Μετάβαση στο περιεχόμενο

STARLIN JIM [ (1949) ]


x for xepeta

Προτεινόμενες Καταχωρήσεις

Δημιουργός:
STARLIN JIM
Ημερ. γέννησης:
09/10/1949
Τόπος γέννησης:
Ντιτρόιτ, Μίσιγκαν, ΗΠΑ
Εργογραφία:

  • Member ID:  3787
  • Group:  Veterans
  • Topic Count:  488
  • Content Count:  12120
  • Reputation:   82133
  • Achievement Points:  12142
  • Days Won:  79
  • With Us For:  6060 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Age:  49

post-3787-1196171172_thumb.jpg

 

O JAMES STARLIN (1949 - ) ανήκει στην γενιά των δημιουργών κόμικς που έδωσαν νέα πνοή στις εκδόσεις της MARVEL το 1970. Το φρέσκο σκίτσο του με την δυναμική λεπτομέρειά του επηρέασε αμέσως τις πωλήσεις σε κάθε τίτλο που άγγιζε. Από τους πιο πολυγραφότατους δημιουργεί ακόμη με πάντα αξιοπρόσεκτες πωλήσεις.

 

Η ΑΡΧΗ

 

post-3787-1196170959_thumb.jpg post-3787-1196170969_thumb.jpg post-3787-1196170989_thumb.jpg

 

Στα πρώτα του βήματα κάνει ένα πολύ μικρό πέρασμα σαν μελανογράφος στο AMAZING SPIDER-MAN. Οι εκδότες αποφασίζουν αμέσως να τον χρησιμοποιήσουν ως σκιτσογράφο, αντιλαμβάνοντας αμέσως τις δυνάμεις του για τη συγκεκριμένη θέση. Η πρώτη του σημαντική δημιουργία είναι o SHANG CHI και ο τίτλος MASTER OF KUNG FU. Μαζί με τα TOMB OF DRACULA, HOWARD DUCK και CONAN, ο εκδοτικός οίκος της MARVEL κερδίζει αναγνώστες άνω των 18 ετών συχνά φοιτητές και αποφασίζει να εκδώσει και πιο ώριμες ιστορίες με θέματα ΜΗ εγκεκριμένα από την ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΟΜΙΚΣ. Η εταιρία ωριμάζει.

 

Η πρώτη του σημαντική δουλειά που προκαλεί αίσθηση ακόμη και σήμερα είναι το πέρασμά του από τον τίτλο CAPTAIN MARVEL το 1975. Ένας τίτλος αδιάφορος για τον εκδοτικό οίκο της MARVEL, γίνεται σε 2-3 μήνες best seller ενώ οι επανεκδόσεις του ζητούνται ακόμη και σήμερα μετά από 30 χρόνια (στην Ελλάδα δημοσιεύτηκε στις διάφορες εκδόσεις του ΚΑΜΠΑΝΑ του 1976 δύο φορές, στο ΜΠΛΕΚ του 1980 σε συνέχειες και στις εκδόσεις ΜΑΜΟΥΘ του 1990). Η εταιρία κρατάει τον τίτλο απλά για να δεσμεύσει το όνομα CAPTAIN MARVEL και να μη χρησιμοποιείται από τους ανταγωνιστές της (δες SHAZAM). Εμπιστεύονται λοιπόν ή μάλλον πετάνε αδιάφορα χωρίς δεύτερη σκέψη τον τίτλο στον STARLIN, ο οποίος επηρεασμένος από την εποχή του, γεμάτη αμφισβήτηση, LSD, Βιετνάμ, παιδιά των λουλουδιών κλπ. σκιτσογραφεί μια επική ιστορία με μάχες στο διάστημα όσο και στο μυαλό των πρωταγωνιστών και μαγεύει τους πάντες. Η Νέμεσις του πολεμιστή MAR-VELL, THANOS, είναι μια φιγούρα που εμπνεύστηκε ο STARLIN από τις δημιουργίες του JACK KIRBY. Μόλις όμως αφήνει τον τίτλο η ποιότητα και οι πωλήσεις του C.M. πέφτουν κατακόρυφα.

