Jump to content
20 ΧΡΟΝΙΑ GREEKCOMICS!!!! Χρόνια πολλά στο στέκι μας, να είμαστε όλοι γεροί και να το απολαμβάνουμε ! ×

Recommended Posts

Τίτλος:
ΦΟΥΣΚΑ
Σενάριο/Kείμενα:
Διάφοροι
Σχέδιο:
Διάφοροι
Εκδοτική:
Hμερ. έκδοσης:
22-05-2026
Εξώφυλλα:
1 + 1 Οπισθόφυλλα ΕΔΩ - Λίστα Κυκλοφορίας
Τεύχη:
1
Κατηγορία:
Σειρά/Αυτοτελή
Είδος εντύπου:
Κόμικ
Βιβλιοδεσία:
Ράχη με μαλακό εξώφυλλο
Περιεχόμενο:
Χιουμοριστικό
Μέγεθος:
20.0 x 28.0
Σελίδες:
84
Χρώμα:
Έγχρωμο (ΕΓΧ)
Προέλευση:
Ελληνική
ISSN:
3057-6229
Ονομαστική τιμή:
9.90€

• Member ID:  3,930
  • Group:  Veterans
  • Topic Count:  772
  • Content Count:  13,532
  • Achievement Points:  13,567
  • Days Won:  146
  • With Us For:  6,908 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  

Posted

FOUSKA_0000z.jpgFOUSKA_0000.jpg

Το καινούργιο περιοδικό που ασχολείται με κόμικς, φιλοδοξεί (πολύ σωστά), να κάνει την διαφορά στον έντυπο χώρο. Όπως γράφουν και οι ίδιοι οι συντελεστές του, είναι ένα μεγάλο ρίσκο, αλλά όπως λέω εγώ είναι και μιά μεγάλη προσπάθεια η οποία σε αυτό το πρώτο δείγμα κρίνεται απόλυτα πετυχημένη. 

Η θεαματική ανταπόκριση του κοινού στο Kickstarter, δείχνει ότι τουλάχιστον υπάρχει αρκετός χώρος για να μακροημερεύσει.

Το περιοδικό εστιάζει σχεδόν απόλυτα στην ελληνική κόμικ σκηνή. Σε αυτό το τεύχος συμμετέχουν αρκετοί έως πολλοί έλληνες δημιουργοί με έργα τους. Περιέχει επίσης και μπόλικη αρθρογραφία/συνεντεύξεις, από έλληνες φυσικά συντάκτες.

Εύχομαι και εγώ με τη σειρά μου να πετύχει απόλυτα και να προσελκύσει κοινό, ώστε να το βλέπουμε για αρκετό καιρό αλλά και να τηρήσει μιά σταθερή ή έστω πυκνή κυκλοφορία. 

:Paingiver:

• Like 23
  • Thanks 3

• Member ID:  34,230
  • Group:  Members
  • Topic Count:  18
  • Content Count:  1,039
  • Achievement Points:  1,127
  • Days Won:  6
  • With Us For:  2,717 Days
  • Status:  Online
  • Last Seen:  

Posted (edited)

Διαβάστηκε και από πλευράς μου.

Η αλήθεια είναι δεν έπαιρνα πότε ποκυθεματικα κόμικς περιοδικά τέτοιας λογικής. Δεν έχω στην κατοχή μου ούτε ένα Βαβέλ, 9, Μπλε Κομιτης, ενώ τυγχάνει να έχω μόνο κάτι αμερικανικά MAD, τα οποία όμως δεν έχω διαβάσει και πότε. Μόνο ίσως το Non Stop το οποίο είχε ιστορίες και αρθρογραφία

Σαν εμπειρία ανάγνωσης είναι πολύ γεμάτη. Πλούσια αρθρογραφία με κείμενα, συνεντεύξεις και ενδιάμεσα τις ιστορίες κόμικς.

