rolandofshire Posted Monday at 07:51 AM Member ID: 31,638 Group: Members Topic Count: 13 Content Count: 1,020 Reputation: 6,980 Achievement Points: 1,072 Days Won: 6 With Us For: 3,223 Days Status: Offline Last Seen: 11 hours ago Age: 35 Posted Monday at 07:51 AM Μιας και πριν τα Cons σκάει καταιγισμός εκδόσεων, πλέον το βρίσκω χρήσιμο να κάνω μια λιστούλα με αυτά που θέλω να πάρω από εκδοτικές και δημιουργούς. Αν θέλετε, βάζετε κι εσείς από κάτω. Προσωπικά θα πάω μόνο στης Αθήνας, οι τρελοί () που θα είστε και στα 2, feel free να βάλετε και στα 2. Από Anubis Ο δρόμος ΒatMan: Ο πρώτος ιππότης Από Οξύ: Υποβρύχιος Συγκολλητής Persepolis Από Jemma: Χρονικά του Δρακοφοίνικα Omnibus Όλο το 1800 (έχω μόνο το 1) Κουραφέλκυθρα καινούριο Από Μικρό Ήρωα: Habemus Bastard Μαρσουπιλαμί Το Θηρίο Ίσως κάποιο Κόρτο Αν βγάλουν κάποιο BD slice of life από αυτά που έχουν πει Σίγουρα θα πάρω επίσης από Θανάση Πετρόπουλο τα επόμενα Μυστήρια Πράματα. Επίσης, ίσως προσπαθήσω σε κάποιους δημιουργούς να στηρίξω απευθείας (πχ στο Ρουμπούλια ή στο Βαβαγιάννη). Πολλά βγαίνουν ε; Θα δείξει το πορτοφόλι εκείνης της μέρας τι θα αγοραστεί, πάντως αυτά θέλω. Νομίζω αυτές οι λίστες είναι και ενδεικτικές το πού βρίσκεται ο καθένας στη κομιξοφάση του, οπότε θα είχε ένα ενδιαφέρον να βάλετε κι εσείς. Κι ας δούμε στο τέλος τι τηρήσαμε (χοντρά γέλια) 7 Quote
Indian Posted Monday at 09:08 AM Member ID: 20,685 Group: Administrator Topic Count: 804 Content Count: 14,153 Reputation: 103,249 Achievement Points: 9,268 Days Won: 495 With Us For: 5,011 Days Status: Offline Last Seen: Thursday at 11:32 AM Age: 43 Posted Monday at 09:08 AM Πολύ ωραίο και χρήσιμο το θέμα που άνοιξες μιας κι εδώ θα μπορούμε να έχουμε συγκεντρωμένα τα καινούργια κόμικς που εκδίδονται, αλλά κι αυτά που αξίζουν περισσότερο. Θα επανέλθω με την δική μου λίστα. 7 Quote
Lelis Posted Monday at 09:42 AM Member ID: 34,230 Group: Members Topic Count: 9 Content Count: 554 Reputation: 4,867 Achievement Points: 626 Days Won: 1 With Us For: 2,212 Days Status: Offline Last Seen: 3 hours ago Age: 35 Posted Monday at 09:42 AM (edited) Εγώ απο πλευράς μου θα πάρω εκδόσεις Μ.Η για το μήνα που απο ότι κατάλαβα θα είναι 5 Το Γαλλικό με τις Ινδίες Η βιογραφία του Βέγκου Το σκυλονουαρ Ο θυσαυρος του λαβυρίνθου Νεκρός χορός Απο Jemma H κόρη της κολάσεως (λέω να το δοκιμάσω) Καταραμένα Νανουρίσματα(ίσως τα πάρω μαζί για να τελειώνω) Slaine (αν και το πρώτο δεν μου άρεσε, λέω να δώσω μια τελευταία ευκαιρία) ZAWA (φαίνεται καλό) Οτιδήποτε άλλο φανεί ενδιαφέρον απο τις νέες εκδόσεις τους. Απο Anubis & Οξυ έχω πάρει ότι νέα έκδοση με ενδιαφέρει (προτείνω Συγκολλητή και Δρόμο). Τέλος απο νέες εκδόσεις έχω βάλει στο μάτι το Πορτρέτα απο εκδόσεις μεταίχμιο. Αν το πετύχω σε κανα πάγκο μπορεί και να το πάρω. Edited Monday at 09:43 AM by Lelis 6 Quote
rolandofshire Posted Monday at 10:27 AM Member ID: 31,638 Group: Members Topic Count: 13 Content Count: 1,020 Reputation: 6,980 Achievement Points: 1,072 Days Won: 6 With Us For: 3,223 Days Status: Offline Last Seen: 11 hours ago Age: 35 Author Posted Monday at 10:27 AM 45 λεπτά πριν, Lelis είπε: Εγώ απο πλευράς μου θα πάρω εκδόσεις Μ.Η για το μήνα που απο ότι κατάλαβα θα είναι 5 Το Γαλλικό με τις Ινδίες Η βιογραφία του Βέγκου Το σκυλονουαρ Ο θυσαυρος του λαβυρίνθου Νεκρός χορός Απο Jemma H κόρη της κολάσεως (λέω να το δοκιμάσω) Καταραμένα Νανουρίσματα(ίσως τα πάρω μαζί για να τελειώνω) Slaine (αν και το πρώτο δεν μου άρεσε, λέω να δώσω μια τελευταία ευκαιρία) ZAWA (φαίνεται καλό) Οτιδήποτε άλλο φανεί ενδιαφέρον απο τις νέες εκδόσεις τους. Απο Anubis & Οξυ έχω πάρει ότι νέα έκδοση με ενδιαφέρει (προτείνω Συγκολλητή και Δρόμο). Τέλος απο νέες εκδόσεις έχω βάλει στο μάτι το Πορτρέτα απο εκδόσεις μεταίχμιο. Αν το πετύχω σε κανα πάγκο μπορεί και να το πάρω. Να είδες; το Γαλλικό με τις Ινδίες το είχα ξεχάσει, εννοείται θα μπει κι αυτό 5 Quote
DarkOrigami Posted Monday at 08:30 PM Member ID: 42,136 Group: Members Topic Count: 1 Content Count: 33 Reputation: 174 Achievement Points: 33 Days Won: 0 With Us For: 219 Days Status: Offline Last Seen: 12 hours ago Posted Monday at 08:30 PM Μέχρι στιγμής έχω στην λίστα μου για αγορά εκδόσεις από Έλληνες δημιουργούς που θα κυκλοφορήσουν στον Comicdom ή που θα μπορέσω να βρω μόνο στο Comicdom ως εξής: -Animalia 2 του Ξάνθου Βενιζέλου -Του Διονύση Διγώνη (πρόκειται για το MoonStairs από ότι φαίνεται καθώς σε κουβέντα που είχα μαζί του στο PopCultureFestival δεν μου είχε αποκαλύψει τότε το επόμενο του κόμικ αλλά με είχε διαβεβαιώσει ότι θα το κυκλοφορήσει στο Comicdom) -Luna Fest (Ολίβια Φούκα, πιστεύω να το βρω και φέτος γιατί πέρσι βγήκα εκτός προϋπολογισμού στις αγορές μου και δεν κατάφερα να το αγοράσω ) Φυσικά οτιδήποτε άλλη νέα κυκλοφορία μου τραβήξει το ενδιαφέρον θα το τιμήσω (ειδικά από αυτοεκδόσεις) Μένει να δούμε πόσο πιστοί θα μείνουμε στην αρχική μας λίστα ή πόσο θα μεγαλώσει αυτή εν τέλη μετά τις αγορές μας. 6 Quote
Ζάνταφ Posted Tuesday at 10:20 AM Member ID: 41,338 Group: Members Topic Count: 31 Content Count: 670 Reputation: 4,766 Achievement Points: 721 Days Won: 15 With Us For: 454 Days Status: Offline Last Seen: 8 hours ago Posted Tuesday at 10:20 AM Ωραίο θεματάκι @ rolandofshire ! Ας βάλω τα δικά μου για το THE COMIC CON γιατί φέτος Comicdom δεν θα δω δυστυχώς Μικρός Ήρως: Αυτό με τις Ινδίες Βιογραφία Βέγγου Σκυλονουάρ Ίσως Jizo Anubis: Bat-Man: Ο Πρώτος Ιππότης Superman: Ο Οίκος του Μπρέινιακ Σίγουρα και κάτι ακόμα Σούπερμαν που δεν έχω αποφασίσει Οξύ: Ντιπ. Το Μπάτμαν και τον Lemire τα πήρα, οπότε τίποτα. Εκτός αν βγάλουν κάνα νέο υπερηρωικό. Jemma: Slaine Zawa Από Έλληνες και αυτοεκδόσεις δεν ξέρω, δεν έχει ανακοινώσει ακόμα το Con κάποιον που θέλω να δω, αν έρθει Tasmar και Ρουμπούλιας σίγουρα θα τσιμπήσω κάτι 3 Quote
Recommended Posts