Jump to content
Πάρτε μέρος στην ΚΛΗΡΩΣΗ για 2 δωρεάν τεύχη ΑΡΚΑΛΟΣ της ΟΞΥ. Συμμετοχή εδώ: https://www.greekcomics.gr/forums/index.php?/topic/49282-αρκαλοσ/ ×

Recommended Posts

Τίτλος:
CAMELOT 3000
Σενάριο/Kείμενα:
Mike W. Barr
Σχέδιο:
Brian Bolland
Σχέδιο εξωφύλλου:
Brian Bolland
Hμερ. έκδοσης:
17-05-2024
Εξώφυλλα:
1 + 1 Οπισθόφυλλα ΕΔΩ ΛΙΣΤΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ
Τεύχη:
1
Κατηγορία:
Αυτοτελές
Είδος εντύπου:
Κόμικ
Βιβλιοδεσία:
Ράχη με μαλακό εξώφυλλο
Περιεχόμενο:
Επιστ. Φαντασίας
Μέγεθος:
19.5 x 28.0
Σελίδες:
324
Χρώμα:
Έγχρωμο (ΕΓΧ)
Μετάφραση:
Γαβριήλ Τομπαλίδης
Lettering:
John Costanza, Τίνα Χελιώτη
Χρωματισμός:
Tatjana Wood
Επιμέλεια:
Γιώργος Ζωιτάς, Γαβριήλ Τομπαλίδης, Ίωνας Αγγελής
Πρωτότυπος τίτλος:
Camelot 3000
Προέλευση:
Αμερικανική
ISBN:
978-618-206-174-9
Ονομαστική τιμή:
32€

• Member ID:  41,338
  • Group:  Members
  • Topic Count:  9
  • Content Count:  277
  • Achievement Points:  306
  • Days Won:  1
  • With Us For:  233 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  

Posted (edited)

Το αγόρασα στην the comicon και το διάβασα χθες. Μου άρεσε πάρα πολύ!!! Πολύ δυνατή, ενδιαφέρουσα πλοκή και εξαιρετικό κλασσικό νουάρ σχέδιο. Έχει στοιχεία από sci-fi αλλά και από θρύλους , σε μια era που λατρεύω. Φαντάζομαι οι παλιοί ξέρουν τι εστί Camelot 3000 , αλλά και οι νεότεροι, που δεν έχουν ιδέα (όπως κι εγώ) αξίζει να το διαβάσουν. Σας εγγυώμαι ότι θα το ευχαριστηθείτε!
:beer: 

Edited by Ζάνταφ
  • Like 24

• Member ID:  37,887
  • Topic Count:  0
  • Content Count:  36
  • Achievement Points:  45
  • Days Won:  0
  • With Us For:  1,106 Days
  • Last Seen:  

Ότι και να πούμε για το Camelot είναι απλά λίγο... 

Δεν πρέπει να λείπει από καμία βιβλιοθήκη.

Εξαιρετικη έκδοση.

• Like 16

• Member ID:  36,792
  • Topic Count:  1
  • Content Count:  62
  • Achievement Points:  63
  • With Us For:  1,390 Days
  • Last Seen:  

Μόνο συγκίνηση και δέος... Ένα δάκρυ κύλισε μόλις... ΑΥΤΌ το κόμικ έχει χτυπήσει φλέβα από τότε που ήμουν μικρός. Είχα στην κατοχή μου ένα τεύχος όλο κι όλο, το οποίο φυσικά δεν υπάρχει πλέον εδώ και πάρα πολλά χρόνια... Αυτή η εκδοχή του Αρθούρου με είχε στιγματίσει συθέμελα. Απόλυτη ταύτιση όπως και με αυτήν του Οδυσσέα στην σειρά Animation ''Ulysses 31''.  Πέραν του ότι έχει φανταστικό σχέδιο και χρώμα, έχει και ένα άλλο στοιχείο που λατρεύω. Τέλεια μίξη επιστημονικής φαντασίας και Έπους... Το σχέδιο είναι παλιάς σχολής εντελώς τύπου Alan Davis που υπεραγαπώ... Ανυπομονώ την μέρα και ώρα (8/9 Ιουνίου) που είναι το Cretan Comicon ώστε να πάω να το "τσιμπήσω". Θα το διαβάσω νερό όπως διάβασα μονορούφι και τα δύο τεύχη του ΒΑΛΚΥΡΙΑ της Jemma Press. Ωστόσο θέλω να κάνω την εξής ερώτηση. Είχε κυκλοφορήσει ποτέ αυτή η σειρά και σε Animation? Ή εγώ θυμάμαι λάθος... Για το τέλος το μόνο που έχω να πω και εγώ με την σειρά μου, είναι πως δεν πρέπει να λείπει από καμία συλλογή κόμικ αφού είναι το τέλειο παράδειγμα θύμησης για τους παλιούς και τέλειας επιρροής για τους καινούργιους...  Επενδύστε άφοβα.

• Like 23

• Member ID:  34,230
  • Topic Count:  3
  • Content Count:  321
  • Achievement Points:  377
  • With Us For:  1,992 Days
  • Last Seen:  

Διαβάστηκε το συγκεκριμένο.
Καταρχάς δεν είχα διαβάσει παλαιότερα την σειρά, επομένως δεν έχω αυτό το δέσιμο μαζί της , όπως αρκετοί από το φόρουμ.
Αντιλαμβάνομαι απόλυτα το γιατί.Epic περιπέτεια και επιστημονική φαντασία , λίγο μάχες , λίγο ίντριγκες λίγο ρομάντζα και ρετριλα στα καλύτερα της. 
Σε σχέση και με το τι άλλο είχαν να διαβάσουν , η φαντασία των παιδικών & εφηβικών μυαλών της εποχής εκείνης πρέπει να την είχε πατήσει άσχημα με το συγκεκριμένο.
Ωραίο υπόθεση η οποία κυλάει όμορφα και δεν κουράζει αν και στην αρχή το φοβόμουν ότι θα είχαμε πολλά άσκοπα μπαλονάκια και κακή ροή. Εν τέλη όλα καλά η ιστορία φεύγει νεράκι και αν και γενικά δείχνει την ηλικία της , διαβάζεται παρά πολύ ευχάριστα.
Το σχέδιο και αυτό όμορφο και πλούσιο για την εποχή του. Τα χρώματα και αυτά κινούνται σε "ρετρό" αποχρώσεις για να προσθέσουν και αυτά στο όλο ύφος. Από ότι είδα υπήρχε και recoloring έκδοση με νέα χρώματα που προσωπικά ίσως και θα τα προτιμούσα, αλλά θεωρώ σκόπιμα η εκδοτική διάλεξε αυτά, αλλιώς παίζει οι νοσταλγοί της σειράς να τους έπαιρναν με τις πέτρες.:P

Η εκδοτική πήγε για ξεκάθαρη επίκληση στο συναίσθημα και από ότι βλέπω από τον ενθουσιασμό και τα σχόλια των παλαιότερων το πέτυχε και με το παραπάνω !
Η έκδοση τουμπανη και μπράβο που το έβγαλαν σε έναν τόμο. 

Νομίζω ότι σε αυτούς που απευθύνεται η σειρά ,  δεν χρειάζεται να πω κάτι , έχουν πάρει ήδη τον τόμο, για όλους τους υπόλοιπους το προτείνω με την πρώτη μπατζετικη ευκαιρία που θα έχουν !

• Like 21

• Member ID:  31,613
  • Topic Count:  58
  • Content Count:  4,430
  • Achievement Points:  4,612
  • Days Won:  93
  • With Us For:  3,017 Days
  • Last Seen:  

Πιστεύω θα τα πάει πολύ καλά σε πωλήσεις και θα εξαντληθεί σύντομα η πρώτη έκδοση.
Bλέπω μεγάλη ανταπόκριση του κοινού, τόσο στα διάφορα φόρουμ όσο και στο fb.
Προσωπικά δεν τρελαίνομαι με τέτοιου είδους ιστορίες που μπλέκουν φουτουριστική επιστημονική φαντασία με αρχαίους μύθους.

Και 30€ για κάτι που δεν με τρελαίνει δεν θα τα δώσω.
Όταν όμως σε 1-2 χρόνια βγει με καλή έκπτωση, πιθανό να το τσιμπήσω :)

Χαίρομαι πάντως που βλέπω ότι και το Ταναναρίβη, που πίστευα θα πάει άκλαφτο, φαίνεται να κίνησε το ενδιαφέρον του κόσμου.

Είδα τόσο εδώ όσο και στο απέναντι φόρουμ ότι το πήραν αρκετοί.
Kαι ειδικά για τους απέναντι, που ασχολούνται κυρίως με αμερικάνικα κόμικς, μου έκανε εντύπωση ότι το πήραν τόσοι.
Ίσως βέβαια έπαιξε ρόλο και το ότι κυκλοφόρησε σε Comic Con.

• Like 11

• Member ID:  31,464
  • Content Count:  809
  • Achievement Points:  825
  • Days Won:  2
  • With Us For:  3,093 Days
  • Last Seen:  

Αυτό που παίζει μεγάλο ρόλο είναι πως τα κυκλοφορεί ο Μικρός Ήρως που έχει κερδίσει την εκτίμηση του κοινού !

Ρισκάρουν σε κάτι από αυτόν που εκτιμούν. Τους είναι πιο εύκολο να το πάρουν επειδή ξέρουν πως η εκδοτική τους σέβεται.

Μην περιμένεις πάντως Λαζ και πάρε το Κάμελοτ. Θα σου αρέσει πολύ πιστεύω. σχεδιαστικά και σεναριακά είναι πολύ κοντά στα 70ς-80ς γούστα σου. Θα το απολαύσεις.

• Like 15
  • Respect 1
  • Thanks 1

• Member ID:  26,001
  • Group:  Veterans
  • Topic Count:  97
  • Content Count:  7,150
  • Achievement Points:  7,170
  • Days Won:  165
  • With Us For:  4,349 Days
  • Last Seen:  

4 λεπτά πριν, ProfPhillipMortimer είπε:

Ρισκάρουν σε κάτι από αυτόν που εκτιμούν. Τους είναι πιο εύκολο να το πάρουν επειδή ξέρουν πως η εκδοτική τους σέβεται.

Tα είπες όλα σε μία πρόταση (δύο για την ακρίβεια....). :respect:

Εκτός του ότι η έκδοση είναι "τούμπανο" από κάθε άποψη ,για μένα μετράει πολύ αυτό που έγραψες παραπάνω.

Γι αυτό μπήκα και στο έξοδο να την αγοράσω, παρ όλο που την είχα από την Star Comics ολοκληρωμένη.

Η "Μικρός Ηρως " σαν εκδοτική τα τελευταία χρόνια έχει ανέβει επίπεδο και συνεχίζει να ανεβαίνει τουλάχιστον στα δικά μου μάτια και κριτήρια .

Την θεωρώ αυτή τη στιγμή την πλέον πετυχημένη στο χώρο.

Και χαίρομαι γι αυτό έχοντας παρακολουθήσει την πορεία της από την αρχή (2013 ) έως σήμερα .

Το Camelot  (όπως μάθαμε από την εκδοτική) έχει κάνει ήδη θραύση από τις πρώτες μέρες κυκλοφορίας του (στο Comicdom έγινε σφαγή ) και το βλέπω να εξαντλείται και να πηγαίνει για δεύτερη έκδοση. 

Σαν κομικ και σαν έκδοση το αξίζει με το παραπάνω. :)

• Like 22

• Member ID:  32,406
  • Topic Count:  62
  • Content Count:  2,430
  • Achievement Points:  2,472
  • Days Won:  68
  • With Us For:  2,490 Days
  • Status:  Online
  • Last Seen:  

Υπέροχη ιστορία

Υπέροχο σχέδιο

Υπέροχος χρωματισμός

Υπέροχη μετάφραση

Υπέροχη επιμέλεια

Υπέροχη έκδοση γενικά

Μπράβο στην εκδοτική :respect:

(Ένα -ασήμαντο βέβαια- αρνητικό, για εμένα, το ότι το εξώφυλλο δεν είναι γυαλιστερό.)

• Like 18

• Member ID:  31,638
  • Topic Count:  11
  • Content Count:  749
  • Achievement Points:  797
  • Days Won:  5
  • With Us For:  3,003 Days
  • Last Seen:  

4 λεπτά πριν, hudson είπε:

Υπέροχη ιστορία

Υπέροχο σχέδιο

Υπέροχος χρωματισμός

Υπέροχη μετάφραση

Υπέροχη επιμέλεια

Υπέροχη έκδοση γενικά

Μπράβο στην εκδοτική :respect:

(Ένα -ασήμαντο βέβαια- αρνητικό, για εμένα, το ότι το εξώφυλλο δεν είναι γυαλιστερό.)

Κι εγώ θα το επιθυμούσα σκληρόδετο αλλά θα ανέβαινε η τιμή μου είπανε (εγώ αφού έδωσα 30, θα δινα και 40 αλλά τους καταλαβαίνω). Διαμάντι παιδιά, διαμάντι.

• Like 16

• Member ID:  37,887
  • Content Count:  36
  • Achievement Points:  45
  • With Us For:  1,106 Days
  • Last Seen:  

6 hours ago, Laz33 said:

Πιστεύω θα τα πάει πολύ καλά σε πωλήσεις και θα εξαντληθεί σύντομα η πρώτη έκδοση.
Bλέπω μεγάλη ανταπόκριση του κοινού, τόσο στα διάφορα φόρουμ όσο και στο fb.
Προσωπικά δεν τρελαίνομαι με τέτοιου είδους ιστορίες που μπλέκουν φουτουριστική επιστημονική φαντασία με αρχαίους μύθους.

Και 30€ για κάτι που δεν με τρελαίνει δεν θα τα δώσω.
Όταν όμως σε 1-2 χρόνια βγει με καλή έκπτωση, πιθανό να το τσιμπήσω :)

Χαίρομαι πάντως που βλέπω ότι και το Ταναναρίβη, που πίστευα θα πάει άκλαφτο, φαίνεται να κίνησε το ενδιαφέρον του κόσμου.

Είδα τόσο εδώ όσο και στο απέναντι φόρουμ ότι το πήραν αρκετοί.
Kαι ειδικά για τους απέναντι, που ασχολούνται κυρίως με αμερικάνικα κόμικς, μου έκανε εντύπωση ότι το πήραν τόσοι.
Ίσως βέβαια έπαιξε ρόλο και το ότι κυκλοφόρησε σε Comic Con.

Πήγαινε πάρε το χτες! Και πες μας μετά εδώ αν το μετανιωσες.

• Like 11
  • Thanks 2

• Member ID:  38,661
  • Content Count:  426
  • Achievement Points:  475
  • Days Won:  5
  • With Us For:  926 Days
  • Last Seen:  

Θέλω να κάνω μία αγορά εκτός μπάτζετ και είμαι ανάμεσα σε Camelot και blacksad. Δεν έχω αποφασίσει σε ποιο να δώσω προτεραιότητα. Τι προτείνετε?

• Like 11

• Member ID:  34,230
  • Content Count:  321
  • Achievement Points:  377
  • With Us For:  1,992 Days
  • Last Seen:  

1 hour ago, daredevil21 said:

Θέλω να κάνω μία αγορά εκτός μπάτζετ και είμαι ανάμεσα σε Camelot και blacksad. Δεν έχω αποφασίσει σε ποιο να δώσω προτεραιότητα. Τι προτείνετε?

Blacksad.-

• Like 9

• Member ID:  2,322
  • Topic Count:  25
  • Content Count:  4,675
  • Achievement Points:  4,747
  • Days Won:  104
  • With Us For:  6,323 Days
  • Last Seen:  

1 ώρα πριν, daredevil21 είπε:

Blacksad με κλειστά τα μάτια 

• Like 9

• Member ID:  31,428
  • Group:  Moderator
  • Topic Count:  54
  • Content Count:  3,216
  • Achievement Points:  2,541
  • Days Won:  11
  • With Us For:  3,110 Days
  • Last Seen:  

3 ώρες πριν, daredevil21 είπε:

Είσαι ανάμεσα σε πιτόγυρο και Μπλακ Άνγκους 

• Like 1
  • Funny 9

• Last Seen:  

Καλό το Camelot:up:, αλλά το Blacksad είναι άλλο επίπεδο:div:

• Like 7

• Last Seen:  

28 λεπτά πριν, Kurdy Malloy είπε:

Είσαι ανάμεσα σε πιτόγυρο και Μπλακ Άνγκους 

Πέρα από τα κόμικς, είμαι ο μόνος κλασσικός Έλλην που προτιμάει το πιτόγυρο;:gyros:

• Like 6
  • Funny 1
  • Thanks 3

• Member ID:  11,226
  • Topic Count:  135
  • Content Count:  2,772
  • Achievement Points:  2,825
  • Days Won:  12
  • With Us For:  5,482 Days
  • Last Seen:  

Posted (edited)

Δεν εχω φαει black angus για να ξερω. Αλλα απο πιτογυρο εγω προτιμω σιγουρα πιτα με σουβλακι χοιρινο. 

Και τα δυο κομικ καλα ειναι αλλα και εγω λεω οτι το Blacksad ειναι αλλο επιπεδο συνολικα ειδικα αν σου αρεσουν τα αστυνομικα νουαρ. Το ξεκαθαριζω αυτο γιατι προκειται για δυο κομικ που ανηκουν σε αλλες κατηγοριες και νομιζω δυσκολα συγκρινεις μεταξυ τους.

Edited by albertus magnus
  • Like 10
  • Thanks 2

• Member ID:  31,613
  • Topic Count:  58
  • Content Count:  4,430
  • Achievement Points:  4,612
  • Days Won:  93
  • With Us For:  3,017 Days
  • Last Seen:  

8 ώρες πριν, daredevil21 είπε:

Προτείνω Λάργκο Γουίντς :)

Για μένα η καλύτερη σειρά της εκδοτικής.

Αλλά αν θες κάτι αυστηρά ανάμεσα σ΄αυτά τα δύο που σκέφτεσαι, τότε κι εγώ θα σου έλεγα Blacksad.

• Like 9

• Member ID:  41,724
  • Group:  New Members
  • Content Count:  12
  • Achievement Points:  12
  • With Us For:  130 Days
  • Last Seen:  

Ευχαριστω για την πολύ καλή παρουσίαση, είχα πιτσιρίκι και τα έξη τεύχη ως που χάθηκαν σε κάποιες κούτες,

τώρα συνειδητοποιώ ότι είναι το πρώτο σούπερηρωικό που διάβασα (πολλές φορές και ξανά και ξανά). Απίθανη η ιδέα η μετενσαρκώση των αρχαίων ηρώων, πραγματικά, ενώ η κουήρ ιππότης (Ο Τριστάν?) μου φάνταζε στα μακρινά ελληνικά 80s συναρπαστική φιγούρα, πολύ συγκινητικό το ειδήλιο του/της με την μετενσάρκωση της συντρόφου του/της από την αρχαιότητα που θα να τον/την αποδεχτεί ως είναι - σχολείο αισθηματικής αγωγής μιλάμε σε μια εποχή αλλά και ηλικία αγγούρι σε αυτά…θα τον τσιμπίσω τον τόμο του μικρού ήρωα έστω και με τα τελευταία ρέστα του μηνιάτικου λέμε 😅 …. Δεν ήξερα ότι ήταν του Μπόλαντ και ότι άνοιξε τον δρόμο για το Watchmen 👌… πάντος ο Μάγος Μέρλιν τώρα που τον κοιτάω καλά - καλά δεκαετίες μετά, θα μπορούσε να είναι ο Άλαν Μουρ φτυστός σήμερα 😏 …γουστάρω φουλ το «εξοχικό» των ιπποτών πάνω σε μετεωρίτη που είναι σε τροχιά γύρω από την γη, την ινσταγραμική Μοργκάνα, και και….

• Like 18

• Member ID:  36,792
  • Content Count:  62
  • Achievement Points:  63
  • With Us For:  1,390 Days
  • Last Seen:  

14 ώρες πριν, Ταρταρούγας είπε:

Ευχαριστω για την πολύ καλή παρουσίαση, είχα πιτσιρίκι και τα έξη τεύχη ως που χάθηκαν σε κάποιες κούτες,

τώρα συνειδητοποιώ ότι είναι το πρώτο σούπερηρωικό που διάβασα (πολλές φορές και ξανά και ξανά). Απίθανη η ιδέα η μετενσαρκώση των αρχαίων ηρώων, πραγματικά, ενώ η κουήρ ιππότης (Ο Τριστάν?) μου φάνταζε στα μακρινά ελληνικά 80s συναρπαστική φιγούρα, πολύ συγκινητικό το ειδήλιο του/της με την μετενσάρκωση της συντρόφου του/της από την αρχαιότητα που θα να τον/την αποδεχτεί ως είναι - σχολείο αισθηματικής αγωγής μιλάμε σε μια εποχή αλλά και ηλικία αγγούρι σε αυτά…θα τον τσιμπίσω τον τόμο του μικρού ήρωα έστω και με τα τελευταία ρέστα του μηνιάτικου λέμε 😅 …. Δεν ήξερα ότι ήταν του Μπόλαντ και ότι άνοιξε τον δρόμο για το Watchmen 👌… πάντος ο Μάγος Μέρλιν τώρα που τον κοιτάω καλά - καλά δεκαετίες μετά, θα μπορούσε να είναι ο Άλαν Μουρ φτυστός σήμερα 😏 …γουστάρω φουλ το «εξοχικό» των ιπποτών πάνω σε μετεωρίτη που είναι σε τροχιά γύρω από την γη, την ινσταγραμική Μοργκάνα, και και….

Ειδικά αυτό με τις μετενσαρκώσεις είναι άλλο ένα συν στο όλο ιστορικό που με είχε/έχει ιντριγκάρει. Ο Άλαν άνετα είναι ο Μέρλιν εντωμεταξύ. Το μόνο αρνητικό είναι το 30ρι που δεν είναι λίγα... Νομίζω ότι σε αυτά τα χρήματα του άξιζε να είναι σκληρόδετο. Όπως και να έχει περιμένω το Cretan Comicon να το πάρω.   

• Like 12
  • Thanks 1

• Member ID:  35,513
  • Topic Count:  5
  • Content Count:  771
  • Achievement Points:  835
  • Days Won:  9
  • With Us For:  1,721 Days
  • Last Seen:  

Posted (edited)

ολική επαναφορά, μετά από μήνες ολόκληρους απουσίας, από το φόρουμ επιστρέφω, σαν άλλος ιππότης του Κάμελοτ 3000. συγχαρητήρια στις εκδόσεις του μικρού ήρωα, γιατί αφουγκραζεται τους αναγνώστες.

Όσοι δεν την ξέρετε τη σειρά, χωρίς δεύτερη σκέψη, πάρτε τον τόμο όσο είναι καιρός. προσωπικά έχω τα 6. τεύχη τις πρώτης ελληνικής έκδοσης. (Για χρόνια νόμιζα ότι ήταν ημιτελής). Επιπλέον έχω την αγγλική επιτομή έκδοση, που είναι ακριβώς η ίδια με αυτή του μικρού ήρωα, αλλά σε μικρότερο μέγεθος. Ήθελα να πάρω τρείς τόμους, αλλά είπα να δώσω την ευκαιρία σε άλλους να έχουν έστω από έναν.

αυτά..

Edited by Comichunter
  • Like 17

• Member ID:  38,148
  • Topic Count:  13
  • Content Count:  645
  • Achievement Points:  668
  • With Us For:  1,052 Days
  • Last Seen:  

Με τόσα σχόλια που διαβάζω για το Camelot 3000 και με τον ενθουσιασμό που υπάρχει, σκέφτομαι σοβαρά να το πάρω κι ας μην είχα επαφή στο παρελθόν με το συγκεκριμένο κόμικ

• Like 19

• Member ID:  2,322
  • Topic Count:  25
  • Content Count:  4,675
  • Achievement Points:  4,747
  • Days Won:  104
  • With Us For:  6,323 Days
  • Last Seen:  

Μόλις το τελείωσα. Προφανώς από τα παιδικά μου χρόνια δεν θυμόμουν και πολλά πράγματα από τα σκόρπια τεύχη που είχαν πέσει στα χέρια μου. Μόνο την εικόνα της Μοργκάνα (τυχαίο??) να βλέπει τη μαγική της σφαίρα. Έτσι το διάβασα από την αρχή - from scratch που λένε και οι φίλοι μας οι Άγγλοι. Ήταν μια ΥΠΈΡΟΧΗ εμπειρία ανάγνωσης. Υπέροχο υπεροχοτατο σχέδιο, sci fi με μεσαιωνικές πινελιές σενάριο, φοβερή εκτύπωση και χρώματα, ποιότητα χαρτιού και τέλος όλα σε ένα νοικοκυρεμενα. Το καταευχαριστηθηκα λέμε. Άξιζε η αναμονή και φυσικά άξιζε με το παραπάνω η αγορά. Το συστήνω ανεπιφύλακτα σε όλους.

• Like 17
  • Thanks 2

• 4 weeks later...

• Member ID:  39,455
  • Content Count:  39
  • Achievement Points:  61
  • With Us For:  713 Days
  • Last Seen:  

Θελω να πω απλα συγχαρητηρια στην εκδοτικη που πηρε το ρισκο και εβγαλε την ιστορια σε εναν μονο τομο και οχι περισσοτερους. Η τιμη μπορει να φαινεται ακριβη και να ειναι αλλα εν συγκρισει με αλλες κυκλοφριες της ιδας και οχι μονο και για το μεγεθοςτελικα μαλλονβ μονο εξωφρενικη δεν ειναι. Εχω την αγγλικη σκληρη εκδοση και το σκεφτομουν αν ειναι απαρετητο να την παρω και αυτη αλλα δεν κραησε πολυ τελικα αυτο το διλημα. Ομορφη εκδοση δεν το εχω διαβασει ακομγ για να πω σχολια για την ποιοτητα χαρτιου κυριως αλλα το πρωτο ξεφυλισμα μου φανηκε μια χαρα. Κατι διαβασα για νεο χρωματισμο αλλα δεν εχει πεσει κατι τετοιο στην αντιληψη μου καποιες πεισσοτερες πληρφοριες σχετικα μπορω να εχω;

• Like 15

• 4 weeks later...

• Member ID:  37,107
  • Content Count:  132
  • Achievement Points:  133
  • With Us For:  1,320 Days
  • Last Seen:  

Μυθολογία σε αμπαλάζ space opera. Διαβάζεται νερό, μη το φοβηθούν οι μοντέρνοι αναγνώστες.

Συγχαρητήρια Μικρέ Ήρωα για την επιλογή και την "εκτέλεση", τα κατάφερες και πάλι :clap2:

• Like 17

• 4 weeks later...

• Member ID:  36,734
  • Topic Count:  4
  • Content Count:  30
  • Achievement Points:  30
  • With Us For:  1,408 Days
  • Last Seen:  

Τελεια παρουσιαση! Το κοιτάω ενώ περνάω σχεδόν καθημερινά από βιτρίνα καταστήματος στο κεντρο και δεν έχω κάνει την κίνηση. Από Σεπτέμβρη αν υπάρχει ακόμα εκει θα μπει στην συλλογή. 

• Like 7

• 4 weeks later...

• Member ID:  31,588
  • Topic Count:  6
  • Content Count:  362
  • Achievement Points:  406
  • With Us For:  3,032 Days
  • Last Seen:  

Η εκδοτικη μικρος ηρως , μαλλον ασχολειται με τα απωθημενα μας. Μετά τον έρικ καστέλ ακολούθησε επιτέλους και το κάμελοτ. 

Θα προτιμούσα να είναι το εξώφυλλο γυαλιστερό και τα τεύχη να έβγαιναν σε δυο τόμους αντι για ένα βαρύ τόμο. Πρώτη φορά

διάβασα ολόκληρη την ιστορία, και το σενάριο της μου φάνηκε καλοδουλεμένο και πρωτοποριακό  που το κάνει ακόμα πιο όμορφο

η νοσταλγία!

• Like 12