Από θέμα ιστοριών αν θυμάμαι καλά όλες αυτοτελής μικρές ιστορίες σε λογική χιουμοριστικων strips τα περισσότερα, έρχονται να δέσουν ιδανικά και ξεκούραστα με την υπόλοιπη ανάγνωση. Δεν θα με χάλαγε να υπήρχε και μια κεντρική ιστορία σε συνέχειες. Λογικά κάποιους χαρακτήρες θα τους ξαναδούμε, αλλά θα ήθελα να υπάρχει και μια ιστορία με σενάριο που συνεχίζει.

Διαβάστηκε όλο σε μια μέρα και πραγματικά σου αφήνει την αίσθηση ότι έχεις στα χέρια σου ένα περιοδικό μιας άλλης εποχής. Είναι ένα περιοδικό που βγάζει όλη την προσπάθεια, το μεράκι και την αγάπη των συντελεστών, κάτι που το κάνει ζωντανό. Αυθόρμητα το συγκρίνα με το παλιό ραδιόφωνο. Όπως παλιά είχες την εκπομπή με τον παρουσιαστή να βάζει εκείνος μουσική που του άρεσε, ενώ πλέον όλοι παίζουν έτοιμα playlist στο repeat, που ήταν ζωντανό με προσωπικότητα ,που σου έδινε πληροφορίες για την μουσική που δεν μπορούσες να βρεις αλλού εύκολα και θα σου δημιουργούσαν ένα δέσιμο με την μουσική αυτή, κάπως έτσι ένιωσα διαβάζοντας και την Φούσκα.

Η ποιότητα της έκδοσης πολύ καλή, ενώ για τους backers που πήραν τα εξτραδακια, όμορφα πραγματακια σε αυτα και η αφίσα με τις γάτες, ήδη η κοπέλα μου ψάχνει να πάρει κορνίζα για το σαλόνι(προσπάθησα να την πείσω ότι το sign του Don Rosa από το The Con, ταίριαζε πιο πολύ, αλλά δεν τα κατάφερα)

Όλη η προσπάθεια σηκώνει πολλά συγχαρητήρια για την εκτέλεση, ένα μπράβο για τους τυπαδες που το τόλμησαν και εννοείτε είμαστε εδώ να στηρίξουμε και την συνέχεια. :clap2:

Edited by Lelis
  • Like 20
  • Thanks 3

• Member ID:  35,513
  • Topic Count:  13
  • Content Count:  1,447
  • Achievement Points:  1,516
  • Days Won:  14
  • With Us For:  2,447 Days
  • Last Seen:  

Posted

που το βρίσκουμε;

• Like 1

• Member ID:  1,790
  • Topic Count:  131
  • Content Count:  8,353
  • Achievement Points:  8,697
  • Days Won:  35
  • With Us For:  7,098 Days
  • Last Seen:  

Posted
17 ώρες πριν, Comichunter είπε:

που το βρίσκουμε;

Εφόσον έχεις πάρει ήδη απάντηση και έχεις ευχαριστήσει εδώ, για ποιο λόγο ξαναρωτάς; Ο @ kaneda τα εξήγησε μια χαρά.

• Disagree 1

• Last Seen:  

Posted
3 ώρες πριν, Mandrake είπε:

Εφόσον έχεις πάρει ήδη απάντηση και έχεις ευχαριστήσει εδώ, για ποιο λόγο ξαναρωτάς; Ο @ kaneda τα εξήγησε μια χαρά.

γιατι το ξεχασα πολυ απλα.

Αυτο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι το επιθετικο υφος της απαντησης σου. Μπορεις να μας πεις το λογο??

• Member ID:  1,790
  • Topic Count:  131
  • Content Count:  8,353
  • Achievement Points:  8,697
  • Days Won:  35
  • With Us For:  7,098 Days
  • Last Seen:  

Posted
14 ώρες πριν, Comichunter είπε:

γιατι το ξεχασα πολυ απλα.

