Fidelis Posted June 22, 2024 Member ID: 34,704 Group: New Members Topic Count: 2 Content Count: 18 Reputation: 85 Achievement Points: 19 Days Won: 0 With Us For: 2,078 Days Status: Offline Last Seen: Yesterday at 08:54 AM Age: 42 Posted June 22, 2024 Τι έγινε ρε παιδάκια, έλλειψα δέκα χρονάκια και το κλείσαμε το μαγαζί Για να ανάψουν τα αίματα ανεβάζω σελιδούλα ολόφρεσκια για την οπτική σας ευχαρίστηση. 9 Quote
nikolas12 Posted June 24, 2024 Member ID: 33,354 Group: Moderator Topic Count: 587 Content Count: 4,613 Reputation: 40,837 Achievement Points: 2,310 Days Won: 278 With Us For: 2,376 Days Status: Offline Last Seen: Friday at 10:09 PM Age: 29 Posted June 24, 2024 Αρχικά welcome back. Δεύτερον η σελίδα είναι υπέροχη, μου αρέσει πολύ και η απεικόνιση των προσώπων και το γενικότερο setting. 7 Quote
Θοδωρής Καραπάνος Posted June 24, 2024 Member ID: 36,975 Group: Moderator Topic Count: 76 Content Count: 3,361 Reputation: 21,028 Achievement Points: 3,030 Days Won: 101 With Us For: 1,537 Days Status: Online Last Seen: 1 min ago Age: 16 Posted June 24, 2024 Πολύ πολύ δυνατή δουλειά! Δυστυχώς, όντως αυτή η ενότητα έχει ατονήσει κι έτσι όποτε ανεβαίνει μια δουλειά χαίρομαι, πόσο μάλλον όταν είναι και τόσο καλή! Αλήθεια, θα το δούμε σε κανένα con; 6 Quote
Fidelis Posted June 26, 2024 Member ID: 34,704 Group: New Members Topic Count: 2 Content Count: 18 Reputation: 85 Achievement Points: 19 Days Won: 0 With Us For: 2,078 Days Status: Offline Last Seen: Yesterday at 08:54 AM Age: 42 Author Posted June 26, 2024 @ nikolas12 Καλώς σας ξαναβρήκα και ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια @ Θοδωρής Καραπάνος Ευχαριστώ πολύ, είναι πολύ νωρίς ακόμα να μιλάμε για παρουσίαση, ο στόχος είναι να ολοκληρώσω πρώτα το κόμικ και ύστερα βλέπουμε. 6 Quote
Fidelis Posted September 14, 2024 Member ID: 34,704 Group: New Members Topic Count: 2 Content Count: 18 Reputation: 85 Achievement Points: 19 Days Won: 0 With Us For: 2,078 Days Status: Offline Last Seen: Yesterday at 08:54 AM Age: 42 Author Posted September 14, 2024 (edited) Δείγμα για πιθανό rendering των μελανιών χωρίς ενδιάμεσους τόνους (raster) Edited September 14, 2024 by Fidelis 6 1 Quote
Θοδωρής Καραπάνος Posted September 14, 2024 Member ID: 36,975 Group: Moderator Topic Count: 76 Content Count: 3,361 Reputation: 21,028 Achievement Points: 3,030 Days Won: 101 With Us For: 1,537 Days Status: Online Last Seen: 1 min ago Age: 16 Posted September 14, 2024 Εκπληκτική δουλειά! Είναι καρέ από μία ευρύτερη σελίδα, ή θα είναι splash page; Και πάλι συγχαρητήρια!!!! 5 Quote
