Jump to content

Recommended Posts

• Member ID:  40,190
  • Group:  Members
  • Topic Count:  79
  • Content Count:  1,255
  • Achievement Points:  1,377
  • Days Won:  16
  • With Us For:  1,041 Days
  • Status:  Online
  • Last Seen:  

Posted

DISNEY_1_1920X1080.jpg?v=1753683580

Και αυτό το καλοκαίρι, η Disney έρχεται για να μας χαρίσει μια σειρά από συναρπαστικές ιστορίες, ένα αντίδοτο φαντασίας και δράσης στις υψηλές θερμοκρασίες της εποχής. Τις πέντε Κυριακές του Αυγούστου, η «Καθημερινή» σας προσφέρει ισάριθμα τεύχη της σειράς Disney Editor’s Choice.

Μπορούμε να δημιουργήσουμε μια πραγματική ουτοπία; Πώς μπορεί η συνύπαρξη ρομπότ και ανθρώπου να φέρει ένα καλύτερο αύριο; Πού μπορεί να μας οδηγήσει το ταξίδι στον χρόνο; Αν τα ζώα του πλανήτη είχαν επιλογή, θα έμεναν στη Γη έτσι όπως συμπεριφερόμαστε; Αυτά, και πολλά ακόμα σενάρια, είναι η βάση για τις πέντε ιστορίες, όπου επιστημονική φαντασία και αστυνομικό μυστήριο δημιουργούν μια συναρπαστική πλοκή. Πρωταγωνιστής, φυσικά ο Μίκυ – με τις φίλες και τους φίλους του.

Στον πρώτο τόμο, με τίτλο «Ο Κόσμος του Μέλλοντος», το κεντρικό ερώτημα είναι ένα: Πώς θα ήταν ο κόσμος αν κάποιος μπορούσε να αλλάξει τα πάντα πάνω του και να τον διαμορφώσει όπως θέλει; Ο Μίκυ – συντροφιά με τον Ήτα Βήτα – έρχονται αντιμέτωποι με έναν μεγαλομανή εχθρό από τα παλιά. Μια καταδίωξη ανάμεσα στο Μίκυ Σίτι, την έρημο και την Ανταρκτική, με φόντο τη θεωρία πως τα Μαθηματικά μπορούν να χτίσουν μια ουτοπία: Τον Κόσμο του Μέλλοντος!

Ένα καλοκαίρι γεμάτο περιπέτειες, με φόντο το αύριο και ό,τι αυτό μπορεί να φέρει.

Ο πρώτος τόμος της σειράς Disney Editor’s Choice, Ο Κόσμος του Μέλλοντος, κυκλοφορεί την Κυριακή 3 Αυγούστου με την «Καθημερινή». Μην τον χάσετε!

https://www.kathimerini.gr/k/sunday-edition/563738074/o-kosmos-toy-mellontos-o-protos-tomos-tis-seiras-disney-editor-s-choice-tin-kyriaki-3-8-me-tin-kathimerini/

• Like 15

• Last Seen:  

Posted

Πήρα την πρωτοβουλία να ανοίξω άλλο θέμα καθώς με την επίσημη ανακοίνωση της κυκλοφορίας, καλό θα ήταν να έχουμε ένα επίσημο θέμα κουβεντούλας, έτσι ώστε να μην χαθεί μετά από λίγο καιρό όλη η συζήτηση και μεταξύ μας @ Θοδωρής Καραπάνος , χωρίς φυσικά να θέλω να σε προσβάλλω, ίσως βίαστηκες λιγάκι να το αυτονομήσεις το θέμα.Προτείνω να φέρουμε την κουβέντα προς τα εδώ ή να ενωθούν τα δύο θέματα, ώστε να μην χαθεί ό,τι γράφτηκε προηγουμένως, όπως πέρσι αλλά νομίζω και πρόπερσι.

Φιλικά πάντα . :)

:holidays:

• Like 6
  • Thanks 1

• Member ID:  29,562
  • Topic Count:  2
  • Content Count:  650
  • Achievement Points:  658
  • Days Won:  0
  • With Us For:  4,548 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  

Posted

Ήταν ακριβοί οι τόμοι του Σκάρπα έλεγαν κάποιοι γκρινιάρηδες. Πάρτε τώρα τευχάκια 1 ιστορίας 72 σελίδων στα ίδια χρήματα. Αρκεί να είναι καλύτερο το χαρτί και θα είστε χαρούμενοι φαντάζομαι

• Like 9
  • Respect 1
  • Thanks 1

• Member ID:  36,788
  • Topic Count:  3
  • Content Count:  1,773
  • Achievement Points:  2,077
  • Days Won:  24
  • With Us For:  1,914 Days
  • Last Seen:  

Posted
3 ώρες πριν, hudson είπε:

Ποιο αξίζει περισσότερο;;... εσείς θα το κρίνετε...

Κανένα 

3 ώρες πριν, Manitou είπε:

Για κάποιον λοιπόν νέο αναγνώστη Ντίσνεϋ

Υπάρχουν νέοι αναγνώστες κομικς; Εκτός άμα εννοούμε παιδάκια 7-12 χρόνων. 

Έχω τις ιστορίες αυτές που έχουν βγει στα Μίκυ, όχι αυτές όμως του ΚΟΜΙΞ. Οκ είναι,αλλά ως εκει. Σχεδιαστικά μου αρέσει ο Καστυ σεναριακα δεν τρελαινομαι (απο αυτές που έχω διαβάσει τουλάχιστον) ώστε να τον αγοράσω και σε σόλο τεύχη. 

Άποψη μου που την λέω σερί καλοκαίρια. Όσο ο κόσμος πάει και αγοράζει αυτά που βγάζουνε χωρίς να τους κράζουν και να απέχουν, κάθε χρόνο και χειρότερα θα πάει η δουλειά. Φέτος βέβαια πιο όμορφα δείχνουν από τα περσινά με κάτι μυθολογίες και τα προπέρσινα με τα φιουτουριστικα σχέδια. Αλλά δεν παύει να είναι κοροϊδία ένθετο ή μη.

Ο ένας θα το δει ως 50 θερμίδες που θα κάψω να περπάτησω μεχρι το περίπτερο, ο άλλος ευκαιρία να διαβάσω τα ένθετα μαγειρικής, ο άλλος να φύγω κανα 2 ώρο απ το σπίτι να γλυτώσω τη χ ψ γκρίνια. 

Δεν παύει παρολαυτα να είναι 4 ευρώ για μία ιστορία!

