Laz33 Posted February 2 Member ID: 31,613 Group: Members Topic Count: 59 Content Count: 5,595 Reputation: 44,057 Achievement Points: 5,790 Days Won: 121 With Us For: 3,543 Days Status: Offline Last Seen: 4 hours ago Age: 42 Posted February 2 (edited) Γνωρίζετε κάποιο site που να πουλάει κόμικς στα αγγλικά σε ψηφιακή μορφή; Edited February 2 by Laz33 2 Quote
spider-maniac Posted February 2 Member ID: 39,131 Group: Members Topic Count: 21 Content Count: 689 Reputation: 3,812 Achievement Points: 857 Days Won: 4 With Us For: 1,326 Days Status: Offline Last Seen: 8 hours ago Age: 18 Posted February 2 (edited) Ωχ, έσκασε η αναγκαστική λύση στο πρόβλημα της στενότητας του διαθέσιμου χώρου ή μου φαίνεται; Το site που μου έρχεται στο μυαλό για ψηφιακά κόμιξ είναι το amazon, που νομίζω διαθέτει μεγάλη ποικιλία σε singles, trades ή και omnibus ψηφιακής μορφής. Συγκεκριμένα όπου βλέπεις την ένδειξη kindle, πρόκειται για την ψηφιακή μορφή του κόμικ. Edited February 2 by spider-maniac 3 Quote
air nomad X Posted February 2 Member ID: 33,749 Group: Members Topic Count: 2 Content Count: 270 Reputation: 1,873 Achievement Points: 275 Days Won: 0 With Us For: 2,618 Days Status: Offline Last Seen: 21 hours ago Age: 58 Posted February 2 (edited) Google Play Books Προσφέρει χορταστικά samples, που σε βοηθάνε να αποφασίσεις. Προσοχή! Από ένα σημείο και μετά δεν μπορείς να αγοράσεις βιβλία από Ελλάδα με giftcard (αν και δε γνωρίζω τι ισχύει τη στιγμή αυτή). καλή διάθεση πάντα! Edited February 2 by air nomad X 2 Quote
Laz33 Posted February 2 Member ID: 31,613 Group: Members Topic Count: 59 Content Count: 5,595 Reputation: 44,057 Achievement Points: 5,790 Days Won: 121 With Us For: 3,543 Days Status: Offline Last Seen: 4 hours ago Age: 42 Author Posted February 2 Eυχαριστώ για τις προτάσεις σας Όχι, δεν ξέμεινα από χώρο. Βασικά είναι και ο χώρος πρόβλημα, αλλά δεν το κάνω γι΄αυτό. Ψάχνω ένα συγκεκριμένο κόμικ, το οποίο για κάποιο λόγο δεν το βρήκα πουθενά για free download. Εννοείται ότι ήμουν, είμαι και θα είμαι φαν των κόμικς στη φυσική τους (έντυπη) μορφή. Για την ακρίβεια το κόμικ που θέλω να πάρω σε ψηφιακή μορφή το έχω ήδη παραγγείλει και σε έντυπη. Απλά θέλω πρώτα να το διαβάσω ψηφιακά ώστε να ετοιμάσω μετάφραση. Όσοι παρακολουθούν την ενότητα Μπλέικ και Μόρτιμερ θα καταλάβουν τι εννοώ 4 Quote
Recommended Posts