Fidelis Posted September 14, 2024 Member ID: 34,704 Group: New Members Topic Count: 2 Content Count: 18 Reputation: 85 Achievement Points: 19 Days Won: 0 With Us For: 2,078 Days Status: Offline Last Seen: Yesterday at 08:54 AM Age: 42 Author Posted September 14, 2024 @Θοδωρής Καραπάνος Ευχαριστώ, απλό καρεδάκι είναι από εσωτερική σελίδα, ψάχνω να δω τι είδους render να χρησιμοποιήσω για το μελάνωμα μιας και έχω τελειώσει το μολύβια. 4 Quote
Fidelis Posted September 15, 2024 Member ID: 34,704 Group: New Members Topic Count: 2 Content Count: 18 Reputation: 85 Achievement Points: 19 Days Won: 0 With Us For: 2,078 Days Status: Offline Last Seen: Yesterday at 08:54 AM Age: 42 Author Posted September 15, 2024 (edited) Με δυσκόλεψε πολύ αυτή η σελίδα, έχει 4 μέρες που την πολεμάω. Ακόμα δεν είμαι ευχαριστημένος, ίσως θα πρέπει να την αφήσω στην άκρη και να συνεχίσω με το υπόλοιπο μπας και ξελαμπικάρω. Edited September 15, 2024 by Fidelis 5 1 Quote
Θοδωρής Καραπάνος Posted September 15, 2024 Member ID: 36,975 Group: Moderator Topic Count: 76 Content Count: 3,361 Reputation: 21,028 Achievement Points: 3,030 Days Won: 101 With Us For: 1,537 Days Status: Online Last Seen: 1 min ago Age: 16 Posted September 15, 2024 Χμμμ... Να σου πω την αλήθεια φίλε @ Fidelis , παρ' ότι το καρέ με την κορνίζα μου άρεσε πολύ ως μεμονωμένο έργο, δεν νομίζω ότι κολλάει στη συγκεκριμένη σελίδα... Τα υπόλοιπα καρέ , είναι πολύ λιτά σχεδιασμένα, δίχως διαβαθμίσεις και πολλές σκιάσεις. Έτσι, κατά τη γνώμη μου, το τελευταίο καρέ, το οποίο είναι παράταιρο σε σχέση με το υπόλοιπο στυλ της σελίδας, είτε θα έπρεπε να μεταφερθεί σε επόμενη σελίδα, είτε να γίνει ένα ωραίο, χορταστικό splash page( το οποίο από την άλλη, θα απαιτούσε να πειράξεις τις διαστάσεις του καρέ, κάτι που θα μπορούσε να οδηγήσει σε ένα άσχημο αποτέλεσμα)! Αν εξαιρέσεις αυτό πάντως, το σχέδιό σου, καθώς και οι σκιάσεις/ μελάνωμα με έχουν ενθουσιάσει!!! 5 Quote
Fidelis Posted September 15, 2024 Member ID: 34,704 Group: New Members Topic Count: 2 Content Count: 18 Reputation: 85 Achievement Points: 19 Days Won: 0 With Us For: 2,078 Days Status: Offline Last Seen: Yesterday at 08:54 AM Age: 42 Author Posted September 15, 2024 Ευχαριστώ για το χρόνο, την ανάλυση καθώς και τα καλά σου λόγια Θοδωρή. Το σκεπτικό για την διαφοροποίηση του σκιασμού στο τελευταίο καρέ είναι το γεγονός ότι απεικονίζει μια φωτογραφία. Εσκεμμένα έπρεπε να το κάνω να φαίνεται διαφορετικά από τα υπόλοιπα πάνελ. Ίσως να πρέπει να προσθέσω κάποια αντανάκλαση πάνω στο τζαμί της κορνίζας για να γίνει ακόμα πιο ξεκάθαρο. Ο σχεδιασμός των μολυβιών έχει ολοκληρωθεί και όσο αν μου αρέσει η ιδέα για ένα ολοσέλιδο καρέ θα μου άλλαζε τα σχέδια κατά πολύ. Σου εγγυώμαι ότι στο κόμικ όχι μόνο υπάρχουν slash pages αλλά είναι και δισέλιδα (slash spreads). Να είσαι σίγουρος πως θα τα αναρτήσω μόλις φτάσω σε εκείνες τις σελίδες. Το πρόβλημα που αντιμετώπισα ήταν στο τρίτο καρέ, ευτυχώς μετά από ένα καλό μεσημεριανό υπνάκο μπόρεσα και είδα τι έφταιγε. Δεν χώριζα τα επίπεδα (planes) της εικόνας fore, mid και background με συνοχή. Στις διορθώσεις που έκανα το foreground είναι σκοτεινό, το midground μεσαίων τόνων και το background φωτεινό. (Όπως δηλαδή είναι το 4ο καρέ). Η λύση ήταν μπροστά μου αλλά αδυνατούσα να τη εντοπίσω :p 4 Quote
