Ζάνταφ Posted July 9, 2024 Member ID: 41,338 Group: Members Topic Count: 25 Content Count: 532 Reputation: 3,787 Achievement Points: 577 Days Won: 9 With Us For: 382 Days Status: Online Last Seen: 3 min ago Posted July 9, 2024 Καλησπέρα σε όλους! Αποφάσισα κι εγώ με την σειρά μου να ξεκινήσω ένα κανάλι για να μιλήσω για τα αγαπημένα μας κόμικς. Έχω ανεβάσει ένα βίντεο καλωσορίσματος, αλλά μέσα στην εβδομάδα θα ανεβεί αρκετό υλικό που έχω έτοιμο για Marvel, DC, DISNEY. Επίσης τυχαίνει να βρίσκομαι στην πατρίδα των BD οπότε έρχεται πολύ υλικό και από εδώ . Μείνετε συντονισμένοι... 20
Θοδωρής Καραπάνος Posted July 9, 2024 Member ID: 36,975 Group: Moderator Topic Count: 76 Content Count: 3,348 Reputation: 20,902 Achievement Points: 3,030 Days Won: 101 With Us For: 1,500 Days Status: Online Last Seen: Just now Age: 16 Posted July 9, 2024 Μπράβο @ Ζάνταφ !!!!!! Περιττό να πω ότι έκανα ήδη εγγραφή και περιμένω ανυπόμονα τα πρώτα σου βίντεο! 7 1
rolandofshire Posted July 9, 2024 Member ID: 31,638 Group: Members Topic Count: 12 Content Count: 953 Reputation: 6,608 Achievement Points: 1,005 Days Won: 6 With Us For: 3,152 Days Status: Offline Last Seen: Yesterday at 02:15 PM Age: 35 Posted July 9, 2024 Καλή αρχή αγαπητέ, στηρίζουμε 8 1
nikolas12 Posted July 9, 2024 Member ID: 33,354 Group: Moderator Topic Count: 576 Content Count: 4,583 Reputation: 40,625 Achievement Points: 2,310 Days Won: 278 With Us For: 2,339 Days Status: Offline Last Seen: 5 hours ago Age: 29 Posted July 9, 2024 Εννοείται έκανα εγγραφή και περιμένω τα βίντεο σου. Καλή αρχή Ζάνταφ! 8 1
Indian Posted July 9, 2024 Member ID: 20,685 Group: Administrator Topic Count: 797 Content Count: 13,905 Reputation: 101,689 Achievement Points: 9,268 Days Won: 476 With Us For: 4,940 Days Status: Offline Last Seen: 1 hour ago Age: 43 Posted July 9, 2024 @ Ζάνταφ Καλή αρχή σου εύχομαι και πολλά-πολλά views! Παρεμπιπτόντως, σου έφτιαξα το link στο ποστ σου για να φαίνεται απευθείας από εδώ. 9 1
Ubergorn Posted July 9, 2024 Member ID: 38,058 Group: Members Topic Count: 4 Content Count: 1,142 Reputation: 7,874 Achievement Points: 1,161 Days Won: 38 With Us For: 1,224 Days Status: Offline Last Seen: 2 hours ago Age: 43 Posted July 9, 2024 Καλή αρχή και πολύ όρεξη για όμορφα βίντεο !! 7 1
Ζάνταφ Posted July 21, 2024 Member ID: 41,338 Group: Members Topic Count: 25 Content Count: 532 Reputation: 3,787 Achievement Points: 577 Days Won: 9 With Us For: 382 Days Status: Online Last Seen: 3 min ago Author Posted July 21, 2024 Τα πρώτα μου 2 βίντεο ανέβηκαν σήμερα: ΠΩΣ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΤΜΑΝ: Μικρό βιντεάκι με τρεις προτάσεις για Beginners. INFINITY DIME: Παρωδία ή Τραγωδία; Παρουσίαση και αξιολόγηση του Infinity Dime. Επίσης το μικρόφωνό μου με κάνει να ακούγομαι σαν κοριτσάκι, θα το διορθώσω σύντομα. Τι θα προτιμούσατε να ανεβάσω μετά; ΠΩΣ ΝΑ ΑΡΧΙΣΩ ΜΕ ΤΑ STAR WARS COMICS; (5λεπτό βίντεο) ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΚΑΣΤΡΟΥ ΤΩΝ ΖΩΩΝ (15λεπτό βίντεο) ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΚΕΤΑ ΤΟΥ ΦΕΤΙΝΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ (επεξήγηση όλων των πακέτων που έβγαλαν στα περίπτερα η Anubis, η ΟΞΥ , ο ΜΙΚΡΟΣ ΗΡΩΣ και η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ) (30+ λεπτά) Σας ευχαριστώ όλους για την υποστήριξη! 6 2
Θοδωρής Καραπάνος Posted July 21, 2024 Member ID: 36,975 Group: Moderator Topic Count: 76 Content Count: 3,348 Reputation: 20,902 Achievement Points: 3,030 Days Won: 101 With Us For: 1,500 Days Status: Online Last Seen: Just now Age: 16 Posted July 21, 2024 Το πρώτο βίντεο ήταν αρκετά σύντομο και δεν είδαμε ακριβώς κάποιο τεύχος! Το δεύτερο ήταν πολύ καλό! 17 λεπτά πριν, Ζάνταφ είπε: Επίσης το μικρόφωνό μου με κάνει να ακούγομαι σαν κοριτσάκι, θα το διορθώσω σύντομα. Σαν κοριτσάκι όχι, αλλά σαν μικρό παιδί σίγουρα! 18 λεπτά πριν, Ζάνταφ είπε: Τι θα προτιμούσατε να ανεβάσω μετά; ΠΩΣ ΝΑ ΑΡΧΙΣΩ ΜΕ ΤΑ STAR WARS COMICS; (5λεπτό βίντεο) ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΚΑΣΤΡΟΥ ΤΩΝ ΖΩΩΝ (15λεπτό βίντεο) ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΚΕΤΑ ΤΟΥ ΦΕΤΙΝΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ (επεξήγηση όλων των πακέτων που έβγαλαν στα περίπτερα η Anubis, η ΟΞΥ , ο ΜΙΚΡΟΣ ΗΡΩΣ και η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ) (30+ λεπτά) Χμμμ, αν πω ΟΛΑ; (Πέρα από την πλάκα, έχω και με τις τρεις θεματικές ασχοληθεί λίγο- πολύ, αλλά αυτή που θα με ενδιέφερε περισσότερο, είναι τα καλοκαιρινά πακέτα)! Καλή αρχή και πάλι! 4
Ζάνταφ Posted July 21, 2024 Member ID: 41,338 Group: Members Topic Count: 25 Content Count: 532 Reputation: 3,787 Achievement Points: 577 Days Won: 9 With Us For: 382 Days Status: Online Last Seen: 3 min ago Author Posted July 21, 2024 Thanks @ Θοδωρής Καραπάνος ! Όλα θα έρθουν sooner or later , αλλά δεν ξέρω τι θα έρθει πρώτα. Εγώ σαν κοριτσάκι με ακούω Είπαμε λεπτή φωνή έχω (ασχολούμαι με χορωδία κλπ) αλλά το κινητό μου είναι έλεος. Αν πάει καλά το κανάλι θα αγοράσω ένα μικρόφωνο τούμπανο, επαγγελματικό για να ακούγομαι σωστά. 5
spider-maniac Posted July 21, 2024 Member ID: 39,131 Group: Members Topic Count: 11 Content Count: 414 Reputation: 2,412 Achievement Points: 566 Days Won: 3 With Us For: 950 Days Status: Offline Last Seen: 41 min ago Age: 17 Posted July 21, 2024 Συγχαρητήρια για τα δύο πρώτα βίντεο, για τα οποία διάλεξες ενδιαφέροντα θέματα να παρουσιάσεις, όπως ενδιαφέροντα μου φαίνονται και αυτά που ακολουθούν. 49 λεπτά πριν, Ζάνταφ είπε: Τι θα προτιμούσατε να ανεβάσω μετά; ΠΩΣ ΝΑ ΑΡΧΙΣΩ ΜΕ ΤΑ STAR WARS COMICS; (5λεπτό βίντεο) ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΚΑΣΤΡΟΥ ΤΩΝ ΖΩΩΝ (15λεπτό βίντεο) ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΚΕΤΑ ΤΟΥ ΦΕΤΙΝΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ (επεξήγηση όλων των πακέτων που έβγαλαν στα περίπτερα η Anubis, η ΟΞΥ , ο ΜΙΚΡΟΣ ΗΡΩΣ και η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ) (30+ λεπτά) Η δική μου σειρά προτεραιότητας είναι: ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΚΕΤΑ ΤΟΥ ΦΕΤΙΝΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ ΠΩΣ ΝΑ ΑΡΧΙΣΩ ΜΕ ΤΑ STAR WARS COMICS; ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΚΑΣΤΡΟΥ ΤΩΝ ΖΩΩΝ Εύχομαι καλή συνέχεια 4 1
rolandofshire Posted July 22, 2024 Member ID: 31,638 Group: Members Topic Count: 12 Content Count: 953 Reputation: 6,608 Achievement Points: 1,005 Days Won: 6 With Us For: 3,152 Days Status: Offline Last Seen: Yesterday at 02:15 PM Age: 35 Posted July 22, 2024 17 ώρες πριν, Ζάνταφ είπε: Thanks @ Θοδωρής Καραπάνος ! Όλα θα έρθουν sooner or later , αλλά δεν ξέρω τι θα έρθει πρώτα. Εγώ σαν κοριτσάκι με ακούω Είπαμε λεπτή φωνή έχω (ασχολούμαι με χορωδία κλπ) αλλά το κινητό μου είναι έλεος. Αν πάει καλά το κανάλι θα αγοράσω ένα μικρόφωνο τούμπανο, επαγγελματικό για να ακούγομαι σωστά. Από ηχογράφηση δε θα ακούς ποτέ τη φωνή σου όπως την ακούς κανονικά. Αν θες να έχεις συνέπεια στο πώς ακούγεται η φωνή σου στους άλλους και πώς σε εσένα να μιλάς με κλειστά τα αυτιά. Ή τέλος πάντων να βάλεις κάτι που θα κόβει το πως τα αυτιά σου ακούνε το στόμα σου (κάνα χαρτί στα αυτιά μπροστά αλλά θα μοιάζεις σαν την κατάρα που έχει ρίξει ο Δεληβοριάς σε εμάς τους γονείς, δηλαδή ένα μικράκι, ελεφαντάκι). Κατά τα άλλα καταλαβαίνω ότι θες να κινηθείς και σε παρουσίαση καινούριων (άρα η επικαιρότητα θα σε επηρεάζει στα views) και σε γενικά βίντεο (που μπορεί να είναι πιο lifetime ας πούμε). Επομένως αν θες να κάνεις πακέτα καλοκαιριού βγάλτο τώρα, γιατί σχεδόν μπήκε ο Αύγουστος αλλιώς άστο τελείως κατά τη γνώμη μου. Από τα άλλα δύο προτιμώ το Κάστρο των Ζώων (ενώ ήμουν φαν της τριλογίας Star Wars, το πήγα μέχρι εκεί και υπάρχουν πολλά ακόμα αδιάβαστα μέχρι να ενδιαφερθώ για τα κόμιξ τους). Καλή συνέχεια. 4 1
Ζάνταφ Posted July 22, 2024 Member ID: 41,338 Group: Members Topic Count: 25 Content Count: 532 Reputation: 3,787 Achievement Points: 577 Days Won: 9 With Us For: 382 Days Status: Online Last Seen: 3 min ago Author Posted July 22, 2024 Κατ' αρχάς σας ευχαριστώ όλους. Στενός φίλος που είναι γνωστός YouTuber μου δάνεισε μικρόφωνο και την παλιά Webcam του, οπότε σήμερα θα ανεβάσω το βράδυ βίντεο με πολύ καλύτερη ποιότητα. Θα είναι το Star Wars σήμερα γιατί δεν είχα πολύ χρόνο. Τα πακέτα θα βγούνε αύριο γιατί μου λείπει ένα του Μικρού Ήρωα και θα βγω σήμερα να το αναζητήσω. 4
Ζάνταφ Posted July 23, 2024 Member ID: 41,338 Group: Members Topic Count: 25 Content Count: 532 Reputation: 3,787 Achievement Points: 577 Days Won: 9 With Us For: 382 Days Status: Online Last Seen: 3 min ago Author Posted July 23, 2024 (edited) Καλησπέρα σε όλους! Το STAR WARS βίντεο ανέβηκε. Πείτε μου αν ακούγομαι κανονικά και αν βελτιώθηκε η εικόνα σας παρακαλώ. Τα πακέτα θα έρθουν ή απόψε ή αύριο πρωί. Edited July 24, 2024 by Ζάνταφ 4
Ubergorn Posted July 23, 2024 Member ID: 38,058 Group: Members Topic Count: 4 Content Count: 1,142 Reputation: 7,874 Achievement Points: 1,161 Days Won: 38 With Us For: 1,224 Days Status: Offline Last Seen: 2 hours ago Age: 43 Posted July 23, 2024 5 λεπτά πριν, Ζάνταφ είπε: Καλησπέρα σε όλους! Το STAR WARS βίντεο ανέβηκε. Είναι λίγο μικρό για να προσελκύσει views. Πείτε μου αν ακούγομαι κανονικά και αν βελτιώθηκε η εικόνα σας παρακαλώ. Τα πακέτα θα έρθουν ή απόψε ή αύριο πρωί. Δεν ξέρω αν αυτή είναι η φωνή σου ή έβαλες φίλτρο γιατί ακούγεσαι διαφορετικά αλλά έχω παρατήρηση : Ένα φάουλ για μένα είναι το εξής . Τι σημαίνει "το έκανα μικρό για να προσελκυσω views" ? Μα προφανώς θες views αφού άνοιξες κανάλι και δεν είναι κατακριτέο αλλά γράφοντας το σε ένα φόρουμ που ουσιαστικά από εδώ θες θεάσεις κτλ κτλ δεν θεωρείς ότι αποτρέπεις τον άλλο από το να το δει ; Εύκολα ο άλλος θα πει "α είναι πρόχειρο δουλειά και το κάνει μικρό για να ξεπεταξει κάτι " άρα και θα το αγνοησει εύκολα άσχετα αν αυτός δεν είναι ο σκοπός σου . Βλέπω πως καίγεσαι άμεσα για views κτλ . Επειδή και εγώ έχω ένα πρόσφατο κανάλι με ραδιοφωνικες συνεντεύξεις κυρίως από την ελληνική ροκ μεταλ σκηνή μέσα από τη πορεία 13 χρόνων μέχρι στιγμής στο ραδιόφωνο (απλά το αναφέρω δεν είναι κάποιο click bait γι'αυτό και δεν δίνω λεπτομέρειες μιας και είναι άσχετο με τη θεματολογία του φόρουμ ) μια φιλική συμβουλή : Πρωταρχικος σου σκοπός είναι να κάνεις βίντεο όσο το δυνατόν καλύτερα και που αρέσουν σε σένα πρώτα .(Αυτός είναι και ο δικός μου σκοπός σε πρώτη φάση και ας πάρει και δέκα θεασεις το βίντεο στη τελική) Ναι παίζει ρόλο και η προώθηση στο να ανέβει ένα κανάλι αλλά να έχει υλικό πρώτα καλο . Τώρα και να μη πάρει άμεσα θεάσεις ένα βίντεο αν είναι καλό τουλάχιστο θα ικανοποιήσει εσένα ότι έκανες ότι καλύτερο μπορούσες . Το θέμα είναι να το ευχαριστιεσαι εσύ . Τώρα στο ανέβει ένα κανάλι παίζουν ρόλο πολλά . Και η τύχη δυστυχώς ευτυχώς (πόσα και πόσα αξιόλογα κανάλια μένουν στάσιμα ενώ άλλα με χαλιά υλικό πάνε μπρος). Κάνε εσύ βίντεο που θα ικανοποιούν εσένα και αν είσαι καλός θα βρεις τον δρόμο σου μέχρι ένα σημείο. Μετά παίζουν και άλλα ρόλο . Όσο αναφορά το βίντεο καλό ήταν Κατά τα άλλα σου εύχομαι καλά βίντεο και μακάρι να πας όσο μακρυά το ονειρεύεσαι και εκατοντάδες χιλιάδες θεάσεις στα βίντεο σου ή και άπειρες . 6
Ζάνταφ Posted July 23, 2024 Member ID: 41,338 Group: Members Topic Count: 25 Content Count: 532 Reputation: 3,787 Achievement Points: 577 Days Won: 9 With Us For: 382 Days Status: Online Last Seen: 3 min ago Author Posted July 23, 2024 (edited) Πριν από 1 ώρα, Ubergorn είπε: Δεν ξέρω αν αυτή είναι η φωνή σου ή έβαλες φίλτρο γιατί ακούγεσαι διαφορετικά αλλά έχω παρατήρηση : Ένα φάουλ για μένα είναι το εξής . Τι σημαίνει "το έκανα μικρό για να προσελκυσω views" ? Μα προφανώς θες views αφού άνοιξες κανάλι και δεν είναι κατακριτέο αλλά γράφοντας το σε ένα φόρουμ που ουσιαστικά από εδώ θες θεάσεις κτλ κτλ δεν θεωρείς ότι αποτρέπεις τον άλλο από το να το δει ; Εύκολα ο άλλος θα πει "α είναι πρόχειρο δουλειά και το κάνει μικρό για να ξεπεταξει κάτι " άρα και θα το αγνοησει εύκολα άσχετα αν αυτός δεν είναι ο σκοπός σου . Βλέπω πως καίγεσαι άμεσα για views κτλ . Επειδή και εγώ έχω ένα πρόσφατο κανάλι με ραδιοφωνικες συνεντεύξεις κυρίως από την ελληνική ροκ μεταλ σκηνή μέσα από τη πορεία 13 χρόνων μέχρι στιγμής στο ραδιόφωνο (απλά το αναφέρω δεν είναι κάποιο click bait γι'αυτό και δεν δίνω λεπτομέρειες μιας και είναι άσχετο με τη θεματολογία του φόρουμ ) μια φιλική συμβουλή : Πρωταρχικος σου σκοπός είναι να κάνεις βίντεο όσο το δυνατόν καλύτερα και που αρέσουν σε σένα πρώτα .(Αυτός είναι και ο δικός μου σκοπός σε πρώτη φάση και ας πάρει και δέκα θεασεις το βίντεο στη τελική) Ναι παίζει ρόλο και η προώθηση στο να ανέβει ένα κανάλι αλλά να έχει υλικό πρώτα καλο . Τώρα και να μη πάρει άμεσα θεάσεις ένα βίντεο αν είναι καλό τουλάχιστο θα ικανοποιήσει εσένα ότι έκανες ότι καλύτερο μπορούσες . Το θέμα είναι να το ευχαριστιεσαι εσύ . Τώρα στο ανέβει ένα κανάλι παίζουν ρόλο πολλά . Και η τύχη δυστυχώς ευτυχώς (πόσα και πόσα αξιόλογα κανάλια μένουν στάσιμα ενώ άλλα με χαλιά υλικό πάνε μπρος). Κάνε εσύ βίντεο που θα ικανοποιούν εσένα και αν είσαι καλός θα βρεις τον δρόμο σου μέχρι ένα σημείο. Μετά παίζουν και άλλα ρόλο . Όσο αναφορά το βίντεο καλό ήταν Κατά τα άλλα σου εύχομαι καλά βίντεο και μακάρι να πας όσο μακρυά το ονειρεύεσαι και εκατοντάδες χιλιάδες θεάσεις στα βίντεο σου ή και άπειρες . Πρώτα απ' όλα αυτή είναι η φωνή μου, την προηγούμενη φορά είχα ένα mode στο editing app κατά λάθος και την άλλαζε και ακουγόταν όπως ακουγόταν. Ας είναι καλά ο Γιάννης (ο φίλος μου με το κανάλι) που το διόρθωσε και ακούγομαι κανονικά! Για το βίντεο με τα πακέτα, χρειάστηκαν ώρες για να το γράψω, ώρες για να το γυρίσω και τώρα ώρες για το editing πριν το ανεβάσω, και επειδή θέλω να βγαίνει κάτι κάθε μέρα, γύρισα ένα μικρό βίντεο χωρίς ιδιαίτερη δουλειά σεναριακά και στο editing. Έδειξα ότι ήθελα να δείξω, επομένως μου άρεσε και είναι χρήσιμο. . Αν καθόμουνα να τα αναλύσω κλπ και θα βουτούσα σε σπόιλερ και θα προκαλούσα βαρεμάρα και δεν θα είχα ούτε καν χρόνο να γράψω σενάριο. Οπότε από το τίποτα ένα μικρό και χρήσιμο βίντεο που δεν κουράζει τον θεατή. Αν συγκεντρώσω κι άλλα θα κάνω part 2 . Και έτσι το έχω στο μυαλό μου. Κάθε εβδομάδα μία μεγάλη ανάλυση (όπως τα πακέτα) το Σαββατοκύριακο, για να έχει ο θεατής χρόνο, και τα υπόλοιπα κάτω του 10λέπτου με χρήσιμο περιεχόμενο για να μπορεί να τα δει εύκολα. Τώρα η αλήθεια είναι ότι είναι μικρό γιατί δεν είχα χρόνο. Edited July 23, 2024 by Ζάνταφ 4
Ubergorn Posted July 23, 2024 Member ID: 38,058 Group: Members Topic Count: 4 Content Count: 1,142 Reputation: 7,874 Achievement Points: 1,161 Days Won: 38 With Us For: 1,224 Days Status: Offline Last Seen: 2 hours ago Age: 43 Posted July 23, 2024 13 λεπτά πριν, Ζάνταφ είπε: Πρώτα απ' όλα αυτή είναι η φωνή μου, την προηγούμενη φορά είχα ένα mode στο editing app κατά λάθος και την άλλαζε και ακουγόταν όπως ακουγόταν. Ας είναι καλά ο Γιάννης (ο φίλος μου με το κανάλι) που το διόρθωσε και ακούγομαι κανονικά! Για το βίντεο με τα πακέτα, χρειάστηκαν ώρες για να το γράψω, ώρες για να το γυρίσω και τώρα ώρες για το editing πριν το ανεβάσω, και επειδή θέλω να βγαίνει κάτι κάθε μέρα, γύρισα ένα μικρό βίντεο χωρίς ιδιαίτερη δουλειά σεναριακά και στο editing. Έδειξα ότι ήθελα να δείξω, επομένως μου άρεσε και είναι χρήσιμο. . Αν καθόμουνα να τα αναλύσω κλπ και θα βουτούσα σε σπόιλερ και θα προκαλούσα βαρεμάρα και δεν θα είχα ούτε καν χρόνο να γράψω σενάριο. Οπότε από το τίποτα ένα μικρό και χρήσιμο βίντεο που δεν κουράζει τον θεατή. Αν συγκεντρώσω κι άλλα θα κάνω part 2 . Και έτσι το έχω στο μυαλό μου. Κάθε εβδομάδα μία μεγάλη ανάλυση (όπως τα πακέτα) το Σαββατοκύριακο, για να έχει ο θεατής χρόνο, και τα υπόλοιπα κάτω του 10λέπτου με χρήσιμο περιεχόμενο για να μπορεί να τα δει εύκολα. Τώρα η αλήθεια είναι ότι είναι μικρό γιατί δεν είχα χρόνο. Μάλλον δεν κατάλαβες αγαπητέ τι ακριβώς είπα . Δεν στάθηκα στο μικρό του βίντεο ,ούτε καν στο περιεχόμενο άρα δεν σε κατηγορώ σε κάτι τέτοιο για να υπερασπιστείς το υλικό σου. Εσύ κρίνεις πως θα κινηθείς και πόσο μεγάλο ή μικρό βίντεο θα κάνεις και καλα κάνεις στη τελική . Ίσα ίσα εγώ αυτό που είδα δεν με ενόχλησε σε κάτι . Στάθηκα στη φράση που είπες ,εδώ ,"είναι μικρό για να προσελκυσω views". Αυτό σαν φράση χτυπάει αρνητικά στο μάτι του κάθε αναγνώστη,ακροατή σαν φράση . Το να πεις "πείτε μου την άποψη σας αν θέλετε γιατί είναι αρχή ακόμα και το ψάχνω "(που πάνω κάτω το είπες ) είναι λογικό αλλά η άλλη φράση και παρόμοιες πρόσεχε το μελλοντικά . Μπορεί και να είμαι και εντελώς λάθος αγαπητέ αλλά έτσι το βλέπω . Φιλικά πάντα 3
Θοδωρής Καραπάνος Posted July 23, 2024 Member ID: 36,975 Group: Moderator Topic Count: 76 Content Count: 3,348 Reputation: 20,902 Achievement Points: 3,030 Days Won: 101 With Us For: 1,500 Days Status: Online Last Seen: Just now Age: 16 Posted July 23, 2024 Καλησπέρα φίλε @ Ζάνταφ ! Παρακολούθησα κι εγώ το βίντεό σου για το Star Wars. Προσωπικά, θα ήθελα να σου προτείνω, αφού είσαι μέλος του φόρουμ, να το αξιοποιήσεις. Έχει κάνει ο @ x for xepeta στο νήμα της έκδοσης Star Wars εδώ. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις αυτή την πληροφορία( με την ανάλογη αναφορά βεβαίως), ώστε να εμπλουτίσεις το περιεχόμενο των βίντεο! 3
Ζάνταφ Posted July 23, 2024 Member ID: 41,338 Group: Members Topic Count: 25 Content Count: 532 Reputation: 3,787 Achievement Points: 577 Days Won: 9 With Us For: 382 Days Status: Online Last Seen: 3 min ago Author Posted July 23, 2024 22 λεπτά πριν, Θοδωρής Καραπάνος είπε: Καλησπέρα φίλε @ Ζάνταφ ! Παρακολούθησα κι εγώ το βίντεό σου για το Star Wars. Προσωπικά, θα ήθελα να σου προτείνω, αφού είσαι μέλος του φόρουμ, να το αξιοποιήσεις. Έχει κάνει ο @ x for xepeta στο νήμα της έκδοσης Star Wars εδώ. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις αυτή την πληροφορία( με την ανάλογη αναφορά βεβαίως), ώστε να εμπλουτίσεις το περιεχόμενο των βίντεο! Συγνώμη αλλά δεν κατάλαβα. Τι έχει κάνει ο x for xepeta; Σχόλια για την έκδοση της τριλογίας σε κόμικς από την καθημερινή βλέπω μόνο. Αν μπορείς διευκρίνισε το σε παρακαλώ. 1
Θοδωρής Καραπάνος Posted July 23, 2024 Member ID: 36,975 Group: Moderator Topic Count: 76 Content Count: 3,348 Reputation: 20,902 Achievement Points: 3,030 Days Won: 101 With Us For: 1,500 Days Status: Online Last Seen: Just now Age: 16 Posted July 23, 2024 8 λεπτά πριν, Ζάνταφ είπε: Συγνώμη αλλά δεν κατάλαβα. Τι έχει κάνει ο x for xepeta; Σχόλια για την έκδοση της τριλογίας σε κόμικς από την καθημερινή βλέπω μόνο. Αν μπορείς διευκρίνισε το σε παρακαλώ. Συγγνώμη, μάλλον δεν έβαλα σωστά τον σύνδεσμο! Παραθέτω παρακάτω ολόκληρο το κείμενο: Παράθεση Για να πούμε κάτι λίγα γι' αυτό το κόμικ. 1. Τα δικαιώματα ήταν στην αρχή δωρεάν. Έτσι κατάφερε ο Roy Thomas να πείσει τα αφεντικά να το εκδώσουν. Εκ των υστέρων τον ευχαρίστησαν αφού έφερε υψηλές πωλήσεις και νέους αναγνώστες στο χώρο των κόμικς. Κάτι που έκανε και με τον άλλον τίτλο του ο Thomas, το γνωστό μας Conan. Μαζί με τα Howard the Duck και Master of Kung Fu έφερναν ξανά φοιτητές στα περίπτερα, μια ηλικία που παρατάει τα κόμικς για τις σπουδές το ποτό και τα κορίτσια. 2. O σκιτσογράφος Howard Chaykin απολογήθηκε για το κακό του σκίτσο. Θεώρησε ότι ήταν μια ασήμαντη δουλειά και δεν έδωσε σημασία στο αποτέλεσμα. Αν ήξερε τι επιτυχία θα είχε θα δούλευε πιο σκληρά να βγάλει καλύτερο αποτέλεσμα. Συχνή δήλωση σε συνεντεύξεις του. Για τις επανεκδόσεις απαιτήθηκε νέο ρετουσάρισμα των μελανιών και του χρώματος, πράγμα που βλέπουμε ότι συνέβει στην παρούσα έκδοση. 3. Το κόμικ εκδόθηκε πριν προβληθεί η ταινία στους αμερικάνικους κινηματογράφους. Γι' αυτό και οι εξτρά σκηνές στο κόμικ που τελικά κόπηκαν από την ταινία. Σε μία από αυτές εμφανίζεται ο Jabba the Hutt, νονός διαγαλαξιακής ημιπαράνομης οργάνωσης. Ένας ανθρωπόμορφος εξωγήινος που δεν είδαμε ποτέ. Όταν αποφάσισαν να προσθέσουν τη σκηνή στην ρετουσαρισμένη ταινία του 1999 δεν μπόρεσαν να προσθέσουν τη σκηνή όπως ήταν, αφού στο Return of the Jedi ο Jabba παρουσιάστηκε ως ένας τεράστιος γυμνοσάλιαγκας. Τελικά προστέθηκε ο γυμνοσάλιαγκας με cgi στην νέα "Μια Νέα Αρχή". Εμφανίστηκε νέο πρόβλημα. Ο Han Solo του μιλάει περπατώντας γύρω του και κάνοντας έναν πλήρη κύκλο. Πράγμα αδύνατον αφού η ουρά του Jabba είναι τεράστια. Τελικά ο Han Solo του πατάει την ουρά. 4. Ορίστε το πρώτο Logo που σπάνια βλέπουμε σε αφίσες της εποχής, το 2ο logo που απορρίφθηκε αμέσως λόγω του απαίσιου W, το 3ο logo που είχε μόνο το 1ο τεύχος, και το 4ο κλασικό logo που καθιερώθηκε για πάντα. Από το 2ο τεύχος και μετά. 5. Ο τίτλος σταμάτησε στο #107. Ακόμη πουλούσε αξιοπρεπέστατα αλλά είχε ξεφουσκώσει η όρεξη του κόσμου για Star Wars. Οι εκδότες όμως ήθελαν να κλείσουν διάφοροι τίτλοι για να δημιουργηθεί χώρος στα ράφια των περιπτέρων για 8 νέα περιοδικά. Τα λεγόμενα New Universe Comics. Τα ελάχιστα κέρδη έφευγαν στην αποπληρωμή των δικαιωμάτων που από ένα σημείο και μετά απαιτούσε η Lucasfilms. Τελευταία προσπάθεια της Marvel λίγο πριν το οριστικό κλείσιμο ήταν ένα Limited series Prestige format 3 τευχών των 52 σελίδων ονόματι Dark Empire. Σε αυτό μετά από μια δεκαετία των γεγονότων του Return of the Jedi βλέπουμε έναν Luke Skywalker να προδίδει την Αντίσταση και να περνά στη Σκοτεινή Πλευρά. Ο Lucas είχε δηλώσει ότι αυτό το κόμικ ήταν ό,τι πιο κοντά είχε στο μυαλό του για την τρίτη τριλογία. Τελικά δεν εκδόθηκε από τη Marvel, αλλά από την Dark Horse μερικά χρόνια αργότερα ως 6 τεύχη των 36 σελίδων (22 ιστορία). Ορίστε ένα βίντεο με τις αλλαγές της ταινίας σε κάθε νέα έκδοσή της. Είμαι σίγουρος ότι αν ψάξετε στο ίντερνετ θα βρείτε δεκάδες ακόμη ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες για το κόμικ. Για να το ξεκαθαρίσω, δεν λέω να χρησιμοποιήσεις αυτούσιο το κείμενο, αλλά γιατί να μην αξιοποιηθεί όλη αυτή η πληροφορία; Και εντάξει το σημερινό βίντεο ανέβηκε, αλλά γενικά θεωρώ ότι η χρήση πληροφοριών από εδώ, για μελλοντικά βίντεο, είναι όχι απλά θεμιτή, αλλά και ιδιαίτερα βοηθητική πιστεύω! 1 1
Ζάνταφ Posted July 24, 2024 Member ID: 41,338 Group: Members Topic Count: 25 Content Count: 532 Reputation: 3,787 Achievement Points: 577 Days Won: 9 With Us For: 382 Days Status: Online Last Seen: 3 min ago Author Posted July 24, 2024 (edited) Επιτέλους ανέβηκε το βίντεο για τα πακέτα! Άργησα γιατί κατά λάθος το διέγραψα και έπρεπε να το ξαναγυρίσω. Έχουμε κάποια θέματα με τον ήχο γιατί οι σελίδες που γύριζαν ήταν πιο κοντά στο μικρόφωνο. Τουλάχιστον τώρα ξέρω και θα αγοράσω χειλόφωνο αντί για το κλασικό mic. Edited July 24, 2024 by Ζάνταφ 3
rolandofshire Posted July 25, 2024 Member ID: 31,638 Group: Members Topic Count: 12 Content Count: 953 Reputation: 6,608 Achievement Points: 1,005 Days Won: 6 With Us For: 3,152 Days Status: Offline Last Seen: Yesterday at 02:15 PM Age: 35 Posted July 25, 2024 Πολύ ωραίο πάντως που μέσα από τα βίντεο και τα λάθη βλέπουμε την εξέλιξή σου, μικρή ή μεγάλη 1
Ubergorn Posted July 25, 2024 Member ID: 38,058 Group: Members Topic Count: 4 Content Count: 1,142 Reputation: 7,874 Achievement Points: 1,161 Days Won: 38 With Us For: 1,224 Days Status: Offline Last Seen: 2 hours ago Age: 43 Posted July 25, 2024 (edited) 15 ώρες πριν, Ζάνταφ είπε: Επιτέλους ανέβηκε το βίντεο για τα πακέτα! Άργησα γιατί κατά λάθος το διέγραψα και έπρεπε να το ξαναγυρίσω. Έχουμε κάποια θέματα με τον ήχο γιατί οι σελίδες που γύριζαν ήταν πιο κοντά στο μικρόφωνο. Τουλάχιστον τώρα ξέρω και θα αγοράσω χειλόφωνο αντί για το κλασικό mic. Απορία μου : Αφού βλέπεις τα λαθάκια γιατί δεν το πας πιο αραιά σε βίντεο για αρχή μέχρι να πάρεις εξοπλισμό ή να τα διορθώσεις ,δηλ ας πούμε ένα ή δύο τη εβδομάδα; Γιατί τόσο κάψιμο να ανεβαίνει κάθε μέρα κάτι; Ναι ξέρω αυτό έχεις σκοπό αλλά δεν είναι πρώτα πιο σωστό να λύσεις όλα τα τεχνικά σιγά σιγά από το να υπάρχουν ας πούμε 15 βίντεο με προβλήματα ανεβασμένα ; Αυτό από μόνο του δεν υποβαθμίζει και σαμποτάρει αυτό που εσύ προσωπικά θες να πετύχεις; Edited July 25, 2024 by Ubergorn 4
Ζάνταφ Posted July 25, 2024 Member ID: 41,338 Group: Members Topic Count: 25 Content Count: 532 Reputation: 3,787 Achievement Points: 577 Days Won: 9 With Us For: 382 Days Status: Online Last Seen: 3 min ago Author Posted July 25, 2024 Πριν από 1 ώρα, Ubergorn είπε: Απορία μου : Αφού βλέπεις τα λαθάκια γιατί δεν το πας πιο αραιά σε βίντεο για αρχή μέχρι να πάρεις εξοπλισμό ή να τα διορθώσεις ,δηλ ας πούμε ένα ή δύο τη εβδομάδα; Γιατί τόσο κάψιμο να ανεβαίνει κάθε μέρα κάτι; Ναι ξέρω αυτό έχεις σκοπό αλλά δεν είναι πρώτα πιο σωστό να λύσεις όλα τα τεχνικά σιγά σιγά από το να υπάρχουν ας πούμε 15 βίντεο με προβλήματα ανεβασμένα ; Αυτό από μόνο του δεν υποβαθμίζει και σαμποτάρει αυτό που εσύ προσωπικά θες να πετύχεις; Δεν μπορώ να λύσω τα προβλήματα αν δεν ξέρω ότι υπάρχουν . Μαθαίνω σιγά σιγά, δέχομαι βοήθεια. Δεν βρίσκω λόγο στο να εξοπλίζομαι χωρίς να ξέρω αν το χρειάζομαι. Κάνω τα βίντεο, βλέπω τα λάθη μου και μαθαίνω. Δεν θέλω το τέλειο content , δεν είμαι επαγγελματίας. Θα κάνω ότι μπορώ με ότι διαθέτω και αν με παίρνει θα βελτιωθώ. Ούτως ή άλλως δεν υπάρχει κέρδος το κάνω έτσι για την πλάκα μου και για να μοιραστώ κάποιες γνώσεις μου στα κόμικς. Εν κατακλείδι, δεν ξέρω πώς να διορθώσω τα προβλήματα αν δεν τα διαπιστώσω. Δεν προσπαθώ να πετύχω τίποτα. Απλά θέλω να μοιραστώ κάποιες γνώσεις. Θα βελτιώνομαι όσο μου επιτρέπουν οι υποχρεώσεις, η οικονομική κατάσταση και πολλοί άλλοι παράγοντες. Στην τελική, όποιος ενοχλείται από την προχειρότητα κάποιου που ασχολείται 3 βδομάδες μόνο από το youtube, ας παρακολουθήσει ένα πιο έμπειρο κανάλι. 3
Ubergorn Posted July 25, 2024 Member ID: 38,058 Group: Members Topic Count: 4 Content Count: 1,142 Reputation: 7,874 Achievement Points: 1,161 Days Won: 38 With Us For: 1,224 Days Status: Offline Last Seen: 2 hours ago Age: 43 Posted July 25, 2024 7 λεπτά πριν, Ζάνταφ είπε: Δεν μπορώ να λύσω τα προβλήματα αν δεν ξέρω ότι υπάρχουν . Μαθαίνω σιγά σιγά, δέχομαι βοήθεια. Δεν βρίσκω λόγο στο να εξοπλίζομαι χωρίς να ξέρω αν το χρειάζομαι. Κάνω τα βίντεο, βλέπω τα λάθη μου και μαθαίνω. Δεν θέλω το τέλειο content , δεν είμαι επαγγελματίας. Θα κάνω ότι μπορώ με ότι διαθέτω και αν με παίρνει θα βελτιωθώ. Ούτως ή άλλως δεν υπάρχει κέρδος το κάνω έτσι για την πλάκα μου και για να μοιραστώ κάποιες γνώσεις μου στα κόμικς. Εν κατακλείδι, δεν ξέρω πώς να διορθώσω τα προβλήματα αν δεν τα διαπιστώσω. Δεν προσπαθώ να πετύχω τίποτα. Απλά θέλω να μοιραστώ κάποιες γνώσεις. Θα βελτιώνομαι όσο μου επιτρέπουν οι υποχρεώσεις, η οικονομική κατάσταση και πολλοί άλλοι παράγοντες. Στην τελική, όποιος ενοχλείται από την προχειρότητα κάποιου που ασχολείται 3 βδομάδες μόνο από το youtube, ας παρακολουθήσει ένα πιο έμπειρο κανάλι. Κοίτα επειδή μάλλον θεωρείς πως σου τη λέω για κάποιο λόγο απλά να σου πω πως δεν ισχύει αυτό απλά συζήτηση κάνουμε και αν ενοχλησα σε κάτι συγνώμη δεν ήταν αυτός ο σκοπός μου . Σαφώς και κανείς το κέφι σου απλά προσπαθώ να δώσω μια επιπλέον συμβουλή για να το ευχαριστηθεις και εσύ πιο πολύ. Που να άκουγες εμένα πριν 13 χρόνια στο ραδιόφωνο . Με ακούω και μου φτιάχνω το κέφι με το πώς ακουγομουν,μιλουσα, με άγχος , σαρδάμ κτλ κτλ Και τα λάθη ποτέ δεν σταματάνε να το ξέρεις απλά αποκτάς εμπειρία να τα κάνεις να μη φαίνονται και να τα χρησιμοποιείς υπέρ σου . Τα λάθη είναι φυσικό να υπάρχουν όταν δνε έχεις πειρα. Διορθώνεται σιγά σιγά απλά μέσα από συζητήσεις όλοι μας βελτιωνομαστε . Εγώ απλά είπα πως όταν βλέπεις ότι κάτι είναι λαθος για σένα δεν είναι ανάγκη να βιαστείς για να βγει ένα βίντεο την ημέρα αλλά μπορείς να διορθώσεις ότι μπορείς με ότι έχεις και ας μη βγει μια μέρα βίντεο. Εγώ βάση τα λεγόμενα σου σχολιάζω και δεν είπα καν για το περιεχόμενο ή κάτι τέτοιο. Φιλικά πάντα και επειδή μάλλον σε ενόχλησε ο τρόπος μου θα προσπαθήσω μελλοντικά να εκφράσω αλλιώς αυτά που θέλω να πω. Καλά βίντεο και καλή όρεξη αγαπητέ !! 2 2
Recommended Posts