Αυτο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι το επιθετικο υφος της απαντησης σου. Μπορεις να μας πεις το λογο??

Μα πολύ απλά για να στο θυμίσω. Δεν ήταν επιθετικό ύφος. Αναρωτιόμουν πως ένας κομικσοκυνηγός ξεχνάει, μέσα σε μιάμιση βδομάδα, πληροφορία για ένα κόμικ που αναζητά. Δεν έχεις λίστα αναζήτησης και δεν κρατάς σημειώσεις;

• Like 1

• Last Seen:  

Posted
2 ώρες πριν, Mandrake είπε:

Μα πολύ απλά για να στο θυμίσω. Δεν ήταν επιθετικό ύφος. Αναρωτιόμουν πως ένας κομικσοκυνηγός ξεχνάει, μέσα σε μιάμιση βδομάδα, πληροφορία για ένα κόμικ που αναζητά. Δεν έχεις λίστα αναζήτησης και δεν κρατάς σημειώσεις;

όχι είμαι ερασιτέχνης κυνηγός 

• Like 2

• Member ID:  35,207
  • Topic Count:  18
  • Content Count:  592
  • Achievement Points:  597
  • Days Won:  7
  • With Us For:  2,517 Days
  • Last Seen:  

Posted (edited)

Μόλις πριν από λίγη ώρα διάβασα την Φούσκα για δεύτερη φορά. Την πρώτη φορά την είχα διαβάσει "σπασμένη" σε δόσεις, και σήμερα, χωρίς να το καταλάβω, την διάβασα ξανά, αλλά αυτή την φορά όμως ολόκληρη, σε μία ανάγνωση. Και είμαι πάρα πολύ προβληματισμένος... Είμαι προβληματισμένος, γιατί στο παρελθόν δεν έχει τύχει να ποστάρω κάποιο κείμενο για κάποιο παρόμοιο κόμικ περιοδικό, και δεν ξέρω ακριβώς τι "επιτρέπεται" να γράψω και τι όχι. Γιατί εκτός από τις ιστορίες που φιλοξενεί το πρώτο τευχάκι του περιοδικού (ή αλλιώς το τεύχος #0, για να είμαστε ακριβείς για λόγους τυπικότητας), θέλω πάρα πάρα πολύ να μιλήσω και για όλα τα άρθρα, καθώς επίσης και για όλα τα υπόλοιπα που παρεμβάλλονται μεταξύ αυτών. Όπως καταλαβαίνετε αντιμετωπίζω σοβαρό θέμα, μιας και δεν ξέρω από πού να αρχίσω και από πού να τελειώσω. :lol: Αλλά μάλλον το καλύτερο που θα μπορούσα να κάνω, είναι να προσπαθήσω να πάρω τα πράγματα με την σειρά...

Τα Άρθρα - Οι Συνεντεύξεις - Τα Παρελκόμενα

Το τεύχος #0 του περιοδικού σφύζει από μία πλούσια και πλήρως ενημερωτική αρθρογραφία, η οποία, μεταξύ άλλων, φροντίζει να εισάγει-γνωρίσει τους αναγνώστες στην όλη φιλοσοφία των περιοδικών κόμικς, με τον κάθε προηγούμενο αρθρογράφο να παραδίδει την σκυτάλη - τον λόγο - στον επόμενο, διεξάγοντας με αυτόν τον τρόπο πολύ οργανικά, μία τύπου άτυπη "σκυταλοδρομία" ιστορικής αναδρομής, με όλη αυτή να κορυφώνεται στο αφιέρωμα που έκανε το περιοδικό για τα ελληνικά περιοδικά κόμικς που πέρασαν από την χώρα μας.

