Jump to content

Recommended Posts

• Member ID:  2,322
  • Group:  Members
  • Topic Count:  25
  • Content Count:  5,278
  • Achievement Points:  5,352
  • Days Won:  109
  • With Us For:  6,866 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  

Posted
11 ώρες πριν, Ubergorn είπε:

Έχει βγει σε κάποια φάση "ο απόλυτος οδηγός του spiderman " . Εκεί θα βρεις τα πάντα και αυτό που ζητάς. Βρίσκεται ακόμα μεταχειρισμένος:)

Ναι αυτό θέλω. Σε ευχαριστώ πολύ. Δυστυχώς διαδικτυακά δεν το πέτυχα πουθενά. Όταν κατέβω Αθήνα ίσως το ψάξω. Ξέχασα να αναφέρω στην κριτική μου χθες και ένα λάθος που βρήκα στο πρώτο εξώφυλλο που αναφέρεται σε λάθος τεύχος. Επίσης βλέποντας την συλλογή της μεγάλης εγκυκλοπαίδιας της Marvel πρόσεξα ότι οι 2 φοβεροί τόμοι του Κρέιβεν και του Βένομ είναι ουσιαστικά μια τριάδα με τούτον εδώ που αναφέρονται στην ¨μαύρη περίοδο¨του Αραχνάκια. Τέλος διάβασα κάπου στον τόμο του Βένομ ότι μέσα στην ιστορία του Σιν-Ίτερ (όντως το αμαρτοβόρος πολύ καλύτερο) κρύβεται (δεν την είδα σε αυτά τα τεύχη - εικάζω οτι θα είναι κάπου αλλού) η στιγμή που γέννησε τον Βένομ μέσω της διάψευσης του αληθινού αμαρτοβόρου. Πολύ καλή περίοδος για τον αραχνώδη φίλο μας αυτά τα τευχη.  

• Like 6
  • Thanks 1

• Member ID:  11,226
  • Topic Count:  144
  • Content Count:  3,404
  • Achievement Points:  3,477
  • Days Won:  16
  • With Us For:  6,024 Days
  • Last Seen:  

Posted
On 5/29/2024 at 1:04 PM, hudson said:

έγινε μηνιαία η κυκλοφορία ή λάθος

.thumb.jpg.ac3665cd796483bc440a791f77127fc8.jpg

Τωρα που κοιταξα γραφει 13 Ιουνη οποτε μαλλον ειχαν κανει λαθος αρχικα. Αλλα απο την αλλη ποτε δεν μπορουμε να ειμαστε σιγουροι, μπορει αυριο να ξανααλλαξει η ημερομηνια! χεχεχε!

• Like 7
  • Thanks 1

• Member ID:  11,736
  • Group:  Moderator
  • Topic Count:  121
  • Content Count:  6,263
  • Achievement Points:  5,501
  • Days Won:  318
  • With Us For:  5,916 Days
  • Last Seen:  

Posted
5 hours ago, albertus magnus said:

Τωρα που κοιταξα γραφει 13 Ιουνη οποτε μαλλον ειχαν κανει λαθος αρχικα. Αλλα απο την αλλη ποτε δεν μπορουμε να ειμαστε σιγουροι, μπορει αυριο να ξανααλλαξει η ημερομηνια! χεχεχε!

Ε ναι αφού...

14 hours ago, constantinople said:

Μόλις τους τηλεφώνησα. Ρωτάω πότε θα κυκλοφορήσει ο τόμος 8; Στις 13 Ιουνίου μου απαντάει η κοπέλα. - Το ξέρετε ότι στην ιστοσελίδα σας γράφει ότι θα βγει στις 27 Ιουνίου; - Ωχ! Ευχαριστούμε, θα το διορθώσουμε! :) 

Την "κουβεντούλα" δεν τη διαβάζεις;

• Like 2
  • Funny 1

• Member ID:  11,226
  • Topic Count:  144
  • Content Count:  3,404
  • Achievement Points:  3,477
  • Days Won:  16
  • With Us For:  6,024 Days
  • Last Seen:  

Posted
2 min ago , constantinople said:

Την "κουβεντούλα" δεν τη διαβάζεις

Εεεεεεμμμμμμμ  όχι ακριβώς!

ομολογώ το άλλο thread έχω μερικές μέρες που δεν εχω μπει. :oops:

Mea culpa  :D

• Like 2
  • Funny 2

• Member ID:  34,230
  • Topic Count:  14
  • Content Count:  857
  • Achievement Points:  944
  • Days Won:  1
  • With Us For:  2,534 Days
  • Last Seen:  

Posted

Διαβάστηκαν και οι 2 τελευταίοι τόμοι τις σειράς και μπορώ να πω ότι το έπος του Σιν-ιτερ, μπορεί να είναι και η καλήτερη ιστορία μέχρι στιγμής απο την συλλογή. Ατμοσφαιρικό με καλή ροή μου άρεσε αρκετά. Το με τεράστια δύναμη το βρήκα λίγο άτονο και φλατ, αλλά οκ καλούτσικο, θα μπορούσε να ήταν πολύ καλύτερο. Γενικά μέχρι στιγμής οι παλίες ιστορίες (Σιν-ιτερ & η άλλη με το wolverine), μου αρέσουν περισσότερο απο τις καινούριες. Μόνο το Marvel Knights μου άρεσε απο τις νέες, οι άλλες 2 μέτριες άλλα όχι άσχημες. 

Καλά πάει μέχρι στιγμής πάντως. Να μην είχαμε και τα λαθάκια απο radnet.

Πάντως ανυπομονώ να γυρίσει σε εβδομαδιαία η κυκλοφορία, να έχουμε κάτι να διαβάζουμε. Το έχω ρίξει σε παλαιότερα GN σε ελληνικά, τώρα τελευταία τα οποία όμως σε ένα ΣΚ διαβάζονται και δεν έχεις τι να διαβάσεις μετά.

Μου έχουν λείψει η μέρες με Marvel GN & Κλασσικούς που έβλεπα γεμάτο το ράφι μου και αγχωνόμουν για το πότε θα προλάβω να τα διαβάσω...:P

Μακάρι να βγει καμια σειρά ακόμα (ιδανικά όχι Μάρβελ)

• Like 10
  • Disagree 1

• Member ID:  33,354
  • Topic Count:  847
  • Content Count:  5,464
  • Achievement Points:  2,310
  • Days Won:  292
  • With Us For:  2,733 Days
  • Last Seen:  

Posted

Τόμος 7: Με Τεράστια Δύναμη...

clean (1).jpg  51yHyW6p8TL._AC_UF1000,1000_QL80_.jpg  clean.jpg

Δε μεσολάβησε μεγάλο χρονικό διάστημα από το τελευταίο review και ήρθε η ώρα να ξαναδιαβάσω μια ιστορία που είχα διαβάσει με τα τευχάκια της Οξύ και δε με ενθουσίασε. Ο τόμος βέβαια είναι πιο ολοκληρωμένη εμπειρία οπότε πάμε να δούμε.

Οι πρώτες μέρες του Peter Parker

2.jpg  3.jpg  4.jpg

Ως ένα δημιούργημα του imprint Marvel Knights, οι δημιουργοί της ιστορίας (που γενικά μου ήταν παντελώς άγνωστοι) ακολουθούν μια φόρμουλα που έχουμε ξαναδεί και μάλιστα ο τόμος έχει αφιέρωμα σε τέτοιου είδους ιστορίες, δηλαδή τις Spider-Man ιστορίες που μας γυρνάνε στο παρελθόν και βλέπουμε να εμβαθύνουν στην τότε κατάσταση του ήρωα. Συγκεκριμένα όμως εδώ είμαστε στα πολύ πρώιμα στάδια του ήρωα όπου ο θείος Ben ζει και ο Peter προσπαθεί να βγάλει λεφτά ως παλαιστής.

8.jpg  12.jpg  20.jpg

Ο τόμος γενικά κάπως αναλώνεται και επαναλαμβάνεται και δε μου έκατσε πολύ καλά ότι έχει πάρα πολλή αφήγηση σε πρώτο πρόσωπο και λιγότερους διαλόγους. Ουσιαστικά γυρίζουμε γύρω από το γεγονός ότι ο Peter πρώτη φορά στη ζωή του νιώθει λιγότερο φλώρος και περισσότερο αλήτης προσπαθώντας να κερδίσει το κορίτσι του Flash, ενώ ταυτόχρονα μπλέκει με την επαγγελματική πάλη και τους ανθρώπους που την απαρτίζουν που δεν είναι και άνθρωποι της καλύτερης πάστας.

RCO003_1490063453.jpg  RCO007_w_1490063453.jpg  RCO008_1490063453.jpg

Γενικά απουσιάζει έντονα κάποιος χαρακτηριστικός κακός Spider-Man και οι δράσεις κι οι μάχες περιορίζονται κυρίως στο ring. Αυτό είναι χαρακτηριστικό μειονέκτημα δυστυχώς αν και είμαι σίγουρος ότι το χρονικό όριο στο οποίο τέθηκε το πλαίσιο της ιστορίας σήμαινε ότι δε θα υπήρχε κάποιος πολύ χαρακτηριστικός κακός και τελικά λειτούργησε κατά τους, αφού θέλαμε να δούμε ένα teaser έστω.

Spiderman Lapham 4.jpg  Spider-Man_With_Great_Power..._Vol_1_5_Textless.webp  spidermanwgp01preview1.webp

Βλέπουμε πως ο Πίτερ αναπτύσσει μια σχέση με την Tiffany, μιας μεγαλύτερης ηλικίας γυναίκα που θα γίνει μάνατζερ του, αλλά και το πως οι δυσκολίες στην πόλη, οι καταστάσεις που βιώνει και διάφορα καθημερινά γεγονότα του δημιουργούν σιγά σιγά την ανάγκη να γίνει ένας ήρωας. Βλέπουμε την πίεση που δέχεται να μετατραπεί σε ήρωα, το πως λυγίζει και πως η μεγάλη του πλέον δύναμη φέρει μεγάλη ευθύνη. Αν θέλετε τη γνώμη μου δεν είναι ούτε αρκετά πειστικό, ούτε το σενάριο είναι τόσο καλογραμμένο για να σε οδηγεί σε αυτό το συμπέρασμα.

Περίεργο αλλά όμορφο σχέδιο

spidermanwgp01preview5.jpg  spidermanwgp01preview6.jpg

Δεν ξέρω πως αλλιώς να το χαρακτηρίσω ειλικρινά, προφανώς είναι ωραίο και σύγχρονο αλλά ταυτόχρονα προσπαθεί στα καρέ και σε άλλες λεπτομέρειες να εμπεριέχει μια εσάνς ρετρίλας και συνολικά δεν είναι ούτε eye candy, ούτε κακό, είναι απλό Spider-Man σχέδιο σε ένα σύγχρονο κόμικ με αρκετή λεπτομέρεια και χωρίς έντονα μελάνια στο μεγαλύτερο μέρος του.

Τελικός απολογισμός και σε ποιους προτείνεται

spidermanwgp01preview21.webp  Spider-Man-With-Great-Power-int.jpg

Νομίζω ότι όποιος είναι αρρωστάκι με Spidey, θα θέλει να το διαβάσει, αλλά γενικά η ιστορία είναι κάπως μέτρια σεναριακά και το σχέδιο δεν ξεχωρίζει πάρα πολύ οπότε αν είστε περιστασιακοί αγοραστές της συλλογής, πιστεύω ότι θα βρείτε πραγματικά πολύ καλύτερες ιστορίες να διαβάσετε από αυτήν. Και μόνο από ότι το αφιέρωμα αφορά παρόμοιες ιστορίες και όχι κάτι που είπαν οι δημιουργοί για αυτήν, το καταλαβαίνεις :) Καλό διάβασμα σε όλους :) 

• Like 16

• Member ID:  32,406
  • Topic Count:  100
  • Content Count:  3,630
  • Achievement Points:  3,677
  • Days Won:  140
  • With Us For:  3,032 Days
  • Last Seen:  

Posted

ΤΟΜΟΣ #8

Εξώφυλλο-οπισθόφυλλο

ULTIMATESPIDERMANCOLLECTION_0008.jpg  ULTIMATESPIDERMANCOLLECTION_0008z.jpg

Μεταφέρθηκαν στην βάση.

Τίτλος: Μεταλλαγμένος Παράγοντας

Ημ. κυκλοφορίας: 12/06/2024 (ανεπίσημα) και 13/06/2024 (επίσημα)

Σελίδες: 132

Χρώματος: Μοβέ (Μεγάλη Παρασκευή)

Περιλαμβάνει τα τεύχη: Spider-Man #15-17, X-Force #4 & Marvel Comics Presents Wolverine #48-50

Παρατηρήσεις: Τα τεύχη Spider-Man #16 και X-Force #4 διαβάζονται με περιστροφή του τόμου 90 μοίρες

Στο τέλος υπάρχει το κλασικό κείμενο (interview), που αυτή τη φορά δεν μεταφράστηκε.:antekale:

Επόμενος τόμος #9 Κυριαρχία κυκλοφορεί 27/06/2024 (πάντα σύμφωνα με το site της εκδοτικής)

9.thumb.png.46219d0b4c3e8391c2cc2e4947ea7d41.png

• Like 15
  • Thanks 2

• Last Seen:  

Posted
29 λεπτά πριν, hudson είπε:

Παρατηρήσεις: Τα τεύχη Spider-Man #16 και X-Force #4 διαβάζονται με περιστροφή του τόμου 90 μοίρες

Στο τέλος υπάρχει το κλασικό κείμενο (interview), που αυτή τη φορά δεν μεταφράστηκε.:antekale:

Τα λόγια στερεύουν

raf,360x360,075,t,fafafa_ca443f4786.jpg

• Funny 9

• Member ID:  38,058
  • Topic Count:  6
  • Content Count:  2,000
  • Achievement Points:  2,035
  • Days Won:  69
  • With Us For:  1,617 Days
  • Last Seen:  

Posted
36 λεπτά πριν, hudson είπε:

ΤΟΜΟΣ #8

Εξώφυλλο-οπισθόφυλλο

8.thumb.jpg.3c25743ded81e4b3e8ee5ae70579c86f.jpg 8.thumb.jpg.223c6f7cc7f1436e2be411f0e7f2969b.jpg

Τίτλος: Μεταλλαγμένος Παράγοντας

Ημ. κυκλοφορίας: 12/06/2024 (ανεπίσημα) και 13/06/2024 (επίσημα)

Σελίδες: 132

Χρώματος: Μοβέ (Μεγάλη Παρασκευή)

Περιλαμβάνει τα τεύχη: Spider-Man #15-17, X-Force #4 & Marvel Comics Presents Wolverine #48-50

Επόμενος τόμος #9 Κυριαρχία κυκλοφορεί 27/06/2024 (πάντα σύμφωνα με το site της εκδοτικής)

9.thumb.png.46219d0b4c3e8391c2cc2e4947ea7d41.png

Α προσπαθούν δηλ σκληρά για να χάσουν αναγνώστες . Μπράβο τους !! 

Βέβαια αφήνουν τη συνέντευξη αμετάφραστη όχι γιατί βαριουνται αλλά για να μη χαθεί το νόημα στη μετάφραση . Τόσο πολύ μας σκέφτονται .

Εντάξει 90 μοίρες γυρίζεις μόνο το τεύχος αχ αμέσως να γκρινιάζουμε .

Στα επόμενα θα σου δίνουν λινκ να τα διαβάσεις online .

Κάτι τέτοια διαβάζω και από εκεί που ήμουν παραπάνω από 50% να το αγοράσω Ε πάω προς το "άστο μωρέ".

Και αν πει κάποιος για στήριξη σε αυτή τη προσπάθεια ναι σαφώς να στηριχθεί αλλά όταν  θα προσπαθήσει και ο εκδοτικός . Όταν δεν τον νοιάζει σε πολλά απλά Ε απλά μαύρο και έτσι αξίζει. 

• Like 7

• Last Seen:  

Posted (edited)
21 ώρες πριν, Ubergorn είπε:

Εντάξει 90 μοίρες γυρίζεις μόνο το τεύχος αχ αμέσως να γκρινιάζουμε .

Στα επόμενα θα σου δίνουν λινκ να τα διαβάσεις online .

Αυτά τα τεύχη φαντάζομαι ότι έτσι ήταν και τα πρωτότυπα, δεν νομίζω να είναι κάποιο λάθος της Radnet.

Αν κάποιος γνωρίζει αν η Marvel τα είχε τυπώσει έτσι εκείνη την εποχή, ας μας διαφωτίσει.

21 ώρες πριν, Ubergorn είπε:

Βέβαια αφήνουν τη συνέντευξη αμετάφραστη όχι γιατί βαριουνται αλλά για να μη χαθεί το νόημα στη μετάφραση . Τόσο πολύ μας σκέφτονται

Το συγκεκριμένο κείμενο είναι παρμένο από το τεύχος Marvel Age #90

και όπως μας έχουν πει δεν τους επιτρέπουν οι ξένοι να μεταφράζουν τα κείμενα εκτός των μπαλονακίων και φυσικά ούτε τα αποκόμματα εφημερίδων και άλλων εντύπων.:lol:

Edited by hudson
  • Like 7
  • Funny 1

• Member ID:  32,009
  • Topic Count:  0
  • Content Count:  248
  • Achievement Points:  276
  • With Us For:  3,297 Days
  • Last Seen:  

Posted

ετσι ηταν τυπωμενα

• Like 15

• Member ID:  33,361
  • Content Count:  711
  • Achievement Points:  714
  • With Us For:  2,730 Days
  • Last Seen:  

Posted

Αγοράστηκε από το περίπτερο ο 8ος τόμος και μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι από πλευράς σχεδίου είναι φανταστικός. Και πως θα μπορούσε να μην είναι, με συμμετοχή των Todd McFarlane, Erik Larsen και Rob Liefelb [Το ντεμπούτο τεύχος του X-FORCE (1991) πούλησε τέσσερα εκατομμύρια αντίτυπα σημειώνοντας ρεκόρ πωλήσεων εκείνη την εποχή]. Ο τόμος περιέχει φοβερά δισέλιδα, ενώ δύο τεύχη διαβάζονται σε γωνία 90 μοιρών. Για σενάρια δεν θα σχολιάσω, γιατί δεν έχω προλάβει να τον διαβάσω πλην του πρώτου τεύχους (Spider-Man #15) το οποίο μου άρεσε, αφού περιέχει τη συζήτηση μεταξύ του Πίτερ και της  Μαίρη για το αν θα πρέπει να γίνουν γονείς. Θεωρώ ότι μετά τον 7ο τόμο (πιθανόν να είναι ο πιο αδύναμος της συλλογής) που δεν αγοράστηκε, επανερχόμαστε στα υψηλά στάνταρ που μας έχει συνηθίσει η συλλογή. :ok:

• Like 14

• Member ID:  41,338
  • Topic Count:  55
  • Content Count:  1,149
  • Achievement Points:  1,219
  • Days Won:  22
  • With Us For:  776 Days
  • Last Seen:  

Posted (edited)

Διάβασα κι εγώ τον όγδοο τόμο. Είναι ο μόνος μέχρι τώρα που δεν είναι μια ενιαία ιστορία. Ξεκινά με μια ιστορία όπου ο αραχνάκιας σκέφτεται να κάνει παιδί και ζητάει συμβουλές από το Κτήνος (Βeast). Τελικά οι δυο τους καταλήγουν να δουν τον κίνδυνο από πρώτο χέρι... Μετά έχει ένα αναφερόμενο ως crossover με τον spidey και την x-force. Σεναριακά ανεπαρκής, ένας ατελείωτος καβγάς με τον Τζάγκερνοτ, που δεν αλλάζει χρόνο ή τόπο, απλά τον βαράνε και τους βαράει σε όλα τα τεύχη. Επίσης σιχάθηκα που η ιστορία διαβάζετε ΟΛΗ στις 90 μοίρες:moutra2:. Σχέδιο ΟΚ, είναι και το τέλος του Mcfarlane (που είναι στους καλύτερους για μένα) στη Marvel οπότε :respect:.  Η 2 τελευταίες ιστορίες είναι οι καλύτερες του τόμου κατ' εμέ. Στην πρωτελευταία ο Spidey πεθαίνει και συνάντα τον Θάνο και την κυρά του Θανάτου. Σενάριο και σχέδιο Οκ. Στην τελευταία έχουμε συμμαχία αραχνάκια-Γούλβεριν για μάχη με μεταλλαγμένους που απήγαγαν ένα παιδί. Πάλι πολύ οκ. 

Στην radnet τώρα... Γιατί καλά μου παιδιά δεν ανοίγετε μια καφετέρια; Το κόμικ δεν είναι για εσάς. Μια αξιοπρεπής εκδοτική ΜΕΤΑΦΡΑΖΕΙ ΤΙΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΑ ΛΑΘΗ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΜΑΤΙ, ΟΠΩΣ "ΚΕ" ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΝΤΡΑ (βλέπε "Αγάπη μου γιατί είσαι τόσο σιωπηλΟΣσε λόγια του Θάνος) . Προσπαθήστε λίγο... Κάποιοι ενδιαφερόμαστε για τις ιστορίες, μην τις κακοποιείτε έτσι. Αν είναι να κάνετε μια δουλειά κάντε την σωστά. Σε λίγο θα δηλώσω συμμετοχή στο group του @ ManaLeak13 , αν συνεχίσετε έτσι.

Η συλλογή so far (και ίσως σταματήσει και εδώ για μένα)

_Viber_2024-06-18_17-15-47-999.thumb.jpg.c0f75ed7f431854effcb420dc51b8676.jpg

Edited by Ζάνταφ
  • Like 12
  • Funny 6

• Member ID:  36,788
  • Topic Count:  3
  • Content Count:  1,776
  • Achievement Points:  2,080
  • Days Won:  24
  • With Us For:  1,934 Days
  • Last Seen:  

Posted (edited)
34 λεπτά πριν, Ζάνταφ είπε:

Σε λίγο θα δηλώσω συμμετοχή στο group του @ ManaLeak13 , αν συνεχίσετε έτσι.

Καλά το μωβ τι του δώσανε και ψήλωσε; :lol:

Με έβαλες σε σκέψεις, ως ιδρυτικό μέλος, να δημιουργήσω ονομα για το γκρουπ αυτό. 

Θα βγάλουμε και τισερτακια. 

No SEC is like no sex. Θα βάλουμε και κάνα ορθογραφικό μέσα,η στάμπα θα τυπωθει στραβή, θα γίνει ΠΑ ΝΙ ΚΟΣ

:dimis:

Edited by ManaLeak13
  • Funny 13

• Member ID:  25,886
  • Topic Count:  10
  • Content Count:  332
  • Achievement Points:  357
  • With Us For:  4,912 Days
  • Last Seen:  

Posted
54 λεπτά πριν, Ζάνταφ είπε:

Ίσιωσε τα τομάκια στην βιβλιοθήκη σου γιατί μου βγάζεις τον ψυχαναγκασμό στη φόρα  :P

• Funny 10

• Member ID:  35,058
  • Topic Count:  4
  • Content Count:  1,272
  • Achievement Points:  1,344
  • Days Won:  2
  • With Us For:  2,359 Days
  • Last Seen:  

Posted
3 ώρες πριν, ManaLeak13 είπε:

Καλά το μωβ τι του δώσανε και ψήλωσε; :lol:

Ή σπανάκι ή λόγω διαστολής από τον καύσωνα...:lol:

• Funny 6

• Last Seen:  

Posted
5 ώρες πριν, Ζάνταφ είπε:

Διάβασα κι εγώ τον όγδοο τόμο. Είναι ο μόνος μέχρι τώρα που δεν είναι μια ενιαία ιστορία. Ξεκινά με μια ιστορία όπου ο αραχνάκιας σκέφτεται να κάνει παιδί και ζητάει συμβουλές από το Κτήνος (Βeast). Τελικά οι δυο τους καταλήγουν να δουν τον κίνδυνο από πρώτο χέρι... Μετά έχει ένα αναφερόμενο ως crossover με τον spidey και την x-force. Σεναριακά ανεπαρκής, ένας ατελείωτος καβγάς με τον Τζάγκερνοτ, που δεν αλλάζει χρόνο ή τόπο, απλά τον βαράνε και τους βαράει σε όλα τα τεύχη. Επίσης σιχάθηκα που η ιστορία διαβάζετε ΟΛΗ στις 90 μοίρες:moutra2:. Σχέδιο ΟΚ, είναι και το τέλος του Mcfarlane (που είναι στους καλύτερους για μένα) στη Marvel οπότε :respect:.  Η 2 τελευταίες ιστορίες είναι οι καλύτερες του τόμου κατ' εμέ. Στην πρωτελευταία ο Spidey πεθαίνει και συνάντα τον Θάνο και την κυρά του Θανάτου. Σενάριο και σχέδιο Οκ. Στην τελευταία έχουμε συμμαχία αραχνάκια-Γούλβεριν για μάχη με μεταλλαγμένους που απήγαγαν ένα παιδί. Πάλι πολύ οκ. 

Στην radnet τώρα... Γιατί καλά μου παιδιά δεν ανοίγετε μια καφετέρια; Το κόμικ δεν είναι για εσάς. Μια αξιοπρεπής εκδοτική ΜΕΤΑΦΡΑΖΕΙ ΤΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΑ ΛΑΘΗ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΜΑΤΙ, ΟΠΩΣ "ΚΕ" ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΝΤΡΑ (βλέπε "Αγάπη μου γιατί είσαι τόσο σιωπηλΟΣσε λόγια του Θάνος) . Προσπαθήστε λίγο... Κάποιοι ενδιαφερόμαστε για τις ιστορίες, μην τις κακοποιείτε έτσι. Αν είναι να κάνετε μια δουλειά κάντε την σωστά. Σε λίγο θα δηλώσω συμμετοχή στο group του @ ManaLeak13 , αν συνεχίσετε έτσι.

Με όλα αυτά ενώ ήταν στους τόμους για αγορά μπαίνει στη λίστα για υποψήφια αγορά μελλοντικά.

Είπαμε να δεχτούμε μερικά λάθη αλλά μέχρι ένα οριο. 

• Like 7
  • Sad 2

• Last Seen:  

Posted

Τόμος #9

Εξώφυλλο-οπισθόφυλλο

ULTIMATESPIDERMANCOLLECTION_0009.jpg  ULTIMATESPIDERMANCOLLECTION_0009z.jpg  Μεταφέρθηκαν στη βάση

Τίτλος: ΡΕΪΝ Η ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ

Ημερ. κυκλοφορίας: 27/06/2024 (επίσημα), 26/06/2024 (ανεπίσημα)

Σελίδες: 164

Χρώματος: Μπλε/Γαλάζιο

Περιλαμβάνει τα τεύχη: Spider-Man Reign #1-4

Επόμενος τόμος #10 Μπλεγμένος Ιστός  κυκλοφορεί 11/07/2024

10.thumb.png.732ecceb79475e75e3510c88c8d4b875.png

• Like 16
  • Thanks 3

• Last Seen:  

Posted

Τόμος 8: Μεταλλαγμένος Παράγοντας

Spider-Man_Vol_1_16.webp  61kCDSJ2iZL._AC_UF1000,1000_QL80_.jpg  clean.jpg

Είναι κλασικό γνώρισμα της συλλογής η συρραφή τευχών διαφορετικών σειρών Spider-Man με κοινή θεματική και κάτι τέτοιο συνέβη και εδώ αφού είδαμε ιστορίες με μέλη των X-Men σχεδιασμένες από τρεις πολύ γνωστούς σχεδιαστές.

Ο Spidey συναντάει τους μεταλλαγμένους

IMG_1491.jpg.9c46ad9be4dce5bf155f884ed1c04d9f.jpg

Ο κοινός άξονας του τεύχους πέραν των μεταλλαγμένων είναι η παρουσία τριών πολύ χαρακτηριστικών ονομάτων των 90s. Μιλάμε για τους Todd McFarlane, Rob Liefeld και Erik Larsen, τους σχεδιαστές που εντυπωσίασαν με τη Marvel στις αρχές της δεκαετίας εκείνης, πριν πάνε να ιδρύσουν μαζί με άλλους την Image. Ωστόσο η λογική της σύνδεσης των ιστοριών είναι τόσο θεματική όσο και εικαστική και η αλήθεια είναι ότι τα περισσότερα τεύχη βρίθουν από εντυπωσιακά καρέ με μάχες, αλλά ελάχιστο έως καθόλου σενάριο.

c3507cfab063c8e41a5b0b430bba8f44.jpg  Marvel_Comics_Presents_Vol_1_48_Back.webp

Το μόνο τεύχος που κάπως με κέρδισε ήταν το πρώτο (του Larsen) όπου ο Spidey συζητάει με την MJ την πιθανότητα να κάνουν παιδί και τι θέματα μπορεί να έχει αν πάρει τα μεταλλαγμένα του γονίδια και αποφασίζει να μιλήσει με τον Beast για να ενημερωθεί πάνω στο θέμα, παλεύοντας ταυτόχρονα με κακούς. Από εκεί και πέρα έχουμε κάποια τεύχη της X-Force όπου διαβάζονται ανά δισέλιδο με το κόμικ γυρισμένο 90 μοίρες και οι οποίες είχαν αυτό που είπα και πριν: Πολλούς χαρακτήρες, μεγάλα πάνελ, αλλά το σενάριο ήταν πραγματικά ανύπαρκτο.

IMG_1499.jpg

Επίσης περίμενα περισσότερα από τη συνάντηση με τον Wolverine, αλλά για ακόμα μία φορά στο σενάριο δεν δόθηκε η πρέπουσα σημασία. Σε γενικές γραμμές είναι από τους πιο αδύναμους τόμους που θυμάμαι. Εμπεριέχει όλη αυτή την ποζεριά που είχαν τα υπερηρωικά κόμικς στα 90s, φουλ δράση, εντυπωσιακά καρέ, αλλά μηδέν δουλειά στους χαρακτήρες, μηδέν εμβάθυνση στην ιστορία, μηδέν σημασία στην ανάπτυξη της. Επιπλέον από άποψη επιμέλειας η Radnet δίνει ένα τρομερό ρεσιτάλ. Αμετάφραστα μπαλόνια, ορθογραφικά, αμετάφραστο άρθρο, είναι πραγματικά τόμος που τσαντίζει ακόμα και μένα στο κομμάτι της προχειρότητας.

Τελική σύνοψη και σε ποιους προτείνεται

tumblr_n8o1sbLWbx1rom810o7_1280.jpg.fb77c5c542429b1a9d509e7c1c5bc7c5.jpg

Αν γουστάρετε αυτή τη 90s ποζεριά, τότε δώστε του την προσοχή σας. Γενικά όμως αυτός ο τόμος έχει πάρα πολλά λάθη από τον εκδότη μεν, και οι ιστορίες που επιλέχθηκαν με τη θεματική και στον στόχο που είχαν δε σε κερδίζουν σε κανένα σημείο τους. Ελπίζω σε κάτι καλύτερο στον επόμενο :) 

• Like 19

• Last Seen:  

Posted

Δυστυχώς δεν μπόρεσα να αντισταθώ στον τόμο 9... Άλλος ένας και θα γίνει εβδομαδιαίο... Ο τόμος τώρα λαμβάνει χώρα σε ένα post apocalyptic μέλλον στην Νέα Υόρκη.  Αν δεν κάνω λάθος δεν βρισκόμαστε στο 616.

Υπόθεση:

Ο γέρος πλέον Πίτερ Πάρκερ ζει πλέον σε μια πόλη όπου δεν υπάρχουν υπερκακοί μεν, αλλά ο δήμαρχος έχει επιστρατεύσει μια ανάλογη της Γκεστάπο αστυνομία, η οποία δρα με άσχημο τρόπο. Ο δήμαρχος ανακοινώνει την δημιουργία ενός ιστού που θα απέκλειε την πόλη από τον υπόλοιπο κόσμο δήθεν για να τον προστατέψει. Ο ανυπόληπτος πλέον Τζ.Τζ. Τζέιμσον ζητά την βοήθεια του Πίτερ για να σταματήσει αυτό το φασιστικό καθεστώς. ΟΠίτερ αρχικά αρνείται,  αλλά αλλάζει γνώμη όταν καλείται να προστατέψει κάποια  παιδιά.  Η επιστροφή του αραχνάκια εξοργίζει τον μυστηριώδη σύμβουλο του δημάρχου με αποτέλεσμα να επιστρατεύσουν τους Σίνιστερ Σιξ. Μια ομάδα παιδιών, με την βοήθεια του Τζέι Τζέι αποκαλύπτει την αλήθεια για την κυβέρνηση και την Ρέιν επαναστατώντας.Τελικά ο ιστός προστασίας τίθεται σε λειτουργία.  Τελικά ο δήμαρχος είναι εκνευριστικά ηλίθιος καθώς αποκαλύπτεται ότι ο ιστός κλείνει τους πολίτες μέσα στην πόλη ώστε ο σύμβουλος (που είναι ο Venom) να τους μετατρέψει σε συμβιωτικά τέρατα. Η παρέα των παιδιών με ηγέτιδα την κόρη του sandman είναι οι μόνοι που αντιστέκονται στους οργανισμούς με μια καμπάνα. Θα καταφέρει ο γέρος Σπάιντερ Μαν να νικήσει έναν στρατό συμβιωτικών και τους Σινιστερ Σιξ η ο Βένομ θα πάρει την εκδίκηση του;

Σεναριακές Παρατηρήσεις:

Δεν ανέφερα καθόλου την Εμ Τζέι γιατί στην αρχή είναι ζωντανή και μετά ο Πίτερ την βλέπει να πεθαίνει σε νεότερη ηλικία. Στην αρχή ήταν η φαντασία του Πάρκερ; Ο Πίτερ επίσης φαίνεται να φοράει και την μαύρη και την κλασσική στολή. Σε κάποια φάση φαίνεται σαν ο Ντοκ Οκ χρησιμοποίησε κάτι σαν Lazarus pit για να σώσει την ζωή του Πίτερ και είναι πτώμα, μιλάει επίσης και ο σκελετός της Εμ Τζέι. Τι φάση αυτή η σκηνή;

Σχέδιο:

Not perfect, πιο παιδικό και λιγότερο ρεαλιστικό,  δεν ταιριάζει με το σκοτάδι της ιστορίας . Στα πρόσωπα και στις κινήσεις δεν υπάρχει αρκετή ευχέρεια. 

Βαθμολογία:

Σενάριο: πολύ ωραίο και ενδιαφέρον, κυλάει, υπάρχουν όμως πολλές τρύπες.

Σχέδιο: Όχι κάτι τραγικό αλλά θα μπορούσε να ταιριάζει λίγο καλύτερα.

Ένα καθαρό 7/10. Όχι ο καλύτερος τόμος, αλλά αξίζει πιστεύω για όποιον θέλει μια μελλοντική ιστορία, με έντονη ενδιαφέρουσα πλοκή.

ΥΓ: Εγώ θα το αγόραζα μόνο για την επανασύνδεση του sandman με την μικρή κόρη του και για την μάχη που έδωσαν μαζί. Συγκινητική ΣΚΗΝΑΡΑ!

• Like 10

• Member ID:  11,736
  • Topic Count:  121
  • Content Count:  6,263
  • Achievement Points:  5,501
  • Days Won:  318
  • With Us For:  5,916 Days
  • Last Seen:  

Posted

Φίλε @ Ζάνταφ  θα ήθελα να σε ρωτήσω αν είδες αυτό το video και αν και ο δικός σου τόμος είναι προβληματικός σαν αυτόν του βίντεο που περιέχει 2 φορές το εξώφυλλο του τεύχους 3 και καμιά φορά το εξώφυλλο του τεύχους 2, ή αν εσένα περιέχει και τα δύο τεύχη (2 & 3) κανονικά.

• Like 9

• Last Seen:  

Posted
12 ώρες πριν, constantinople είπε:

Φίλε @ Ζάνταφ  θα ήθελα να σε ρωτήσω αν είδες αυτό το video και αν και ο δικός σου τόμος είναι προβληματικός σαν αυτόν του βίντεο που περιέχει 2 φορές το εξώφυλλο του τεύχους 3 και καμιά φορά το εξώφυλλο του τεύχους 2, ή αν εσένα περιέχει και τα δύο τεύχη (2 & 3) κανονικά.

Ο Διαμαντής στην παρουσίαση του τόμου έπεσε σε κακέκτυπο. Ευτυχώς δεν συνέβη το τραγικό γεγονός της μαζικής εκτύπωσης προβληματικού τόμου, όπως με τους κλασικούς υπερήρωες. Χθες είδα το βίντεο και περίμενα κάποια σχόλια στο φόρουμ ώστε να πάω στο περίπτερο να τον αγοράσω. Τελικά ο τόμος που αγόρασα σήμερα είναι εντάξει. Σπεύσετε στα περίπτερα. :obelix:

• Like 9
  • Thanks 1

• Last Seen:  

Posted

Δεν τα βλέπω τα βίντεο του Διαμαντή, δεν με βοηθάνε καθόλου. Το δικό μου είναι εντάξει, έχει το 2 και το 3 κανονικά.

• Like 7
  • Thanks 1

• Last Seen:  

Posted

Τόμος 9: Ρεϊν - Η Κυριαρχία

Spider-Man_-Reign.jpg

Φτάνουμε σιγά σιγά στην εβδομαδιαία κυκλοφορία της συλλογής (για μένα αναμένεται εφιάλτης :lol:) και έχουμε μια post-apocalyptic ιστορία με έναν γερασμένο Spider-Man ενός εναλλακτικού σύμπαντος.

The Dark Spidey returns

Reign-01-660x1024.jpg  Reign-02-658x1024.jpg

To ιστορικό The Dark Knight Returns αποτέλεσε τεράστια έμπνευση για το Reign και αυτό φαίνεται εξαρχής. Έχουμε ένα εναλλακτικό σύμπαν όπου βρισκόμαστε 30 χρόνια στο μέλλον και η Νέα Υόρκη βρίσκεται υπό την "προστασία" του Mayor Waters. Ο τελευταίος έχει καταργήσει τις ελευθερίες και κρατάει κλεισμένους τους ανθρώπους στο εσωτερικό της πόλης όπου ζουν με προστασία, τάξη και ασφάλεια υπό το αυταρχικό σώμα που λέγεται Reign με τον Waters να έχει κι άλλες κινήσεις στο πλάνο του.

Reign-03.jpg  Reign-04-659x1024.jpg

Ο Peter ζει χωρίς την MJ αφού έχει πεθάνει αλλά πολλές φορές τη φαντάζεται στο μυαλό του σαν ζωντανή και αναπολεί όσα έζησαν. Μετά από μία επίσκεψη του J Jonah Jameson, αποφασίζει να επιστρέψει ως Spider-Man και ο Waters θα του προβάλλει απίστευτα εμπόδια. Συνολικά νομίζω πως σαν σενάριο έχουμε μία πολύ καλή ιδέα, αλλά η εκτέλεση μοιάζει κάπως κακή. Παρά την αγανάκτηση του Peter για τον αυταρχισμό των σωμάτων ασφαλείας, ο λόγος που γυρίζει ως Spider-Man δεν είναι τόσο ξεκάθαρος και σαφής.

spider-man-reign-20061113050156673-1741973.jpg  Spider-Man-Reign-int.jpg

Τα τεύχη αν και έχουν περισσότερες από τις είκοσι σελίδες του μέσου τεύχους νιώθεις ότι πλατειάζουν, πολλοί χαρακτήρες δεν έχουν ιδιαίτερο λόγο ύπαρξης και σχεδόν κανενός τα κίνητρα δεν εξηγούνται επαρκώς. Ειδικά με την αντίσταση στις αρχές, η φάση με τους side χαρακτήρες χάνεται και μετά παλεύεις πολύ να βρεις σε ποιο σημείο της ιστορίας ήσουν και γιατί άλλαξαν κάποιοι συμπεριφορά. Νομίζω πως η ιστορία γενικότερα παρέκκλινε από τον στόχο της και παρά την καλή ιδέα, μας τα χάλασε λίγο στην πορεία.

Άνισο σχέδιο χωρίς κάτι το εντυπωσιακό

tumblr_inline_nqf41rEB9L1rba2jl_640.jpg

Ο Andrews αναλαμβάνει και το σχέδιο, αλλά δυστυχώς ούτε σε αυτό το κομμάτι με κέρδισε προσωπικά. Άλλες σελίδες είναι ωραία σχεδιασμένες, άλλες φαίνονται πρόχειρες, για μένα οι μάχες είναι λίγες και αδιάφορες και εντόπισα πάρα πολλά προβλήματα στις κινήσεις και την ανατομία των πρωταγωνιστών. Πραγματικά ένιωθα ότι και το σενάριο να ήταν καλύτερο, το σχέδιο δύσκολα θα με έκανε να ξεχωρίσω αυτό το κόμικ και σε μεγάλο βαθμό θεωρώ ότι ούτε ο χρωματισμός βοηθάει, ούτε η τεχνοτροπία του Andrews συνολικά. 

Σύνοψη και σε ποιους προτείνεται

Reign03.png

Όπως καταλαβαίνετε, η ιστορία δεν μου άρεσε σε γενικές γραμμές και κανένα σημείο της δε μου κέντρισε το ενδιαφέρον της, ούτε με κράτησε σε αυτήν το σχέδιο αν και ήμουν γενικότερα θετικά προδιατεθειμένος. Δεν ταιριάζει στον μέσο Spider-Manάκια, παρά μόνο σε τρελούς που θέλουν να τα έχουν διαβάσει όλα, αλλά ούτε σε απλούς αναγνώστες που ίσως ενδιαφερθούν για μια ιστορία εναλλακτικού σύμπαντος. Καλό διάβασμα σε όλους :) 

• Like 17

• Last Seen:  

Posted

Διαβάστηκε πολύ ευχάριστα ο 9ος τόμος παρόλο που δεν μου αρέσουν τα παράλληλα σύμπαντα. Προτιμώ τη γη 616, όμως θεωρώ ότι ο τόμος είναι πολύ καλός για να ξεφύγουμε από τα συνηθισμένα, και όντως ξέφυγε η κατάσταση... :lol:

Όπως είπαν και κάποιοι φίλοι έχουμε πτώματα να μιλάνε :vampir:(βλέπε MJ)image.png.e9c78cfb49d5270b8c230d6cd724a25d.png

Ουπς.. 

image.png.65b38967379eaf4142c7ee0c9573abe9.pngαυτήν εννοούσα 

και εναν γεράκο Spider-Man που τα βάζει με όλους και με όλα. Στο τέλος ισοπεδώνει έναν ουρανοξύστη και σώζει την πόλη από... 

Στα αρνητικά το σχέδιο που κάποιες φορές είναι ταιριαστό στο σενάριο, ενώ άλλες είναι τόσο κακοσχεδιασμένο που σου έρχεται να :wall:. 7,5/10

Υ. Γ Τι περιμένουμε στον επόμενο τόμο; Έχω διαβάσει ότι η σειρά που θα εκδοθεί ασχολείται περισσότερο με τους χαρακτήρες που περιτριγυρίζουν τον ήρωα μας παρά με τον ίδιο. 

• Like 9

• Last Seen:  

Posted

Με λίγη καθυστέρηση διαβάστηκαν και ο τόμος 8 και 9.

Ο 8 το βρήκα σχεδόν αδιάφορο όσον αφορά το σενάριο. Το πρώτο τεύχος ήταν ίσως και η μόνη ιστορία που μου άρεσε, αν και δεν είχε σχεδόν καθόλου action , αλλά όπως έχω ξαναπεί προτιμάω τις ιστορίες που συγκεντρώνονται περισσότερο στα προβλήματα του Parker από εκείνες που έχουν σκέτη δράση. Το σχέδιο ήταν οκ αν και βρικα κουραστικό το κάθετο διάβασμα.

Για τον τόμο 9 η αλήθεια είναι ότι περίμενα περισσότερα. Από το λίγο που είχα δει για την υπόθεση το βρικα ενδιαφέρον. Δυστυχώς την εκτέλεση δεν την βρικα τόσο καλή. Το σχέδιο θα μπορούσε να ήταν διαφορετικό , αλλά θεωρώ το σημαντικότερο ήταν ότι υπήρχαν θέματα στην ροή της ιστορίας. Δεν έχω καταλάβει ακόμα τι μπορεί να έφταιγε αλλά εν τέλη αν και η όλη υπόθεση είχε ενδιαφέρον  εν τέλη η ανάγνωση σε μένα τουλάχιστον κατέληξε λίγο κουραστική.

Γενικά και οι 2 τόμοι μπορούν να γίνουν skip από κάποιον θεωρώ.

• Like 13

• Member ID:  20,685
  • Group:  Administrator
  • Topic Count:  853
  • Content Count:  15,239
  • Achievement Points:  9,268
  • Days Won:  545
  • With Us For:  5,333 Days
  • Last Seen:  

Posted

Το εξώφυλλο και το οπισθόφυλλο του τεύχους #10 σκαναρίστηκε κι ανέβηκε στην βάση μας. :) 

ULTIMATESPIDERMANCOLLECTION_0010.jpg  ULTIMATESPIDERMANCOLLECTION_0010z.jpg

Μην ξεχάσετε ότι από το επόμενο τεύχος η κυκλοφορία της σειράς γίνεται εβδομαδιαία. :) 

:beer:

• Like 12
  • Thanks 3

• Member ID:  31,613
  • Topic Count:  59
  • Content Count:  5,616
  • Achievement Points:  5,811
  • Days Won:  121
  • With Us For:  3,560 Days
  • Last Seen:  

Posted
On 11/7/2024 στο 1:59 ΜΜ, Indian είπε:

Μην ξεχάσετε ότι από το επόμενο τεύχος η κυκλοφορία της σειράς γίνεται εβδομαδιαία. :)

Μην παίρνεις όρκο :)

• Like 1
  • Funny 9

• Last Seen:  

Posted (edited)

Κριτική για το "Dark spidey returns " ή αλλιώς "spiderman : reign " ή αλλιώς ρεϊν όπως το γράφει η αγαπημένη μας εταιρία με αφορμή τη νέα ανάγνωση μετά από χρόνια :

Προφανές εχει πολλές επιρροές από το dark knight returns αλλά το κάνει με πολύ ωραίο τρόπο .

Περιγραφει ένα σκοτεινό,δυστοπικό μέλλον με πολύ σκοτεινό και βίαιο τρόπο και είναι δοσμένο με τέτοιο τρόπο που είναι μια γροθιά στο στομάχι και σε καθηλώνει καθώς το διαβάζεις και χάνεσαι στον κόσμο του μέλλοντος .

Ένας Peter Parker που έχει χρόνια να ντυθεί στα γνωστά χρώματα του spiderman ,παρατημένος ,με τα προβλήματα να τον βαραίνουν, και γενικά να είναι ο φιλικός μας γείτονας (Ντιν Ντιν για καραμπαμ αντιγραφή από darΚ knight) και ένα μέλλον οπου δεν υπάρχουν ήρωες και κακοί αλλά μια ομάδα η reign η όποια σε συνδιασμό με τον δήμαρχο ελέγχει τη πόλη λειτουργώντας με βίαιο και άδικο τρόπο ως προς τους πολίτες της.

Όπως όλοι αντιλαμβάνονται ένα γεγονός θα πυροδοτήσει τον Peter Parker και θα αναλάβει πάλι εκ νέου δράση .

Έχει δράση ,αρκετη σάπιλα, ένα κόμιξ σκοτεινό ,οι διάλογοι και η ροή είναι αρκετά καλή και το σχέδιο αν και μπορεί να ξενίσει κάποιους γρήγορα το συνηθίζεις και δεν σε ενοχλεί στο μάτι. Για μένα ταιριάζει στο σκοτεινό ύφος που ήθελε να δώσει ο σεναριογράφος και σκιτσογράφος .

Διαφορετική ιστορία από τη συνηθισμένη μιας και πρόκειται για μια εναλλακτική ιστορία του αγαπημένου αραγχνακια (σε αρκετές περιπτώσεις αυτές οι εναλλακτικές ιστορίες βγαίνουν πολύ καλές μιας και υπάρχει περιθώριο για θανάτους , διαφορετική προσέγγιση και  ροή χωρίς την γκρίνια των αναγνωστών μιας και είναι ξεχωριστό κομμάτι από το κανονικό).

Αν είναι τέλειο; Σαφώς και όχι μιας και έχει τα κλασικά λαθάκια των κόμιξ που όσο καλά και να πηγαίνουν σε κάνουν να νιώθεις ότι θα ήθελε λίγες σελίδες παραπάνω για να σου δώσει πιο ομαλά μια ιστορία. Όμως στο σύνολο του πρόκειται για ένα πολύ καλό κόμιξ που θα σε διασκεδάσει παρασέρνοντας σε στη δυστοπικη του σάπιλα και στον σκοτεινό του κόσμο που θέλει να σου διηγηθεί. 

Προσωπικά το προτείνω σε όποιον του αρέσουν οι εναλλακτικές ιστορίες των ηρώων πέρα από τη κανονική ροή .

Συμπερασματικά μια καλή εναλλακτική ιστορία του αραχνακια . :)

Υ.Γ. με Παράπονα : πάλι η radnet κανει τις βλακείες της όσο αναφορά την επιμέλεια . Δεν γίνεται ολόκληρα μπαλονια να τα αφήνει αμετάφραστα ή σε μερικές περιπτώσεις και κενά!! Δηλ κραυγές ονομάτων δεν μπόρεσε να τις μεταφράσει; Αδιαφορεί πλέον ; Άντε τα ηχητικά εφφέ άστα έτσι αλλά εκφράσεις και προσφώνηση ονομάτων ; Δεν μπορείς ; Δεν θέλεις; Καταντά αστείο από ένα σημείο και μετά . Πάλι καλά που δεν είχε καμία συνέντευξη στο τέλος(κρίμα θα ήθελα να διαβάσω την άποψη του σεναριογράφου) αλλιώς θα την άφηνε αμετάφραστη και πάλι 

Spider-Man_-Reign.jpg

Spider-Man_Reign_Vol_1_1_Variant_2.jpg

Edited by Ubergorn
  • Like 9
  • Thanks 3

• Last Seen:  

Posted

Διαβάστηκε ο 10ος τόμος ο οποίος ήταν ένα από τους αγαπημένους μου μέχρι στιγμής.

4 ιστορίες που στην ουσία δεν πρωταγωνιστεί ο spiderman (εξαίρεση η πρώτη), αλλά αντίθετα άλλοι χαρακτήρες "γνωστοί" και άγνωστοι που όλοι έχουν μια ιστορία να μοιραστούν για τον spiderman. Το βρήκα αρκετά καλογραμμένο παρόλο που στις ιστορίες 2,3,4 δεν υπάρχει καθόλου δράση η κάποιο χτίσιμο στο σενάριο. Η δεύτερη ήταν η αγαπημένη μου. Πιστεύω όσοι δεν είναι και σούπερ φαν του υπερήρωικου στοιχείου στις ιστορίες αξίζει να ρίξουν μια ματιά στον τόμο. Ίσως να είναι και unpopular opinion , καθώς ήταν αρκετά διαφορετικός ο τόμος , αλλά εγώ πραγματικά τον απόλαυσα.

• Like 13
  • Thanks 2