 

post-3787-1196171002_thumb.jpg post-3787-1196171016_thumb.jpg post-3787-1196171029_thumb.jpg

 

Ακολουθεί ο τίτλος WARLOCK που σχεδόν προκαλεί με την θεματολογία του. O STARLIN εξελίσσει το σκίτσο του τόσο πολύ που η εκτύπωση της εποχής αδικεί το αποτέλεσμα. Τα τυπογραφεία της MARVEL δεν μπορούν να αποδώσουν την λεπτομέρεια της δουλειάς του. Η λογοκρισία που επιβάλλεται όμως εκνευρίζει τόσο τον STARLIN που παρατάει τον τίτλο στη μέση. Έρεισμα μια ημίγυμνη φιγούρα σχεδόν bisexual θεωρείται απαράδεκτη από τους εκδότες και ο τίτλος αποσύρεται.

 

Η ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ - 1980

 

post-3787-1196171042_thumb.jpg post-3787-1196171064_thumb.jpg

 

Η MARVEL αποφασίζει να εκδώσει δημιουργίες creator owned ακολουθώντας το ρεύμα της εποχής και παρουσιάζει την θυγατρική εταιρία EPIC. Εκεί φιλοξενείται το νέο πόνημα του STARLIN επηρεασμένος από τις ταινίες STAR WARS. To DREADSTAR είναι ο πιλότος και το πιο δυνατό χαρτί της EPIC και τα κόμικς τύπου SPACE OPERA αποκτούν έναν άξιο εκπρόσωπο. Εκεί εκδίδεται και το άλμπουμ DEATH OF CAPTAIN MARVEL και γράφεται ο επίλογος του ήρωα από τον πιο άξιο σκιτσογράφο του. Το άλμπουμ αυτό αποτελεί και ένα πιο προσωπικό κομμάτι του STARLIN αφού το έγραψε επηρεασμένος από τον πρόσφατο τότε θάνατο του πατέρα του από καρκίνο.

 

post-3787-1196171073_thumb.jpg post-3787-1196171084_thumb.jpg

 

Ο STARLIN KAI ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΚΔΟΤΙΚΟΙ ΟΙΚΟΙ

 

Η συνεργασία του με την MARVEL διακόπτεται και συνεχίζει να εκδίδει το DREADSTAR από το 1986 και μετά στον μικρό εκδοτικό οίκο FIRST. Σχετικά όμως γρήγορα παρατάει το σκίτσο και αργότερα το σενάριο στα χέρια των ANGEL MEDINA και PETER DAVID αντίστοιχα. Εκεί κάνουν και τα πρώτα βήματά τους ο STEVE EPTING και WHILCE PORTACIO. «Αφού έχουν σταματήσει να με πληρώνουν δεν υπάρχει λόγος να ασχοληθώ με το DREADSTAR» δήλωσε. Και σε μικρό σχετικά χρονικό διάστημα η εταιρία FIRST χρεοκοπεί..

 

post-3787-1196171161_thumb.jpg post-3787-1196171229_thumb.jpg

 

Ο STARLIN ΚΑΙ Η DC COMICS

 

Αν και έχει κάνει σχετικά αρκετά περάσματα από διάφορους τίτλους της DC, τα περισσότερα ήταν απαρατήρητα. Η ανανέωση όμως που του εμπιστεύτηκαν στον BATMAN το 1986 έφερε τον τίτλο στο προσκήνιο και ο επίλογος της ιστορίας DEATH IN THE FAMILY του δίνει πια το όνομα του συγγραφέα-δολοφόνου. Ο πραγματικά καλογραμμένος θάνατος του ROBIN II θεωρείται ένα από τα πιο σημαντικά γεγονότα της πορείας της DC.

 

«Δεν γίνεται ο συγγραφέας του τίτλου ΒΑΤΜΑΝ να εκδώσει ένα limited series του ίδιου χαρακτήρα». Με αυτόν τον τρόπο αρνούνται αρχικά να εκδώσουν το BATMAN: THE CULT. Ο STARLIN αποσύρεται από τον μηνιαίο τίτλο για να «ελευθερωθεί» από αυτόν τον περίεργο κανόνα και μπορέσει να δουλέψει στο νέο LS (Limited Series) παρέα με τον μεγάλο BERNIE WRIGHTSON. Και βέβαια η έκδοση συνοδεύεται από σημαντικές πωλήσεις και ετοιμάζεται συνέχεια. Το CULT II δεν εκδίδεται ποτέ από την DC, διότι απασχολείται ο WRIGHTSON με την επιστροφή του στον τίτλο του SWAMP THING (πράγμα που τελικά δεν γίνεται ποτέ). Εκνευρισμένοι και οι δύο παίρνουν την δουλειά τους, την μεταλλάσουν σε σενάριο για τον PUNISHER και εκδίδεται το νέο L.S. POINT OF VIEW. Σε πολλά σημεία φαίνεται ότι στην ουσία το PUNISHER: P.O.V είναι το ΒΑΤΜΑΝ: CULT II.