Fidelis Posted October 6, 2024 Member ID: 34,704 Group: New Members Topic Count: 2 Content Count: 18 Reputation: 85 Achievement Points: 19 Days Won: 0 With Us For: 2,078 Days Status: Offline Last Seen: Yesterday at 08:54 AM Age: 42 Author Posted October 6, 2024 Ένα ακόμα δωράκι για την κοινότητα. Αισίως έφτασα στην 24η σελίδα και θα ήθελα να την μοιραστώ μαζί σας. Ελπίζω να σας αρέσει τόσο όσο το απολαμβάνω και 'γώ. Κάθε σχόλιο είναι ευπρόσδεκτο 6 Quote
deadneighbours Posted October 7, 2024 Member ID: 29,453 Group: Members Topic Count: 14 Content Count: 1,329 Reputation: 6,094 Achievement Points: 1,331 Days Won: 0 With Us For: 4,263 Days Status: Offline Last Seen: Friday at 01:48 PM Posted October 7, 2024 18 ώρες πριν, Fidelis είπε: Ένα ακόμα δωράκι για την κοινότητα. Αισίως έφτασα στην 24η σελίδα και θα ήθελα να την μοιραστώ μαζί σας. Ελπίζω να σας αρέσει τόσο όσο το απολαμβάνω και 'γώ. Κάθε σχόλιο είναι ευπρόσδεκτο Πολυ καλη σελιδουλα μου αρεσει, επεισις ειναι ωραιος ο τροπος που χειριζεσαι την ατμοσφαιρα δηλ οτι ειναι μια μερα με χιονι.Να σου πω αυτη η σελιδα θα εχει διαλογους μπαλονακια και τετοια η θα ειναι ετσι? για τι αν εχει να μας την δειξεις ωστε να βγαλουμε ενα γενικο συμπερασμα.Αυτα, πολυ ωραια ανεβασε και αλλες σελιδες!!!!!! 1 1 Quote
Θοδωρής Καραπάνος Posted October 8, 2024 Member ID: 36,975 Group: Moderator Topic Count: 76 Content Count: 3,361 Reputation: 21,028 Achievement Points: 3,030 Days Won: 101 With Us For: 1,537 Days Status: Online Last Seen: 1 min ago Age: 16 Posted October 8, 2024 Θα συμφωνήσω με τον @ deadneighbours , όσον αφορά την ατμόσφαιρα! Πολύ πετυχημένη! Στη δεύτερη σειρά μόνο εντόπισα ένα θεματάκι, και πιο συγκεκριμένα στο τρίτο καρέ, όπου δεν είναι ξεκάθαρο( τουλάχιστον σ' εμένα) τι αποτυπώνεται... Τέλος, ενώ μέχρι τώρα σε όσες σελίδες έχεις ανεβάσει, τα πρόσωπα είναι τρομερά εκφραστικά, στη συγκεκριμένη σελίδα, στο καρέ που η κοπέλα είναι ξαπλωμένη στο χιόνι, μου φαίνεται κάπως παράξενη η έκφρασή της... Δεν ξέρω βέβαια τι λένε και οι υπόλοιποι συμφορουμίτες! Α, και κάτι ακόμα! Οι ομπρέλες στο πρώτο καρέ, είναι αναφορά στο γλυπτό στη Νέα Παραλία; Αν ναι, πολλά 2 Quote
Fidelis Posted October 13, 2024 Member ID: 34,704 Group: New Members Topic Count: 2 Content Count: 18 Reputation: 85 Achievement Points: 19 Days Won: 0 With Us For: 2,078 Days Status: Offline Last Seen: Yesterday at 08:54 AM Age: 42 Author Posted October 13, 2024 (edited) On 10/7/2024 at 1:37 PM, deadneighbours said: Πολυ καλη σελιδουλα μου αρεσει, επεισις ειναι ωραιος ο τροπος που χειριζεσαι την ατμοσφαιρα δηλ οτι ειναι μια μερα με χιονι.Να σου πω αυτη η σελιδα θα εχει διαλογους μπαλονακια και τετοια η θα ειναι ετσι? για τι αν εχει να μας την δειξεις ωστε να βγαλουμε ενα γενικο συμπερασμα.Αυτα, πολυ ωραια ανεβασε και αλλες σελιδες!!!!!! @deadneighbours: Σε ευχαριστώ για τα ενθαρρυντικά σου λόγια, χαίρομαι ιδιαίτερα που σου άρεσε η σελίδα. Φυσικά και θα υπάρξουν μπαλονάκια με κείμενο, απλά στο φόρουμ ανεβάζω οτιδήποτε έχει να κάνει με το σχέδο μιας και αυτή είναι η κύρια ασχολία μου. Μόλις μπορέσω να ξεκλέψω λίγο χρόνο από το πρόγραμμα μου θα ανεβάσω περισσότερες λεπτομέρειες για την ιστορία (κάποια σύνοψη κτλ). Ίσως θα έπρεπε να το είχα κάνει ήδη κα μάλλον το αμέλησα, πολύ καλή παρατήρηση ευχαριστώ! Τώρα σχετικά με τις ομπρέλες στο πρώτο κάρε, φυσικά και είναι αναφορά στο γλυπτό της παραλίας της Θεσσαλονίκης, μιας και όλη η ιστορία έχει φτιαχτεί για να δείξει διάφορα landmarks της πόλης μου! Edited October 13, 2024 by Fidelis 3 Quote
Fidelis Posted October 13, 2024 Member ID: 34,704 Group: New Members Topic Count: 2 Content Count: 18 Reputation: 85 Achievement Points: 19 Days Won: 0 With Us For: 2,078 Days Status: Offline Last Seen: Yesterday at 08:54 AM Age: 42 Author Posted October 13, 2024 (edited) On 10/8/2024 at 4:54 PM, Θοδωρής Καραπάνος said: Θα συμφωνήσω με τον @ deadneighbours , όσον αφορά την ατμόσφαιρα! Πολύ πετυχημένη! Στη δεύτερη σειρά μόνο εντόπισα ένα θεματάκι, και πιο συγκεκριμένα στο τρίτο καρέ, όπου δεν είναι ξεκάθαρο( τουλάχιστον σ' εμένα) τι αποτυπώνεται... Τέλος, ενώ μέχρι τώρα σε όσες σελίδες έχεις ανεβάσει, τα πρόσωπα είναι τρομερά εκφραστικά, στη συγκεκριμένη σελίδα, στο καρέ που η κοπέλα είναι ξαπλωμένη στο χιόνι, μου φαίνεται κάπως παράξενη η έκφρασή της... Δεν ξέρω βέβαια τι λένε και οι υπόλοιποι συμφορουμίτες! Α, και κάτι ακόμα! Οι ομπρέλες στο πρώτο καρέ, είναι αναφορά στο γλυπτό στη Νέα Παραλία; Αν ναι, πολλά Γεια σου ρε @ Θοδωρής Καραπάνος Ευχαριστώ για τις εύστοχες παρατηρήσεις και τα καλά σου λόγια, πραγματικά σημαίνουν πολλά για μένα. Έχεις δίκιο που δεν καταλαβαίνεις ότι υπάρχει κάτι συγκεκριμένο στο 4ο καρέ (3ο στη δεύτερη σειρά) μιας και είναι απλώς ένα placeholder panel για ένα Sound Effect. (σ.σ. Μπορείς να βρεις την σελίδα με το SFX στο λογαριασμό μου στο Facebook ή το instagram (πχ. https://www.facebook.com/photo/?fbid=10234570535747036&set=a.3214777570751 ή https://www.instagram.com/p/DAyeQreOfYP/) όπου αναρτώ τις σελίδες με τα SFXs) Στο καρέ με την κοπέλα που είναι σωριασμένη στο χιόνι έχεις απολύτως δίκιο ότι φαίνεται περίεργη η έκφραση της. Τα particles από το χιόνι έχουν μπει μπροστά από το προσωπό της και όντως φαίνεται παράξενο. Το έχω διορθώσει ήδη και ξανά-ευχαριστώ για την παρατήρηση. Ίσως θα έπρεπε να σκεφτείς σοβαρά να γίνεις κάποιου είδους editor σε εκδοτική εταιρεία κόμικς, έχεις πολύ καλό μάτι για λεπτομέριες Edit: Συγγνώμη μπέρδεψα τους posters @ Θοδωρής Καραπάνος με τον @ deadneighbours Edited October 16, 2024 by Fidelis 2 1 Quote