• Like 9
  • Disagree 4

• Last Seen:  

Posted
3 λεπτά πριν, ManaLeak13 είπε:

Κανένα 

Έχω τις ιστορίες αυτές που έχουν βγει στα Μίκυ, όχι αυτές όμως του ΚΟΜΙΞ. Οκ είναι,αλλά ως εκει. Σχεδιαστικά μου αρέσει ο Καστυ σεναριακα δεν τρελαινομαι (απο αυτές που έχω διαβάσει τουλάχιστον) ώστε να τον αγοράσω και σε σόλο τεύχη. 

Άποψη μου που την λέω σερί καλοκαίρια. Όσο ο κόσμος πάει και αγοράζει αυτά που βγάζουνε χωρίς να τους κράζουν και να απέχουν, κάθε χρόνο και χειρότερα θα πάει η δουλειά. Φέτος βέβαια πιο όμορφα δείχνουν από τα περσινά με κάτι μυθολογίες και τα προπέρσινα με τα φιουτουριστικα σχέδια. Αλλά δεν παύει να είναι κοροϊδία ένθετο ή μη.

Ο ένας θα το δει ως 50 θερμίδες που θα κάψω να περπάτησω μεχρι το περίπτερο, ο άλλος ευκαιρία να διαβάσω τα ένθετα μαγειρικής, ο άλλος να φύγω κανα 2 ώρο απ το σπίτι να γλυτώσω τη χ ψ γκρίνια. 

Δεν παύει παρολαυτα να είναι 4 ευρώ για μία ιστορία!

Αν δεν σου αρέσει αυτό που γίνεται εδώ και καιρό με τις προσφορές, απλά μην τις παίρνεις. Για εμάς τους υπόλοιπους που δεν έχουμε τις ιστορίες σε άλλη έκδοση και δεν θέλουμε να μας βγει ο κούκος αηδόνι στα μεταχειρισμένα είναι πιστεύω πολύ καλύτερες από το τίποτα. Φυσικά δεν είναι Μπαρκς, (που κάποιοι δ

ακόμα γκρινιάζουν για αυτό και δεν τους κατηγορώ) γιατί πιστεύω ότι ο Τερζό τα είχε ετοιμάσει ήδη και η Καθημερινή για να πάρει ψήφο εμπιστοσύνης από το νέο κοινό τα δημοσίευσε. Είναι εντελώς άλλη περίπτωση. Παρόλα αυτά, πιστεύω πως λόγω Κάστυ θα είναι η καλύτερη φουρνιά μέσα σε αυτά τα τρία χρόνια. Αλλά και πάλι αν δεν θέλεις ποιοι είμαστε για να σε υποχερώσουμε να τα πάρεις; :) 

• Like 10

• Member ID:  13,944
  • Topic Count:  28
  • Content Count:  703
  • Achievement Points:  742
  • Days Won:  9
  • With Us For:  5,516 Days
  • Last Seen:  

Posted (edited)

Εδω ειναι το ιντεξ του Καστυ απο το inducks η σελιδα με τα στατιστικα οπου βλεπουμε ποσες εχουν βγει στην Ιταλια και ποσες στην Ελλαδα. 

https://inducks.org/creator.php?c=Cas&showStats=1

Ο κοσμος του Μελλοντος εχει ξανατυπωθει στα Μικυ Μαους 2269-2271

https://inducks.org/story.php?c=I+TL+2721-2P

Ηξερα και την σπεσιαλ εκδοση της ιστοριας ειτε στα αγγλικα ειτε στα ιταλικα οπου μπορει να μην εχουν πλεον απαντα τυπου Μπαρκς ή Σκαρπα αλλα εχουν αλλες εκδοσεις σπεσιαλ. Στην Ιταλια εχουν κι αυτη την σειρα με τιτλο thriller collection που ειναι με ιστοριες του Καστυ αλλα δεν ειναι με 72 αλλα διπλασιες γιατι εχουν δυο ιστοριες και καμποσα αρθρα. Μαλλον αυτην εχουν υποψιν.

https://inducks.org/publication.php?c=it%2FTC&pg=img&num=1

Δεν θυμαμαι που ειναι τα ISBN εδω στο φορουμ. 

--------

βαζω εδω το λινκ που προστεθηκε αλλου απο τον hudson (σελ.83 του θεματος)

-------------

Μια ακομα προσθηκη στο ποστ, γιατι βρεθηκαν οι ιστοριες, που ειναι ολες ανατυπωμενες στα Μικυ Μαους 

1) Ο κόσμος του Μέλλοντος

2) Ο κόσμος του Μεγάλου Αδελφού

3) Σκοτεινός Κόσμος

4) Μαύρος Κεραυνός

5) Το Νησί του Χρόνου

Edited by cypavlos
  • Like 11
  • Thanks 3

• Member ID:  36,788
  • Content Count:  1,773
  • Achievement Points:  2,077
  • With Us For:  1,914 Days
  • Last Seen:  

Posted
9 λεπτά πριν, natsos είπε:

Αν δεν σου αρέσει αυτό που γίνεται εδώ και καιρό με τις προσφορές, απλά μην τις παίρνεις. Για εμάς τους υπόλοιπους που δεν έχουμε τις ιστορίες σε άλλη έκδοση και δεν θέλουμε να μας βγει ο κούκος αηδόνι στα μεταχειρισμένα είναι πιστεύω πολύ καλύτερες από το τίποτα. Φυσικά δεν είναι Μπαρκς, (που κάποιοι δ

ακόμα γκρινιάζουν για αυτό και δεν τους κατηγορώ) γιατί πιστεύω ότι ο Τερζό τα είχε ετοιμάσει ήδη και η Καθημερινή για να πάρει ψήφο εμπιστοσύνης από το νέο κοινό τα δημοσίευσε. Είναι εντελώς άλλη περίπτωση. Παρόλα αυτά, πιστεύω πως λόγω Κάστυ θα είναι η καλύτερη φουρνιά μέσα σε αυτά τα τρία χρόνια. Αλλά και πάλι αν δεν θέλεις ποιοι είμαστε για να σε υποχερώσουμε να τα πάρεις; :) 

Και εγώ το ίδιο έγραψα ότι είναι το καλύτερο στην τελευταία 3ετια.

1 ευρώ το τεύχος κάνουν τα Μίκυ, αντε 1.5. Προσωπικά δεν βλέπω ούτε τον κούκο ούτε το αιδονι :lol:. Με την ίδια λογική (ότι διαβάζουμε την εφημερίδα, ένθετα κλπ) αγοράζοντας το Μίκυ Τερζοπουλου διαβάζετε και άλλες 3 ιστορίες ανά τεύχος. 

Προφανέστατα και δε θα τα αγοράσω, όπως και δεν αγοράζω τίποτα από την Καθημερινή, σχολιασμό κάνω. Ο καθένας σας έχει ελεύθερη βούληση και τη δική του κριτική σκέψη να κρίνει τι είναι σωστό και τι λάθος. Στην προκειμένη περίπτωση αν είναι κοροϊδία ή κάτι must have. 

• Like 5
  • Read 1

• Last Seen:  

Posted
2 λεπτά πριν, ManaLeak13 είπε:

Προσωπικά δεν βλέπω ούτε τον κούκο ούτε το αιδονι :lol:. Με την ίδια λογική (ότι διαβάζουμε την εφημερίδα, ένθετα κλπ) αγοράζοντας το Μίκυ Τερζοπουλου διαβάζετε και άλλες 3 ιστορίες ανά τεύχος. 

Στα μεταχειρισμένα δεν έχω βρει πουθενά τα τεύχη Μίκυ Μάους που βγάζει η Καθημερινή τις ιστορίες τώρα ( τον Κόσμο του Μέλλοντος τον ψάχνω για σχεδόν ένα χρόνο να τον ολοκληρώσω).

Επίσης για αυτές στα πρώτα ΚΟΜΙΞ Β' περιόδου δεν έχω βρει πουθενά τα τεύχη σε καλή κατάσταση για κάτω από 5€ (μαζί με τα μεταφορικά 7). Αρα με συμφέρει παραπάνω στα δικά μου μάτια να πάρω την εφημερίδα  συν το ότι παίρνω μαζί και ένθετο που με ενδιαφέρει (πχ 4τροχοί) 

• Like 9
  • Read 1

• Member ID:  31,613
  • Topic Count:  59
  • Content Count:  5,589
  • Achievement Points:  5,784
  • Days Won:  120
  • With Us For:  3,540 Days
  • Last Seen:  

Posted

Παιδιά, εγώ είπα ότι δεν αξίζει ν΄αγοραστούν ξανά οι ιστορίες που δημοσιεύτηκαν στα ΚΟΜΙΞ και που τις έχετε ήδη.

Δεν μίλησα για όλες τις ιστορίες, ούτε μίλησα για αυτούς που δεν τις έχουν.

Το λέω γιατί πάει να δημιουργηθεί παρεξήγηση.

Μόνο για τις δύο ιστορίες ("Ο σκοτεινός κόσμος" και "Το νησί του χρόνου") μίλησα.

Τώρα για την τιμή που λέτε, ok, δεν είναι και λίγα τα 4€ για μια ιστορία 70 σελίδων (και μην κοροϊδευόμαστε, για το κόμικ θα πάρουμε την εφημερίδα, αλλιώς δεν θα την παίρναμε).

Βέβαια δεν θα είναι όλες 70 σελίδων.

Πχ ο "Μαύρος Κεραυνός" έχει 92 σελίδες.

Και υπάρχουν ακόμα μεγαλύτερες ιστορίες που ίσως βγουν στη συνέχεια.

Η "Αυτοκρατορία των Πάγων" για παράδειγμα που είναι 104 σελίδες (ή 109 αν βάλουμε και τον πρόλογο) αξίζει αυτόνομη έκδοση απ΄το να πρέπει να πάρεις 3 τευχάκια Μίκυ Μάους για να τη διαβάσεις.

Και ειδικά η συγκεκριμένη ιστορία, που δίκαια θεωρείται η καλύτερη του Κάστυ και μια απ΄τις καλύτερες ιστορίες disney γενικώς, σίγουρα αξίζει τα 4€.

On 28/7/2025 στο 12:44 ΜΜ, natsos είπε:

Στα μεταχειρισμένα δεν έχω βρει πουθενά τα τεύχη Μίκυ Μάους που βγάζει η Καθημερινή τις ιστορίες τώρα ( τον Κόσμο του Μέλλοντος τον ψάχνω για σχεδόν ένα χρόνο να τον ολοκληρώσω).

Επίσης για αυτές στα πρώτα ΚΟΜΙΞ Β' περιόδου δεν έχω βρει πουθενά τα τεύχη σε καλή κατάσταση για κάτω από 5€ (μαζί με τα μεταφορικά 7). Αρα με συμφέρει παραπάνω στα δικά μου μάτια να πάρω την εφημερίδα  συν το ότι παίρνω μαζί και ένθετο που με ενδιαφέρει (πχ 4τροχοί) 

Το φθινόπωρο και το χειμώνα που μας πέρασε πήρα όλες τις ιστορίες του Κάστυ από αγγελίες σε vendora.

Τις βρίσκεις όλες. Άλλες εύκολα, άλλες λίγο πιο δύσκολα.

Και σε καλές καταστάσεις τις βρίσκεις με λίγη προσπάθεια.

Εγώ είχα βρει έναν καταπληκτικό πωλητή που είχε σχεδόν όλα τα Μίκυ Μάους και ΚΟΜΙΞ (Α΄ και Β΄ περιόδου) σε πολύ καλές καταστάσεις και πολύ καλές τιμές.

Το 80% των αγορών μου απ΄αυτόν τις έκανα.

Αλλά πέτυχα καλό timing, γιατί τώρα έχει χαλάσει αρκετά.

Ούτε την ίδια ποικιλία έχει πλέον, αλλά κυρίως χάλασε σε συμπεριφορά.

Εκεί που απαντούσε άμεσα και ήταν ευγενέστατος, τώρα μπορεί να κάνει και μια βδομάδα να σου απαντήσει και γενικά έγινε λίγο πιο απότομος.

Ευτυχώς πήρα όσα ήθελα, οπότε δεν τον έχω ανάγκη πλέον.

• Like 11

• Member ID:  36,975
  • Group:  Moderator
  • Topic Count:  180
  • Content Count:  5,034
  • Achievement Points:  3,030
  • Days Won:  146
  • With Us For:  1,873 Days
  • Last Seen:  

Posted
4 ώρες πριν, natsos είπε:

Πήρα την πρωτοβουλία να ανοίξω άλλο θέμα καθώς με την επίσημη ανακοίνωση της κυκλοφορίας, καλό θα ήταν να έχουμε ένα επίσημο θέμα κουβεντούλας, έτσι ώστε να μην χαθεί μετά από λίγο καιρό όλη η συζήτηση και μεταξύ μας @ Θοδωρής Καραπάνος , χωρίς φυσικά να θέλω να σε προσβάλλω, ίσως βίαστηκες λιγάκι να το αυτονομήσεις το θέμα.Προτείνω να φέρουμε την κουβέντα προς τα εδώ ή να ενωθούν τα δύο θέματα, ώστε να μην χαθεί ό,τι γράφτηκε προηγουμένως, όπως πέρσι αλλά νομίζω και πρόπερσι.

Φιλικά πάντα . :)

Θανάση κανένα θέμα, πράγματι βιάστηκα να αυτονομήσω το θέμα. Μετέφερα λοιπόν τη συζήτηση εδώ, στο νέο αυτό θέμα, εκτός από όσα ποστς γράφτηκαν πριν ανοίξει το συγκεκριμένο τόπικ κι αυτό γιατί θα εμφανίζονταν πριν το πρώτο ποστ και θα δημιουργούνταν σύγχυση... Επομένως, το θέμα που άνοιξε εδώ θα κλειδωθεί και μπορείτε να συνεχίσετε τη συζήτησή σας εδώ! :)

Και πάλι συγγνώμη για την αναστάτωση...:blush2::holidays3:

• Like 2
  • Thanks 3

• Last Seen:  

Posted
10 λεπτά πριν, Θοδωρής Καραπάνος είπε:

Θανάση κανένα θέμα, πράγματι βιάστηκα να αυτονομήσω το θέμα. Μετέφερα λοιπόν τη συζήτηση εδώ, στο νέο αυτό θέμα, εκτός από όσα ποστς γράφτηκαν πριν ανοίξει το συγκεκριμένο τόπικ κι αυτό γιατί θα εμφανίζονταν πριν το πρώτο ποστ και θα δημιουργούνταν σύγχυση... Επομένως, το θέμα που άνοιξε εδώ θα κλειδωθεί και μπορείτε να συνεχίσετε τη συζήτησή σας εδώ! :)

Και πάλι συγγνώμη για την αναστάτωση...:blush2::holidays3:

Σε ευχαριστώ πολύ Θοδωρή, προσπάθησα να έχουμε το θέμα πιο εύκολα προσβάσιμο όπως είχα πει και πιο πάνω και να μην χαθεί όταν τελειώσει ο ντόρος από την έκδοση, προς αποφυγή παρεξηγήσεων. Σε ευχαριστώ πολύ και πάλι που το έκανες :)

Ζητώ συγγνώμη και εγώ από όλα τα παιδιά για την αναστάτωση. Ελπίζω να μην υπάρχει κάποιο πρόβλημα.  :)

Ας συνεχίσουμε λοιπόν την συζήτηση εδώ. 

• Like 3

• Member ID:  2,322
  • Topic Count:  25
  • Content Count:  5,254
  • Achievement Points:  5,328
  • Days Won:  107
  • With Us For:  6,846 Days
  • Last Seen:  

Posted (edited)

Δεν κατάλαβα γιατί ανοίξαμε νέο θέμα. Τελοσπαντων ξαναγράφω τα ίδια στην νεα- ζωντανή συζήτηση 

Μια ανακεφαλαίωση των βασικών:

Η καθημερινή εκδίδει τα κόμικ Ντίσνεϋ στην πιο χαμηλή τιμή της αγοράς (100 σελίδες κάθε εβδομάδα με 1.90 το Μίκυ Μαους) με την ίδια ποιότητα εδώ και μια δεκαετία αλλά και με μηδενικό μεράκι. Χωρίς καμία επιλογή κάνει απλώς δρομολόγηση ιστοριών από την Ιταλία για να βγει η εβδομάδα ή ο μήνας . Οι ιστορίες αυτές κάθε αυτές είναι σε γνωστά στάνταρ ποιότητας και τελοσπαντων οι σταθεροί αναγνώστες των περιοδικών δεν έχουν εκπλήξεις. Για να τα παίρνουν (αν τα παίρνουν - οποία παίρνουν) σημαίνει ότι αρέσκονται στο περιεχόμενο. Τα περί ραντετ κτλ είναι τελείως άκυρα καθώς η καθημερινή έχει αυτό που ούτε να διανοηθεί δεν μπορεί η Ραντνετ. Συνέπεια και σταθερότητα. Σ' αρέσουν φίλε τα περιοδικά μας? Αυτά είναι σταθερά μια ολόκληρη δεκαετία και αν θες αγόρασε. Το καλοκαίρι εδώ και χρόνια κάνει κάποιες ξεπετες-δώρα ουσιαστικά με την εφημερίδα. Οι ξεπετες αυτές λειτουργούν ως κραχτης για την εφημερίδα και όχι ως συλλεκτικά πονήματα για τον καθένα μας εδώ μέσα. Επίσης είναι δωρεάν. Αν εσύ δεν διαβάζεις την εφημερίδα η Καθημερινή χέστηκε. Στην αρχή οι ξεπετες δώρα ήταν εντυωπωσιακες. Η καθημερινή εξέδωσε 54 τόμους Μπαρκς και καμιά 40 Σκάρπα. Δωρεάν με εφημερίδα ετσι. Εκπληκτικά πράγματα. Στη συνέχεια δυστυχώς έπεσε τρομερά η ποιότητα των δώρων και πήγαμε σε εκδόσεις της σειράς σαφώς χαμηλότερου επιπέδου. Είχαν κάποια ενδιαφέροντα κομμάτια αλλά όχι κάτι ιδιαίτερο. Μετά ήρθε ο Σνουπυ. Έκδοση επιπέδου βιβλιοθήκης Σκάρπα (και καλύτερο μάλλον) αλλά δυστυχώς όχι Ντίσνεϋ. Φέτος το καλοκαίρι έχουμε διπλό δώρο καθώς λίγο καιρό πριν είχαμε τους τελευταίους τόμους Σνουπυ. Αποφάσισε η Καθημερινή να βγάλει ολόκληρες ιστορίες Καστυ μαζεμένες σε τομάκια. Σαν ένα κόμιξ παλαιού τύπου. Προφανώς δεν θα μπορούσε να είχε όλες τις ιστορίες σε έναν τόμο. Τι θα έβγαζε δώρο έναν τόμο 400 σελίδες ρε παιδιά? Ας σοβαρευτούμε . Για κάποιον λοιπόν νέο αναγνώστη Ντίσνεϋ που δεν μπορεί εύκολα να βρει παλιες ιστορίες η προσφορά αυτή είναι παραπάνω από μια χαρά καθώς οι ιστορίες είναι ιστοριαρες. 

Αυτά και εις άλλα με υγεία.

Edit: Διαβάζοντας και άλλα σχόλια να γράψω επιπλέον ότι πράγματι οποίος έχεις τα συγκεκριμένα Κόμιξ δεν αξίζει να πάρει τις συγκεκριμένες ιστορίες παρά μόνο χάρην συλλογής. Αντίθετα το update από τα μικρά Μίκυ Μαους αξίζει τον κόπο.  Επίσης να γράψω ότι η πραγματικά μεγάλη μ@λ... που κάνει η καθημερινή είναι ότι δεν επενδύει σε εκδόσεις βιβλιοθήκες τύπου εγκυκλοπαίδεια Ντίσνεϋ. Σε καλή κατάσταση με καλή αλλά αυξημένη προφανώς τιμή. Και θα ήμουν πιο απόλυτος αν δεν με ταραζε η αποτυχία του Τερζοπούλου που τα έκανε όλα αυτά με πολύ μεράκι αλλά τελικά φαληρισε.

On 28/7/2025 στο 11:49 ΠΜ, ManaLeak13 είπε:

Κανένα 

Οι νέοι αναγνώστες κόμικ παγκοσμίως και διαχρονικα είναι παιδιά 7-12 χρόνων. Εκτός και αν ένας παππούς λίγο πριν πεθάνει πει "ρε συ καλά και τα Μίκυ Μαους να διαβάσω ένα πριν πεθάνω".:lol::vampir:

Edited by Manitou
  • Like 13
  • Respect 1
  • Funny 4
  • Thanks 1

• Member ID:  38,058
  • Topic Count:  6
  • Content Count:  1,998
  • Achievement Points:  2,033
  • Days Won:  69
  • With Us For:  1,597 Days
  • Last Seen:  

Posted
6 ώρες πριν, hardivic είπε:

Ήταν ακριβοί οι τόμοι του Σκάρπα έλεγαν κάποιοι γκρινιάρηδες. Πάρτε τώρα τευχάκια 1 ιστορίας 72 σελίδων στα ίδια χρήματα. Αρκεί να είναι καλύτερο το χαρτί και θα είστε χαρούμενοι φαντάζομαι

Μια χαρά τιμή είναι για 72 σελίδες τεύχος . 4 ευρώ κάνει πόσες να έχει .

• Like 6
  • Thanks 2

• Last Seen:  

Posted

Και μην ξεχνάμε ότι είναι δωρεάν ένθετο εφημερίδας, ότι σημαίνει αυτό. 

5 ώρες πριν, Ubergorn είπε:

• Like 7

• Member ID:  30,298
  • Topic Count:  14
  • Content Count:  1,899
  • Achievement Points:  1,916
  • With Us For:  4,214 Days
  • Last Seen:  

Posted

Εγώ χάρηκα με την ανακοίνωση, μου θύμισε ένδοξες εποχές Μεγάλων Σήριαλ που έβγαιναν κάθε καλοκαίρι στα 00s και όπως εχω ξαναπεί, ήταν η αγαπημένη μου έκδοση. Πολλά ήταν συλλογές random ιστοριών με ένα γενικό θεματικό άξονα αλλά αρκετά ήταν επίσης συγκεντρωτικές εκδόσεις ιστοριών που είχαν βγει σε μέρη στο Μίκυ Μάους. Δεν ειναι και λίγο να τα έχεις σε συγκεντρωτική έκδοση όπως αρμόζει σε μια ωραία ιστορία. Τώρα εντάξει δεν λέω ότι θα τρέξω να τα πάρω κιόλας ή ότι 4 ευρώ είναι αμελητέα (γιατί μην κοροϊδευόμαστε, πόσοι από μας θα πέρναμε ούτως ή άλλως την Καθημερινή για να πούμε ότι μας το χάρισαν;), αλλά είναι μια κίνηση στην σωστή κατεύθυνση, αξίζει να υπάρχουν στην Ελλάδα τέτοιες εκδόσεις που συλλέγουν ωραίες ιστορίες σε 1 τομάκι. Το ιδανικότερο βέβαια θα ήταν να έβαζαν 2 ιστορίες ανά τόμο ας πούμε ή κάτι τέτοιο. Αλλά εντάξει, για Disney Καθημερινής μιλάμε, τα ελάχιστα δυνατά κάνουν.

• Like 9

• Last Seen:  

Posted
40 λεπτά πριν, Manitou είπε:

Και μην ξεχνάμε ότι είναι δωρεάν ένθετο εφημερίδας, ότι σημαίνει αυτό. 

Τώρα θα θίξουμε αυτό; Πόσες φορές έχεις δει κυριακάτικη εφημερίδα να δίνει περιοδικά-βιβλια  "δωρεάν" στη τιμή φύλλου καθημερινής έκδοσης ; Καμία; 

Το τέσσερα ευρώ μια χαρά είναι τιμή . Τώρα αν συγκριθεί με το Μίκυ Μαους ναι είναι ακριβό αλλά σαν μεμονωμένη έκδοση μια χαρά τιμή είναι . 

34 λεπτά πριν, Tsaklas είπε:

Εγώ χάρηκα με την ανακοίνωση, μου θύμισε ένδοξες εποχές Μεγάλων Σήριαλ που έβγαιναν κάθε καλοκαίρι στα 00s και όπως εχω ξαναπεί, ήταν η αγαπημένη μου έκδοση. Πολλά ήταν συλλογές random ιστοριών με ένα γενικό θεματικό άξονα αλλά αρκετά ήταν επίσης συγκεντρωτικές εκδόσεις ιστοριών που είχαν βγει σε μέρη στο Μίκυ Μάους. Δεν ειναι και λίγο να τα έχεις σε συγκεντρωτική έκδοση όπως αρμόζει σε μια ωραία ιστορία. Τώρα εντάξει δεν λέω ότι θα τρέξω να τα πάρω κιόλας ή ότι 4 ευρώ είναι αμελητέα (γιατί μην κοροϊδευόμαστε, πόσοι από μας θα πέρναμε ούτως ή άλλως την Καθημερινή για να πούμε ότι μας το χάρισαν;), αλλά είναι μια κίνηση στην σωστή κατεύθυνση, αξίζει να υπάρχουν στην Ελλάδα τέτοιες εκδόσεις που συλλέγουν ωραίες ιστορίες σε 1 τομάκι. Το ιδανικότερο βέβαια θα ήταν να έβαζαν 2 ιστορίες ανά τόμο ας πούμε ή κάτι τέτοιο. Αλλά εντάξει, για Disney Καθημερινής μιλάμε, τα ελάχιστα δυνατά κάνουν.

4 ευρώ για 72 (αν είναι όντως τόσες) σελίδες ναι είναι πολύ καλή τιμή.  Μη συγκρίνουμε με του Μίκυ Μαους που είναι ακόμα 1,9. Αυτό είναι σταγόνα στο ωκεανό .

Εδώ έχω δει να βγαίνει κόμιξ έκδοση 10 ευρώ για 50 σελίδες(και μπορεί να λέω και πολλές ) και να είναι οκ και να μας πειράζει το 4€ για 72 σελιδες

• Like 7

• Member ID:  38,941
  • Content Count:  35
  • Achievement Points:  58
  • With Us For:  1,375 Days
  • Last Seen:  

Posted

Μου αρέσει πολύ ο Καστυ, αλλά οι εκδόσεις και το χαρτί που χρησιμοποιει η Καθημερινή εδώ και κάποια χρόνια στα υποκατάστατα Σκάρπα δεν μου αρέσει καθόλου.

Αναμφισβητητα καλύτερο από κάτι χαζόμυθολογίες και φουτουριστικά των προηγούμενων χρόνων αλλά η καρδιά μου ακόμα πενθεί τον Σκαρπα. 

• Like 8

• Last Seen:  

Posted

Στο μεταξύ δεν είμαι και καθόλου του ποντικιού σαν ιστορίες. Δεν με έπιασαν ποτέ αν και έχω διαβάσει αρκετές μικρός .

Ίσως πάρω το πρώτο να δω πως θα μου φανεί σαν ιστορία και θα κρίνω αν θα συνεχίσω .

• Like 4

• Member ID:  32,406
  • Topic Count:  97
  • Content Count:  3,579
  • Achievement Points:  3,626
  • Days Won:  136
  • With Us For:  3,012 Days
  • Last Seen:  

Posted

Πάντα θα γκρινιάζουμε για την τιμή. Και 1 ευρώ να έκανε η εφημερίδα πάλι ακριβό θα έλεγαν κάποιοι ότι είναι.

Εδώ γκρινιάζαμε για τον Σκάρπα που είχε τις διπλάσιες σελίδες, μέχρι και για τον Μπαρκς που ήταν σκληρόδετο, αλλά ήταν κατώτερης ποιότητας από τα αντίστοιχα του Τερζόπουλου.

• Like 9

• Member ID:  40,802
  • Topic Count:  4
  • Content Count:  207
  • Achievement Points:  220
  • With Us For:  890 Days
  • Last Seen:  

Posted (edited)

Εγώ πάντως παιδιά θα τα πάρω, δεν τα έχω αφενός, αφετέρου μου τη σπάει να πάρω ένα, δύο τεύχη μόνο και όχι όλην τη σειρά. 

Να πω και το σχετικό άσχετο, πολλοί λέτε αν δεν είχε το κόμικ ένθετο ποιος θα αγόραζε την Καθημερινή. Παιδιά η εφημερίδα είναι από τις πιο ποιοτικές, αν όχι η πιο ποιοτική, που κυκλοφορεί πια στη Ελλάδα. Ναι, είναι συστημική, ελιτίστικη, κλπ, πολλές φορές προωθεί ιδέες και οπτικές που είναι ύποπτες,  αλλά αυτό συνήθως αφορά ένα μικρό ποσοστό της ύλης της. Το πολυθεματικο περιοδικό Κ είναι εξαιρετικά ενδιαφέρον με νέα από τη μουσική, θέατρο, κλπ, άρθρα για την Αθήνα αλλά και τη λοιπή Ελλάδα, κοινωνικά ζητήματα, κλπ. Το ένθετο για την τέχνη και τον πολιτισμό πολύ καλό επίσης, με παρουσιάσεις, απόψεις και στήλες μέχρι και για την αρχιτεκτονική κάποιων πολυκατοικιών. Το ένθετο για την τηλεόραση έχει όλα τα νέα μέσα για όποιον ενδιαφέρεται για την τηλεοπτική παραγωγή (όπως εγώ), η κυρία εφημερίδα έχει συνήθως καταπληκτικές γελοιογραφίες, γράμματα αναγνωστών που ουκ ολίγες φορές είναι αρτιότατα, στήλες από γνωστούς και διακεκριμένους, guest άρθρα από καθηγητές πανεπιστημίων, έγκυρα άρθρα γεωπολιτικού ενδιαφέροντος, πλούσια σταυρόλεξα και παιχνίδια για όποιον έχει χρόνο, κλπ. Αφήστε που τις περισσότερες εβδομάδες κυκλοφορεί με έξτρα περιοδικό, όπως οι 4 τροχοί, αλλά και ο γαστρονόμος που είναι καταπληκτικό περιοδικό για καλοφαγάδες. Όπως επίσης και με δικές της ειδικές εκδόσεις, από την ιστορία του σουβλακίου μέχρι τα βουνά της Ελλάδας, και από την ιστορία της βασιλείας στην Ελλάδα μέχρι τους ρεμπέτες και την αρχιτεκτονική κατοικιών στην Ελλάδα. Δηλαδή εντάξει, με 4 ευρώ κάθε Κυριακή, τι άλλο να ζητήσει κανείς; Το πρόβλημα μου εμένα είναι πώς είναι δυνατόν να τα διαβάσει κάνεις όλα αυτά μέσα σε μια βδομάδα, αν έχει δουλειά, παιδιά, σπίτι, κλπ. Μιλάμε για πάνω από 70 σελίδες εφημερίδες και 100 περιοδικού, συν εκατοντάδες σελίδες ένθετων βιβλίων και λοιπών περιοδικών. Εγώ την αγοράζω συνήθως μαζί με την Εφημερίδα συντακτών γιατι και αυτή έχει φοβερό ένθετο για τον πολιτισμό (και τα κόμιξ) και δίνει πιο καταγγελτική μάτια στην επικαιρότητα. Αυτά και συγνώμη για το οφ τοπικ.

Edited by nkak
  • Like 15
  • Respect 1

• Member ID:  31,613
  • Topic Count:  59
  • Content Count:  5,589
  • Achievement Points:  5,784
  • Days Won:  120
  • With Us For:  3,540 Days
  • Last Seen:  

Posted

Το ιδανικό θα ήταν να είχαμε τομάκια των περίπου 150 σελίδων που να είχαν μέσα 2 μεγάλες ή 3-4 μικρές ιστορίες του Κάστυ.

Εκεί όντως θα μιλούσαμε για "Βιβλιοθήκη".

Τώρα εντάξει, δεν τη λες και συγκεντρωτική έκδοση του έργου του Κάστυ, ειδικά αν μείνουμε σ΄αυτά τα 5 τεύχη και δεν βγουν άλλα.

Όσον αφορά την τιμή μη συγκρίνουμε με Βαβούρες και άλλα έντυπα.

Με Disney Καθημερινής που δίνονταν ως ένθετα να συγκρίνουμε.

Με τα ίδια λεφτά (4€) έπαιρνες κάποτε τους τόμους Μπαρκς που είχαν 190 σελίδες και σκληρό εξώφυλλο.

Άρα δεν τα λες και φοβερό value for money τα Editor's Choice.

Πάντως όσοι έχετε ενδοιασμούς για το αν αξίζουν οι ιστορίες, απλά μην έχετε.

Δεν υπάρχουν καλύτερες ιστορίες με ποντίκια απ΄αυτές του Κάστυ.

Ούτε εγώ ήμουν φαν των ποντικιών πριν διαβάσω Κάστυ.

Ο Σκάρπα οk, είχε κάποιες πολύ καλές ιστορίες αλλά είχε και πολύ σαβούρα.

Ο Κάστυ δεν έχει σαβούρα. Δεν έχει γράψει τόσες πολλές ιστορίες όσες ο Σκάρπα αλλά είναι όλες σε πολύ καλό επίπεδο.

Για μένα βέβαια οι δυο καλύτερες ιστορίες του δεν περιέχονται στα Editor's Choice που θα βγουν τώρα.

Οπότε αν θέλετε να δείτε τι εστί Κάστυ διαβάστε πρώτα την "Αυτοκρατορία των Πάγων" και την "Ακτίνα της Ατλαντίδας".
Επίσης υπάρχουν και καθαρά αστυνομικές/ντετεκτεβίστικες ιστορίες.
Αν δηλαδή σας αρέσουν ιστορίες τύπου "Μίκυ Μυστήριο" θα βρείτε αρκετές τέτοιου στυλ στον Κάστυ.

Οι συγκεκριμένες πέντε που διάλεξε να βγάλει η Καθημερινή είναι λίγο πολύ στο ίδιο στυλ (επιστημονική φαντασία).

Ωραίες φυσικά είναι κι αυτές, αλλά όπως είπα ο Κάστυ έχει γράψει κι άλλα είδη πέρα από sci-fi.

Εμένα πιο πολύ μ΄αρέσουν οι αρχαιολογικές περιπέτειες. Γενικά ο κύκλος της Ατλαντίδας είναι ο αγαπημένος μου :)

• Like 17

• Last Seen:  

Posted (edited)
4 ώρες πριν, Laz33 είπε:

Όσον αφορά την τιμή μη συγκρίνουμε με Βαβούρες και άλλα έντυπα.

Με Disney Καθημερινής που δίνονταν ως ένθετα να συγκρίνουμε.

Με τα ίδια λεφτά (4€) έπαιρνες κάποτε τους τόμους Μπαρκς που είχαν 190 σελίδες και σκληρό εξώφυλλο.

Άρα δεν τα λες και φοβερό value for money τα Editor's Choice.

Εδώ έχουμε το εξής παράδοξο. Μια χαρά value for money είναι η έκδοση ιδίως συγκρίνοντας της με διάφορες μυθολογίες κλπ. Και αν σκεφτείς ότι παίρνεις και μια ολόκληρη εφημερίδα που σίγουρα θα βρεις και άλλα μέσα. Δεν σου λέω την ίδια την εφημερίδα. Αν θες πέτα την στην ανακύκλωση την ίδια στιγμή. Όμως πάντα έχει κάποιο περιοδικό μέσα.  Απλά η καθημερινή εχει ανταγωνιστή τον ίδιο της τον εαυτό όταν έβγαζε τον Σκάρπα και κυρίως τον Μπαρκς. Η έκδοση του Μπαρκς σε καλύτερο (αρκετά καλύτερο) χαρτί είχε τιμή πώλησης επί Τερζόπουλου 20 ευρώ στα περιπτερα. Και εμείς την περνάμε με 3.5 τότε.  Υπολογίστε την εξοικονόμηση για 56 τόμους. Η βιβλιοθήκη Σκάρπα από την άλλη σε χειρότερη ποιότητα, πάλι ένα 10αρι θα έκανε σίγουρα στα κομιξαδικα. Τώρα εδώ αυτή η έκδοση όπως και οι άλλες θα κόστιζαν κανονικά όσο το ΚΟΜΙΞ δηλαδή 3.5 ευρώ. Ίσα βάρκα ίσα πανιά 

7 ώρες πριν, Ubergorn είπε:

Τώρα θα θίξουμε αυτό; Πόσες φορές έχεις δει κυριακάτικη εφημερίδα να δίνει περιοδικά-βιβλια  "δωρεάν" στη τιμή φύλλου καθημερινής έκδοσης ; Καμία; 

Εντωμεταξυ, τώρα που το έγραψες αυτό , θυμήθηκα να σχολιάσω οτι μακάρι να μπορούσαμε να τα πάρουμε μετά στην τιμή του φύλλου. Αυτή η καθημερινή έχει το (μεγαλύτερο) ελάττωμα ότι αν δεν το πάρεις εκείνη την ημέρα καληνύχτα ζωή. Ούτε επανέκδοση ούτε στοκ ούτε online παραγγελία ούτε τίποτα.

Edited by Manitou
  • Like 10
  • Thanks 1

• Last Seen:  

Posted

Το ότι είδαμε έκδοση barks σκληρότερη με τέτοιο χαρτί σε τέτοια τιμή ούτε του παπα. Ήταν  απλά τρελό value for money.

Μια φορά γίνονται αυτά εδώ στο ελάδισταν. Μακάρι να μπορούσε να κάνει το ίδιο και με τον Σκάρπα αλλά δεν έβγαινε μάλλον αλλά ήταν και αυτή πολύ καλή έκδοση . Απλά στου Σκάρπα με χάλασε που έκοβαν τους ιταλικούς τόμους στη μέση και θα μας έπαιρνε μια ζωή να συμπληρωθούν . Αλλά και έτσι μια χαρά ήταν η τιμή σελίδες. 

Και φτάνουμε σε αυτό που είναι να βγει .

.

Αν συγκριθει με τα παραπάνω ναι είναι υποδεέστερο .

Όμως πέφτει γκρίνια για κάτι που σαν τιμή -σελιδες είναι πάρα πολύ οκ σύμφωνα με τα δεδομένα τα σημερινά αλλά ακόμα και με τα παλιά . 

Το ξαναλέω , 4€ ευρώ για 72 σελίδες είναι πάρα πολύ οκ . Τι να πούμε και για τα αμερικανικά τευχακια που πλέον κάνουν τα περισσότερα 5 το ένα (άντε βρίσκεις και με 4 μερικά) για 32 σελίδες που από αυτές η ιστορία είναι 22-24.

Και πραγματικά απορώ που έχω δει κριτικές εδώ μέσα για κόμιξ με 30,40,50 σελίδων με τιμή  8,9 ή και 12 ευρώ και να βλέπω σχόλια του στυλ "θα αγοραστεί " , "μπήκε στη λίστα" , " πολύ καλό" αλλά σε αυτή τη έκδοση έχουμε γκρίνια .

Και δεν κρίνω αρνητικά τα εκείνα κόμιξ αλλά κρίνω τη γενικότερη στάση .

• Like 8
  • Thanks 2

• Last Seen:  

Posted

Γενικά @ Ubergorn  πολλες φορές γκρινιάζουμε από συνήθεια ή από μόδα οπότε μην νομίζεις ότι είναι η γενική αντιμετώπιση αυτή...Πάντως σκέφτομαι τώρα ότι μας χάλασε ότι οι τόμοι του Σκάρπα έβγαιναν οι μισοί. Θα είχαμε σχεδόν τελειώσει αν τους συνέχιζαν ρε γαμωτο. Έστω και έτσι χωρίς αρίθμηση, χωρίς περιεχόμενα, με χαρτί διαφορετικό από χρόνο σε χρόνο με μέγεθος διαφορετικό από χρόνο σε χρόνο.. 

• Like 7

• Last Seen:  

Posted
12 λεπτά πριν, Manitou είπε:

Γενικά @ Ubergorn  πολλες φορές γκρινιάζουμε από συνήθεια ή από μόδα οπότε μην νομίζεις ότι είναι η γενική αντιμετώπιση αυτή...Πάντως σκέφτομαι τώρα ότι μας χάλασε ότι οι τόμοι του Σκάρπα έβγαιναν οι μισοί. Θα είχαμε σχεδόν τελειώσει αν τους συνέχιζαν ρε γαμωτο. Έστω και έτσι χωρίς αρίθμηση, χωρίς περιεχόμενα, με χαρτί διαφορετικό από χρόνο σε χρόνο με μέγεθος διαφορετικό από χρόνο σε χρόνο.. 

Α ναι σαφώς, είναι στη φύση μας η γκρίνια Για τον Σκάρπα συμφωνω,χάθηκε η ευκαιρία να υπάρχει ακόμη ένας δημιουργός με το έργο του συγκεντρωτικό σε τόμους .  Πάμε για άλλα 

• Like 5

• Last Seen:  

Posted
15 ώρες πριν, Ubergorn είπε:

Εσύ αυτό κατάλαβες και βρήκες να σχολιάσεις. Φυσικά, αφού αν θυμάμαι καλά είσαι ένας από αυτούς που εκραζαν τους τόμους του Σκάρπα στο facebook και τους έβρισκες ακριβούς.

• Like 1
  • Confused 1
  • Funny 1

• Last Seen:  

Posted (edited)
6 λεπτά πριν, hardivic είπε:

Εσύ αυτό κατάλαβες και βρήκες να σχολιάσεις. Φυσικά, αφού αν θυμάμαι καλά είσαι ένας από αυτούς που εκραζαν τους τόμους του Σκάρπα στο facebook και τους έβρισκες ακριβούς.

Εγώ και εκραζα τόμους Σκάρπα; Και ειδικά στο Facebook? Μάλλον με μπερδεύεις με άλλον αγαπητέ . Δεν έχω μπει ΠΟΤΕ στη διαδικασία να κραξω τόμο Σκάρπα . 

Οπότε πριν κατηγορήσεις κάποιον να είσαι διπλα και τριπλά σίγουρος .

Τσεκαρε πάλι την μνήμη σου 

Edited by Ubergorn
  • Like 2

• Last Seen:  

Posted
2 λεπτά πριν, Ubergorn είπε:

Εγώ και εκραζα τόμους Σκάρπα; Και ειδικά στο Facebook? Μάλλον με μπερδεύεις με άλλον αγαπητέ . Δεν έχω μπει ΠΟΤΕ στη διαδικασία να κραξω τόμο Σκάρπα . 

Οπότε πριν κατηγορήσεις κάποιον να είσαι διπλα και τριπλά σίγουρος .

Τσεκαρε πάλι την μνήμη σου 

Επιβεβαιώθηκα διαβάζοντας τα παρακάτω σου σχόλια που μου θύμιζαν γιατί ακριβώς έκραζες. Ναι εσύ τους έκραζες επειδή ήταν μισοί από ότι στην Ιταλία. Και μιλάμε για πολύ κράξιμο, όχι για λίγο...

• Like 2
  • Funny 1

• Last Seen:  

Posted (edited)
28 λεπτά πριν, hardivic είπε:

Επιβεβαιώθηκα διαβάζοντας τα παρακάτω σου σχόλια που μου θύμιζαν γιατί ακριβώς έκραζες. Ναι εσύ τους έκραζες επειδή ήταν μισοί από ότι στην Ιταλία. Και μιλάμε για πολύ κράξιμο, όχι για λίγο...

Μια η τιμή ,μια στο facebook ,μια ότι ήταν οι μισοί . Αποφάσισε για ποιο λόγο εκραζα και που και το συζητάμε γιατί τα έχεις μπερδέψει στο κεφάλι σου .

Να γκρινιάζω ναι έχω γκρινιάξει για πολλά κατά καιρούς αλλά να κράζω και πολύ μάλιστα . Ενδιαφέρον . Ξεκαθάρισε τα μέσα σου και πες μου με αποδείξεις και εδώ είμαι να σου πω πως έχεις δίκιο ή πως ότι θυμάσαι λάθος .

Μέχρι τότε....να είχαμε να λέγαμε 

Edited by Ubergorn
  • Like 1

• Last Seen:  

Posted
5 λεπτά πριν, Ubergorn είπε:

Μια η τιμή ,μια στο facebook ,μια ότι ήταν οι μισοί . Αποφάσισε για ποιο λόγο εκραζα και που και το συζητάμε γιατί τα έχεις μπερδέψει στο κεφάλι σου .

Να γκρινιάζω ναι έχω γκρινιάξει για πολλά κατά καιρούς αλλά να κράζω και πολύ μάλιστα . Ενδιαφέρον . Ξεκαθάρισε τα μέσα σου και πες μου με αποδείξεις και εδώ είμαι να σου πω πως έχεις δίκιο ή πως ότι θυμάσαι λάθος .

Μέχρι τότε....να είχαμε να λέγαμε 

Δε βλέπω το πού μπερδεύεσαι. Στο facebook έκραζες την τιμή, ήταν ακριβοί και κοροΙδία γιατί ήταν οι μισοί από τους Ιταλικούς.

"Μια η τιμή ,μια στο facebook ,μια ότι ήταν οι μισοί . Αποφάσισε για ποιο λόγο εκραζα και που και το συζητάμε γιατί τα έχεις μπερδέψει στο κεφάλι σου ." Η πρότασή σου αυτή δείχνει απόλυτη σύγχυση από μόνη της. Οι δύο από τους τρεις λόγους που αναφέρεις είναι αλληνένδετοι και εξαρτηση ο ένας του άλλου, ο 3ος (facebook) δεν αναφέρθηκε πουθενά ως λόγος κραξίματος. Μόνο ως μέσο..Πώς θα μπορούσε το facebook να είναι λόγος κραξίματος; Έχω μεγάλη απορία να δω πώς το έχεις στο μυαλό σου..

Κατά τα άλλα και πες ότι είμαι τρελός και τα φαντάζομαι όλα. αρνείσαι ότι στην προηγούμενη σελίδα σχολιάζεις αρνητικά ότι ήταν μισοί από τους Ιταλικούς; Κι εξήγησέ μου πώς θα μπορούσαν να είναι ίδιου μεγέθους με τους Ιταλικούς, δλδ 350 σελίδες έκαστος και ένθετο στην εφημερίδα με 4ευρώ.

• Like 1
  • Read 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.