rwp Posted Tuesday at 08:14 PM Member ID: 43,361 Group: Members Topic Count: 15 Content Count: 246 Reputation: 1,066 Achievement Points: 257 Days Won: 1 With Us For: 417 Days Status: Offline Last Seen: 3 hours ago Posted Tuesday at 08:14 PM εδω και 2 - 3 ετη ασχολουμαι ερασιτεχνικα , με το σχεδιο και το σεναριο για ντισνευ , γενικα έχω συμμετάσχει και σε διαγωνισμους διηγημάτων [αναμένω τα αποτελέσματα ] και θα ήθελα να ασχοληθώ και στα κομικς ειδικά με σενάριο , βάζω ένα δείγμα τωρα , το οποίο έδειξα και στον Ντον Ροσα ο οποίος μού είπε ότι του αρέσει πολύ [και μοιράστηκε μαζι μου μια ιδέα που δεν θα αποκαλύψω ] εδω κι ενα μελανωμένο επιπλέον το έχω ψάξει κι εγώ , αλλά θέλω να ακούσω κι άλλους αν έχουν ακούσει τίποτα , για το πως σε παιρνουν σε εκδοτικη [σε οποοια απο τις τρεις μεγάλες ], δεν ξέρω κιλας αν μπορω να δώσω έτοιμη ισοτρία ή αν δεν την δέχονται να δώσω μόνο σενάριο 5 Quote
makros Posted Tuesday at 08:41 PM Member ID: 44,006 Group: Members Topic Count: 1 Content Count: 120 Reputation: 494 Achievement Points: 124 Days Won: 1 With Us For: 249 Days Status: Offline Last Seen: 2 hours ago Age: 38 Posted Tuesday at 08:41 PM Μη μασάς πουθενά , αν γράψεις και σενάριο κοίτα να έχει φαντασία. Αν σ'αρέσει πολύ κυνηγησε το. μου άρεσε πολύ το σχέδιο. 3 Quote
Recommended Posts