Bilis Posted February 5 Member ID: 35,023 Group: Members Topic Count: 19 Content Count: 852 Reputation: 4,758 Achievement Points: 897 Days Won: 1 With Us For: 1,361 Days Status: Offline Last Seen: 4 hours ago Age: 19 Share Posted February 5 Πριν από 1 ώρα, Andysaurus είπε: Επειδή είμαι Πειραιά αυτές τις ημέρες, μπορεί κάποιος Αθηναίος να με ενημερώσει αν αξίζει κάποια επίσκεψη στα public του πειραιά? Έχουν αφιερώσει χώρο για comics? Εγώ πήγα χθες, θα έλεγα ότι δεν αξίζει. Από κόμικς έχει μία ή δύο βιβλιοθήκες με μεταφρασμένα (κυρίως Οξύ και Anubis, ελάχιστα άλλα) και μερικά ράφια με ξενόγλωσσα. Αυτά είναι κυρίως DC με λίγα Marvel και μερικά από Dynamite, 2000AD κτλ. Παλιότερα είχε περισσότερα. Γενικά απ' ότι βλέπω τα public μειώνουν τον χώρο που έχουν κόμικς. Και στο public συντάγματος που πήγα την προηγούμενη εβδομάδα επικρατούσε παρόμοια κατάσταση. Είχε μείνει λιγότερο από το 20% των κόμικς που υπήρχε παλιότερα. 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andysaurus Posted February 5 Member ID: 25,886 Group: Members Topic Count: 7 Content Count: 120 Reputation: 1,404 Achievement Points: 137 Days Won: 0 With Us For: 3,909 Days Status: Offline Last Seen: 22 hours ago Age: 36 Share Posted February 5 4 λεπτά πριν, Bilis είπε: Εγώ πήγα χθες, θα έλεγα ότι δεν αξίζει. Από κόμικς έχει μία ή δύο βιβλιοθήκες με μεταφρασμένα (κυρίως Οξύ και Anubis, ελάχιστα άλλα) και μερικά ράφια με ξενόγλωσσα. Αυτά είναι κυρίως DC με λίγα Marvel και μερικά από Dynamite, 2000AD κτλ. Παλιότερα είχε περισσότερα. Γενικά απ' ότι βλέπω τα public μειώνουν τον χώρο που έχουν κόμικς. Και στο public συντάγματος που πήγα την προηγούμενη εβδομάδα επικρατούσε παρόμοια κατάσταση. Είχε μείνει λιγότερο από το 20% των κόμικς που υπήρχε παλιότερα. Χμ από ότι φαίνεται ακολουθούν την ίδια πολιτική παντού αφου και στην Θεσσαλονίκη τα ίδια βλέπω. Για κάνα ξενόγλωσσο σε προσφορά σκεφτόμουν αν έβρισκα αφού γενικά για τις αγορές μου προτιμώ καθαρά κομιξομάγαζα. Τα Public τα έχουμε για να ξεδίνουμε που και που 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bilis Posted February 5 Member ID: 35,023 Group: Members Topic Count: 19 Content Count: 852 Reputation: 4,758 Achievement Points: 897 Days Won: 1 With Us For: 1,361 Days Status: Offline Last Seen: 4 hours ago Age: 19 Share Posted February 5 1 ώρα πριν, Andysaurus είπε: Για κάνα ξενόγλωσσο σε προσφορά σκεφτόμουν αν έβρισκα αφού γενικά για τις αγορές μου προτιμώ καθαρά κομιξομάγαζα. Για προσφορές καλύτερα να κοιτάς online. Και στα καταστήματα έχω βρει κόμικς σε προσφορές όμως τα καρτελάκια είχαν τις αρχικές τους τιμές. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StefanosPap Posted February 6 Member ID: 38,148 Group: Members Topic Count: 13 Content Count: 619 Reputation: 3,186 Achievement Points: 642 Days Won: 1 With Us For: 592 Days Status: Offline Last Seen: Yesterday at 03:23 PM Share Posted February 6 4 hours ago, Andysaurus said: Επειδή είμαι Πειραιά αυτές τις ημέρες, μπορεί κάποιος Αθηναίος να με ενημερώσει αν αξίζει κάποια επίσκεψη στα public του πειραιά? Έχουν αφιερώσει χώρο για comics? Επειδή έτυχε να περάσω την προηγούμενη βδομάδα, θα συμφωνήσω κι εγώ με @ Bilis ότι δεν αξίζει. Δηλαδή δεν θα βρεις κάτι που δεν βρίσκεις σε public άλλης περιοχής. 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andysaurus Posted February 6 Member ID: 25,886 Group: Members Topic Count: 7 Content Count: 120 Reputation: 1,404 Achievement Points: 137 Days Won: 0 With Us For: 3,909 Days Status: Offline Last Seen: 22 hours ago Age: 36 Share Posted February 6 Πήγα τελικά μιας που ήμουν κοντά και είχατε απόλυτο δίκαιο. Τρομερά λίγα κομμάτια και κάποια από αυτά σε οικτρή κατάσταση. 7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daredevil21 Posted February 10 Member ID: 38,661 Group: Members Topic Count: 2 Content Count: 295 Reputation: 3,032 Achievement Points: 327 Days Won: 5 With Us For: 466 Days Status: Offline Last Seen: 4 hours ago Age: 25 Share Posted February 10 Άσχημα νέα. Το μοναδικό κατάστημα που είχαμε στην Αργολίδα, στο Άργος συγκεκριμένα, έκλεισε σήμερα. 8 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Makro Posted February 12 Member ID: 2,066 Group: Honored Topic Count: 78 Content Count: 4,635 Reputation: 25,789 Achievement Points: 4,667 Days Won: 4 With Us For: 5,887 Days Status: Online Last Seen: 1 min ago Age: 47 Share Posted February 12 Εκλεισε αιφινιδιαστικά την Παρασκευή και του Αγρινίου, μετά από 9 χρόνια παρουσίας! Δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιο γενικό πρόβλημα και έχουν αρχίσει περικοπές στα καταστήματα... 7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daredevil21 Posted February 12 Member ID: 38,661 Group: Members Topic Count: 2 Content Count: 295 Reputation: 3,032 Achievement Points: 327 Days Won: 5 With Us For: 466 Days Status: Offline Last Seen: 4 hours ago Age: 25 Share Posted February 12 (edited) 37 λεπτά πριν, Lord Makro είπε: Εκλεισε αιφινιδιαστικά την Παρασκευή και του Αγρινίου, μετά από 9 χρόνια παρουσίας! Δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιο γενικό πρόβλημα και έχουν αρχίσει περικοπές στα καταστήματα... Υπήρξε επίσημη τοποθέτηση του δημάρχου στο Άργος, καθώς η τοπική κοινωνία ξεσηκώθηκε λόγω της γενικότερης κατάστασης που επικρατεί στην επαρχία με τα καταστήματα λιανικής να κλείνουν το ένα πίσω από το άλλο. 10 υπαλλήλοι έμειναν άνεργοι. Το πρωί άνοιξαν το μαγαζί και το μόνο που τους είπαν είναι ότι "το απόγευμα κλείνουμε και έχουν μπει σε όλους τα χρήματα των αποζημιώσεων" . Στην τοποθέτηση του, ο δήμαρχος δήλωσε πως υπάρχει έντονη φημολογία ότι θα κλείσουν κι άλλα καταστήματα public. Edited February 12 by daredevil21 5 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Comichunter Posted February 13 Member ID: 35,513 Group: Members Topic Count: 5 Content Count: 765 Reputation: 3,760 Achievement Points: 829 Days Won: 9 With Us For: 1,262 Days Status: Offline Last Seen: Sunday at 10:20 AM Age: 40 Share Posted February 13 Πάντως και η ποσότητα των κόμικ και των ταινιών έχει μειωθεί κατακόρυφα 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guts Posted February 17 Member ID: 38,081 Group: Members Topic Count: 0 Content Count: 403 Reputation: 3,381 Achievement Points: 410 Days Won: 1 With Us For: 608 Days Status: Offline Last Seen: 6 hours ago Share Posted February 17 Σήμερα αγόρασα απ'το Public μια εξαιρετική έκδοση του κλασικού μυθιστορήματος ''Δράκουλας'' με 78% έκπτωση στην τιμή των 5 ευρώ! Μιλάμε για σκληρόδετη έκδοση με πολύ καλή βιβλιοδεσία και εξώφυλλο - οπισθόφυλλο τυπωμένα με την τεχνική της μεταξοτυπίας. Το βιβλίο φυσικά το έχω διαβάσει σε παλιότερη έκδοση και είναι πραγματικά ένα λογοτεχνικό αριστούργημα. Δεν ξέρω για πόσο θα ισχύει η προσφορά, οπότε όποιος ενδιαφέρεται ας το χτυπήσει άμεσα. https://www.public.gr/product/books/greek-books/literature/translated-literature/drakoulas/1441157 8 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
james768 Posted February 22 Member ID: 6,183 Group: Members Topic Count: 8 Content Count: 351 Reputation: 3,114 Achievement Points: 509 Days Won: 0 With Us For: 5,443 Days Status: Offline Last Seen: 45 min ago Age: 49 Share Posted February 22 On 10/1/2023 στο 10:54 ΜΜ, james768 είπε: Σημερα ξεκινησε το δικο μου ταξιδι .Εκανα παραγγελια σε 2 που τα ειχαν διαθεσιμα κατοπιν παραγγελιας και σε συγκεκριμενο χρονικο παραθυρο.Το ενα ηδη ακυρωθηκε και γραφουν ξεκινησε η διαδικασια επιστροφης χρηματων. Ειδομεν Το θεμα μου δεν είναι τα χρήματα τόσο όσο η αθέτηση του πωλητή να αντεπεξέλθει στις υπηρεσίες που διαφημίζει ότι προσφέρει. Update Μετα απο 2 μηνες δεν θα παραλαβω τιποτα και μου επιστρεφουν τα χρηματα Τελευταια φορα για μενα Και φυσικα τους ευχομαι τα καλυτερα για την συνεχεια 3 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
constantinople Posted February 22 Member ID: 11,736 Group: Members Topic Count: 85 Content Count: 4,495 Reputation: 47,741 Achievement Points: 4,651 Days Won: 192 With Us For: 4,913 Days Status: Offline Last Seen: 1 hour ago Age: 106 Share Posted February 22 Είσαι σίγουρος ότι δεν πήρες τίποτα από αυτή τη συναλλαγή; 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mandrake Posted February 22 Member ID: 1,790 Group: Members Topic Count: 129 Content Count: 6,678 Reputation: 23,795 Achievement Points: 6,992 Days Won: 15 With Us For: 5,913 Days Status: Online Last Seen: Just now Age: 3 Share Posted February 22 22 λεπτά πριν, james768 είπε: Update Μετα απο 2 μηνες δεν θα παραλαβω τιποτα και μου επιστρεφουν τα χρηματα Τελευταια φορα για μενα Και φυσικα τους ευχομαι τα καλυτερα για την συνεχεια Άργησες πολύ φίλε μου... Εμένα έχει περάσει ένας χρόνος και έπειτα από εκατό τηλέφωνα και ακύρωση για επιστροφή χρημάτων για ένα "Οι Περιπέτειες των Μπλέικ & Μόρτιμερ", τελικά δεν είδα ποτέ ούτε τα χρήματα. Με έκλεψαν ξεδιάντροπα και προσωπικά τους εύχομαι να κλείσουν αύριο κιόλας. 1 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MARIELOS Posted April 6 Member ID: 32,941 Group: Members Topic Count: 4 Content Count: 341 Reputation: 2,494 Achievement Points: 373 Days Won: 1 With Us For: 1,842 Days Status: Offline Last Seen: 2 hours ago Age: 45 Share Posted April 6 Public Χαλανδρίου καπούτ. 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PowerRangers8 Posted April 7 Member ID: 35,781 Group: Members Topic Count: 10 Content Count: 370 Reputation: 2,541 Achievement Points: 399 Days Won: 1 With Us For: 1,205 Days Status: Offline Last Seen: 1 hour ago Age: 37 Share Posted April 7 Γνωρίζουμε κανένα λόγο που τα καταστήματα κλείνουν το ένα μετά το άλλο? Δηλαδή η μοίρα θα εχει το τέλος του σαν του Seven Spots ? 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grilos Posted April 8 Member ID: 37,827 Group: Members Topic Count: 4 Content Count: 169 Reputation: 1,483 Achievement Points: 332 Days Won: 0 With Us For: 661 Days Status: Offline Last Seen: 2 hours ago Share Posted April 8 On 7/4/2023 στο 2:11 ΜΜ, PowerRangers8 είπε: Γνωρίζουμε κανένα λόγο που τα καταστήματα κλείνουν το ένα μετά το άλλο? Δηλαδή η μοίρα θα εχει το τέλος του σαν του Seven Spots ? Είναι η ανάπτυξη που ήρθε! Βζιννννννν 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
air nomad X Posted April 8 Member ID: 33,749 Group: Members Topic Count: 0 Content Count: 37 Reputation: 261 Achievement Points: 41 Days Won: 0 With Us For: 1,632 Days Status: Offline Last Seen: 1 hour ago Age: 55 Share Posted April 8 On 4/7/2023 at 2:11 PM, PowerRangers8 said: Γνωρίζουμε κανένα λόγο που τα καταστήματα κλείνουν το ένα μετά το άλλο? Δηλαδή η μοίρα θα εχει το τέλος του σαν του Seven Spots ? Φαίνεται πως πρόκειται για αναδιοργάνωση μετά την ενοποίηση με το Mediamarkt, με σκοπό την προσαρμογή του νέου μορφώματος στις σύγχρονες συνθήκες. Χρήσιμο είναι να δει κανείς ειδήσεις σχετικά (Public Mediamarkt εξαγορά/ενοποίηση). 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Getta Robo Posted May 1 Member ID: 32,938 Group: Members Topic Count: 0 Content Count: 40 Reputation: 160 Achievement Points: 40 Days Won: 0 With Us For: 1,842 Days Status: Offline Last Seen: Monday at 08:04 PM Age: 39 Share Posted May 1 (edited) Ενημερωση προς τους ενδιαφερομενους: Το καταστημα της Καλλιθεας στη Θησεως μεταφερθηκε στο Mediamarkt στη Συγγρου εδω και 10 μερες περιπου. Για το τμημα κωμικ της αλυσιδας τωρα, σε οσα καταστηματα ειχα παει (Καλλιθεας, Πειραια, Κεντρου, Γλυφαδας. Αμαρουσιου και αλλα) ειχανε καποια καλα κωμικ, αλλα σε προβληματικη ως ασχημη κατασταση, λογω κακο-μεταχειρισης απο τους πελατες εντος του καταστηματος. Οταν ειχα ρωτησει επισης να μου φερουν κωμικ απο την αποθηκη η απο τα κεντρικα σε καινουργια κατασταση, ηταν αρνητικοι, οποτε ιδου τα αποτελεσματα. Edited May 2 by Getta Robo ορθογραφικα 2 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts