Jump to content

Live- action ή animated  

14 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

• Member ID:  36,975
  • Group:  Moderator
  • Topic Count:  117
  • Content Count:  3,912
  • Achievement Points:  3,030
  • Days Won:  115
  • With Us For:  1,635 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  

Posted

Το σκεφτόμουν καιρό τώρα.... Προτιμάτε τις live- action ή τις animated ταινίες;:thinking:

• Like 5

• Member ID:  38,010
  • Group:  Members
  • Topic Count:  19
  • Content Count:  917
  • Achievement Points:  993
  • Days Won:  3
  • With Us For:  1,368 Days
  • Last Seen:  

Posted

ΨΗΦΙΣΑ LIVE ACTION ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ ΒΟΗΘΕΙΑ:crying:

Πάντως προτιμώ 100% το animation τόσο για ταινίες όσο και για σειρές. Γένικα πιστεύω πως είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές μορφές τέχνης, και είναι πολύ κρίμα που υποτιμάται από πολλούς ως κάτι το παιδικό

• Like 3

• Member ID:  42,136
  • Topic Count:  2
  • Content Count:  41
  • Achievement Points:  41
  • Days Won:  0
  • With Us For:  283 Days
  • Last Seen:  

Posted

Κινούμενα σχέδια θα πω και εγώ, ειδικά όταν πρόκειται για διασκευή μίας εικονογραφημένης ιστορίας.
Φυσικά είναι η κλασική νοοτροπία που επικρατεί ότι τα κινούμενα σχέδια είναι παιδικά και δεν μπορούν να απευθύνονται σε άτομα όλων των ηλικιών, με την γνωστή ισοπεδωτική έκφραση για όλα τα κινούμενα σχέδια «α μίκι μάο βλέπεις ;».

Ένα βασικό στοιχείο και πλεονέκτημα θεωρώ την καλύτερη αποτύπωση σκηνών δράσης που δεν μπορούν να αποτυπωθούν εξίσου καλά σε μία ταινία live action, πόσο μάλλον όταν στις ταινίες γίνεται αναγκαστική χρήση cgi για τα ειδικά εφέ. Όπου λίγο πολύ έχουμε δει πως το αποτέλεσμα μπορεί να είναι πολύ άσχημο αν δεν υπάρχει ο απαραίτητος προϋπολογισμός για την ταινία ή ακόμα και στον τρόπο που παρουσιάζεται.

Από την άλλη δεν είναι όλα τα κινούμενα σχέδια γεμάτα εκρήξεις,δράση και φαντασία, αλλά μπορεί να πρόκειται για μία ρομαντική,δραματική ή ακόμα και κωμική ταινία κινουμένων σχεδίων. Άρα δεν μπορεί να διαφέρει κατά πολύ στα συναισθήματα που προσφέρει μία αντίστοιχη ταινία live action στον θεατή (;).
Αυτό το κάτι παραπάνω που έχουν να προσφέρουν τα κινούμενα σχέδια είναι ότι οι χαρακτήρες που δημιουργούνται είναι πλασμένοι για τον ρόλο τους. Δηλαδή δεν έχουμε να κάνουμε με ένα ηθοποιό που επιλέχτηκε για τα σωματικά του χαρακτηριστικά, την χροιά της φωνής του, το παρουσιαστικό, τις ικανότητες του και πολλές φορές ανάλογα με την φήμη του  για έναν ρόλο που προσπαθεί να ερμηνεύσει από τις οδηγίες του σκηνοθέτη.
Θα πει τώρα κάποιος πως για τα κινούμενα σχέδια ηθοποιοί δίνουν τις φωνές στους χαρακτήρες άρα υπάρχει ο ανθρώπινος παράγοντας αλλά όχι στο οπτικό κομμάτι για τον θεατή.

Σε συνδυασμό με μουσική επένδυση τα κινούμενα σχέδια προσφέρουν κορυφαία ψυχαγωγία για τον θεατή.
Συνεπώς οι καλλιτέχνες έχοντας μεγαλύτερη ελευθερία για δημιουργία μπορούν να προσφέρουν καλύτερο θέαμα με την χρήση κινούμενων σχεδίων που δεν θα μπορούσαν.
Παρόλα αυτά η παραγωγή των κινουμένων σχεδίων κατά μέσο όρο είναι ακριβότερη και πιο χρονοβόρα στην παραγωγή της από ότι μία ταινία live action.

Για να κλείσω και να πω το παράπονο μου κάπου, θεωρώ ότι τα τελευταία χρόνια τα ιαπωνικά κινούμενα σχέδια (πες anime ρε άνθρωπε μου :P) έχουν πέσει αρκετά σε ποιότητα παραγωγής με την χρήση cgi για δύσκολες σκηνές που έχουν πολύ κίνηση και δράση. Η οποία φαίνεται άσχημη σαν να μην φαίνεται να την χρησιμοποιήσουν και το λέω αυτό γιατί έχουμε δει κινούμενα σχέδια από Αμερική πάρα πολύ καλύτερα με χρήση cgi, σαν να δείχνει ότι ακόμα δεν κατέχουν τις ικανότητες οι Ιάπωνες για την χρήση cgi γιατί χρηματικά ειδικά σε μεγάλες παραγωγές φαίνεται απλά σαν τσιγκουνεύονται για την μεγιστοποίηση κέρδους.

• Like 4

• Member ID:  31,638
  • Topic Count:  15
  • Content Count:  1,143
  • Achievement Points:  1,195
  • Days Won:  6
  • With Us For:  3,287 Days
  • Last Seen:  

Posted

Κι εγώ ψήφισα animation αν και οφείλω να πω πως υπάρχουν live action που μου 'χει πέσει το σαγόνι από το πως το έχουν φτιάξει. Το βιβλίο της Ζούγκλας δηλαδή μου άρεσε πολύ όπως και ο Βασιλιάς των Λιονταριών (λιγότερο). Το animation όπως και το κόμικ έχει αυτό που δεν φτάνεται ρε παιδιί μου στα υπόλοιπα μέσα: Μπορείς να κάνεις ό,τι θέλεις κυριολεκτικά ανεξάρτητα από ειδικά εφέ κτλ. Το κόμικ, δε, μπορεί να γίνει και με αστείο budget. 

Αλλά έχει να κάνει και λίγο με το πώς μεγαλώσαμε.

• Like 4

• Member ID:  33,354
  • Topic Count:  638
  • Content Count:  4,878
  • Achievement Points:  2,310
  • Days Won:  282
  • With Us For:  2,474 Days
  • Last Seen:  

Posted

Λίγο δύσκολο και αόριστο ερώτημα. Live action ή animation σε διασκευή κόμικ ή γενικά; Γενικά λατρεύω το animation, βλέπω πάρα πολλές σειρές και ταινίες, οριακά με θεωρώ μελετητή, αλλά για κάποιο λόγο το live action πάντα με συγκινούσε παραπάνω ως θεατή. Πάει πολύ με τη διάθεση μου βέβαια, γενικά αν θέλω να περάσω καλά θα βάλω animation, αν θέλω να δω κάτι με προσοχή θα δω live action. Δύσκολο ερώτημα μιας και αγαπώ και τις δύο μορφές τέχνης.

• Like 3

• Member ID:  35,207
  • Topic Count:  5
  • Content Count:  375
  • Achievement Points:  380
  • With Us For:  2,076 Days
  • Last Seen:  

Posted (edited)

Ίσως ένα από τα πιο δύσκολα ερωτήματα που έχουν προταθεί ποτέ στο φόρουμ. Είναι τόσο γενικό και ταυτόχρονα τόσο απόλυτο... @ Θοδωρής Καραπάνος  κατάφερες να με σκαλώσεις για τα καλά. Μα χάθηκε και εσύ να κάνεις κάποια άλλη δημοσκόπηση του τύπου "σειρές ή ταινίες" ή "cartoon ή anime"; Επίτηδες το έκανες για να μην μπορώ να ποστάρω; :lol:

Live action ή animation... :thinking: Το μόνο σίγουρο είναι ότι το κάθε ένα έχει την χάρη του. Δηλαδή βλέπεις ταινίες live action σαν αυτήν του Τιτανικού ή του Mad Max: Fury Road για παράδειγμα και δεν μπορείς να μην μαγευτείς από αυτό το ανεπανάληπτο θαύμα που συντέλεσαν οι δημιουργοί τους. Ή πάλι βλέπεις ταινίες δράσης σαν αυτές του John Wick ή τις αθώα χαζοχαρούμενες του Jackie Chan και απλά δεν γίνεται να μην εκστασιαστείς με τις παραστατικότατες σκηνές των μαχών. Αλλού, στο Once Upon a time in America έχεις σε μια σκηνή τον Robert DeNiro να ανακατεύει ένα φλιτζάνι καφέ, κάνοντάς σε με το παίξιμό του να αναρωτιέσαι το που μπορεί να ταξιδεύει το μυαλό του τόση ώρα. Σε άλλες περιπτώσεις έχεις φινετσάτες αιθέριες υπάρξεις σαν αυτήν της Anya Taylor-Joy, η οποία σε σκηνές παίζει κυριολεκτικά μόνο με τα μάτια της, για να μην αναφερθούμε στο φαινόμενο Tom Cruise.

Το animation συνδυάζει όλες τις μορφές τέχνης σε μία. Σενάριο, σχέδιο, σκηνοθεσία, μουσική και ήχο, φωτογραφία και ένα σωρό άλλα. Ειδικά όταν αυτό γίνεται σωστά, αισθάνεσαι σαν να βλέπεις ένα "live action" κόμικ. Η Χιονάτη και οι 7 Νάνοι της Disney σε ξελογιάζει με την αθώα ρευστότητα του animation της, το anime Akira απλά σε αφήνει άναυδο με την "κινούμενη" λεπτομέρεια σε κάθε ύψος και πλάτος των καρέ του. Το πολύ ωραίο κομμάτι με το animation είναι με το πόσες διαφορετικές τεχνοτροπίες αυτό μπορεί να παραχθεί. Από ταινίες stop motion σαν αυτές του Wallace και Gromit, σε ταινίες motion capture σαν αυτή του Monster House, και από εκεί, σε ταινίες όπως το Spider-Man: Into the Spider-Verse, που επαναπροσδιόρισε για τα καλά τον τρόπο παραγωγής του είδους και όχι μόνο, το animation πάντα θα βρίσκει νέους και ευφάνταστους τρόπους για να σε συναρπάζει και να σε ψυχαγωγεί.

Επομένως έπειτα από όλα αυτά που παρέθεσα και με πάρα πάρα πάρα πολύ δυσκολία (@ Θοδωρής Καραπάνος σε ευχαριστώ πολύ για αυτό :moutra2:) ψηφίζω τις ταινίες animation, ίσως γιατί υποσυνείδητα τις έχω στο μυαλό μου συνυφασμένες χεράκι-χεράκι με τα κόμικ που επίσης αγαπάω πάρα πολύ. :)

Edited by kaneda
  • Like 5

• Last Seen:  

Posted
4 λεπτά πριν, kaneda είπε:

Ίσως ένα από τα πιο δύσκολα ερωτήματα που έχουν προταθεί ποτέ στο φόρουμ. Είναι τόσο γενικό και ταυτόχρονα τόσο απόλυτο... @ Θοδωρής Καραπάνος  κατάφερες να με σκαλώσεις για τα καλά. Μα χάθηκε και εσύ να κάνεις κάποια άλλη δημοσκόπιση του τύπου "σειρές ή ταινίες" ή "cartoon ή anime"; Επίτηδες το έκανες για να μην μπορώ να ποστάρω; :lol:

Live action ή animation... :thinking: Το μόνο σίγουρο είναι ότι το κάθε ένα έχει την χάρη του. Δηλαδή βλέπεις ταινίες live action σαν αυτήν του Τιτανικού ή του Mad Max: Fury Road για παράδειγμα και δεν μπορείς να μην μαγευτείς από αυτό το ανεπανάληπτο θαύμα που συντέλεσαν οι δημιουργοί τους. Ή πάλι βλέπεις ταινίες δράσης σαν αυτές του John Wick ή τις αθώα χαζοχαρούμενες του Jackie Chan και απλά δεν γίνεται να μην εκστασιαστείς με τις παραστατικότατες σκηνές των μαχών. Αλλού, στο Once Upon a time in America έχεις σε μια σκηνή τον Robert DeNiro να ανακατεύει ένα φλιτζάνι καφέ κάνοντάς σε με το παίξιμό του να αναρωτιέσαι το που μπορεί να ταξιδεύει το μυαλό του τόση ώρα. Σε άλλες περιπτώσεις έχεις φινετσάτες αιθέριες υπάρξεις σαν αυτήν της Anya Taylor-Joy, η οποία σε σκηνές παίζει κυριολεκτικά μόνο με ματιά, για να μην αναφέρουμε το φαινόμενο Tom Cruise.

Το animation συνδυάζει όλες τις μορφές τέχνης σε μία. Σενάριο, σχέδιο, σκηνοθεσία, μουσική και ήχο, φωτογραφία και ένα σωρό άλλα. Ειδικά όταν αυτό γίνεται σωστά, αισθάνεσαι σαν να βλέπεις ένα "live action" κόμικ. Η Χιονάτη και οι 7 Νάνοι της Disney σε ξελογιάζει με την αθώα ρευστότητα του animation της, το anime Akira απλά σε αφήνει άναυδο με την "κινούμενη" λεπτομέρεια σε κάθε ύψος και πλάτος των καρέ του. Το πολύ ωραίο κομμάτι με το animation είναι με το πόσες διαφορετικές τεχνοτροπίες αυτό μπορεί να παραχθεί. Από ταινίες stop motion σαν αυτές του Wallace και Gromit, σε motion capture animation σαν αυτή του Monster House, και από εκεί, σε ταινίες όπως το Spider-Man: Into the Spider-Verse, που επαναπροσδιόρισε για τα καλά τον τρόπο παραγωγής του είδους και όχι μόνο, το animation πάντα θα βρίσκει νέους και ευφάνταστους τρόπους να σε συναρπάζει και σε ψυχαγωγεί.

Επομένως έπειτα από όλα αυτά που παρέθεσα και με πάρα πάρα πάρα πολύ δυσκολία (@ Θοδωρής Καραπάνος σε ευχαριστώ πολύ για αυτό :moutra2:) ψηφίζω τις ταινίες animation ίσως γιατί υποσυνείδητα στο μυαλό μου τα έχω συνυφασμένα χεράκι-χεράκι με τα κόμικ που επίσης αγαπάω πολύ. :)

Χωρίς να είμαι σίγουρος, θεωρώ ότι ο φίλτατος @ Θοδωρής Καραπάνος  εννοούσε αν προτιμούμε το ίδιο περιεχόμενο να το δεις σε live action ή σε animation (και γι'αυτό και απάντησα έτσι). Νόμιζα δηλαδή ότι το δίλημμα είναι πχ ο Βασιλιάς των Λιονταριών το animation ή το live action, το Λίλο και Στιτς το animation ή το live action; Δεν έβαλα τον τεράστιο όγκο του τι εννοούμε live action γενικά στο σινεμά στο μυαλό μου.

• Like 4
  • Thanks 1

• Member ID:  35,207
  • Topic Count:  5
  • Content Count:  375
  • Achievement Points:  380
  • With Us For:  2,076 Days
  • Last Seen:  

Posted (edited)
18 λεπτά πριν, rolandofshire είπε:

Χωρίς να είμαι σίγουρος, θεωρώ ότι ο φίλτατος @ Θοδωρής Καραπάνος  εννοούσε αν προτιμούμε το ίδιο περιεχόμενο να το δεις σε live action ή σε animation (και γι'αυτό και απάντησα έτσι). Νόμιζα δηλαδή ότι το δίλημμα είναι πχ ο Βασιλιάς των Λιονταριών το animation ή το live action, το Λίλο και Στιτς το animation ή το live action; Δεν έβαλα τον τεράστιο όγκο του τι εννοούμε live action γενικά στο σινεμά στο μυαλό μου.

Ναι και εγώ αυτό νομίζω ότι εννοεί ο Θοδωρής, απλά σκέφτηκα να απαντήσω πιο γενικά μιας και το παιδί δεν μας το διευκρινίζει αυστηρά. Και σε αυτήν την περίπτωση που αναφέρεις όμως (δηλαδή διασκευή ενός animation σε live action vs το original animation), πάλι τις (original) ταινίες animation θα ψήφιζα. :)

Edited by kaneda
  • Like 4

• Member ID:  33,354
  • Topic Count:  638
  • Content Count:  4,878
  • Achievement Points:  2,310
  • Days Won:  282
  • With Us For:  2,474 Days
  • Last Seen:  

Posted
Πριν από 1 ώρα, rolandofshire είπε:

Εγώ διαβάζοντας το πρώτο ποστ κατάλαβα ότι είναι γενικό. Αν μιλάμε για το ίδιο περιεχόμενο και προέρχεται από κόμικ, προφανώς προτιμώ το animation, ακόμα και animated μεταφορά κάποιας live action ταινίας βλέπω ευχάριστα, ενώ το αντίθετο ποτέ.

• Like 4

• Member ID:  35,023
  • Topic Count:  28
  • Content Count:  1,050
  • Achievement Points:  1,102
  • Days Won:  1
  • With Us For:  2,105 Days
  • Last Seen:  

Posted

Ψήφισα live action γιατί τέτοιες ταινίες βλέπω περισσότερο τον τελευταίο καιρό αλλά είναι αλήθεια πως το animation είναι φοβερά υποτιμημένο είδος.

Σε γενικά πλαίσια, δεν πιστεύω πως καμία από τις δύο μεθόδους είναι ανώτερη. Έχουν και οι δύο τα υπέρ και τα κατά τους. Για παράδειγμα, ιστορίες δράσεις μπορούν να ευνοηθούν από την απεριόριστη ελευθερία που συνεπάγεται με τα κινούμενα σχέδια ενώ μια δραματική ιστορία μπορεί να ανέβει αφήσει μεγαλύτερο αντίκτυπο με τις ερμηνείες των ηθοποιών.

Όταν πρόκειται για την ίδια ιστορία σε δύο διαφορετικά μέσα, συνήθως προτιμώ αυτό που ήρθε πρώτο. Πιστεύω πως κάθε ιστορία επέλεξε το συγκεκριμένο μέσο αφήγησης για κάποιον σκοπό. Τα re-makes ταινιών animation σε live action τα θεωρώ άψυχα και γενικά τα αποφεύγω. Χάνουν την μαγεία της πρωτότυπης ταινίας και ο λόγος ύπαρξής τους βασίζεται στην παρωχημένη άποψη ότι τα καρτούν είναι για παιδιά και το live-action είναι ανώτερο ως είδος. Το να μεταφερθεί live-action ταινία σε animation είναι πιο σπάνιο αλλά πολλές φορές μπορεί μέσω spin-offs να γίνει αφορμή για την εξερεύνηση ενός πρωτότυπου οπτικού στυλ σε ένα franchise (π.χ. δείτε το καινούργιο Predator) οπότε μου είναι πιο πιθανό να δω κάτι τέτοιο. 

• Like 5

• Member ID:  31,613
  • Topic Count:  58
  • Content Count:  5,116
  • Achievement Points:  5,308
  • Days Won:  110
  • With Us For:  3,301 Days
  • Status:  Online
  • Last Seen:  

Posted

Eγώ νόμιζα ότι μιλούσαμε για ταινίες που έχουν σχέση με κόμικς, γι΄αυτό ψήφισα animation.
Αλλά αν μιλάμε γενικά για ταινίες, εννοείται προτιμώ live action.
Οπότε αλλάζω την ψήφο μου.
Εκτός κι αν γίνει κάποια διευκρίνηση απ΄τον @ Θοδωρής Καραπάνος  για το τι ακριβώς εννοεί η δημοσκόπηση :thinking:

• Like 3

• Last Seen:  

Posted

Όχι η διάκριση αναφέρεται καθαρά στη μεταφορά animated ταινιών σε live- action( όπως λόγου χάρη ο Ντάμπο, ο Αλαντίν, η Χιονάτη κτλ)!:)

Αλλιώς θα ήταν άδικο... Τέλος πάντων, θα ακολουθήσει και εκτενέστερος σχολιασμός από μέρους μου, αλλά θα πάρει λίγο καιρό...:coffee:

• Like 1
  • Thanks 2

• Last Seen:  

Posted
4 λεπτά πριν, Θοδωρής Καραπάνος είπε:

Όχι η διάκριση αναφέρεται καθαρά στη μεταφορά animated ταινιών σε live- action( όπως λόγου χάρη ο Ντάμπο, ο Αλαντίν, η Χιονάτη κτλ)!:)

Αλλιώς θα ήταν άδικο... Τέλος πάντων, θα ακολουθήσει και εκτενέστερος σχολιασμός από μέρους μου, αλλά θα πάρει λίγο καιρό...:coffee:

Aν είναι έτσι αλλάζω ξανά την ψήφο μου και βάζω animation.

• Like 3
  • Thanks 1

• Last Seen:  

Posted
18 λεπτά πριν, Laz33 είπε:

Aν είναι έτσι αλλάζω ξανά την ψήφο μου και βάζω animation.

Πάντως ξέρεις τι βλέπω; Ότι είναι αρκετά κοντά τα αποτελέσματα(8-5)...:)

Εγώ περίμενα αρχικά ότι τα live- action θα καταποντίζονταν σχετικά, καθώς... Είχα την αίσθηση ότι δεν ήταν ιδιαίτερα αγαπητά... :thinking:

Τελικά, τα φαινόμενα απαιτούν....:D

• Like 3

• Last Seen:  

Posted
7 ώρες πριν, Θοδωρής Καραπάνος είπε:

Πάντως ξέρεις τι βλέπω; Ότι είναι αρκετά κοντά τα αποτελέσματα(8-5)...:)

Εγώ περίμενα αρχικά ότι τα live- action θα καταποντίζονταν σχετικά, καθώς... Είχα την αίσθηση ότι δεν ήταν ιδιαίτερα αγαπητά... :thinking:

Τελικά, τα φαινόμενα απαιτούν....:D

Περίμενε, πιστεύω αρκετοί παρεξήγησαν το δίλημμα

• Like 3
  • Thanks 1

• Last Seen:  

Posted

Aυτό βασικά που είπε ο @ rolandofshire .

Κάποιοι δεν κατάλαβαν την ερώτηση.

Γιατί αν μιλάμε γενικώς για ταινίες, εννοείται ότι οι live-action υπερτερούν.

Ποιο animation να συγκριθεί για παράδειγμα με το Lord of the Rings.
Kανένα.

Αλλά αν μιλάμε για μεταφορές κόμικς, τότε σαφώς και υπερτερούν τα animations.

• Like 3

• Member ID:  35,023
  • Topic Count:  28
  • Content Count:  1,050
  • Achievement Points:  1,102
  • Days Won:  1
  • With Us For:  2,105 Days
  • Last Seen:  

Posted

Κι εγώ άλλαξα την ψήφο μου σε animated. Όταν πρόκειται για μεταφορές από animation σε live action, ελάχιστες κατάφεραν να έρθουν έστω και κοντά στην ποιότητα της αρχικής εκδοχής.

• Like 1

• Member ID:  41,338
  • Topic Count:  48
  • Content Count:  853
  • Achievement Points:  918
  • Days Won:  18
  • With Us For:  517 Days
  • Last Seen:  

Posted
15 ώρες πριν, Θοδωρής Καραπάνος είπε:

Και εγώ άλλαξα σε Animation δαγκωτό, έπρεπε να μας το πεις απ' την αρχή :spidey_yeah_that: 

Δεν έχω δει ΠΟΤΕ μια αρκετά καλή μεταφορά Animation σε Live Action, και συνήθως είναι φρικώδεις! Ειδικά της Disney, που αλλάζουν και το σενάριο του αγαθού καρτούν σε κάτι καταστροφικό και απαίσιο (βλέπε Χιονάτη) 

Αν ήταν γενική η ερώτηση, για ποιο από τα δύο είδη προτιμώ, θα ήταν Live Action χωρίς δεύτερη σκέψη γιατί είναι πιο ζωντανές και ρεαλιστικές ταινίες, και επειδή υπάρχει μεγαλύτερη εκφραστικότητα. Επίσης, σε ταινίες όπως Star Wars, που έχουν πολλά εφέ θεωρώ ότι είναι πολύ πιο εντυπωσιακό όταν πρωταγωνιστούν άνθρωποι.:cheers3:

• Like 1

• Last Seen:  

Posted
4 ώρες πριν, Ζάνταφ είπε:

Δεν έχω δει ΠΟΤΕ μια αρκετά καλή μεταφορά Animation σε Live Action, και συνήθως είναι φρικώδεις! Ειδικά της Disney, που αλλάζουν και το σενάριο του αγαθού καρτούν σε κάτι καταστροφικό και απαίσιο (βλέπε Χιονάτη) 

Όντως αλλά ο βασιλιάς των λιονταριών η το βιβλίο της ζούγκλας δε σου άρεσε; Επίσης, εγώ θεωρώ καλή άποψη και το Maleficent

• Member ID:  41,338
  • Topic Count:  48
  • Content Count:  853
  • Achievement Points:  918
  • Days Won:  18
  • With Us For:  517 Days
  • Last Seen:  

Posted
25 λεπτά πριν, rolandofshire είπε:

Όντως αλλά ο βασιλιάς των λιονταριών η το βιβλίο της ζούγκλας δε σου άρεσε; Επίσης, εγώ θεωρώ καλή άποψη και το Maleficent

Προσωπικά τον Βασιλιά των Λιονταριών δεν τον θεωρώ πραγματικά Live Action, γιατί δεν έχει ηθοποιούς, είναι CGI. Το βιβλίο της Ζούγκλας δεν το έχω δει δυστυχώς! Όσο για το Maleficent καλό δεν λέω, αλλά δεν είχε καμία σχέση με την Animation ταινία "Η Ωραία Κοιμωμένη" .

• Like 1

• Member ID:  20,685
  • Group:  Administrator
  • Topic Count:  814
  • Content Count:  14,404
  • Achievement Points:  9,268
  • Days Won:  511
  • With Us For:  5,075 Days
  • Last Seen:  

Posted

Κι εγώ θα ψήφιζα ανάλογα με την περίσταση.

Μου αρέσει περισσότερο να βλέπω live action ταινίες, αλλά και cartoons της γενιάς μου (δεν θέλω σχόλια! :P ), αλλά έχει τύχει να δω και κάποια animations (όπως το Arkane) που με άφησαν με ανοιχτό το στόμα.

Πιστεύω ότι όταν πρόκειται για σενάρια ταινιών, θα ήθελα να τα απολαύσω με πραγματικούς ηθοποιούς, ενώ αν μιλάμε για μεταφορές κόμικς τότε θα προτιμούσα να τις έβλεπα με "καρτουνίστικο" σχέδιο. ;) 

:beer:

• Like 1