Μετάβαση στο περιεχόμενο

Μια εικόνα, 352 λέξεις [Κουκουλάς Γιάννης, efsyn.gr, 30/12/2022]


ramirez

Προτεινόμενες Καταχωρήσεις


  • Member ID:  2298
  • Group:  Members
  • Topic Count:  1618
  • Content Count:  5053
  • Reputation:   34575
  • Achievement Points:  5061
  • Days Won:  14
  • With Us For:  6186 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  

Το 2015 οι Amanda Conner, Jimmy Palmiotti (σενάριο) και Mauricet (σχέδια) φιλοτέχνησαν τον απόλυτο παραλογισμό σε μία χριστουγεννιάτικη περιπέτεια με τη Harley Quinn.

 

 

harley.thumb.jpg.92dc5d5f2e576d2584957d9c8e828cf3.jpg

 

 

Είναι τόσο απρόβλεπτες και αψυχολόγητες ορισμένες φορές οι επιλογές των δημιουργών κόμικς, που προκαλούν έκπληξη στο αναγνωστικό κοινό. Η έκπληξη αγγίζει τα όρια του σοκ όταν οι απρόσμενες θεματολογίες και οι σεναριακές ακροβασίες συνοδεύουν γιορτινές, χριστουγεννιάτικες κυκλοφορίες που συνηθίζεται να προσφέρουν μια δόση χαράς και αισιοδοξίας. Τις προηγούμενες εβδομάδες είδαμε μέθυσους Άη Βασίληδες να εξοντώνουν ορδές από ζόμπι σε μετααποκαλυπτικά τοπία, τη Wonder Woman να κουβαλά ράβδους χρυσού για ψυχοπαθείς γκάγκστερ που βασανίζουν παιδιά κ.ά. Μια χριστουγεννιάτικη περιπέτεια της Harley Quinn όμως τα ξεπερνά όλα.

 

Το 2015 οι Amanda Conner, Jimmy Palmiotti (σενάριο) και Mauricet (σχέδια) φιλοτέχνησαν τον απόλυτο παραλογισμό. Σύμφωνα με την ιστορία, η Harley Quinn και ο Big Tony ετοιμάζονται για την καλή τους χριστουγεννιάτικη πράξη. Μαζεύουν αδέσποτες σκυλίτσες και γατούλες με τα μωρά τους και ξεχύνονται στο εμπορικό κέντρο. Με πρόσχημα ότι βοηθούν τους πελάτες να μεταφέρουν τις βαριές τους τσάντες με τα δώρα, βάζουν κρυφά στις σακούλες τους μικρά ζωάκια ώστε αυτά να βρουν στέγη. Όταν όλα τα ζώα έχουν δοθεί, η Harley Quinn αποφασίζει να βεβαιωθεί ότι το τελευταίο σκυλάκι, που ήταν και το αγαπημένο της, έχει δοθεί σε καλά χέρια. Μπουκάρει τη νύχτα στο σπίτι που υιοθέτησε τον Αμπού, αλλά δεν μπορεί να αντισταθεί στα φαγητά και τα ποτά. Την παίρνει ο ύπνος και το πρωί έρχεται αντιμέτωπη με την έντρομη οικογένεια που τη βλέπει να κοιμάται δίπλα στο χριστουγεννιάτικο δέντρο.

 

Ο μπαμπάς θέλει να διώξει τη Harley Quinn, αλλά το μικρό κοριτσάκι της οικογένειας νομίζει πως αυτή είναι το χριστουγεννιάτικο δώρο-κλόουν της και δεν θέλει να το αποχωριστεί. Χτυπιέται και ωρύεται κατηγορώντας τον μπαμπά ότι της παίρνει πίσω το καλύτερο δώρο. Τότε ο μπαμπάς κάνει μια σατανική συμφωνία με τη Harley Quinn: την πληρώνει για να κρατήσει απασχολημένο το κοριτσάκι, αλλά στο τέλος πρέπει να το κάνει να τη μισήσει ώστε ο αποχωρισμός να είναι φυσιολογικός. Έπειτα από καταστροφές, εμετούς, μάχες με τσεκούρια και άλλα «γιορτινά», η Harley Quinn γίνεται διπλή πράκτορας και κάνει νέα συμφωνία με το κοριτσάκι. Η μικρούλα συμφιλιώνεται με τον μπαμπά της, ο Αμπού είναι ευτυχισμένος, η Harley Quinn νικήτρια. Και οι αναγνώστες αναρωτιούνται ποιος μπορεί να τα σκέφτηκε όλα αυτά…

 

 

 

 

Και το σχετικό link...

 

Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Απάντηση σε αυτό το θέμα ...

×   Έχετε επικολλήσει περιεχόμενο με μορφοποίηση.   Κατάργηση μορφοποίησης

  Επιτρέπονται μόνο 75 emoticons maximum.

×   Ο σύνδεσμός σας έχει ενσωματωθεί αυτόματα.   Εμφάνιση ως σύνδεσμος

×   Το προηγούμενο περιεχόμενό σας έχει αποκατασταθεί.   Διαγραφή εκδότη

×   Δεν μπορείτε να επικολλήσετε εικόνες απευθείας. Ανεβάστε ή εισάγετε εικόνες από URL

×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.