kaneda Posted January 7 Member ID: 35,207 Group: Members Topic Count: 16 Content Count: 521 Reputation: 4,092 Achievement Points: 526 Days Won: 6 With Us For: 2,374 Days Status: Offline Last Seen: 7 hours ago Age: 30 Posted January 7 (edited) Γεια σας παιδιά! Θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος έχει στα πλάνα του να κάνει την παρουσίαση του El Eternauta 1969 που κυκλοφόρησε πρόσφατα από την Docmz και την Jemma. Μέρες τώρα σκέφτομαι μήπως έκανα εγώ την παρουσίαση, αλλά δεν ξέρω αν είμαι ο κατάλληλος για να μιλήσει για ένα κόμικ τέτοιας βαρύτητας σαν και αυτό. Παρόλα αυτά, αν δεν σχεδιάζει να το παρουσιάσει κάποιος, θα μπορούσε όποιο παιδί μπορεί, και όποτε μπορεί, να μου σκανάριζε τα εξώφυλλα του κόμικ και να τα ποστάριζε εδώ, ώστε να τα συμπεριλάμβανα στην παρουσίαση που θα έκανα εγώ; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. Edited January 7 by kaneda 17 2
Dr Paingiver Posted January 7 Member ID: 3,930 Group: Veterans Topic Count: 757 Content Count: 13,381 Reputation: 108,003 Achievement Points: 13,416 Days Won: 142 With Us For: 6,765 Days Status: Offline Last Seen: 9 hours ago Age: 68 Posted January 7 @ kaneda Είμαι σίγουρος ότι θα κάνεις πολύ όμορφη παρουσίαση. 13 4 2
Μενίγ Πουαγώ Posted January 7 Member ID: 25,448 Group: Honored Topic Count: 595 Content Count: 4,947 Reputation: 38,691 Achievement Points: 5,080 Days Won: 12 With Us For: 5,037 Days Status: Offline Last Seen: 2 hours ago Age: 44 Posted January 7 @ kaneda Θα συμφωνήσω με τον γέροντα Παύλο @ Dr Paingiver άνωθεν... Προχώρα ακάθεκτος!!! 12 2
hudson Posted January 7 Member ID: 32,406 Group: Members Topic Count: 102 Content Count: 3,737 Reputation: 37,349 Achievement Points: 3,784 Days Won: 155 With Us For: 3,072 Days Status: Offline Last Seen: 3 hours ago Age: 45 Posted January 7 @ kaneda Ναι ναι... μην το σκέφτεσαι καθόλου. 10 1
kaneda Posted January 7 Member ID: 35,207 Group: Members Topic Count: 16 Content Count: 521 Reputation: 4,092 Achievement Points: 526 Days Won: 6 With Us For: 2,374 Days Status: Offline Last Seen: 7 hours ago Age: 30 Author Posted January 7 (edited) Παιδιά, σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ για την παρότρυνση! @ Dr Paingiver , σε ευχαριστώ επίσης πάρα πάρα πολύ που μπήκες στο κόπο να μου σκανάρεις τα εξώφυλλα! Μου έχουν μείνει ακόμα κάποια πραγματάκια να καθαρογράψω, αλλά θα προσπαθήσω να ανεβάσω την παρουσίαση όσο πιο σύντομα μπορώ. Edited January 7 by kaneda 13 2
rolandofshire Posted January 8 Member ID: 31,638 Group: Members Topic Count: 17 Content Count: 1,440 Reputation: 9,690 Achievement Points: 1,494 Days Won: 9 With Us For: 3,585 Days Status: Offline Last Seen: 4 hours ago Age: 36 Posted January 8 Ξεκάθαρα προχώρα το και μη το φοβάσαι 9 1
Dr Paingiver Posted January 10 Member ID: 3,930 Group: Veterans Topic Count: 757 Content Count: 13,381 Reputation: 108,003 Achievement Points: 13,416 Days Won: 142 With Us For: 6,765 Days Status: Offline Last Seen: 9 hours ago Age: 68 Posted January 10 @ kaneda Όπως έγραψα και στο 2ο ποστ, ήμουνα σίγουρος από την αρχή ότι θα έκανες πολύ όμορφη παρουσίαση. 7 1
