Jump to content

Recommended Posts

• Member ID:  38,081
  • Group:  Members
  • Topic Count:  1
  • Content Count:  991
  • Achievement Points:  998
  • Days Won:  9
  • With Us For:  1,652 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  

Posted (edited)
On 1/30/2026 at 2:34 PM, Laz33 said:

Aπ΄ό,τι θυμάμαι τη συνεχίζει ο Giacometti για λίγες σελίδες και μετά ξεκινάει νέα ιστορία.

Αυτό ακριβώς!

Έριξα μια ματιά online στο επόμενο τεύχος και απ'ότι είδα κλείνει τις όποιες εκκρεμότητες της υπόθεσης με λίγα καρέ στην αρχή του άλμπουμ.

Διάβασα και την ιστορία που περιέχουν τα Non Stop (αρκετά καλή) και τώρα περιμένω πως και πως να κυκλοφορήσει η εκδοτική τα πρώτα άλμπουμ.

Εξαιρετική σειρά με υπέροχο σχέδιο και προσεγμένο σενάριο, σε πολύ όμορφη έκδοση, κόσμημα για την βιβλιοθήκη.

:beer:

Edited by Guts
  • Like 8

• Member ID:  34,230
  • Topic Count:  14
  • Content Count:  906
  • Achievement Points:  993
  • Days Won:  2
  • With Us For:  2,575 Days
  • Last Seen:  

Posted

Διαβάστηκε και η δεύτερη ιστορία.

Μου άρεσε περισσότερο από την πρώτη.

Όχι τόσο δράση βέβαια, αλλά γενικά πολύ ίντριγκα, παράλληλες εξελίξεις και ξανά πολύ ίντριγκα. Εδώ και το δεύτερο μέρος συνεχίζει δυνατά, σε αντίθεση με την πρώτη ιστορία που στο δεύτερο μέρος έχουμε κοιλιά. Το μόνο σημείο που λίγο με χάλασε στην υπόθεση

Spoiler

Το γεγονός ότι οι δυο τους ερωτεύονται τόσο γρήγορα και ειδικά ο Λάργκο, μπήκε και λίγο σαν σεναριακή ευκολία

Γενικά άλλος ένας δυνατός τόμος. Θέλω όταν τους διαβάσω όλους από την αρχή να κάνω και μια κατάταξη σε όλες τις ιστορίες. Αν και οι τελευταίες 5 ιστορίες, ήταν ίσως ένα τσικ πιο πίσω από τις αρχικές η σειρά για μένα έχει καταφέρει και στις 20 ιστορίες που έχουμε διαβάσει μέχρι τώρα να μην κάνει κοιλιά.

• Like 5
  • Thanks 1

• Member ID:  31,613
  • Topic Count:  60
  • Content Count:  5,717
  • Achievement Points:  5,912
  • Days Won:  124
  • With Us For:  3,601 Days
  • Last Seen:  

Posted
4 ώρες πριν, Lelis είπε:

Διαβάστηκε και η δεύτερη ιστορία.

Μου άρεσε περισσότερο από την πρώτη.

Όχι τόσο δράση βέβαια, αλλά γενικά πολύ ίντριγκα, παράλληλες εξελίξεις και ξανά πολύ ίντριγκα. Εδώ και το δεύτερο μέρος συνεχίζει δυνατά, σε αντίθεση με την πρώτη ιστορία που στο δεύτερο μέρος έχουμε κοιλιά. Το μόνο σημείο που λίγο με χάλασε στην υπόθεση

Απόκρυψη περιεχομένων

Το γεγονός ότι οι δυο τους ερωτεύονται τόσο γρήγορα και ειδικά ο Λάργκο, μπήκε και λίγο σαν σεναριακή ευκολία

Γενικά άλλος ένας δυνατός τόμος. Θέλω όταν τους διαβάσω όλους από την αρχή να κάνω και μια κατάταξη σε όλες τις ιστορίες. Αν και οι τελευταίες 5 ιστορίες, ήταν ίσως ένα τσικ πιο πίσω από τις αρχικές η σειρά για μένα έχει καταφέρει και στις 20 ιστορίες που έχουμε διαβάσει μέχρι τώρα να μην κάνει κοιλιά.

