney" και πρέπει να βρω ορισμένα τέτοια φιλμάκια σιγά σιγά... Αναφέρομαι σε μεταφρασμένα/μεταγλωττισμένα φυσικά! Κάποια που έχεις βάλει εδώ Νίκο, δεν είναι κινηματογραφικές ταινίες μικρού μήκους αλλά επεισόδια τηλεοπτικών σειρών, όπως το "Yodelberg" που βρήκα ότι ανήκει στην τηλεοπτική σειρά "Mickey Mouse" (2013-2019) και συγκεκριμένα, είναι το 3ο επεισόδιο της 1ης σαιζόν. Δε βρήκα προς το παρόν αυτά τα "Donald on Ice" ('99) & "The Nutcracker" ('99). Πιθανολογώ από κάποια αντίστοιχη σειρά θα είναι κι αυτά... Πως πάνε και χώνουνε τηλεοπτικά επεισόδια & την πλασάρουν ως συλλογή με κινηματογραφικές ταινίες οι απατεώνες... Και το "Donald on Ice" και το "The Nutcracker" πρωτοπαίχτηκαν ως μέρος της σειράς "Mickey Mouse Works" και μεταγενέστερα στη σειρά "House of Mouse". Όσο για τις συλλογές, ουσιαστικά καμία δεν πλασαρίστηκε ως κινηματογραφική συλλογή. Όλα τα μικρού μήκους καρτούνς συμπεριλήφθηκαν στα extras των δίσκων ως επιπλέον υλικό. Εκτός αυτού το μόνο πραγματικά τηλεοπτικό επεισόδιο που περιλήφθηκε σε κάποια συλλογή είναι το "Yodelberg". Τα δυο που προανέφερα στην αρχή ήταν κομμάτι της βιντεοταινίας "Mickey's Magical Christmas: Snowed in at the House of Mouse". Υποτίθεται ότι ο Μίκυ είναι ο οικοδεσπότης μιας ας την πούμε λέσχης. Εκεί μαζεύονται όλοι οι χαρακτήρες από τις διάφορες ταινίες Disney, πίνουν, τρώνε και διασκεδάζουν. Ο Μίκυ και οι φίλοι του κάνουν stand up comedy, τα ανιψάκια λειτουργούν ως συγκρότημα και στο ενδιάμεσο προβάλλονται φιλμάκια σε μια οθόνη. Είναι το ίδιο κόνσεπτ με τα επεισόδια του "House of Mouse". Παρόμοια είναι και η βιντεοταινία "Mickey's House of Villains". 4 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mandrake Posted March 31, 2020 Member ID: 1,790 Group: Members Topic Count: 130 Content Count: 7,412 Reputation: 28,773 Achievement Points: 7,750 Days Won: 29 With Us For: 6,373 Days Status: Offline Last Seen: 4 hours ago Share Posted March 31, 2020 (edited) Εντάξει, διορθώνω... Ως επί το πλείστον ως κινηματογραφικές ταινίες και σε μία περίπτωση ως βιντεοταινία/ες! Το "Mickey's Christmas Carol" είναι κινηματογραφική ταινία του '83. Ταινίες εν πάση περιπτώσει και όχι επεισόδια σειρών... Δεν είναι ξεκάθαρο αυτό από τον τίτλο που δώσανε σε κάθε "πακέτο" και δε θυμάμαι να έχει συμβεί σε κάποια άλλη ελληνική έκδοση από την εποχή της βιντεοκασέτας, εκτός ίσως στο "Εργοστάσιο Γέλιου του Μίκυ", το οποίο αποτελείται εξολοκλήρου από επεισόδια τηλεοπτικής σειράς (σε αντιδιαστολή με τ' αντίστοιχα δύο του Γκούφυ και του Ντόναλντ). Η ουσία είναι ότι εγώ έχω ελλείψεις σε αρκετές ταινίες και πρέπει να ανασκουμπωθώ και να κάνω ψακτική πάλι, ώστε να ενημερώσω και τη want list... Edited March 31, 2020 by Mandrake 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anastasiabik Posted November 1, 2022 Member ID: 39,575 Group: New Members Topic Count: 0 Content Count: 2 Reputation: 4 Achievement Points: 2 Days Won: 0 With Us For: 681 Days Status: Offline Last Seen: November 3, 2022 Share Posted November 1, 2022 παιδια συγνωμμη που απανταω σε παλιο θεμα. Ηθελα να ρωτησω αν εχει κανενας το pluto's christmas tree στην παλια μεταγλωτιση. προσπαθω να ξαναβρω τα περιεχομενα της βιντεοκασετας για να τα εχουν τα πιτσιρικια μου. δυστυχως η δικη μου κοπια της κασετας επεσε θυμα ενος ποντικου... 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts