Μενίγ Πουαγώ Posted June 26, 2024 Member ID: 25,448 Group: Members Topic Count: 493 Content Count: 4,652 Reputation: 36,727 Achievement Points: 4,782 Days Won: 11 With Us For: 4,698 Days Status: Offline Last Seen: 13 hours ago Age: 43 Posted June 26, 2024 H περιπέτεια και το γέλιο συνεχίζονται στις νέες ιστορίες του Μίκυ Μάους που κυκλοφορούν στα περίπτερα. ΣΚΡΟΥΤΖ ΜΑΚ ΝΤΑΚ: ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΕΞΕΡΕΥΝΗΤΗ ΣΟΥΠΕΡ ΓΚΟΥΦΥ: ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΩΝ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΝΤΑΚ: ΜΕΓΑΛΟ ΦΑΒΟΡΙ ΜΟΥΡΓΟΛΥΚΟΙ: ΓΛΥΚΙΑ ΑΠΟΔΡΑΣΗ Ένα τεύχος γεμάτο γέλιο και περιπέτεια, αυτή την Παρασκευή 28/06 (Νο. 524) 10 1
natsos Posted June 26, 2024 Member ID: 40,190 Group: Members Topic Count: 62 Content Count: 1,072 Reputation: 7,182 Achievement Points: 1,190 Days Won: 15 With Us For: 762 Days Status: Offline Last Seen: 1 hour ago Age: 15 Posted June 26, 2024 (edited) Τα εσωπαπάκια του τεύχους : ΣΚΡΟΥΤΖ ΜΑΚ ΝΤΑΚ: ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΕΞΕΡΕΥΝΗΤΗ ΣΟΥΠΕΡ ΓΚΟΥΦΥ: ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΩΝ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΝΤΑΚ: ΜΕΓΑΛΟ ΦΑΒΟΡΙ ΜΟΥΡΓΟΛΥΚΟΙ: ΓΛΥΚΙΑ ΑΠΟΔΡΑΣΗ @ Μενίγ Πουαγώ διορθώθηκε! Edited June 26, 2024 by natsos 10 2
Μενίγ Πουαγώ Posted June 26, 2024 Member ID: 25,448 Group: Members Topic Count: 493 Content Count: 4,652 Reputation: 36,727 Achievement Points: 4,782 Days Won: 11 With Us For: 4,698 Days Status: Offline Last Seen: 13 hours ago Age: 43 Author Posted June 26, 2024 @ natsos ... Βγάλε το λευκό πλαίσιο δε φαίνεται τίποτις... 8
Rombax Posted June 26, 2024 Member ID: 38,010 Group: Members Topic Count: 19 Content Count: 905 Reputation: 7,350 Achievement Points: 979 Days Won: 3 With Us For: 1,328 Days Status: Offline Last Seen: 16 hours ago Age: 17 Posted June 26, 2024 52 λεπτά πριν, natsos είπε: Τα εσωπαπάκια του τεύχους : ΣΚΡΟΥΤΖ ΜΑΚ ΝΤΑΚ: ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΕΞΕΡΕΥΝΗΤΗ ΣΟΥΠΕΡ ΓΚΟΥΦΥ: ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΩΝ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΝΤΑΚ: ΜΕΓΑΛΟ ΦΑΒΟΡΙ ΜΟΥΡΓΟΛΥΚΟΙ: ΓΛΥΚΙΑ ΑΠΟΔΡΑΣΗ Η δεύτερη ιστορία βλέπω είναι παρωδία του "Και δεν έμεινε κανείς" της Agatha Christie, που είναι από τα αγαπημένα μου μυθιστορήματα. Θα πάρω το τεύχος οπωσδήποτε. 12
olyssesmoore Posted June 26, 2024 Member ID: 35,058 Group: Members Topic Count: 4 Content Count: 1,226 Reputation: 7,873 Achievement Points: 1,297 Days Won: 2 With Us For: 2,060 Days Status: Offline Last Seen: 2 hours ago Age: 26 Posted June 26, 2024 Ωχ! Η πρώτη ιστορία θα αποτελείται από 5 μέρη... 10
Θοδωρής Καραπάνος Posted June 26, 2024 Member ID: 36,975 Group: Moderator Topic Count: 90 Content Count: 3,594 Reputation: 21,940 Achievement Points: 3,030 Days Won: 110 With Us For: 1,594 Days Status: Online Last Seen: Just now Age: 16 Posted June 26, 2024 (edited) Δεν έδωσα πολλή σημασία στις ιστορίες του τεύχους, με τη λογική ότι μεθαύριο θα τις έχω στα χέρια μου. Μπαίνω τώρα και βλέπω σχόλιο Rombax για παρωδία του αγαπημένου μου αστυνομικού βιβλίου από Gabriele Mazzolen( σεναριογράφο της νεότερης γενιάς, τον οποίο αγνοούσα, αλλά από μια ματιά που έριξα στις δουλειές του φαίνεται πολύ συμπαθητικός) και Lucio Leoni( έναν σχεδιαστή που προσωπικά γνώρισα μέσω του βίντεο του @ PhantomDuck για το Ντόναλντ, αλλά συνειδητοποίησα ότι έχω διαβάσει αρκετές ιστορίες του, με την αγαπημένη μου και καλύτερή του σύμφωνα με το inducks, να είναι αυτή)! Θέλω να πω, ότι το πρωτότυπο υλικό είναι καλό, το δημιουργικό team είναι καλό, τι άλλο να ζητήσει κανείς; Και βλέπω και το σχόλιο του olyssemmore για την πρώτη ιστορία σε πέντε μέρη! Προσωπικά αγαπώ πολύ αυτού του είδους τις ιστορίες, γιατί η προσμονή κάθε εβδομάδα για το επόμενο μέρος είναι το κάτι άλλο! Για να μην αναφέρω ότι σεναριογράφος είναι ο Marco Bosco, ο οποίος έχει εργαστεί σε (αγαπημένες) σειρές όπως: Μυστικός Πράκτορας Ντόναλντ Ντακ, Πάμε σινεμά;, X-Μίκυ, αλλά και σε άλλες( λιγότερο αγαπημένες, αλλά εξ ίσου αξιόλογες), όπως: Ιστορίες με σταυροδρόμια. Παράλληλα έχει κάνει και κάποιες "φεμινιστικές" ιστορίες( όπως αυτή και το sequel), αλλά και διάφορες με τον Μίκυ που έχουν περισσότερο μυστήριο( αρκετά αγαπημένες που βρήκα αμέσως είναι αυτή και αυτή)! Η συγκεκριμένη ιστορία βρίσκεται 32η στην κατάταξη των καλύτερων ιστοριών του στο inducks, οπότε αναμένω κάτι πολύ δυνατό! Σχεδιαστικά βέβαια το φοβάμαι λίγο, γιατί βλέπω ότι εργάστηκαν πέντε διαφορετικοί δημιουργοί( ένας για κάθε μέρος;), οπότε πιστεύω ότι το σχέδιο θα είναι, αν όχι άνισο, τότε σίγουρα διαφορετικό από τεύχος σε τεύχος! Έχει βέβαια κι αυτό τη γοητεία του! Edit: Η Καθημερινή με έχει χαροποιήσει πάρα πολύ με τις τελευταίες επιλογές της! Αν έβγαινε κι ο Σκάρπα....! Επίσης ψήφισα από τώρα κι επέλεξα "Τέλειο"! Πραγματικά είμαι σίγουρος ότι τουλάχιστον το 1/2 του τεύχους θα είναι απίθανο! Edited June 26, 2024 by Θοδωρής Καραπάνος 13
Rombax Posted June 26, 2024 Member ID: 38,010 Group: Members Topic Count: 19 Content Count: 905 Reputation: 7,350 Achievement Points: 979 Days Won: 3 With Us For: 1,328 Days Status: Offline Last Seen: 16 hours ago Age: 17 Posted June 26, 2024 (edited) 15 λεπτά πριν, Θοδωρής Καραπάνος είπε: και το sequel) Αυτή δεν είναι η ιστορία που η γιαγιά Ντακ μπαίνει στις εκλογές;;; Μου είχε έρθει τυχαία στο μυαλό πριν λίγες μέρες γιατί την είχα διαβάσει όταν ήμουν μικρός και μου είχε φανεί πολύ καλή. Τρομερή σύμπτωση που έτυχε και εσύ να την αναφέρεις τώρα. 15 λεπτά πριν, Θοδωρής Καραπάνος είπε: Η συγκεκριμένη ιστορία βρίσκεται 32η στην κατάταξη των καλύτερων ιστοριών του στο inducks Τι εννοείς; Η 32η καλύτερη ιστορία στο inducks είναι μια του Φλόυντ Γκοτφρεντσον. Edited June 26, 2024 by Rombax 8
Θοδωρής Καραπάνος Posted June 26, 2024 Member ID: 36,975 Group: Moderator Topic Count: 90 Content Count: 3,594 Reputation: 21,940 Achievement Points: 3,030 Days Won: 110 With Us For: 1,594 Days Status: Online Last Seen: Just now Age: 16 Posted June 26, 2024 35 λεπτά πριν, Rombax είπε: Αυτή δεν είναι η ιστορία που η γιαγιά Ντακ μπαίνει στις εκλογές;;; Ακριβώς αυτή είναι! Κι εγώ την είχα διαβάσει τότε, πριν 5 χρόνια, αλλά δυστυχώς έχασα το #264 με τα δύο πρώτα μέρη της ιστορίας... 37 λεπτά πριν, Rombax είπε: Τι εννοείς; Η 32η καλύτερη ιστορία στο inducks είναι μια του Φλόυντ Γκοτφρεντσον. Είναι η 32η καλύτερη ιστορία του Marco Bosco. Κάθε δημιουργός έχει και μία ενότητα που αναφέρεται στις καλύτερες ιστορίες του! 8
natsos Posted June 26, 2024 Member ID: 40,190 Group: Members Topic Count: 62 Content Count: 1,072 Reputation: 7,182 Achievement Points: 1,190 Days Won: 15 With Us For: 762 Days Status: Offline Last Seen: 1 hour ago Age: 15 Posted June 26, 2024 1 ώρα πριν, Θοδωρής Καραπάνος είπε: με την αγαπημένη μου και καλύτερή του σύμφωνα με το inducks, να είναι αυτή) Καλά αυτή την ιστορία την ανακάλυψα αό το Editor's Choice Σουπερ Ήρωες και την λάτρεψα κατευθείαν ! Ιστοριάρα! Επίσης μια άλλη ιστορία του Leoni είδαμε πρόσφατα στο Μίκυ Μαους #518 , η οποία μου άρεσε πολύ ! Θυμίζει παλιές ιταλικές ιστορίες! 7
Μενίγ Πουαγώ Posted June 26, 2024 Member ID: 25,448 Group: Members Topic Count: 493 Content Count: 4,652 Reputation: 36,727 Achievement Points: 4,782 Days Won: 11 With Us For: 4,698 Days Status: Offline Last Seen: 13 hours ago Age: 43 Author Posted June 26, 2024 Κεντρική ιστορία σε πέντε μέρη, παρωδία της υπέροχης Αγκάθας και αγαπημένος Ενρίκο στο ίδιο τεύχος... Χώρια η μονοσέλιδη της λατρεμένης μου Σύλβιας... Μου αρέσει που στην κεντρική έχουμε πολυπληθές cast και από τις δύο πόλεις... Θα έχουμε σίγουρα ένα πολύ δυνατό τεύχος!!! 10
hardivic Posted June 27, 2024 Member ID: 29,562 Group: Members Topic Count: 2 Content Count: 628 Reputation: 3,782 Achievement Points: 636 Days Won: 0 With Us For: 4,270 Days Status: Offline Last Seen: 3 hours ago Age: 43 Posted June 27, 2024 Δε μπορώ να πω ότι με ενθουσιάζει η ιδέα της ιστορίας με τα 5 μέρη, ιδίως αν αυτό σημαίνει 5 τεύχη. Βαριέμαι αφάνταστα να περιμένω 5 εβδομάδες να ολοκληρωθεί και επίσης από εβδομάδα σε βδομάδα δε θυμάμαι τίποτα. Συνήθως τις αφήνω να τις διαβάσω μαζεμένες όταν πλησιάζει η ώρα να ολοκληρωθούν. Επίσης δε μου αρέσει καθόλου ο Faccini. Επίσης 32η καλύτερη του Bosco, που οκ, αξιοπρεπής είναι, το τοπ 10-15 του μπορεί να είναι αρκετά καλό, αλλά 32η; Δ μου αφήνει πολλές προσδοκίες. Αλλά θα δώσω μια ευκαιρία χάρη στα δύο τελευταία καλά τεύχη και στη διασκευή της Αγκαθα και βλέπουμε... Ααααα και κάτι ακόμα. Disney editor της Κ - Βγάλτε επιτέλους Scarpa!! 13 1
Kriton Posted June 28, 2024 Member ID: 25,930 Group: Members Topic Count: 115 Content Count: 981 Reputation: 6,147 Achievement Points: 981 Days Won: 0 With Us For: 4,605 Days Status: Offline Last Seen: 2 hours ago Posted June 28, 2024 (edited) On 6/27/2024 at 9:38 AM, hardivic said: Βαριέμαι αφάνταστα να περιμένω 5 εβδομάδες να ολοκληρωθεί και επίσης από εβδομάδα σε βδομάδα δε θυμάμαι τίποτα. Πέστα, χρυσόστομε! Από την εποχή τού Τερζόπουλου εμένα με ενοχλούν ακόμα και οι ιστορίες σε δύο μέρη. Αντιθέτως, μ'αρέσει όταν η Καθημερινή επιλέγει να δημοσιεύσει στο ίδιο τεύχος ολόκληρη μια ιστορία σε πολλά μέρη. Ακόμα και αν τύχει να μη μου αρέσει η ιστορία, ξέρω ότι την άλλη εβδομάδα θα διαβάσω κάτι διαφορετικό και όχι μία από τα ίδια. Edited August 6, 2024 by Kriton 11
natsos Posted June 28, 2024 Member ID: 40,190 Group: Members Topic Count: 62 Content Count: 1,072 Reputation: 7,182 Achievement Points: 1,190 Days Won: 15 With Us For: 762 Days Status: Offline Last Seen: 1 hour ago Age: 15 Posted June 28, 2024 10 λεπτά πριν, Kriton είπε: Πέστα, χρυσόστομε! Από την εποχή τού Τερζόπουλου εμένα με ενοχλούν ακόμα και οι ιστορίες σε δύο μέρη. Αντιθέτως, μ'αρέσει όταν η Καθμερινή επιλέγει να δημοσιεύσει στο ίδιο τεύχος ολόκληρη μια ιστορία σε πολλά μέρη. Ακόμα και αν τύχει να μη μου αρέσει η ιστορία, ξέρω ότι την άλλη εβδομάδα θα διαβάσω κάτι διαφορετικό και όχι μία από τα ίδια. Και εμένα με ενοχλεί αυτό αλλά καταφέρνει να διατηρεί το σασπένς της ιστορίας. Επίσης εάν κρίνω από τα επόμενα Topolino εάν η Καθημερινή δεν κάνει κάποιες ας πω "αμφιλεγόμενες" πράξεις και δεν δημοσιεύσει τις ιστορίες θα είναι ένας μήνας δυνατός με Casty . 8
Manitou Posted June 28, 2024 Member ID: 2,322 Group: Members Topic Count: 25 Content Count: 4,991 Reputation: 39,145 Achievement Points: 5,065 Days Won: 105 With Us For: 6,567 Days Status: Offline Last Seen: 20 min ago Age: 46 Posted June 28, 2024 Όταν ήμουν μικρός (εκεί στα τέλη 80's αρχές 90's) τις ΛΆΤΡΕΥΑ τις ιστορίες σε δύο μέρη. Γιατί ήταν πάντα φοβερές ιστορίες και είχα την ανυπομονησία να περάσει μια εβδομάδα να την διαβάσω. Τώρα που μπαρμπαδεψα δεν με συγκινούν τόσο γιατί τις ξεχνάω ο κακομοίρης. @ hardivic να γράψεις 100 φορές σε ένα κενό word χωρίς copy paste δεν θα ξαναπώ κακό λόγο για τον Faccini και να μου το στείλεις παρακαλώ.....ακούς εκεί.... 4 4
Μενίγ Πουαγώ Posted June 28, 2024 Member ID: 25,448 Group: Members Topic Count: 493 Content Count: 4,652 Reputation: 36,727 Achievement Points: 4,782 Days Won: 11 With Us For: 4,698 Days Status: Offline Last Seen: 13 hours ago Age: 43 Author Posted June 28, 2024 Σε εμένα αντιθέτως... Λατρεύω τις ιστορίες σε πολλά μέρη γιατί έχεις κάτι να περιμένεις. Επίσης είμαι πολύ μικρότερος από τον αδελφόφιλο @ Manitou οπότε δεν έχω προβλήματα μνήμης... @ hardivic ... Αύριο με τον κηδεμόνα σου!!! Λίγα για τον αγαπημένο μας Enrico... Ας βάλουμε τώρα και τα εσωπαπάκια των μονοσέλιδων... Δημιουργός χάους: Απλή λογική. Γάτα με πέταλα: Παράδοση κατ' οίκον. 7
Μενίγ Πουαγώ Posted June 29, 2024 Member ID: 25,448 Group: Members Topic Count: 493 Content Count: 4,652 Reputation: 36,727 Achievement Points: 4,782 Days Won: 11 With Us For: 4,698 Days Status: Offline Last Seen: 13 hours ago Age: 43 Author Posted June 29, 2024 Παρουσίαση-κριτική του υπ' αριθμόν #524 τεύχους του Μίκυ Μάους. Εξώφυλλο. (Από τον αδελφόφιλο @ Indian ο...) Εδώ Λιμνούπολη! (By Silva Ziche) Ιστορίες. Το μυστικό του εξερευνητή: "Γράμμα από το παρελθόν." (Α' μέρος.) Ο Σκρούτζ έχει νεύρα εν μέσω θέρους. Spoiler Διότι όλοι πάνε διακοπές και δεν έχει με ποιον να κλείσει συμφωνίες. Μέχρι που ο Παντάξιος του φέρνει ένα γράμμα που τον αναστατώνει. Λέει στους δύο πιστούς του υπαλλήλους να μη τον ενοχλήσει κανείς και αποσύρεται για να μελετήσει. Μέχρι που ο πιστός του μπάτλερ ανησυχεί διότι έχει πολύ ώρα να δώσει σημεία ζωής το αφεντικό του. Εκείνος και η Δεσποινίς Ευταξία ανησυχούν πολύ και ανακαλύπτουν πως λείπει και η Τυχερή του Δεκάρα. Ειδοποιούν τον Ντόναλντ και τα ανιψάκια και τους περιγράφουν την κατάσταση. Ενημερώνεται λοιπόν η αστυνομία. Μέσω της οποίας και οι εφημερίδες. Ο Σκρούτζ όμως άφαντος. Ανησυχούν όλοι. Από τους συγγενείς τους μέχρι τον Δήμαρχο. Διότι ο Σκρούτζ είναι ο μεγαλύτερος φορολογούμενος της Λιμνούπολης. Οι Μουργόλυκοι που έτσι και αλλιώς παρακολουθούν νυχθημερόν το Θησαυροφυλάκιο μαθαίνουν και εκείνοι τα νέα. Εν τω μεταξύ οι Ντακ πρέπει να δουλέψουν με τα ελάχιστα στοιχεία που έχουν. Ο φάκελος από το γράμμα ,που δεν είδε ο Παντάξιος, αναφέρει την διεύθυνση ενός συμβολαιογραφείου σε μια άλλη πόλη. Ο συμβολαιογράφος του ενημερώνει πως κληρονόμησε το γραφείο από τον παππού του. Ένας πελάτης αγνώστων στοιχείων ζήτησε να ταχυδρομηθεί το περιβόητο γράμμα στον Σκρούτζ την συγκεκριμένη ημερομηνία. Ένα από τα ανιψάκια βλέπει πως ένα κτήριο που είναι πλέον ξενοδοχείο παλιά ήταν το σπίτι ενός εξερευνητή που μελετούσε ο Θείος Σκρούτζ. Από τον Θυρωρό μαθαίνουν πως ο εργοδότης τους δε πέρασε από εκεί ενώ παράλληλα ζητούν πληροφορίες για τον εξερευνητή από τον Παντάξιο και την Δεσποινίδα Ευταξία. Ένα μισοσβησμένο σημείωμα οδηγεί του κληρονόμους του Σκρούτζ να κοιτάξουν το πίσω μέρος του πορτρέτου του εξερευνητή που υπάρχει στο ξενοδοχείο. Εκεί υπάρχει κάτι σαν χάρτης. Με τα ονόματα διάφορων πόλεων τρεις από τις οποίες έχουν κάποια σύμβολα. Ο Ντόναλντ και τα ανιψάκια μαζεύουν όλη την οικογένεια στο Θησαυροφυλάκιο προκειμένου να χωριστού σε ομάδες και να ερευνήσουν τις τρεις πόλεις. Μέχρι και ο Τζον δίνει χείρα βοηθείας διότι χωρίς τον Σκρούτζ το κλείσιμο συμφωνιών δεν έχει γοητεία. Την έκπληξη κάνουν οι Μίκυ, Μίννι και Γκούφυ που έμαθαν τα νέα και ήρθαν να βοηθήσουν. Οι Μουργόλυκοι όμως δε μένουν με σταυρωμένα χέρια. Έχουν στο πλευρό τους τον Ιδιοφυία-176 αλλά και την Μάτζικα που εμφανίζεται ξαφνικά μπας και καταφέρει να πάρει την Τυχερή Δεκάρα. Καλοι και κακοί λοιπόν σε φάση ανάζητησης. Τί απέγινε όμως το πιο πλούσιο παπί του κόσμου; "Το μυστήριο των εξαφανίσεων." Μία συγκέντρωση υπερηρώων καταλήγει επικίνδυνα... "Μεγάλο φαβορί." Ο Φέθρυ λέει δημοσίως πως ο ξάδελφός του είναι πρωταθλητής του water polo... "Γλυκιά απόδραση." Οι Μουργόλυκοι οργανώνουν απόδραση άλλα ο ζαχαροπλάστης της οικογένειας έχεις άλλες βλέψεις... Μονοσέλιδες ιστορίες. Δημιουργός χάους: "Απλή λογική." Γάτα με πέταλα: "Παράδοση κατ' οίκον." Αιτήσεις συνδρομής για Μίκυ Μάους, Ντόναλντ και ΚΟΜΙΞ. Εν κατακλείδι. Υπέροχο, εξαιρετικό, ευχάριστο, καλογραμμένο και δε ξέρω τι άλλο το εισαγωγικό μέρος της νέας "κεντρικής" περιπέτειας. Πολυπληθές cast σε μία ιστορία με πολλά μέρη... Ο Ιούλης αναμένεται εξαίσιος... Πάρα πολύ καλή και αστεία η περιπέτεια των υπερηρώων. Για το σχέδιο και την πένα του Enrico τα λόγια είναι περιττά!!! Το τεύχος κλείνει με μία συμπαθητική ιστορία με τους Μουργόλυκους. Οι μονοσέλιδες έχουν γέλιο!!! Σειρά προτίμησης ιστοριών. 1. Το μυστικό του εξερευνητή: "Γράμμα από το παρελθόν." (Α' μέρος.) 2. "Το μυστήριο των εξαφανίσεων." 3. "Μεγάλο φαβορί." 4. "Γλυκιά απόδραση." 9.2/10... Υπέροχα κλείνει ο Ιούνης!!! 8 1
hardivic Posted July 1, 2024 Member ID: 29,562 Group: Members Topic Count: 2 Content Count: 628 Reputation: 3,782 Achievement Points: 636 Days Won: 0 With Us For: 4,270 Days Status: Offline Last Seen: 3 hours ago Age: 43 Posted July 1, 2024 (edited) On 28/6/2024 στο 4:36 ΜΜ, Manitou είπε: @ hardivic να γράψεις 100 φορές σε ένα κενό word χωρίς copy paste δεν θα ξαναπώ κακό λόγο για τον Faccini και να μου το στείλεις παρακαλώ.....ακούς εκεί.... @ Μενίγ Πουαγώ το γράφω και 10.000 και έρχομαι και με όλο το σόι μου αν είναι να μην ξαναδιαβάσω ιστορία του Edited July 1, 2024 by hardivic 6 1
natsos Posted July 1, 2024 Member ID: 40,190 Group: Members Topic Count: 62 Content Count: 1,072 Reputation: 7,182 Achievement Points: 1,190 Days Won: 15 With Us For: 762 Days Status: Offline Last Seen: 1 hour ago Age: 15 Posted July 1, 2024 (edited) Ας γράψω και εγώ την κριτική μου για το τεύχος: "Το γράμμα από το παρελθόν" ξεκίνησε δυναμικά και έχω αποκτήσει υψηλές προσδοκίες για την ιστορία. Φαίνεται να υπάρχει μυστήριο, όπως και αναρωτιέμαι τι βρίσκεται κρυμμένο σε αυτές τις πόλεις . "Το μυστήριο των εξαφανίσεων" μου φάνηκε σαν μαι συνηθισμένη διασκεδαστική περιπέτεια του Σούπερ Γκούφυ,με πολύ γέλιο. Αν δε μου λέγατε ότι βασίζεται σε μυθιστόρημα μάλλον δε θα το έπαιρνα χαμπάρι. Ίσως να το καταλάβαινα από την ατμόσφαιρα της ιστορίας αλλά μέχρι εκεί. "Το μεγάλο φαβορί" μου άρεσε πολύ και πιστεύω πως για εμένα ήταν η πιο διασκεδαστικη ιστορία του τεύχους. Σαν παίκτης του πολο, μπορώ να καταλάβω τον πόνο που πέρασε ο Ντόναλντ, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω πως άντεξε 4 οκτάλπετα ! Μάλιστα μετατράπηκε σε μπάλα κιόλας ! !!!!! Η"γλυκιά απόδραση" ήταν μια τυπική ιστορία απόδρασης των Μουργόλυκων από τη φυλακή. Διασκεδαστική, αλλά νομίζω πως το έχουμε ξαναδεί αυτό. Edited July 1, 2024 by natsos 5
Indian Posted Friday at 01:10 PM Member ID: 20,685 Group: Administrator Topic Count: 805 Content Count: 14,239 Reputation: 103,743 Achievement Points: 9,268 Days Won: 501 With Us For: 5,035 Days Status: Offline Last Seen: Sunday at 01:55 PM Age: 43 Posted Friday at 01:10 PM Μετά την καθυστερημένη ανάγνωση του τεύχους, ας πω την άποψή μου για τις ιστορίες που ξεχώρισα. “Το μυστήριο των εξαφανίσεων”: Ιστορία με αρκετή δόση μυστηρίου, βγαλμένη από τα μυθιστορήματα της Αγκάθα Κρίστι. Ο αναγνώστης συναντά την χαλαρότητα και την ανεμελιά του πρωταγωνιστή, καθώς επίσης και μερικά γκαγκ που φέρνουν χαμόγελο (ακόμα και γέλιο) στα χείλη. Το φινάλε με κάλυψε και με διασκέδασε. Το σχέδιο ήταν χιουμοριστικό και λεπτομερές. Με άφησε ικανοποιημένο. “Γράμμα από το παρελθόν” (Α’ μέρος): Η ιστορία ξεκίνησε με ενδιαφέρον. Εκτός από ένα μυστήριο που αρχίζει μία περίεργη εξαφάνιση, συναντούμε και μία μεγαλοπρεπή ένωση δυνάμεων των κύριων χαρακτήρων της Λιμνούπολης και του Μίκυ Σίτυ, τόσο των καλών, όσο και των villains. Ο Σκρουτζ κατάφερε να τους φέρει όλους κοντά του! 4
Recommended Posts