kaneda Posted January 10 Member ID: 35,207 Group: Members Topic Count: 16 Content Count: 521 Reputation: 4,092 Achievement Points: 526 Days Won: 6 With Us For: 2,374 Days Status: Offline Last Seen: 7 hours ago Age: 30 Author Posted January 10 (edited) @ Dr Paingiver , χαίρομαι πάρα πολύ σου άρεσε η παρουσίαση! Αν δεν ήσουν εσύ να μου σκανάριζες τα εξώφυλλα και να με παρακινούσες μαζί με τα άλλα παιδιά, δεν νομίζω ότι θα έβρισκα ποτέ το θάρρος για να έκανα την παρουσίαση αυτού του έπους. Φοβόμουν αρκετά να μιλούσα για ένα κόμικ τέτοιας βαρύτητας και σας ευχαριστώ όλους σας πάρα πάρα πολύ για την παρότρυνση. Φυσικά και εννοείται ότι θα χαρώ πολύ, αν οπότε διαβάσεις και εσύ το κόμικ, θελήσεις να μοιραστείς και εσύ μαζί μας την γνώμη σου για αυτό. Πάντως ακόμη και τώρα, έχοντας διαβάσει το κόμικ ήδη τρεις φορές, δεν ξέρω αν έχω καταφέρει να πιάσω όλα τα στοιχεία που ο Oesterheld θέλησε να μας μεταδώσει μαζί με τον Breccia. Αλλά βέβαια, αυτή είναι και η μαγεία αυτής της τέχνης γενικότερα... Μακάρι να πάει καλά το κόμικ από άποψη πωλήσεων και να μπορέσουμε να ξαναδούμε στην χώρα μας μία επανέκδοση του πρωτότυπου έργου, για εμάς που δεν είχαμε την ευκαιρία να το γνωρίσουμε. Αν και μεταξύ μας, δεν σου κρύβω ότι τώρα πιο πολύ εύχομαι να δούμε κάποια άλλη δουλειά του διδύμου Oesterheld-Breccia, όπως το Mort Cinder για παράδειγμα, παρά το πρωτότυπο Eternauta. Πάντως ό,τι και να γίνει, ελπίζουμε για το καλύτερο. Edited January 10 by kaneda 10 2
Dr Paingiver Posted January 10 Member ID: 3,930 Group: Veterans Topic Count: 757 Content Count: 13,381 Reputation: 108,003 Achievement Points: 13,416 Days Won: 142 With Us For: 6,765 Days Status: Offline Last Seen: 9 hours ago Age: 68 Posted January 10 1 hour ago, kaneda said: Αν και μεταξύ μας, δεν σου κρύβω ότι τώρα πιο πολύ εύχομαι να δούμε κάποια άλλη δουλειά του διδύμου Oesterheld-Breccia, όπως το Mort Cinder για παράδειγμα, παρά το πρωτότυπο Eternauta. Έχω την Αγγλική έκδοση του Mort Cinder, και μπορώ να πω ότι εκτός από εκπληκτική έκδοση είναι και φοβερό κόμικ. Κάποιες ιστορίες πάντως του Mort Cinder, κυκλοφόρησαν παλιότερα στο Μαμούθ Comix, Από τότε το είχα ξεχωρίσει. Μιά από αυτές την έχω ανεβάσει στα strip της εβδομάδας., 7 2
kaneda Posted January 10 Member ID: 35,207 Group: Members Topic Count: 16 Content Count: 521 Reputation: 4,092 Achievement Points: 526 Days Won: 6 With Us For: 2,374 Days Status: Offline Last Seen: 7 hours ago Age: 30 Author Posted January 10 (edited) 4 ώρες πριν, Dr Paingiver είπε: Έχω την Αγγλική έκδοση του Mort Cinder, και μπορώ να πω ότι εκτός από εκπληκτική έκδοση είναι και φοβερό κόμικ. Κάποιες ιστορίες πάντως του Mort Cinder, κυκλοφόρησαν παλιότερα στο Μαμούθ Comix, Από τότε το είχα ξεχωρίσει. Μιά από αυτές την έχω ανεβάσει στα strip της εβδομάδας., Πω, πω, τέλεια! Δεν έχω προλάβει ακόμα να ψάξω το κόμικ. Δηλαδή το Mort Cinder είναι ένα κόμικ με ανθολογίες ιστοριών; Έφυγα αμέσω να τσεκάρω το λινκ που παρέθεσες. Edit: Μόλις ολοκλήρωσα την ανάγνωση από την ιστορία που είχες ανεβάσει και μου φάνηκε αρκετά ενδιαφέρουσα. Και το σχέδιο του Breccia δείχνει πολύ όμορφο. Είμαι σίγουρος ότι σε μία νέα επανέκδοση το σχέδιο θα αναδεικνύεται άκομα περισσότερο. Edited January 10 by kaneda 7 1