Γενικά μου άρεσε πάρα πολύ ο τόπος-το σημείο που το κάθε άρθρο ήταν τοποθετημένο, καθώς επίσης και ο τρόπος που το ένα έδινε πάσα στο άλλο. Το αφιέρωμα στα ελληνικά περιοδικά ήταν άκρως χορταστικό και κατατοπιστικό. Επίσης, βρήκα πολύ χρήσιμη και ενδιαφέρουσα την στήλη "ΠΟΠ!" του περιοδικού, η οποία μας έδωσε την δυνατότητα να διευρύνουμε τους γνώσεις μας και τους ορίζοντές μας και σε άλλα πράγματα, τα οποία μπορεί να εφάπτονται ή και να τέμνονται με τα κόμικς, όπως είναι για παράδειγμα η μουσική, το σινεμά και τα video games. Από όλα τα άρθρα ξεχωρίζω ένα τσικ λίγο περισσότερο το πρώτο-πρώτο του περιοδικού, του κυρίου Κολαξή στη στήλη "Μπαλονάκια", ο οποίος μέσα σε μόλις μία παράγραφο τα είπε κυριολεκτικά όλα. :wow:

Spoiler

Ειδικά μάλιστα στο σημείο που ο κύριος Κολαξής αναφέρεται στην Τεχνητή Νοημοσύνη και στην περιοριστικά δεσμευτική "δύναμη" του αλγόριθμου. Γιατί αυτό το τελευταίο, εγώ το παθαίνω πολύ με τις αυτόματες λίστες αναπαραγωγής, όταν βάζω να ακούσω τραγουδάκια στο Youtube. Δεν λέω, καλές είναι και οι jpop μπαλάντες και η jpop μουσική γενικότερα και οι έτοιμες λίστες αναπαραγωγής που μου προσφέρει ο αλγόριθμος. Κάποιες φορές μου έχει πετάξει αρκετά καλά τραγουδάκια.

Αλλά τι γίνεται όμως, όταν θέλω να ακούσω και κάτι το διαφορετικό πέρα από τα συνηθισμένα που ακούω, από την στιγμή που αλγόριθμος που εμφανίζει συνέχεια αποκλειστικά και μόνο τραγούδια παρόμοιας αισθητικής; Πως θα ανακαλύψω για παράδειγμα ροκ κομμάτια ή ανεξάρτητες underground κόμικ ιστορίες; Και κάπου εδώ είναι που έρχεται να παίξει μπάλα η Φούσκα, ορμώμενη από την παρακαταθήκη που άφησαν τα προηγούμενα κόμικ περιοδικά που πέρασαν από την χώρα μας.

Στα υπόλοιπα του περιοδικού, οι συνεντεύξεις που πήραν ο κύριος Ιατρού με τον κύριο Αγγελή στον Milo Manara και στον Δημήτρη Μεντζέλο από τα Ημισκούμπρια, ήταν και οι δύο πάρα πάρα πολύ ενδιαφέρουσες και απολαυστικές, με τους δύο καλλιτέχνες να βγάζουν μία χαριτωμένη γλυκύτητα στον λόγο τους. Επίσης, το διήγημα "Καρράς και Αρετούσα" της κυρίας Φωτοπούλου, αν και δεν είχε το τέλος που θα ήθελα εγώ, είχε παρόλα αυτά την φασούλα του. Τέλος, "Το Παιχνίδι Τραμπ" που υπάρχει στο τέλος του περιοδικού, μαζί με τις ερωτήσεις στο Chat ΓΤΠ-Κ, ήταν τρομερά ξεκαρδιστικά, και προτρέπω όποιο παιδί κάνει ποστ σε αυτό το thread, να μας γράψει επίσης και την δική του πρόταση που του έβγαλε το "παιχνίδι Τραμπ" για να γελάσουμε (η δική μου ήταν "Ο Ντόναλντ Τραμπ θέλει να γαργαλήσει τον Πύργο Ηλείας γιατί αν δεν το κάνει εκείνος θα το κάνει η Ρωσία" (λιγάκι καμμένο, το ξέρω :D)). "Βρες όλους του τίτλους των ελληνικών κόμικ περιοδικών, στείλε μας την απάντησή σου και κέρδισε... ΚΑΤΙ!". Δεν μπορώ!!! Ακόμα κλαίω από τα γέλια με αυτό! :lol:

Οι Ιστορίες

Και κάπου εδώ, περνάμε επιτέλους στην στιγμή που όλοι περιμέναμε! Στις ιστορίες! Και πραγματικά, δεν ξέρει ποιά ιστορία να πρωτοδιαλέξει κανείς, μιας και το περιοδικό μας χαρίζει ιστοριούλες-"σφηνάκια" από διάφορα είδη και από διαφορετικές κόμικ σχολές. Από την γαλλοβελγική σχολή και τον "Κύριο Ανίκητο" του Pascal Jousselin, ο οποίος μας παρουσιάζει το πόσο πανέξυπνα μπορεί να ροκάρει ένα κόμικ όταν θέλει, στην ιταλική, με τον πάντα απολαυστικό Zerocalcare με τις εσωτερικές ανησυχίες και συγκρούσεις του στο "ΕΦΠΕΝΤΕ", καθώς επίσης και με τους Maicol & Mirco στις τσαχπίνικες "Μουτζούρες" τους, δείχνοντας πως μία από τις μαγκιές των κόμικς είναι το καταφέρεις να περάσεις συναισθήματα με μόνο δύο-τρεις γραμμές, και από εκεί, φτάνοντας μέχρι και στην ιαπωνική σχολή, με έναν ανέλπιστα φειδωλά συγκρατημένο Shintaro Kago, να παραδίδει την νέα, άτιτλη ιστορία του σε παγκόσμια πρώτη κυκλοφορία, πρώτα στην χώρα μας. :wow:

Όμως την μερίδα του λέοντος πολύ σωστά καταλαμβάνει στο περιοδικό η ελληνική κόμικ σκηνή, με πάρα πολύ όμορφες ιστορίες. Μία από αυτές ήταν το "ΕΝΥΠΝΙΟΝ Α.Ε." των Ζαφειριάδη και Σαλαμαλίκη (η ίσως πιο βαθυστόχαστη ιστορία σεναριακά του περιοδικού), το οποίο και ανέδιδε κάτι από Inception και Reminiscence (αμφότερες sci-fi ταινίες, με έντονο το στοιχείο του ονείρου) και ήταν και αυτή που με σκάλωσε περισσότερο (με την καλή την έννοια όμως). Επίσης στα "Down in a Hole" και "Όταν Κάνεις το Χόμπι σου Δουλειά" των Κατιρτζιγιανόγλου/Παπαηλίου και Θεοδωροπούλου αντίστοιχα, μου άρεσαν οι προσωπικές, βιογραφικές πινελιές που οι καλλιτέχνες έβαλαν στην ιστορία τους, με την πρώτη να κινείται σε δραματικούς τόνους και την δεύτερη σε πιο κωμικούς. Άλλη μία από τις ιστορίες που με κέρδισε ήταν η "Στα Άδυτα του Κουλουριού" των Το Κουλούρι και Σπύρο Δερβενιώτη, η οποία και καυτηρίαζε με τρομερά ξεκαρδιστικό τρόπο τα κακώς κείμενα των Μ.Μ.Ε.