Fidelis Posted November 9, 2024 Member ID: 34,704 Group: New Members Topic Count: 2 Content Count: 18 Reputation: 85 Achievement Points: 19 Days Won: 0 With Us For: 2,078 Days Status: Offline Last Seen: Yesterday at 08:54 AM Age: 42 Author Posted November 9, 2024 (edited) Χαιρετώ την ομάδα, όπως υποσχέθηκα στον #Θοδωρής Καραπάνος για spreads ήρθε ή ώρα να υλοποιήσω τον λόγο μου. Παρακάτω παραθέτω ένα από τα double spreads παρακαλώ για τον κορεσμό της εικαστικής σας αναζήτησης Όλα τα σχόλια και οι παρατηρήσεις είναι ευπρόσδεκτες Θοδωρής Καραπάνος Edited November 9, 2024 by Fidelis 6 2 Quote
Θοδωρής Καραπάνος Posted November 16, 2024 Member ID: 36,975 Group: Moderator Topic Count: 76 Content Count: 3,361 Reputation: 21,028 Achievement Points: 3,030 Days Won: 101 With Us For: 1,537 Days Status: Online Last Seen: 1 min ago Age: 16 Posted November 16, 2024 On 9/11/2024 στο 1:30 ΜΜ, Fidelis είπε: όπως υποσχέθηκα στον #Θοδωρής Καραπάνος για spreads ήρθε ή ώρα να υλοποιήσω τον λόγο μου. Και είναι ένα πάρα πολύ ωραίο το αποτέλεσμα! Ορισμένες παρατηρήσεις- επευφημίες: Ο ουρανός είναι εκπληκτικός!!! Απ΄ όσο θυμάμαι, δεν πρέπει να είναι εύκολο να πετύχεις συννεφιά κι εσύ την έχεις αποδώσει εκπληκτικά άρτια! Η εκκλησία πολύ εντυπωσιακή, μου αρέσει κιόλας η προοπτική που της έχεις δώσει! Οι φιγούρες, ενώ είναι καλά σχεδιασμένες, θεωρώ πως δείχνουν αρκετά στατικές... Παρατήρησε λόγου χάρη το χέρι του άνδρα- συνοδού της κοπέλας με τις πατερίτσες. Η κίνηση του χεριού του δεν φαίνεται- κατά την γνώμη μου- φυσική... Σε αυτό το κομμάτι θέλει λίγη δουλειά ακόμη...!!! Κατά τα λοιπά, όπως προανέφερα, το τοπίο μου αρέσει πάρα πολύ, η προοπτική που έχεις δώσει εκπληκτική, ενώ θεωρώ την προσοχή που έχεις δώσει στη λεπτομέρεια αξιοθαύμαστη! Μέχρι και τη βρώμα του πεζοδρομίου έχει αποδώσει! Τέλος, το να φορούν οι γυναίκες άσπρη μπλούζα και μαύρο παντελόνι και οι άνδρες να είναι μαυροντυμένοι είναι συνειδητή σου επιλογή; Πιστεύω καλό θα ήταν να σπάσει λίγο αυτό το μοτίβο, εκτός κι αν υπάρχει κάποιος συμβολισμός που δικαιολογείται από την ιστορία, οπότε πάω πάσο! Άντε, όπως έχω ξαναπεί, εύχομαι να το δούμε σε κάποιο από τα ερχόμενα Cons έτοιμο! 4 Quote
Indy Posted November 17, 2024 Member ID: 41,597 Group: Members Topic Count: 2 Content Count: 31 Reputation: 234 Achievement Points: 31 Days Won: 0 With Us For: 357 Days Status: Offline Last Seen: 7 hours ago Posted November 17, 2024 (edited) Λοιπόν, εγώ θα είμαι πιο λιτός, γιατί πολύ απλά… δεν έχω λόγια! Καταπληκτικός σχεδιασμός, τα πρόσωπα εκφραστικότατα, η εικόνα καθαρή και ξεκάθαρη, συμφωνώ ίσως λίγο με τον φίλο @ Θοδωρής Καραπάνος όσον αφορά την στατικότητα στα σώματα, αλλά ακόμη και αυτό δίνει κάτι το παράξενα όμορφο και ενδιαφέρον. Συγχαρητήρια!!!!!! Edited November 17, 2024 by Indy 5 Quote
Fidelis Posted December 8, 2024 Member ID: 34,704 Group: New Members Topic Count: 2 Content Count: 18 Reputation: 85 Achievement Points: 19 Days Won: 0 With Us For: 2,078 Days Status: Offline Last Seen: Yesterday at 08:54 AM Age: 42 Author Posted December 8, 2024 (edited) Παίδες ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια και το χρόνο που αφιερώσατε για τις κριτικές σας. Θα επανέλθω με απαντήσεις για τα ερωτήματα και τις παρατηρήσεις σας λείαν συντόμως. Εν 'τω μεταξύ θα ήθελα να μοιραστώ με την κοινότητα την τελευταία σελίδα που θα διατίθεμαι διαμοιράσω πριν την εμπορική κυκλοφορία του κόμικ. Ελπίζω να ευχαριστηθήκατε τα αποσπάσματα του κόμικ όσο και ΄γώ κατά την διάρκεια της δημιουργίας του. Μακάρι να μπορέσει να βγάλει τα «έξοδα» του ώστε να λειτουργήσει ως κίνητρο για τη δημιουργία του επόμενου. Σας ευχαριστώ θερμά Edited December 8, 2024 by Fidelis 4 Quote
Fidelis Posted January 19 Member ID: 34,704 Group: New Members Topic Count: 2 Content Count: 18 Reputation: 85 Achievement Points: 19 Days Won: 0 With Us For: 2,078 Days Status: Offline Last Seen: Yesterday at 08:54 AM Age: 42 Author Posted January 19 Χαιρετώ την υπέροχη παρέα. Όπως όλα τα καλά πράγματα κάποια στιγμή φτάνουν στο τέλος τους έτσι και η ολοκλήρωση αυτής της ιστορίας φλερτάρει με αυτό. Το σχεδιαστικό κομμάτι του κόμικ είναι έτοιμο και μου μένει μόνο το lettering, διορθώσεις σε κείμενα και μερικά ψιλό ρετούς εδώ-και-'κει. Έτσι, με μεγάλη μου χαρά, θα ήθελα να μοιραστώ το δημιουργικό του σαλονιού των εξωφύλλων. Ευελπιστώ ότι η αυτό-έκδοση του κόμικ να είναι έτοιμη προς διάθεση από την 1η Μαρτίου 2025 μέσω της ιστοσελίδας μου, σε 100 αριθμημένα και υπογεγραμμένα αντίγραφα. Ευχαριστώ για την υποστήριξη και τα σχόλια σας, θα επανέλθω σύντομα με περισσότερες λεπτομέρειες. Για τυχών απορίες και διευκρινίσεις μην διστάζετε και ρωτήστε ελεύθερα. 5 2 Quote
Θοδωρής Καραπάνος Posted January 26 Member ID: 36,975 Group: Moderator Topic Count: 76 Content Count: 3,361 Reputation: 21,028 Achievement Points: 3,030 Days Won: 101 With Us For: 1,537 Days Status: Online Last Seen: 1 min ago Age: 16 Posted January 26 Οκ, δεν είχα δει τα τελευταία ποστ... Λοιπόν, φίλε @ Fidelis , εγώ να ξέρεις πιο πολύ απόλαυσα τη δημιουργική διαδικασία, το ανέβασμα των σελίδων, τις διορθώσεις που πολλές φορές έκανα παρά οτιδήποτε άλλο! Πολύ ευχαρίστως να το προμηθευτώ όποτε κυκλοφορήσει( αν το θυμηθώ βέβαια) και γιατί όχι να κάνω και μια παρουσίαση! Μέχρι τότε όμως... Εύχομαι καλή επιτυχία και αυτό, να είναι η αρχή μιας μακράς δημιουργικής πορείας! 2 Quote
Fidelis Posted January 27 Member ID: 34,704 Group: New Members Topic Count: 2 Content Count: 18 Reputation: 85 Achievement Points: 19 Days Won: 0 With Us For: 2,078 Days Status: Offline Last Seen: Yesterday at 08:54 AM Age: 42 Author Posted January 27 Σε ευχαριστώ Θοδωρή, η συνδρομή σου ήταν περιεχτική και πολύτιμη. Θα μου δώσει πολύ μεγάλη χαρά να διαβάσω την παρουσίαση σου στο greekcomcs. 1 Quote
Fidelis Posted February 22 Member ID: 34,704 Group: New Members Topic Count: 2 Content Count: 18 Reputation: 85 Achievement Points: 19 Days Won: 0 With Us For: 2,078 Days Status: Offline Last Seen: Yesterday at 08:54 AM Age: 42 Author Posted February 22 Χαιρετώ την παρέα, θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας το προωθητικό βίντεο που ετοίμασα για την επικείμενη κυκλοφορία του κόμικ την 1η Μαρτίου 2025. Μπορείτε να το προμηθευτείτε αποκλειστικά από την ιστοσελίδα μου http://www.ifidelis.gr Ελπίζω να σας αρέσει 4 Quote
Indian Posted February 25 Member ID: 20,685 Group: Administrator Topic Count: 799 Content Count: 14,031 Reputation: 102,436 Achievement Points: 9,268 Days Won: 487 With Us For: 4,977 Days Status: Offline Last Seen: 3 hours ago Age: 43 Posted February 25 @ Fidelis Διόρθωσα το link του βίντεο ώστε να φαίνεται απευθείας από εδώ. 2 Quote
Fidelis Posted February 25 Member ID: 34,704 Group: New Members Topic Count: 2 Content Count: 18 Reputation: 85 Achievement Points: 19 Days Won: 0 With Us For: 2,078 Days Status: Offline Last Seen: Yesterday at 08:54 AM Age: 42 Author Posted February 25 @ Indian , σε ευχαριστώ 2 Quote
Fidelis Posted March 1 Member ID: 34,704 Group: New Members Topic Count: 2 Content Count: 18 Reputation: 85 Achievement Points: 19 Days Won: 0 With Us For: 2,078 Days Status: Offline Last Seen: Yesterday at 08:54 AM Age: 42 Author Posted March 1 Ανοίξαμε και σας περιμένουμε! https://www.ifidelis.gr/ Καλές αναγνώσεις... 1 Quote
Indian Posted March 1 Member ID: 20,685 Group: Administrator Topic Count: 799 Content Count: 14,031 Reputation: 102,436 Achievement Points: 9,268 Days Won: 487 With Us For: 4,977 Days Status: Offline Last Seen: 3 hours ago Age: 43 Posted March 1 Καλοτάξιδο να είναι! 1 Quote
Fidelis Posted March 1 Member ID: 34,704 Group: New Members Topic Count: 2 Content Count: 18 Reputation: 85 Achievement Points: 19 Days Won: 0 With Us For: 2,078 Days Status: Offline Last Seen: Yesterday at 08:54 AM Age: 42 Author Posted March 1 Να 'σαι καλά @ Indian , για την υποστήριξη, μέσα στις πρώτες 4 ώρες έχει φύγει ήδη το 25% της παραγωγής. Couldn't help but feeling blessed 2 Quote
Recommended Posts