 

Μια από τις πιο όμορφες, υποτιμημένες και απαρατήρητες δουλειές του αυτήν την εποχή είναι και το GILGAMESH II.

 

ΤΟ COMEBACK ΣΤΗΝ MARVEL

 

To 1990 είναι το έτος-επιστροφή του STARLIN στην MARVEL και τα σενάριά του φέρνουν πολλά λεφτά στα ταμεία της εταιρίας. O τίτλος του SILVER SURFER κυριολεκτικά μεταμορφώνεται και εισάγει ένα νέο crossover ονόματι INFINITY GAUNTLET σε σκίτσο GEORGE PEREZ. Ο PEREZ δεν ολοκληρώνει την συνεργασίας τους λόγω φόρτου εργασίας και συνεχίζει ο RON LIM όπως και στα παρεμφερή crossover που ακολουθούν. «Δεν συμφωνώ με το μέγεθος και την ατελείωτη επανάληψη αυτής της ιστορίας του INFINITY SAGA και καλά έκανα και αποχώρησα» δηλώνει ο PEREZ. Εδώ δίνεται και η ευκαιρία να ασχοληθεί ξανά με τον χαρακτήρα του WARLOCK και να συνεργαστεί στον ομώνυμο τίτλο και πάλι με τον ANGEL MEDINA.

 

post-3787-1196171144_thumb.jpg post-3787-1196171114_thumb.jpg

 

Ο STARLIN KAI ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΚΔΟΤΙΚΟΙ ΟΙΚΟΙ ΙΙ

 

Η εκτίμηση του STARLIN για τις μικρές εταιρίες φαίνεται από την εμπιστοσύνη που δείχνει σε αυτές για τις νέες δημιουργίες του. BREED, WYRD, COSMIC GUARD, KID COSMOS σχεδόν πάντα σενάρια με θέμα το διάστημα την μοναξιά, τις προσωπικούς δαίμονες και ανησυχίες, τον καθιστούν πια master της space opera. «Απλά δε μου αρέσει να ζωγραφίζω αυτοκίνητα και άλογα. Προτιμώ να ασχολούμαι με το διάστημα». Μαζί με τον JIM SHOOTER κάνει ένα μικρό πέρασμα στις τελευταίες εκδόσεις της VALIANT χωρίς ποτέ να ολοκληρωθεί η συνεργασία τους. Σχετικά άτυχος στις πολλές προσπάθειές του με τις διάφορες μικρές εκδοτικές εταιρίες. Δε σταματάει όμως να εκδίδει ακόμη και στις μέρες μας δουλειές του κάτω από την μικρή ομπρέλα νέων εκδοτικών οίκων.

 

ΤΟ COMEBACK ΣΤΗΝ MARVEL ΙΙ

 

Η επιστροφή του στην MARVEL το 2001 δηλώνεται από τους τίτλους INFINITY ABYSS, THE END, THANOS με δυνατές πωλήσεις αλλά σχετικά αδύναμα σενάρια, ένας χαρακτηρισμός πολλών αναγνωστών και δημιουργών που δηλώνει τον κορεσμό της δουλειάς του. Ο τελευταίος τίτλος του επιτρέπει να συνεργαστεί και πάλι με τον φίλο του AL MILGROM. Μαζί αποτελούν το δημιουργικό δίδυμο GEMINI, ένα όνομα που χρησιμοποιούν για να υπογράφουν τα εξώφυλλα των κόμικς που συνεργάζονται. Η απαίτηση του STARLIN να συνεργαστεί σε αυτόν τον τίτλο με τον MILGROM βοηθά να επιστρέψει ο τελευταίος στα γραφεία της MARVEL. Είχε απολυθεί 2-3 χρόνια πριν και έτσι διακόπηκε η 25ετή συνεργασία του με τον μεγάλο εκδοτικό οίκο, όταν είχε δείξει απαράδεκτο αντιεπαγγελματισμό. Ο MILGROM, βρίζοντας έναν προηγούμενο εκδότη της MARVEL μέσω κρυμμένων λέξεων στα σκίτσα του, προκάλεσε του πάντες.

 

post-3787-1196171102_thumb.jpg

 

Και πάλι δεν άντεξε στην νέα MARVEL. Φεύγει από το THANOS όταν ο συντάκτης του αρνείται να χρησιμοποιήσει τον WARLOCK στα σενάριά του. Είχαν ήδη υποσχεθεί τον χαρακτήρα αυτό σε ένα L.S. στα χέρια του GREG PAK. «Αν δε σου αρέσει, σήκω φύγε», ήταν η απάντηση, και ο STARLIN αποχώρησε. «Όποτε άκουω αυτήν την απαράδεκτη φράση απλά φεύγω». Χωρίς τον STARLIN ο τίτλος δεν επιβιώνει και σύντομα αποσύρεται.

 

Ο STARLIN ΚΑΙ Η DC COMICS ΙΙ

 

Η επιστροφή του στην DC COMICS στις μέρες μας τον επέτρεψε να ασχοληθεί με τις παλιές του δημιουργίες HARDCORE STATION (έναν τίτλο που κατά την προσωπική του γνώμη κατέστρεψαν πάλι οι συντάκτες, δεν είχε σχέση με αυτό που ήθελε να κάνει τελικά) και WEIRD (η άλλη όμορφη συνεργασία του με τον BERNIE WRIGHTSON), ενώ του εμπιστεύτηκαν την ανανέωση (ή την καταστροφή τους αν κρίνουμε από τον τίτλο) των NEW GODS. Το DEATH OF NEW GODS του δίνει την ευκαιρία να επαναπροσδιορίσει μια γωνιά της DC, στα πλαίσια των μεγάλων αλλαγών που προσπαθεί ο εκδοτικός οίκος να κάνει για τους τίτλους του.

 

Αν και κοντεύει τα 60, και αυτό φαίνεται στις δουλειές του, ο JIM STARLIN καταφέρνει να γίνει θέμα συζήτησης, να ανανεώσει τίτλους και να φέρει σημαντικά έσοδα όπου και αν συνεργαστεί. Από τους πιο αγαπητούς της προηγούμενης γενιάς, δεν περνά απαρατήρητος από την νέα γενιά, και παραμένει σημαντικό χαρτί για κάθε εταιρία που μπορεί να τον έχει στις επάλξεις της.

 

Αναμένουμε τις νέες δημιουργίες του.

 

post-3787-1196171192_thumb.jpg

Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους


  • Member ID:  2066
  • Group:  Honored
  • Topic Count:  79
  • Content Count:  4674
  • Reputation:   26476
  • Achievement Points:  4708
  • Days Won:  4
  • With Us For:  6206 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Age:  48

Πληρέστατο αφιέρωμα :clap2: για έναν από τους μεγάλους των αμερικανικών κόμικς! :best:

 

STARLIN :respect: !

Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους


  • Member ID:  277
  • Group:  Root Admin
  • Topic Count:  1671
  • Content Count:  28484
  • Reputation:   190214
  • Achievement Points:  27559
  • Days Won:  760
  • With Us For:  6367 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Age:  52

πάρα μα πάρα πολύ δυνατό αφιέρωμα... απίστευτα καλογραμμένο! :respect:

 

και η πλάκα είναι ότι μόλις χτες/προχτές τον χάζευα για τον χ/ψ λόγο στη wikipedia :)

 

Ο MILGROM, βρίζοντας έναν προηγούμενο εκδότη της MARVEL μέσω κρυμμένων λέξεων στα σκίτσα του, προκάλεσε του πάντες.

 

και επειδή μου κίνησε το ενδιαφέρον (φυσικά φυσικά :3eyes: ) και το έψαξα, όποιος ενδιαφέρεται διαβάζει αυτό.

 

:thanks:

 

:beer5:

Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους


  • Member ID:  1271
  • Group:  Veterans
  • Topic Count:  715
  • Content Count:  3478
  • Reputation:   20255
  • Achievement Points:  3535
  • Days Won:  16
  • With Us For:  6285 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  

Εκπληκτικό φιέρωμα. Συγχαρητήρια :beer:

 

Η αλήθεια είναι όλα αυτά τα Infinities με ξενέρωσαν ενώ και οι σχεδιαστές Ron Lim & Al Milgrom δεν με ενθουσιάζουν καθόλου. Όσο για το The End ας μη μιλήσω καλύτερα...

 

Για μένα Starlin ίσον Captain Marvel κυρίως. Αυτό ήταν το Peak της καριέρας του. Δυστυχώς γι' αυτόν το έπιασε πολύ νωρίς.

Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους

  • 1 month later...

  • Member ID:  3787
  • Group:  Veterans
  • Topic Count:  488
  • Content Count:  12120
  • Reputation:   82133
  • Achievement Points:  12142
  • Days Won:  79
  • With Us For:  6060 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Age:  49

http://www.comicscontinuum.com/stories/080...arveltrades.htm

 

Αυτά είναι τα νέα solicitations. Φαίνεται τι θα αγοράσω? Διαβάστε και το αρχικό post. :)

Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους

  • 3 years later...

  • Member ID:  3787
  • Group:  Veterans
  • Topic Count:  488
  • Content Count:  12120
  • Reputation:   82133
  • Achievement Points:  12142
  • Days Won:  79
  • With Us For:  6060 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Age:  49

O Starlin αποφάσισε να βγάλει το τρίτο και τελευταίο μέρος του BREED κάτω από την ομπρέλα της Image Comics ξεκινόντας από τον Μάιο. Αν και ήταν σχετικά μέτριο κόμικ, ειδικά το δεύτερο μέρος, σίγουρα θα το αγοράσω. :)

post-3787-12984035252013_thumb.jpg

 

BREED III #1

 

Written, art and cover by Jim Starlin.

 

"Book of Revelation," part one. After being attacked by some of his fellow 'Breed, Ray Stoner realizes he can no longer hide from what he is: a monster. He returns to the mystical city Elsewhere and discovers much has changed. The struggle he is unwillingly part of has become extremely more dangerous and the stakes astronomically higher.

 

32 pages, $2.99.

Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους

  • 2 years later...

  • Member ID:  3787
  • Group:  Veterans
  • Topic Count:  488
  • Content Count:  12120
  • Reputation:   82133
  • Achievement Points:  12142
  • Days Won:  79
  • With Us For:  6060 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Age:  49

Οι Δέκα καλύτερες ιστορίες του Jim Starlin όπως ψήφισαν οι αναγνώστες του www.comicbookresources.com

 

 

post-3787-0-57414700-1365955828_thumb.jpg10. Cosmic Odyssey #1-4

Written by Starlin with art by Mike Mignola and Carlos Garzon.

Ένα Limited series presige format που λειτούργησε σα δεύτερη είσοδο των New Gods στο Post Crisis DC. Μάλλον το σώζει το πρωτότυπο σκίτσο του Mignola.

 

 

post-3787-0-07501200-1365955827_thumb.jpg9. Thanos Quest #1-2

written by Starlin with art by Ron Lim and John Beatty

Prelude του νέου Silver Surfer – Thanos saga, που το επισκίασε το Infinity Gauntlet. Δεν είναι να ξετρελαθείς βέβαια.

 

 

post-3787-0-22085300-1365955825_thumb.jpg8. “The Metamorphosis Odyssey: Book Three” Dreadstar #1-31

Δεν θυμάμαι και πολλά. Το διάβαζα σποραδικά, αφού μάζευα τα τεύχη σκόρπια. Ό, τι τύχαινε να βρω.

 

 

post-3787-0-02500200-1365955822_thumb.jpg7. “Death in the Family” Batman #426-429

Written by Starlin with art by Jim Aparo and Mike DeCarlo

Συγκλονιστικός. Στο ΒΑΤΜΑΝ έδειξε ότι μπορεί και να ανταπεξέλθει σε crime stories.

 

 

post-3787-0-32541000-1365955819_thumb.jpg6. “The Thanos War” Captain Marvel #25-33

Written by Starlin and Mike Friedrich with art by Starlin

Εδώ άγγιξε τις Μούσες. Όλες.

 

 

post-3787-0-79731400-1365955816_thumb.jpg5. “The Metamorphosis Odyssey: Book One” Epic Illustrated #1-9

written and painted by Starlin

Ακόμη λιγότερα θυμάμαι από αυτήν την ιστορία.

 

 

post-3787-0-34136800-1365955814_thumb.jpg4. Infinity Gauntlet #1-6

Written by Starlin, art by George Perez, Ron Lim and Joe Rubinstein

Καλοκαιρινό blockbuster crossover. Σχετικά καλό, οι απανωτές συνέχειες το ξεφουσκώσαν.

 

 

post-3787-0-78103500-1365955810_thumb.jpg3. Magus Saga (Strange Tales #178-181, Warlock #9-11)

Written and penciled by Starlin, inks by Al Milgrom mostly.

Μάλλον πιο προσωπικές ιστορίες, πολύ δουλεμένα μελάνια. Πίνακες.

 

 

post-3787-0-44850300-1365955808_thumb.jpg2. “The Final Threat” Avengers Annual #7/Marvel Two-in-One Annual #2

Written by Starlin, drawn by Starlin and Joe Rubinstein

Το πιστεύετε ότι τα έχω τα τεύχη και δεν τα έχω διαβάσει ακόμη J

 

 

post-3787-0-25689500-1365955806_thumb.jpg1. “The Death of Captain Marvel” Marvel Graphic Novel #1

Written and drawn by Jim Starlin

Θησαυρός.

Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους


  • Member ID:  10019
  • Group:  Members
  • Topic Count:  5
  • Content Count:  2059
  • Reputation:   8665
  • Achievement Points:  2059
  • Days Won:  1
  • With Us For:  5451 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Age:  41

Starlin και ξερο ψωμι...

Οσοι παντως ενδιαφερονται για dreadstar μπορουν να τσεκαρουν τα reprints της dynamite που ειναι εκπληκτικα,εχουν βγαλει το Metamorphosis Odyssey σε hardcover οπως επισης και το Dreadstar omnibus σε tpb το οποιο δειχνει υπεροχο.Αντε να βγαλουν και τα υπολοιπα.

Το Batman-Cult δεν αρεσει σε κανεναν τελικα?Κριμα εγω το γουσταρω ασχετως με το αν το coloring ειναι λιγο παραπανω λασπωδες...

Eπισης και το Daredevil-Abbatoir καλο,πολυ splatteradiko για Starlin αλλα με ωραιο art απο Chiodo.

Επεξεργασία από jimtsel
Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους

  • 6 months later...

  • Member ID:  10460
  • Group:  Veterans
  • Topic Count:  340
  • Content Count:  5714
  • Reputation:   52805
  • Achievement Points:  5714
  • Days Won:  38
  • With Us For:  5412 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Age:  40

Με νέο project 100 σελίδων φαίνεται πως επιστρέφει ο Starlin στην Marvel το επόμενο καλοκαίρι! Όπως ανακοίνωσε στην σελίδα του στο fb:

 

1451425_741357599212614_4838422_n.jpg?f6

 

Just finished the last page of a 100 page story I’ve written and penciled for Marvel Comics. But at this time I can’t say what exactly the project is. Details will be released when I can release them. Look for it next summer!

 

:yahoo: 

 

 

Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους


  • Member ID:  3787
  • Group:  Veterans
  • Topic Count:  488
  • Content Count:  12120
  • Reputation:   82133
  • Achievement Points:  12142
  • Days Won:  79
  • With Us For:  6060 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Age:  49

Θα το αγοράσω ακόμη και αν είναι διαφημιστικό εκτρώσεων.

Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους


  • Member ID:  12722
  • Group:  Members
  • Topic Count:  176
  • Content Count:  7346
  • Reputation:   39532
  • Achievement Points:  7346
  • Days Won:  40
  • With Us For:  5058 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Age:  27

Άρα να περιμένουμε τουλάχιστον κάνα τετράμηνο για να το δούμε solicited.

Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους


  • Member ID:  2066
  • Group:  Honored
  • Topic Count:  79
  • Content Count:  4674
  • Reputation:   26476
  • Achievement Points:  4708
  • Days Won:  4
  • With Us For:  6206 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Age:  48

Αυτά είναι καλά νέα!! :D :D

Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους


  • Member ID:  10019
  • Group:  Members
  • Topic Count:  5
  • Content Count:  2059
  • Reputation:   8665
  • Achievement Points:  2059
  • Days Won:  1
  • With Us For:  5451 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Age:  41

Καλη φαση!Instant purchase....

Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους

  • 1 month later...

  • Member ID:  3787
  • Group:  Veterans
  • Topic Count:  488
  • Content Count:  12120
  • Reputation:   82133
  • Achievement Points:  12142
  • Days Won:  79
  • With Us For:  6060 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Age:  49

Μέσα στο 2014 θα δούμε το original graphic novel του Jim Starlin "Thanos: The Infinity Revelation."

Όλος ο κόσμος θα περάσει από εκεί.

 

post-3787-0-03063100-1388431146_thumb.jpg

 

Χαμηλές προσδοκίες αλλά δε νομίζω να μην το αγοράσω :valt:

Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους

  • 2 weeks later...

  • Member ID:  10460
  • Group:  Veterans
  • Topic Count:  340
  • Content Count:  5714
  • Reputation:   52805
  • Achievement Points:  5714
  • Days Won:  38
  • With Us For:  5412 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Age:  40

Και δεν είναι μόνο το Infinity Revelation που ετοιμάζει ο Starlin! Μέσα στο 2014 πρόκειται να κυκλοφορήσει ένα τετράτευχο Savage Hulk στο οποίο θα είναι writer και penciler και το Thanos Annual με μια ιστορία 30 σελίδων, εδώ όμως μόνο ως writer. Τέλεια.

 

πηγή

Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους

  • 1 month later...

  • Member ID:  3787
  • Group:  Veterans
  • Topic Count:  488
  • Content Count:  12120
  • Reputation:   82133
  • Achievement Points:  12142
  • Days Won:  79
  • With Us For:  6060 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Age:  49

Μια φρέσκια συνέντευξη του δημιουργού που αναπολεί το 1975 εδώ. Μου έκανε εντύπωση η φράση:

 

"...we had a lot more creative freedom back in the 1970s and 1980s. Now, they want concise, detailed plots ahead of time. When I started on Warlock, I got the assignment, and started drawing it that evening! So much of it was done on the fly!"

Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους

  • 2 years later...

  • Member ID:  3787
  • Group:  Veterans
  • Topic Count:  488
  • Content Count:  12120
  • Reputation:   82133
  • Achievement Points:  12142
  • Days Won:  79
  • With Us For:  6060 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Age:  49

O J. Starlin δηλώνει ότι πληρώθηκε καλύτερα από την ταινία Batman versus Superman για την εμφάνιση του Anatoli Knyazev, το χαρακτήρα που ΘΑ γίνει ο KGBeast.

 

Για τους χαρακτήρες του που χρησιμοποιηθήκανε μέχρι στιγμής σε όλες τις ταινίας MARVEL πήρε λιγότερα χρήματα.

Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους

  • 10 months later...

  • Member ID:  2265
  • Group:  Veterans
  • Topic Count:  1000
  • Content Count:  20072
  • Reputation:   116975
  • Achievement Points:  20162
  • Days Won:  336
  • With Us For:  6187 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Age:  47

Ο Starlin αποχωρεί πάλι από την Μάρβελ, λέγοντας πως θα είναι η τελευταία φορά, μετά από διαμάχη με τον Tom Brevoort.

 

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του, ο Brevoort έδωσε το οκ στην ομάδα που κάνει τον μηνιαίο τίτλο του Thanos, για να αναπτύξει μια σχεδόν ίδια ιδέα με αυτή που αναπτύσσει εδώ και καιρό ο Starlin για την τριλογία των Graphic Novels του, Thanos: The Infinity Siblings/Conflict/Ending, και παρόλο που του το επισήμανε (και είχε αρκετό υλικό στα χέρια του από τα graphic novels για να δει και  ίδιος τις ομοιότητες), ο Brevoort δεν έκανε τίποτα για να το σταματήσει, αρνούμενος την ομοιότητα. Αποτέλεσμα, η μηνιαία σειρά θα βγει πριν τα GN's και θα τα κάνει στην ουσία περιττά (αν και όπως δείχνει το θέμα, θα κυκλοφορήσουν, όπως ενημερώνει και ο ίδιος ο Starlin στα σχόλια της πηγής.)

Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Απάντηση σε αυτό το θέμα ...

×   Έχετε επικολλήσει περιεχόμενο με μορφοποίηση.   Κατάργηση μορφοποίησης

  Επιτρέπονται μόνο 75 emoticons maximum.

×   Ο σύνδεσμός σας έχει ενσωματωθεί αυτόματα.   Εμφάνιση ως σύνδεσμος

×   Το προηγούμενο περιεχόμενό σας έχει αποκατασταθεί.   Διαγραφή εκδότη

×   Δεν μπορείτε να επικολλήσετε εικόνες απευθείας. Ανεβάστε ή εισάγετε εικόνες από URL

×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.