Για το τέλος άφησα τα αγαπημένα μου. Το γλυκούλικο χιουμοριστικό σκετσάκι του Χρίστου Δημητρίου, καθώς επίσης και την ιστορία "Intergalactica" του Tasmar, την συνέχεια των οποίων και προσευχόμαστε να βλέπουμε σε κάθε νέο τεύχος του περιοδικού. :pray: Και βασικά, να σταθώ λίγο στον Tasmar... Τι παίζει με την φάση του! Διάβαζα το "Intergalactica" και αισθανόμουν σαν να διαβάζω Stan Lee στην πιο ροκ του εκδοχή! Πανέμορφη ιστορία, πανέμορφο πολύχρωμο σχέδιο, αξιαγάπητοι χαρακτήρες, χιούμορ που σπάει κόκαλα! Ακόμα και το lettering ήταν πανέμορφο! Καλά, για να μην μιλήσω καν για τα ατελείωτα easter eggs στην ποπ κουλτούρα! Και αυτό το τελευταίο δεν το λέω επειδή ο Όντυ με είχε σε μπρελόκ στο διαστημόπλοιό του. Και βασικά... Ωπ! Τι έγινε εδώ; Μόλις άφησα easter egg για ένα άλλο easter egg; Εντάξει, παίζει και να είναι η πρώτη φορά που γίνεται αυτό στα χρονικά του φόρουμ. :lol:

Τελευταίες Σκέψεις

Αυτές ήταν μερικές από τις σκέψεις και τις εικόνες που μου άφησε το τεύχος #0 της Φούσκας. Ξέρω ότι δεν ανέφερα όλες τις ιστορίες, αλλά στην τελική γράψτε κάτι και εσείς! Όλα εγώ θα τα γράψω; :lol: Πέρα από την πλάκα τώρα, ξέρω ότι σε αρκετά σημεία ξέφυγα αρκετά με τις περιγραφές μου, αλλά δυστυχώς δεν μπορούσα να κάνω διαφορετικά. Ελπίζω μόνο να μην σας έκανα να βαρεθείτε πάρα πάρα πολύ. :blush2:

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στο να πάρει η Φούσκα σάρκα και οστά! Στην συντακτική ομάδα, στους καλλιτέχνες, στους αρθρογράφους, και φυσικά, σε όλα τα παιδιά που συνέβαλαν στην καμπάνια του Kickstarter! Η κυκλοφορία αυτού του περιοδικού όπως φάνηκε, ήταν κάτι που έλειπε από την χώρα μας και μακάρι αυτό να επιτύχει και να μακροημερεύσει! Πάντως τα δείγματα από τώρα είναι ήδη ενθαρρυντικά. :)

Edited by kaneda
  • Like 13
  • Respect 3
  • Thanks 3

• Member ID:  42,778
  • Topic Count:  27
  • Content Count:  680
  • Achievement Points:  706
  • Days Won:  15
  • With Us For:  573 Days
  • Last Seen:  

Posted

Από το FB της εκδοτικής:

🫧 Η Φούσκα #0 τώρα διαθέσιμη στο e-shop της DocMZ Publishing!

🤩 Μετά την επιτυχία της crowdfunding καμπάνιας στο Kickstarter, η Φούσκα, το νέο περιοδικό κόμικς της DocMZ Publishing είναι γεγονός!

📬 Οι αποστολές θα ξεκινήσουν στις 15 Ιουνίου, αμέσως μετά την εξυπηρέτηση όλων όσων συνέβαλαν στη δημιουργία του περιοδικού μας μέσω του Kickstarter.

https://docmzpublishing.gr/

709769426_122224221752561670_8687014621235715894_n.thumb.jpg.56825d1c24ff1d03d70262e537356446.jpg

• Like 10
  • Thanks 2
  • 4 weeks later...

• Member ID:  42,778
  • Topic Count:  27
  • Content Count:  680
  • Achievement Points:  706
  • Days Won:  15
  • With Us For:  573 Days
  • Last Seen:  

Posted

Από το FB της εκδοτικής:

Το Σάββατο γιορτάζουμε την κυκλοφορία του νέου μας περιοδικού: ελάτε στην παρουσίαση - party της Φούσκα στον Teefonas από τις 16:00 μέχρι όσο πάει! 🥳

728325624_122117368821214493_5954035931033513641_n.thumb.jpg.aee6c7c069e0e2dbb3d2bec1c80b1f48.jpg

• Like 9
  • Thanks 1
  • 1 month later...