Έχω καιρό που διάβασα (στα αγγλικά) τις ιστορίες του τελευταίου τόμου, αλλά θυμάμαι ότι η τελευταία (τεύχη #19-20) ήταν εμφανώς υποδεέστερη απ΄τις προηγούμενες του Van Hamme.

Μόνο σεξ έκαναν, φουλ σεναριακές ευκολίες κι ένα τέλος που αφήνει κενά (εξού και το "συνεχίζεται").

Θα την ξαναδιαβάσω βέβαια, μήπως και μου αφήσει καλύτερες εντυπώσεις αυτή τη φορά.

Πάντως οι 9 πρώτες ιστορίες (τεύχη #1-18) έχουν πολύ υψηλό επίπεδο και είναι πολύ κοντά μεταξύ τους.

Είναι καλό challenge να τις βάλω σε κατάταξη.
Αυτές που ξεχώρισα και μπαίνουν τριάδα είναι η 1η (τεύχη #1-2), η 3η (τεύχη #5-6) και η 7η (τεύχη #13-14). Όχι με αυτή τη σειρά απαραίτητα.

Ενώ τη 2η (τεύχη #3-4) και την 6η (τεύχη #11-12) τις θεωρώ ένα κλικ κάτω απ΄τις υπόλοιπες και τις βάζω στις θέσεις 8 και 9. 
Τις υπόλοιπες 4 όμως θέλει πολύ σκέψη πως να τις κατατάξω.

• Like 8

• Member ID:  34,230
  • Topic Count:  14
  • Content Count:  906
  • Achievement Points:  993
  • Days Won:  2
  • With Us For:  2,575 Days
  • Last Seen:  

Posted
29 min ago , Laz33 said:

Έχω καιρό που διάβασα (στα αγγλικά) τις ιστορίες του τελευταίου τόμου, αλλά θυμάμαι ότι η τελευταία (τεύχη #19-20) ήταν εμφανώς υποδεέστερη απ΄τις προηγούμενες του Van Hamme.

Μόνο σεξ έκαναν, φουλ σεναριακές ευκολίες κι ένα τέλος που αφήνει κενά (εξού και το "συνεχίζεται").

Θα την ξαναδιαβάσω βέβαια, μήπως και μου αφήσει καλύτερες εντυπώσεις αυτή τη φορά.

Πάντως οι 9 πρώτες ιστορίες (τεύχη #1-18) έχουν πολύ υψηλό επίπεδο και είναι πολύ κοντά μεταξύ τους.

Αυτές που ξεχώρισα και μπαίνουν τριάδα είναι η 1η (τεύχη #1-2), η 3η (τεύχη #5-6) και η 7η (τεύχη #13-14). Όχι με αυτή τη σειρά απαραίτητα.

Ενώ τη 2η (τεύχη #3-4) και την 6η (τεύχη #11-12) τις θεωρώ ένα κλικ κάτω απ΄τις υπόλοιπες και τις βάζω στις θέσεις 8 και 9. 

Εγώ θυμάμαι ακόμα πολύ καλά την 1η, αλλά την έχω διαβάσει και 2 φορές. Από εκεί και πέρα μου έχει μείνει πολύ και η 4η, που ήταν η πρώτη που είχε μπει στο Non stop κόμικς και το σχέδιο ήταν σε μεγάλο format. Όντως και η 3η και η 7η ήταν πολύ καλή. Λογικά για μένα σε αυτές τις 4 θα παιχτεί, αλλά σίγουρα πρέπει να τα διαβάσω ξανά και από αρχή για να καταλήξω. Η 6η εμένα θυμάμαι μου άρεσε, όπως και 8η και τώρα η 10η. Την 2η και την 5η δεν την θυμάμαι και πολύ καλά.  Τελευταία ίσως επειδή την έχω και φρέσκια θα έβαζα την 9η. Το δεύτερο μέρος της κανονικά έπρεπε να είναι 20 σελίδες.

• Like 4
  • Thanks 1

• Last Seen:  

Posted (edited)
20 hours ago, Laz33 said:

Η πρώτη ιστορία του τόμου είναι πολύ καλή, στα γνωστά στάνταρτ της σειράς, η δεύτερη είναι το χειρότερο σενάριο Λάργκο που έχω διαβάσει, 

χωρίς αυτό να σημαίνει οτι ήταν άθλιο, μάλιστα σχεδιαστικά είναι ταξιδιάρικη και ψυχαγωγική η αναγνωστική εμπειρία.

Αλλά όπως είπες παραπάνω πιο πολύ με γκομενικά ζητήματα ασχολείται και οι γνωστοί χαρακτήρες έχουν ένα περίεργο ύφος - συμπεριφορά,

σαν να διαβάζεις διαλόγους απο άλλον σεναριογράφο... Οι δε τρομοκράτες και το όλο στήσιμο της υπόθεσης δεν έχουν ίχνος ρεαλισμού...

Περίμενα καλύτερο κλείσιμο απ'τον Βαν Αμ αλλά μάλλον δεν θα το είχαν σχεδιασμένο οτι είναι το τελευταίο του σενάριο για την σειρά.

Edited by Guts
  • Like 6
  • 2 weeks later...

• Member ID:  32,406
  • Topic Count:  102
  • Content Count:  3,741
  • Achievement Points:  3,788
  • Days Won:  155
  • With Us For:  3,073 Days
  • Last Seen:  

Posted
On 29/1/2026 στο 8:12 ΜΜ, hudson είπε:

Ενάμισι χρόνο μετά ήρθε επιτέλους ο τρίτος τόμος του Λάργκο Γουίντς.

Δεν θα μπορούσε να ξεκινήσει εκδοτικά καλύτερα η χρονιά. :dance:

Εξώφυλλο-οπισθόφυλλο τόμου #3 (τεύχη #17-20)

3.thumb.jpg.654e9324cdb507753e56b6b6bcb496d0.jpg 3.thumb.jpg.87986f532803a0cb2514cc4ce0f6f6b5.jpg

Τίτλος: 20 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ

Ημ. κυκλοφορίας: 27/01/2026

Σελίδες: 196

Περιέχει τα τεύχη: #17 Μαύρη Θάλασσα

#18 Κατακόκκινη Οργή

#19 Διασταυρώσεις

#20 20Δευτερόλεπτα

ISBN: 978-618-206-227-2

Ονομαστική τιμή: 22 ευρώ

Και μια λεπτομέρεια:

στο τέλος γράφει ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ... 

(ότι μπορεί να σημαίνει αυτό :))

Καλή μας ανάγνωση...

γκούχου γκούχου 

κύριοι της ΔΟ κάτι σας διέφυγε να μεταφέρετε:poke2: :lol:

• Like 5

• Member ID:  20,685
  • Group:  Administrator
  • Topic Count:  856
  • Content Count:  15,314
  • Achievement Points:  9,268
  • Days Won:  546
  • With Us For:  5,374 Days
  • Last Seen:  

Posted
1 λεπτό πριν, hudson είπε:

γκούχου γκούχου 

κύριοι της ΔΟ κάτι σας διέφυγε να μεταφέρετε:poke2: :lol:

Όχι αγαπητέ κύριε δεν το ξεχάσαμε.

Απλά είδα ότι οι τόμοι έχουν περαστεί σαν #03 και #04 και ρώτησα τα παιδάκια στο Κέντρο Ελέγχου για ποιον λόγο έγινε αυτό, περιμένοντας την απάντησή τους! :D

Αν υπάρχει λόγος που έγινε αυτό, δεν τον ξέρω. Αν απλά περάστηκαν με αυτή την αρίθμηση κατά λάθος, τότε θα το διορθώσουμε κι έπειτα θα περάσουμε τα νέα εξώφυλλα. ;)

• Like 2
  • Thanks 1

• Member ID:  32,406
  • Topic Count:  102
  • Content Count:  3,741
  • Achievement Points:  3,788
  • Days Won:  155
  • With Us For:  3,073 Days
  • Last Seen:  

Posted
18 λεπτά πριν, Indian είπε:

Απλά είδα ότι οι τόμοι έχουν περαστεί σαν #03 και #04 και ρώτησα τα παιδάκια στο Κέντρο Ελέγχου για ποιον λόγο έγινε αυτό, περιμένοντας την απάντησή τους! :D

Φαντάζομαι ότι περάστηκαν έτσι περιμένοντας να βγουν οι 2 πρώτοι τόμοι (που επιτέλους ανακοίνωσε η εκδοτική ότι θα βγάλει:dance:) για να πάρουν τις θέσεις 1 και 2 ίσως :thinking:.

Δεν ξέρω βέβαια αν έχει ξανά γίνει κάτι τέτοιο, δλδ μεταγενέστερα τεύχη σε μια σειρά να μπαίνουν μπροστά λόγω αρίθμησης. :)

• Like 3
  • Thanks 1

• Member ID:  25,318
  • Topic Count:  6
  • Content Count:  1,430
  • Achievement Points:  1,464
  • Days Won:  1
  • With Us For:  5,066 Days
  • Last Seen:  

Posted (edited)

Αν θυμάμαι καλά, στα Αστερίξ της Μαμούθ το Ο ουρανός έπεσε στο κεφάλι τους προηγήθηκε του Η επιστροφή των Γαλατών, αν και έφεραν τα νούμερα 33 και 32 αντίστοιχα.

Εντιτ: Σωστά θυμάμαι, το 33 εκδόθηκε το 2005 και το 32 το 2006.

Να προσθέσω εδώ και τον Ερίκ Καστέλ που μετά τα 16 τεύχη εκδόθηκε το 0

Edited by thor77
  • Like 4

• Member ID:  20,685
  • Group:  Administrator
  • Topic Count:  856
  • Content Count:  15,314
  • Achievement Points:  9,268
  • Days Won:  546
  • With Us For:  5,374 Days
  • Last Seen:  

Posted
14 λεπτά πριν, hudson είπε:

Φαντάζομαι ότι περάστηκαν έτσι περιμένοντας να βγουν οι 2 πρώτοι τόμοι (που επιτέλους ανακοίνωσε η εκδοτική ότι θα βγάλει:dance:) για να πάρουν τις θέσεις 1 και 2 ίσως :thinking:.

Έτσι εξηγούνται όλα. Άρα σωστά είναι περασμένα στην βάση, ε? :thinking:

Επομένως περνάμε τον νέο τόμο σαν #04?

15 λεπτά πριν, hudson είπε:

Δεν ξέρω βέβαια αν έχει ξανά γίνει κάτι τέτοιο, δλδ μεταγενέστερα τεύχη σε μια σειρά να μπαίνουν μπροστά λόγω αρίθμησης. :)

Τεχνικά, πάντως, μπορεί να γίνει αυτό στην βάση του φόρουμ. ;)

• Like 2
  • Thanks 1

• Member ID:  2,322
  • Topic Count:  25
  • Content Count:  5,311
  • Achievement Points:  5,385
  • Days Won:  109
  • With Us For:  6,907 Days
  • Last Seen:  

Posted

Διάβασα την πρώτη ιστορία. Μου άρεσε πολύ. Ίντριγκα, δράση, σούπερ Κινέζα, αρκετό γυμνό (:xm:). Μπαίνω τώρα στην τελευτα ιστορία του Βαν Αμ. Μπορεί κάποιος να ανεβάσει τα τελευταία λίγα καρέ από την επόμενη ιστορία που τελειώνει την τελευταια του Βαν Αμ?

• Like 3

• Member ID:  31,613
  • Topic Count:  60
  • Content Count:  5,717
  • Achievement Points:  5,912
  • Days Won:  124
  • With Us For:  3,601 Days
  • Last Seen:  

Posted
52 λεπτά πριν, Manitou είπε:

Μπορεί κάποιος να ανεβάσει τα τελευταία λίγα καρέ από την επόμενη ιστορία που τελειώνει την τελευταια του Βαν Αμ?

Τι νόημα έχουν τα τελευταία;

Μήπως εννοούσες τα πρώτα καρέ της επόμενης ιστορίας; :thinking:

• Like 4

• Last Seen:  

Posted (edited)
2 hours ago, Manitou said:

Διάβασα την πρώτη ιστορία. Μου άρεσε πολύ. Ίντριγκα, δράση, σούπερ Κινέζα, αρκετό γυμνό (:xm:). Μπαίνω τώρα στην τελευτα ιστορία του Βαν Αμ. Μπορεί κάποιος να ανεβάσει τα τελευταία λίγα καρέ από την επόμενη ιστορία που τελειώνει την τελευταια του Βαν Αμ?

Εδώ είναι ολόκληρο το επόμενο τεύχος, στις πρώτες 7- 8 σελίδες κλείνει τις εκκρεμότητες της υπόθεσης του Βαν Αμ.

https://readcomiconline.li/Comic/Largo-Winch/Issue-17?id=150044

Edited by Guts
  • Like 5
  • Thanks 2

• Last Seen:  

Posted
8 ώρες πριν, Laz33 είπε:

Τι νόημα έχουν τα τελευταία;

Μήπως εννοούσες τα πρώτα καρέ της επόμενης ιστορίας; :thinking:

Αυτό ναι. Δεν το διατύπωσα καλά. Τα ανέβασε ο @ Guts !!!! Thanks anyway 

• Like 2
  • Thanks 1

• Last Seen:  

Posted

Δυστυχώς το τελείωσα. Και τώρα τι θα κάνουμε χωρίς τους βαρβάρους που έλεγε και ο Καβάφης. Η αλήθεια είναι ότι η τελευταία ιστορία με άφησε με κάποια απορία. Συνήθως όλες οι ιστορίες του Βαν Αμ τελειώνουν με ένα τρόπο που θα μπορούσαν και να μην συνεχιστούν και να είναι οι ήρωες μας happily lived ever after. Εδώ πάλι δεν έμειναν έτσι και ήταν και η τελευταία του ιστορία. Φαίνεται είχε σκοπό να την συνεχίσει άμεσα αλλά δεν.... Διάβασα και τις επόμενες σελίδες στην επόμενη ιστορία που κλείνει τις εκκρεμότητες προφανώς βίαια. Τελοσπαντων. Είχε ευκολίες όπως είπατε ολοι. Πολύ σεξ, μια ενδιάμεση ιστορία (αυτή με το ζεύγος μπαμπάς κόρη) χωρίς ιδιαίτερο νόημα και όπως είπαν και οι υπόλοιποι ο Λαργκο είχε μια συμπεριφορά λίγο εκτός χαρακτήρα. Τα υπόλοιπα σχέδια κλπ όπως πάντα στην στρατόσφαιρα.

Αυτά με τον κύριο Λαργκοοοο... Δεν ξέρω αν θα διαβάσουμε ποτέ τις συνέχειες στα ελληνικά. Προφανώς θα ήθελα. Εσείς πουν τις έχετε διαβάσει φαντάζομαι η ιστορία συνεχίζεται και δεν έχει κλείσει κάπως εεε....

• Like 10
  • 4 weeks later...

• Last Seen:  

Posted

Παρήγγειλα τα δύο επόμενα στα Αγγλικά από τη cinebook. Σήμερα παρέλαβα. Οποιαδήποτε σύγκριση της αγγλικής έκδοσης με την τούμπανο έκδοση του μικρού ήρωας είναι για να γελάς. Μπράβο στην εκδοτική μας. 

• Like 7
  • Thanks 1