Jump to content

Recommended Posts

• Member ID:  30,344
  • Group:  New Members
  • Topic Count:  0
  • Content Count:  7
  • Achievement Points:  7
  • Days Won:  0
  • With Us For:  4,099 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  

Posted

image.thumb.jpeg.dc39ef0639f286c2aa299baebd5f7afc.jpeg

Βρήκα αυτό στο fb. Τελικά ξεκινάνε 3/8.

• Like 17
  • Respect 3
  • Thanks 3

• Member ID:  34,230
  • Group:  Members
  • Topic Count:  12
  • Content Count:  757
  • Achievement Points:  841
  • Days Won:  1
  • With Us For:  2,422 Days
  • Status:  Online
  • Last Seen:  

Posted

Έχω να ακουμπήσω Disney δεν ξέρω και εγώ πόσα χρόνια. Τα συγκεκριμένα και αν μου αρέσουν θα είναι η επιστροφή μου σε αυτά. Ανυπομονώ η αλήθεια είναι 

• Like 11

• Member ID:  11,226
  • Topic Count:  143
  • Content Count:  3,229
  • Achievement Points:  3,298
  • Days Won:  12
  • With Us For:  5,912 Days
  • Last Seen:  

Posted

Παλι καλα. Χθες το σκεφτόμουν ότι φέτος ούτε Σκάρπα, ούτε σνουπι, ούτε τίποτα. 5 τομακια έστω κάτι να δούμε. (Πάνε οι εποχές που είχαμε 16 τόμους Μπαρκς κάθε καλοκαίρι δηλ όλο το καλοκαίρι και βάλε)

• Like 14

• Member ID:  31,613
  • Topic Count:  58
  • Content Count:  5,444
  • Achievement Points:  5,639
  • Days Won:  115
  • With Us For:  3,448 Days
  • Last Seen:  

Posted

Θα πάρω το πρώτο τεύχος γιατί η ιστορία που περιέχει ("Ο κόσμος του μέλλοντος") δημοσιεύτηκε σε 4 τεύχη του Μίκυ Μάους, οπότε τώρα θα την έχω συγκεντρωτικά σ΄ένα τεύχος και σε μεγάλες διαστάσεις :)

Τις δύο που έχουν κυκλοφορήσει στο ΚΟΜΙΞ ("Σκοτεινός κόσμος" και "Το νησί του χρόνου") δεν θα τις πάρω και θεωρώ δεν υπάρχει κανένας λόγος να τις πάρει κάποιος (που έχει ήδη τα ΚΟΜΙΞ εννοώ).

Και ολόκληρες σ΄ένα τεύχος βγήκαν, και σε μεγάλες διαστάσεις, και συνοδεύονταν από αρθράκια.

Για τις άλλες δύο ("Μαύρος Κεραυνός" και "Ο κόσμος του μεγάλου αδελφού") δεν έχω αποφασίσει ακόμα τι θα κάνω.

• Like 14
  • Confused 1

• Member ID:  38,320
  • Content Count:  107
  • Achievement Points:  129
  • With Us For:  1,437 Days
  • Last Seen:  

Posted

Το ότι η είδηση για την κυκλοφορία των editors Choice του Casty δημοσιεύτηκε στα άπαντα του Σκάρπα και όχι στα νέα των εκδόσεων Disney της Καθημερινής, δείχνει πόσο άδικα διακόπηκε η κυκλοφορία τους (τουλάχιστον για τα μέλη του φόρουμ) :sad1:

• Like 9
  • Sad 2

• Member ID:  36,975
  • Group:  Moderator
  • Topic Count:  178
  • Content Count:  4,946
  • Achievement Points:  3,030
  • Days Won:  145
  • With Us For:  1,781 Days
  • Last Seen:  

Posted
Πριν από 1 ώρα, Theo A είπε:

Το ότι η είδηση για την κυκλοφορία των editors Choice του Casty δημοσιεύτηκε στα άπαντα του Σκάρπα και όχι στα νέα των εκδόσεων Disney της Καθημερινής, δείχνει πόσο άδικα διακόπηκε η κυκλοφορία τους (τουλάχιστον για τα μέλη του φόρουμ) :sad1:

Το θέμα λοιπόν αυτονομήθηκε, ώστε να έχει τον χώρο που του ανήκει δικαιωματικά!:):holidays3:

• Like 10
  • Thanks 2

• Member ID:  33,354
  • Topic Count:  778
  • Content Count:  5,296
  • Achievement Points:  2,310
  • Days Won:  288
  • With Us For:  2,620 Days
  • Last Seen:  

Posted
7 ώρες πριν, mipanag είπε:

Τρομερό νέο. Σκοπεύω να τα τιμήσω εννοείται, γιατί μου αρέσει πολύ ο Casty και επιτέλους έχουμε ξανά καλοκαιρινή κυκλοφορία. Και ένα μήνυμα προς την καθημερινή.

FmfJZDuWYAERfmK.jpg

• Like 10

• Member ID:  40,190
  • Topic Count:  75
  • Content Count:  1,238
  • Achievement Points:  1,359
  • Days Won:  16
  • With Us For:  949 Days
  • Last Seen:  

Posted

Αξίζει να αναφερθεί παρόλα αυτά πως η Καθημερινή δεν λέει πουθενά πως είναι του Κάστυ, τουλάχιστον στα εξώφυλλα. Τέλος πάντων λογικά περιμένουμε επίσημη ανακοίνωση από αύριο.  

:holidays:

• Like 7

• Last Seen:  

Posted
10 ώρες πριν, mipanag είπε:

Από που στο fb ? :thinking:

• Like 6

• Member ID:  41,338
  • Topic Count:  55
  • Content Count:  1,136
  • Achievement Points:  1,206
  • Days Won:  22
  • With Us For:  664 Days
  • Last Seen:  

Posted

Μεγάλη χαρά και ανυπομονησία  έχω και εγώ, δυστυχώς δεν έχω δώσει μεγάλη σημασία στο έργο του Casty γιατί δημιουργεί ιστορίες με ποντίκια, που σνόμπαρα και δεν είχα διάθεση να ψάξω. Έχω διαβάσει μερικές όμως και τις βρήκα εξαιρετικές!

Οι καλύτερες του σε μεγάλο φορμάτ;

Από εμένα είναι ΝΑΙ!!!! Αδημονώ!!!!

• Like 7

• Member ID:  36,788
  • Topic Count:  3
  • Content Count:  1,762
  • Achievement Points:  2,066
  • Days Won:  24
  • With Us For:  1,822 Days
  • Last Seen:  

Posted
7 ώρες πριν, Laz33 είπε:

Θα πάρω το πρώτο τεύχος γιατί η ιστορία που περιέχει ("Ο κόσμος του μέλλοντος") δημοσιεύτηκε σε 4 τεύχη του Μίκυ Μάους, οπότε τώρα θα την έχω συγκεντρωτικά σ΄ένα τεύχος και σε μεγάλες διαστάσεις :)

Τις δύο που έχουν κυκλοφορήσει στο ΚΟΜΙΞ ("Σκοτεινός κόσμος" και "Το νησί του χρόνου") δεν θα τις πάρω και θεωρώ δεν υπάρχει κανένας λόγος να τις πάρει κάποιος (που έχει ήδη τα ΚΟΜΙΞ εννοώ).

Και ολόκληρες σ΄ένα τεύχος βγήκαν, και σε μεγάλες διαστάσεις, και συνοδεύονταν από αρθράκια.

Για τις άλλες δύο ("Μαύρος Κεραυνός" και "Ο κόσμος του μεγάλου αδελφού") δεν έχω αποφασίσει ακόμα τι θα κάνω.

Wait wait wait! 

Εγώ αυτό που κατάλαβα είναι ότι στο τομακι της επόμενης Κυριακής θα περιέχονται αυτές οι 4 ιστορίες. Όχι ότι ο κάθε τόμος έχει 1 ιστορία ανά βδομαδα. 

Αυτό αλλάζει πάρα πολύ την απόφαση στο άμα τα αγοράσω ή όχι. 

• Like 4

• Member ID:  39,094
  • Content Count:  344
  • Achievement Points:  351
  • Days Won:  2
  • With Us For:  1,239 Days
  • Last Seen:  

Posted (edited)

Παιδιά το θέμα δεν είναι ο Casty πρέπει να διαβάζουμε και καμιά εφημερίδα που και που.:Gantzos:

Edited by CarpiMan
  • Like 3
  • Funny 4
  • Read 1

• Member ID:  31,613
  • Topic Count:  58
  • Content Count:  5,444
  • Achievement Points:  5,639
  • Days Won:  115
  • With Us For:  3,448 Days
  • Last Seen:  

Posted (edited)
1 ώρα πριν, ManaLeak13 είπε:

Wait wait wait! 

Εγώ αυτό που κατάλαβα είναι ότι στο τομακι της επόμενης Κυριακής θα περιέχονται αυτές οι 4 ιστορίες. Όχι ότι ο κάθε τόμος έχει 1 ιστορία ανά βδομαδα. 

Αυτό αλλάζει πάρα πολύ την απόφαση στο άμα τα αγοράσω ή όχι. 

Για να πήραν αυτές οι 5 ιστορίες ISBN ξεχωριστά, πάει να πει θα κυκλοφορούν μία ανά τεύχος.

Καλά θα΄ταν να έβγαιναν όλες μαζί σε συγκεντρωτικό τόμο.

Γι΄αυτό λέω ότι δεν αξίζει να πάρεις κάποιες που έτσι κι αλλιώς κυκλοφόρησαν ολόκληρες σ΄ένα τεύχος.

Αλλά για τον "Κόσμο του μέλλοντος" για παράδειγμα, αξίζει να πάρεις το Editor's Choice απ΄το να πάρεις τα 4 τευχάκια Μίκυ Μάους του Τερζόπουλου στα οποία πρωτοδημοσιεύτηκε.

Πιο φθηνά θα σου βγει και θα έχεις και την ιστορία ολόκληρη σ΄ένα τεύχος (και σε μεγαλύτερες διαστάσεις απ΄ότι στο Μίκυ Μάους).

Το ίδιο ισχύει και για τον "Μαύρο Κεραυνό" που βγήκε σε 3 τεύχη Μίκυ Μάους.

Οι υπόλοιπες τρεις όμως βγήκαν ολόκληρες σ΄ένα τεύχος (οι δύο σε ΚΟΜΙΞ Καθημερινής και η μία σε Μίκυ Μάους Τερζόπουλου).

Αυτές οι τρεις για μένα δεν έχουν λόγο ν΄αγοραστούν ξανά από όσους τις έχουμε.

Edited by Laz33
  • Like 4
  • Thanks 1

• Member ID:  36,788
  • Topic Count:  3
  • Content Count:  1,762
  • Achievement Points:  2,066
  • Days Won:  24
  • With Us For:  1,822 Days
  • Last Seen:  

Posted
19 λεπτά πριν, Laz33 είπε:

Για να πήραν αυτές οι 5 ιστορίες ISBN ξεχωριστά, πάει να πει θα κυκλοφορούν μία ανά τεύχος.

Γι΄αυτό λέω ότι δεν αξίζει να πάρεις κάποιες που έτσι κι αλλιώς κυκλοφόρησαν ολόκληρες σ΄ένα τεύχος.

Αλλά για τον "Κόσμο του μέλλοντος" για παράδειγμα, αξίζει να πάρεις το Editor's Choice απ΄το να πάρεις τα 4 τευχάκια Μίκυ Μάους του Τερζόπουλου στα οποία πρωτοδημοσιεύτηκε.

Πιο φθηνά θα σου βγει και θα έχεις και την ιστορία ολόκληρη σ΄ένα τεύχος (και σε μεγαλύτερες διαστάσεις απ΄ότι στο Μίκυ Μάους).

Οι υπόλοιπες τρεις όμως βγήκαν ολόκληρες σ΄ένα τεύχος (οι δύο σε ΚΟΜΙΞ Καθημερινής και η μία σε Μίκυ Μάους Τερζόπουλου).

Eεεε , μας κοροδεύουν τότε ρε παιδιά . Τι να πάμε να πάρουμε ; Ποιος θα δώσει 4 ευρώ για μία ιστορία ; 

Δε σφάξανε

:antekale:

Θα φανε πατάτα πάλι και θα λένε τι φταίει και δεν αγοραζει ο κοσμος πλέον κόμικς. Συμβουλές απο τη Ράντνετ θα πήρανε στο πως να οδηγηθείς με μαθηματική ακρίβεια στην αποτυχία μιας έκδοσης.

• Like 1
  • Sad 1
  • Neutral 1

• Member ID:  39,094
  • Content Count:  344
  • Achievement Points:  351
  • Days Won:  2
  • With Us For:  1,239 Days
  • Last Seen:  

Posted

Έχω τις ιστορίες αυτές που θα δημοσιευθούν , εφόσον θα είναι στις διαστάσεις και το φορμάτ του "Οnce upon a mouse… in the future" και της "Παπιομυθολογίας" μου αρέσει η ιδέα να είναι και του Casty μαζί ειδικότερα στην απίθανη περίπτωση που υπάρξει συνέχεια.

Τα της Καθημερινής και τις πρακτικές της τα έχουμε πει και τα προηγούμενα χρόνια τα 20 ευρώ για τους πέντε τόμους ούτε μου περισσεύουν ούτε θα μου λείψουν αλλά δεν τα θεωρώ και δικαιολογημένα όπως είχα γράψει αναλυτικά και πέρσι.

Θα τα αγοράσω θα τα ξεφυλλίσω λίγο θα δω μήπως με ενδιαφέρει κάτι να διαβάσω στις εφημερίδες και τα ένθετα τέλος της ιστορίας.

• Like 6

• Last Seen:  

Posted

Ας κάνω λοιπόν ένα συγκεντρωτικό ποστ, απαντώντας σε όποιο σχόλιο μου κίνησε το ενδιαφέρον, όπως συνηθίζω!:)

4 ώρες πριν, natsos είπε:

Αξίζει να αναφερθεί παρόλα αυτά πως η Καθημερινή δεν λέει πουθενά πως είναι του Κάστυ, τουλάχιστον στα εξώφυλλα.

Αχ, ευσεβής πόθος εδώ και χρόνια είναι η επαναφορά ενός τύπου έκδοσης σε στυλ "Βιβλιοθήκης ΚΟΜΙΞ", η οποία ήταν επιφορτισμένη με την έκδοση του συγκεντρωτικού έργου σημαντικών δημιουργών. Δυστυχώς είδαμε μόνο του Ρόσα, γιατί ο Τερζό έκλεισε, αλλά εύχομαι να συνεχίσει με την Καθημερινή ως editor' a choice... Αν και μάλλον ευσεβής πόθος θα παραμείνει...:(

Τέλος πάντων λογικά περιμένουμε επίσημη ανακοίνωση από αύριο.  

Θα περάσω λογικά αύριο από το περίπτερο για την καθιερωμένη ανταπόκριση!

3 ώρες πριν, Ζάνταφ είπε:

Μεγάλη χαρά και ανυπομονησία  έχω και εγώ, δυστυχώς δεν έχω δώσει μεγάλη σημασία στο έργο του Casty γιατί δημιουργεί ιστορίες με ποντίκια, που σνόμπαρα και δεν είχα διάθεση να ψάξω.

Ε λοιπόν νομίζω πράγματι η εν λόγω σειρά θα σε κάνει να αναθεωρήσεις. Θεωρώ βέβαια ότι τα τελευταία χρόνια έχει βρει μια μανιέρα και ορισμένα του σενάρια είναι σχετικά αναμενόμενα, αλλά και πάλι είναι κλάσεις ανώτερος από οποιονδήποτε άλλον εν ενεργεία Ιταλό δημιουργό, κατά τη γνώμη μου ασφαλώς. Απλώς σε σύγκριση με τον παλιό του εαυτό έχει πέσει λίγο, και τώρα βλέπουμε αυτό ακριβώς... Τον παλιό, καθολικά αποδεκτό, Κάστυ!:spidey_yeah_that:

1 ώρα πριν, Laz33 είπε:

Πριν από 1 ώρα, ManaLeak13 είπε:

Eεεε , μας κοροδεύουν τότε ρε παιδιά . Τι να πάμε να πάρουμε ; Ποιος θα δώσει 4 ευρώ για μία ιστορία ; 

Δε σφάξανε

:antekale:

Θα φανε πατάτα πάλι και θα λένε τι φταίει και δεν αγοραζει ο κοσμος πλέον κόμικς. Συμβουλές απο τη Ράντνετ θα πήρανε στο πως να οδηγηθείς με μαθηματική ακρίβεια στην αποτυχία μιας έκδοσης.

Καταλαβαίνω πολύ καλά τι λέτε, ωστόσο δεν το ασπάζομαι και δεν συμφωνώ. Κατ' αρχάς το νέο φορμάτ προσδίδει νέο αέρα, ακόμα και σε όσους είχαν ήδη τις ιστορίες από το ΚΟΜΙΞ της Καθημερινής, το οποίο ομολογουμένως είναι εκπληκτικό εκδοτικά. Το μικρό μέγεθος βέβαια, δεν αποτελεί απαραίτητα πρόβλημα, καθώς οι ιστορίες του Κάστυ δημιουργούνται αρχικά για ένα μικρό σε διαστάσεις έντυπο. Αλλά και πάλι, το μεγάλο μέγεθος, είναι μεγάλο μέγεθος. Και ειδια αν είναι στα επίπεδα της εκδοτικής ποιότητας των δύο τελευταίων ετών μιλάμε για πολύ αξιοπρεπείς εκδόσεις. Επίσης το κόμικ δεν κοστολογείται 4€. Η εφημερίδα, μαζί.ε τα ένθετα κοστίζει τόσο ως σύνολο, επομένως... Διαβάζουμε και την εφημερίδα, όπως λέει και ο φίλος @ CarpiMan  στο πρώτο του ποστ στο νήμα! Κι επίσης, νομίζω η Radnet πήρε μαθήματα από την Καθημερινή, και μάλιστα είναι αυτό που λέμε ο μαθητής ξεπέρασε τον δάσκαλο, γιατί παρ' όλο που η συγκεκριμένη εταιρεία είναι κατά γενική ομολογία απαράδεκτη, η Καθημερινή επί χρόνια υιοθετεί τις πιο αλλοπρόσαλλες πολιτικές,ενω διαχρονικά οι κινήσεις τους διακρίνονται από μυστικοπάθεια. Τέλος, οι πρόσφατα δημοσιευμένες ιστορίες του Κάστυ, αν και... πρόσφατα δημοσιευμένες δεν είναι στην πραγματικότητα τόσο προσιτές, καθως υπάρχει κόσμος που δεν θα κάτσει σε φόρουμ ή σε αγγελίες ή στα παλαιοπωλεία να βρει τα συγκεκριμένα τεύχη στα οποία δημοσιεύθηκαν. Συνεπώς, δεν θα μπορούσαν να αποκτήσουν αυτές τις πολύ ποιοτικές ιστορίες, απλώς επειδή θα αγνοούσαν την ύπαρξή τους. Οπότε ναι, προσωπικά δεν θα με χάλαγε να βλέπαμε αδημοσίευτες ιστορίες, αλλά προκειμένου να έχουμε για ακόμα μία εβδομάδα ένθετο άσχετο με κόμικς, προσωπικά προτιμώ κάτι ποιοτικό, τόσο ως περιεχόμενο, όσο κι ως έκδοση, το οποίο μάλιστα δύναται να φέρει περισσότερους νέους αναγνώστες!:holidays3:

• Like 8

• Member ID:  2,322
  • Topic Count:  25
  • Content Count:  5,221
  • Achievement Points:  5,295
  • Days Won:  107
  • With Us For:  6,754 Days
  • Last Seen:  

Posted

Μια ανακεφαλαίωση των βασικών:

Η καθημερινή εκδίδει τα κόμικ Ντίσνεϋ στην πιο χαμηλή τιμή της αγοράς (100 σελίδες κάθε εβδομάδα με 1.90 το Μίκυ Μαους) με την ίδια ποιότητα εδώ και μια δεκαετία αλλά και με μηδενικό μεράκι. Χωρίς καμία επιλογή κάνει απλώς δρομολόγηση ιστοριών από την Ιταλία για να βγει η εβδομάδα ή ο μήνας . Οι ιστορίες αυτές κάθε αυτές είναι σε γνωστά στάνταρ ποιότητας και τελοσπαντων οι σταθεροί αναγνώστες των περιοδικών δεν έχουν εκπλήξεις. Για να τα παίρνουν (αν τα παίρνουν - οποία παίρνουν) σημαίνει ότι αρέσκονται στο περιεχόμενο. Τα περί ραντετ κτλ είναι τελείως άκυρα καθώς η καθημερινή έχει αυτό που ούτε να διανοηθεί δεν μπορεί η Ραντνετ. Συνέπεια και σταθερότητα. Σ' αρέσουν φίλε τα περιοδικά μας? Αυτά είναι σταθερά μια ολόκληρη δεκαετία και αν θες αγόρασε. Το καλοκαίρι εδώ και χρόνια κάνει κάποιες ξεπετες-δώρα ουσιαστικά με την εφημερίδα. Οι ξεπετες αυτές λειτουργούν ως κραχτης για την εφημερίδα και όχι ως συλλεκτικά πονήματα για τον καθένα μας εδώ μέσα. Επίσης είναι δωρεάν. Αν εσύ δεν διαβάζεις την εφημερίδα η Καθημερινή χέστηκε. Στην αρχή οι ξεπετες δώρα ήταν εντυωπωσιακες. Η καθημερινή εξέδωσε 54 τόμους Μπαρκς και καμιά 40 Σκάρπα. Δωρεάν με εφημερίδα ετσι. Εκπληκτικά πράγματα. Στη συνέχεια δυστυχώς έπεσε τρομερά η ποιότητα των δώρων και πήγαμε σε εκδόσεις της σειράς σαφώς χαμηλότερου επιπέδου. Είχαν κάποια ενδιαφέροντα κομμάτια αλλά όχι κάτι ιδιαίτερο. Μετά ήρθε ο Σνουπυ. Έκδοση επιπέδου βιβλιοθήκης Σκάρπα (και καλύτερο μάλλον) αλλά δυστυχώς όχι Ντίσνεϋ. Φέτος το καλοκαίρι έχουμε διπλό δώρο καθώς λίγο καιρό πριν είχαμε τους τελευταίους τόμους Σνουπυ. Αποφάσισε η Καθημερινή να βγάλει ολόκληρες ιστορίες Καστυ μαζεμένες σε τομάκια. Σαν ένα κόμιξ παλαιού τύπου. Προφανώς δεν θα μπορούσε να είχε όλες τις ιστορίες σε έναν τόμο. Τι θα έβγαζε δώρο έναν τόμο 400 σελίδες ρε παιδιά? Ας σοβαρευτούμε . Για κάποιον λοιπόν νέο αναγνώστη Ντίσνεϋ που δεν μπορεί εύκολα να βρει παλιες ιστορίες η προσφορά αυτή είναι παραπάνω από μια χαρά καθώς οι ιστορίες είναι ιστοριαρες. 

Αυτά και εις άλλα με υγεία.

• Like 9
  • Respect 1

• Member ID:  32,406
  • Topic Count:  91
  • Content Count:  3,442
  • Achievement Points:  3,489
  • Days Won:  127
  • With Us For:  2,920 Days
  • Last Seen:  

Posted

Τουλάχιστον είναι 4 ευρώ (αν κάποιος θεωρεί ότι αγοράζει την εφημερίδα μόνο για το κόμικ) 80 έγχρωμες σελίδες και όχι 3,50 ευρώ 28 ασπρόμαυρες σελίδες.

Και τις δύο περιπτώσεις μπορεί κάποιος να τις δει και διαφορετικά. Στην πρώτη αγοράζοντας την εφημερία με όλα τα καλούδια παίρνει και ένα τευχάκι disney δώρο, στην δεύτερη με αγορά ενός χ ποσού σε κόμικς παίρνει και ένα τευχάκι νοσταλγίας δώρο.

Ποιο αξίζει περισσότερο;;... εσείς θα το κρίνετε...

Κάτι ακόμα, η Καθημερινή φαίνεται ότι έχει μια αγάπη στο "μαύρο" 

χρώμα εννοώ, ή αν προτιμάτε "σκούρο" , για να μην παρεξηγηθώ στην εποχή που ζούμε :P

• Like 5

• Member ID:  34,230
  • Topic Count:  12
  • Content Count:  757
  • Achievement Points:  841
  • Days Won:  1
  • With Us For:  2,422 Days
  • Status:  Online
  • Last Seen:  

Posted (edited)
34 min ago , hudson said:

Τουλάχιστον είναι 4 ευρώ (αν κάποιος θεωρεί ότι αγοράζει την εφημερίδα μόνο για το κόμικ) 80 έγχρωμες σελίδες και όχι 3,50 ευρώ 28 ασπρόμαυρες σελίδες.

Και τις δύο περιπτώσεις μπορεί κάποιος να τις δει και διαφορετικά. Στην πρώτη αγοράζοντας την εφημερία με όλα τα καλούδια παίρνει και ένα τευχάκι disney δώρο, στην δεύτερη με αγορά ενός χ ποσού σε κόμικς παίρνει και ένα τευχάκι νοσταλγίας δώρο.

Ποιο αξίζει περισσότερο;;... εσείς θα το κρίνετε...

Κάτι ακόμα, η Καθημερινή φαίνεται ότι έχει μια αγάπη στο "μαύρο" 

χρώμα εννοώ, ή αν προτιμάτε "σκούρο" , για να μην παρεξηγηθώ στην εποχή που ζούμε :P

Για εμένα η Βαβούρα είναι ξεκάθαρα το πιο NOT value for money περιοδικό ever. Τα 4 ευρώ μαζί με όλα τα ένθετα κτλπ πάντα τα θεωρούσα καλό deal

Edited by Lelis
  • Like 3
  • Thanks 1

• Member ID:  30,344
  • Group:  New Members
  • Content Count:  7
  • Achievement Points:  7
  • With Us For:  4,099 Days
  • Last Seen:  

Posted

«Ο Κόσμος του Μέλλοντος»: ο πρώτος τόμος της σειράς Disney Editor’s Choice, την Κυριακή 3/8 με την «Καθημερινή»

https://www.kathimerini.gr/k/sunday-edition/563738074/o-kosmos-toy-mellontos-o-protos-tomos-tis-seiras-disney-editor-s-choice-tin-kyriaki-3-8-me-tin-kathimerini/

(Η ανακοίνωση από το σαιτ της καθημερινής)

• Like 6

• Last Seen:  

Posted

Μήπως πρέπει να δημιουργηθεί νέο θέμα λόγω της επίσημης ανακοίνωσης @ Θοδωρής Καραπάνος  ;

• Like 2

• Last Seen:  

Posted

Μήπως πρέπει να δημιουργηθεί νέο θέμα λόγω της επίσημης ανακοίνωσης @ Θοδωρής Καραπάνος  ;

Μιας λοιπόν που ανοίχθηκε θέμα εδώ το παρόν κλειδώνει και η συζήτηση μεταφέρεται εκεί! Ζητώ και από εδώ συγγνώμη για το μπέρδεμα...!!!:(

• Like 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.