• Member ID:  2,322
  • Topic Count:  25
  • Content Count:  5,361
  • Achievement Points:  5,435
  • Days Won:  109
  • With Us For:  7,049 Days
  • Last Seen:  

Posted

Το διάβασα και εγώ σήμερα. Δεν διαφωνώ με τα παιδιά πιο πάνω @ Lelis  @ kaneda . Γενικά μου αρέσαν πιο πολύ τα άρθρα και λιγότερα οι ιστορίες. Θα περιμένω με χαρά το επόμενο τεύχος. Ιδιαίτερη μνεία να κάνω στο κόμικ για το.κουλουρι που ήταν πλήρες και απίθανα αστείο και στη μεγάλη σκυταλοδρομία άρθρων για την ιστορία των κόμικς στην Ελλάδα που ήταν φανταστική.

• Like 9
  • 1 month later...

• Member ID:  33,354
  • Group:  Moderator
  • Topic Count:  964
  • Content Count:  5,726
  • Achievement Points:  2,310
  • Days Won:  296
  • With Us For:  2,916 Days
  • Last Seen:  

Posted

Από το Facebook του περιοδικού:

791684071_122124861621214493_4649836237573520433_n.jpg

Όταν είδαμε το #0 να φτάνει στα χέρια σας, ξέραμε πως, όσο κι αν είχαμε καταφέρει να κάνουμε μια πολύ καλή αρχή, είχαμε ακόμα πολλά να δείξουμε.

Η απόφαση να αφιερώσουμε το επερχόμενο τεύχος #1 σε ένα ανοιχτά πολιτικό θέμα όπως ο πόλεμος –με την Παλαιστίνη αναπόφευκτα στο επίκεντρο– υπήρχε εδώ και καιρό στο μυαλό μας. Όταν όμως, στο τέλος του Comicdom, ένας φίλος μας έστειλε αυτή τη φωτογραφία, κάτι ξεκαθάρισε μέσα μας: το επόμενο τεύχος δεν έπρεπε απλώς να έχει ένα θέμα. Έπρεπε να πάρει θέση.

Και κάπως έτσι, το #1 δείχνει ακόμα πιο καθαρά τι θέλουμε να είναι η Φούσκα από εδώ και πέρα: ένα περιοδικό με θεματικά τεύχη, διαφορετικές φωνές, Έλληνες και ξένους δημιουργούς, κόμικς, κείμενα και εικόνες –αλλά και με τη γνώμη, τη θέση και το σχόλιο σταθερά μπροστά. Ένα περιοδικό που δεν μιλά απλώς για τα κόμικς, αλλά και μέσα από αυτά για όσα συμβαίνουν γύρω μας.

Μονάχα λίγες μέρες έμειναν μέχρι να το πιάσετε στα χέρια σας. Και αύριο, αποκαλύπτουμε το εξώφυλλο.

Μέχρι τότε –και για πάντα:

Λευτεριά στην Παλαιστίνη!

#fouska #comingsoon

• Like 4
  • Neutral 1
  • Funny 1
  • Thanks 2
  • Read 1

• Member ID:  33,354
  • Group:  Moderator
  • Topic Count:  964
  • Content Count:  5,726
  • Achievement Points:  2,310
  • Days Won:  296
  • With Us For:  2,916 Days
  • Last Seen:  

Posted

Έχουμε και εξώφυλλο!

787135985_122125011309214493_7383949206515413069_n.jpg

Τώρα ξεκινάει το καλό... 🍉🫧

Σκάει αυτόν τον Σεπτέμβριο.

‼️Οι προπαραγγελίες ξεκίνησαν! Αναζητήστε το πατώντας εδώ: https://docmzpublishing.gr/fouska-1!

🖌️ Εξώφυλλο του Jimmy-Chris Agarai

#fouska #comics #magazine #comingsoon

• Like 7
  • Thanks 1