albertus magnus Posted January 10 Member ID: 11,226 Group: Members Topic Count: 145 Content Count: 3,461 Reputation: 21,900 Achievement Points: 3,537 Days Won: 17 With Us For: 6,064 Days Status: Offline Last Seen: 11 hours ago Age: 158 Posted January 10 @ kaneda δεν θελω να σπαμαρω στο θεμα της παρουσιασης για αυτο σου λεω εδω εδω πολλα μπραβο για την ομορφη παρουσιαση. Εδωσες πολυ προσοχη και ασχοληθηκες αρκετα και φαινεται. Οποτε να μην κολωνεις γεβικα και να κανεις παρουσιαση οποιο κομικ θελεις 8 1
Pavlos_RA Posted January 10 Member ID: 42,778 Group: Members Topic Count: 24 Content Count: 580 Reputation: 3,384 Achievement Points: 606 Days Won: 15 With Us For: 430 Days Status: Online Last Seen: 14 min ago Posted January 10 Είναι τόσο καλοδουλεμένο και συναρπαστικό από αρχή μέχρι τέλους το κείμενο σου, @ kaneda μας! Πρώτη εκτενής παρουσίαση του έτους από τον πρωτεργάτη ΜοΜ του '26. Θα πω απλά ότι η γεμάτη τροφή για γόνιμη σκέψη ανάλυση σου αποτελεί την πιο ιδεατή συντροφιά ως ανάγνωσμα σε αυτό το μεσοχειμωνιάτικο Σαββατοκύριακο. Όσα στέρεα, πολυπαραγοντικά ερεθίσματα προσφέρεις προς άμεση αναζήτηση του κομβικού έργου στο οποίο επέλεξες να εστιάσεις, τόσο αντίστοιχα θεμελιώνεις προσμονή για επόμενη εξερεύνηση υπό το πρίσμα σου. 5 1
kaneda Posted January 11 Member ID: 35,207 Group: Members Topic Count: 16 Content Count: 521 Reputation: 4,092 Achievement Points: 526 Days Won: 6 With Us For: 2,374 Days Status: Offline Last Seen: 7 hours ago Age: 30 Author Posted January 11 (edited) @ albertus magnus , @ Pavlos_RA , παιδάκια μου, σας ευχαριστώ πολύ πολύ για τα καλά σας λόγια! Το ξέρω ότι θα καταλήξω γραφικός ποστάροντας συνεχώς ανά δύο ποστ τα ίδια πράγματα, αλλά πραγματικά δεν ξέρω τι άλλο θα μπορούσα να πω, πέρα από ένα τεράστιο ευχαριστώ. Σήμερα ήμουν κυριολεκτικά μία κινούμενη ντομάτα, διαβάζοντας τα κολακευτικά σχόλια όλων σας και μαθαίνοντας το πόσο πολύ χαρήκατε την παρουσίαση που έκανα, η οποία και δεν θα ήταν εφικτή χωρίς την δική σας παρακίνηση και την σημαντικότατη συνεισφορά του @ Dr Paingiver . Σας ευχαριστώ πολύ που μου ζεστάνατε την καρδιά... Να είστε όλοι σας πάντα καλά και να περνάτε όμορφα! Edited January 11 by kaneda 8 1 1
Indian Posted January 12 Member ID: 20,685 Group: Administrator Topic Count: 856 Content Count: 15,309 Reputation: 110,469 Achievement Points: 9,268 Days Won: 546 With Us For: 5,373 Days Status: Offline Last Seen: 2 hours ago Age: 44 Posted January 12 Δεν θα έπρεπε να έχεις την παραμικρή ανησυχία για το αν μπορείς να γράψεις μία καλή παρουσίαση. Από το αποτέλεσμα, άνετα βγάζουμε το συμπέρασμα ότι η παρουσίαση που "σκάρωσες" είναι αντάξια ενός... Μέλους του μήνα! Σ' ευχαριστούμε πολύ κι ευχόμαστε και σε άλλες παρουσιάσεις σου σύντομα! Το θέμα κλειδώνει, καθώς επιτέλεσε τον σκοπό του! 8 1
Recommended Posts