Μενίγ Πουαγώ Posted December 8, 2022 Member ID: 25,448 Group: Members Topic Count: 167 Content Count: 3,847 Reputation: 30,920 Achievement Points: 3,909 Days Won: 3 With Us For: 3,864 Days Status: Offline Last Seen: 12 hours ago Age: 41 Share Posted December 8, 2022 (edited) Συλλογή χριστουγεννιάτικων ιστοριών με τους ήρωες της Λιμνούπολης και guest εμφανίσεις από τον Μίκυ Μάους και το Μαύρο Φάντασμα υπό τον γενικό τίτλο "Τα Χριστούγεννα του Σκρούτζ Μακ Ντακ. Οι ιστορίες που εμπεριέχονται είναι οι κάτωθι: ΤΑ ΣΤΙΓΜΙΑΙΑ ΣΤΟΛΙΔΙΑ Ο ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΣ ΑΗ-ΒΑΣΙΛΗΣ Η ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΗ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΤΟ ΜΑΓΙΚΟ ΚΟΥΤΣΟΥΡΟ Όπως αναφέρει και ο @ ΚΟΜΙΞ εδώ: "Σε σχέση με τους προηγούμενους 2 τόμους θεωρώ τον συγκεκριμένο τον πιο ενδιαφέρον μακράν. Σκρουτζ και Χριστούγεννα είναι ένας πολύ δυνατός συνδυασμός. Για τον συγκεκριμένο τόμο δεν έχουμε καμία πληροφορία μέχρι στιγμής. Είναι ο πιο μυστήριος." Θα συμφωνήσω σε όλα. Από λίγο εκτεταμένο ψάξιμο στο inducks δε βρήκα πληροφορίες για την σειρά. Αν δεν απατώμαι και παλιότερα είχαμε πρώτη δημοσίευση επί ελληνικού εδάφους Disney ιστοριών. Στα της έκδοσης τώρα. Ενδιαφέρουσες και άκρως διασκεδαστικές και οι τέσσερις (4) ιστορίες του παρόντος πονήματος. Καλογραμμένα σενάρια και όμορφο σχέδιο. Πράγματι οι ιστορίες σε ταξιδεύουν στο πνεύμα των επερχόμενων γιορτινών ημερών. Έξτρα δεν υπάρχουν παρά μόνο διαφημίσεις των άλλων εκδόσεων της εκδοτικής. Ίδια τιμή, σελίδες και διαστάσεις με το ΚΟΜΙΞ αλλά με πάρα πολύ καλύτερο περιεχόμενο. Συγχωρέστε μου την αδυναμία να σκανάρω το εξώφυλλο και το οπισθόφυλλο. Το περιοδικό στο εσωπαπάκι... Προτείνεται ανεπιφύλακτα!!! Edited December 18, 2022 by Μενίγ Πουαγώ 25 6 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Indian Posted December 8, 2022 Member ID: 20,685 Group: Administrator Topic Count: 615 Content Count: 11,595 Reputation: 84,239 Achievement Points: 9,268 Days Won: 338 With Us For: 4,200 Days Status: Offline Last Seen: January 21 Age: 41 Share Posted December 8, 2022 Καλό θα είναι να έχουμε και τα σκαναρισμένα εξώφυλλα για να φτιάξουμε το πινακάκι και να καταχωρίσουμε τον τίτλο στην βάση. 11 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StefanosPap Posted December 8, 2022 Member ID: 38,148 Group: Members Topic Count: 13 Content Count: 595 Reputation: 3,013 Achievement Points: 618 Days Won: 1 With Us For: 462 Days Status: Offline Last Seen: 19 min ago Share Posted December 8, 2022 Κυκλοφορεί στα περίπτερα ήδη; 10 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Indian Posted December 8, 2022 Member ID: 20,685 Group: Administrator Topic Count: 615 Content Count: 11,595 Reputation: 84,239 Achievement Points: 9,268 Days Won: 338 With Us For: 4,200 Days Status: Offline Last Seen: January 21 Age: 41 Share Posted December 8, 2022 44 λεπτά πριν, StefanosPap είπε: Κυκλοφορεί στα περίπτερα ήδη; Ναι. 11 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StefanosPap Posted December 8, 2022 Member ID: 38,148 Group: Members Topic Count: 13 Content Count: 595 Reputation: 3,013 Achievement Points: 618 Days Won: 1 With Us For: 462 Days Status: Offline Last Seen: 19 min ago Share Posted December 8, 2022 Just now, Indian said: Ναι. τελεια. άντε να τρέχουμε να το βρούμε τώρα χαχαχα 8 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Indian Posted December 8, 2022 Member ID: 20,685 Group: Administrator Topic Count: 615 Content Count: 11,595 Reputation: 84,239 Achievement Points: 9,268 Days Won: 338 With Us For: 4,200 Days Status: Offline Last Seen: January 21 Age: 41 Share Posted December 8, 2022 6 λεπτά πριν, StefanosPap είπε: τελεια. άντε να τρέχουμε να το βρούμε τώρα χαχαχα Ε, φαντάζομαι δεν θα δυσκολευτείς πολύ. Λογικά θα βρίσκεται σε όλα τα περίπτερα (ιδίως του Κέντρου). 11 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StefanosPap Posted December 8, 2022 Member ID: 38,148 Group: Members Topic Count: 13 Content Count: 595 Reputation: 3,013 Achievement Points: 618 Days Won: 1 With Us For: 462 Days Status: Offline Last Seen: 19 min ago Share Posted December 8, 2022 9 min ago , Indian said: Ε, φαντάζομαι δεν θα δυσκολευτείς πολύ. Λογικά θα βρίσκεται σε όλα τα περίπτερα (ιδίως του Κέντρου). Καλά ναι, πέρα από την πλάκα, μην λέω και χαζομάρες. Δεν έχω τέτοια θέματα ευτυχώς. Και το περσινό το έβρισκες για καιρό μετά την κυκλοφορία του. 9 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rombax Posted December 8, 2022 Member ID: 38,010 Group: Members Topic Count: 15 Content Count: 316 Reputation: 2,282 Achievement Points: 365 Days Won: 0 With Us For: 494 Days Status: Offline Last Seen: 9 hours ago Age: 15 Share Posted December 8, 2022 Εγώ πήγα σε τρία περίπτερα και δεν το βρήκα Αν και εδώ που τα λέμε το περίμενα αυτό κάπως. Νομίζω πως βγάζει περισσότερο νόημα να το φέρουν αύριο μαζί με το νέο Μίκυ Μάους, οπότε θα πάω να το πάρω τότε. 9 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μενίγ Πουαγώ Posted December 8, 2022 Member ID: 25,448 Group: Members Topic Count: 167 Content Count: 3,847 Reputation: 30,920 Achievement Points: 3,909 Days Won: 3 With Us For: 3,864 Days Status: Offline Last Seen: 12 hours ago Age: 41 Author Share Posted December 8, 2022 @ Rombax και λοιπούς. Στα κιόσκια του κέντρου θα το βρείτε σήμερις. Εγώ το αγόρασα μαζί με το Μίκυ Μάους από το κέντρο τύπου στο μετρό της Πλακεντίας που τα φέρνει και αυτό μία μέρα νωρίτερα. Επίσημα κυκλοφορεί αύριο... 13 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Indian Posted December 8, 2022 Member ID: 20,685 Group: Administrator Topic Count: 615 Content Count: 11,595 Reputation: 84,239 Achievement Points: 9,268 Days Won: 338 With Us For: 4,200 Days Status: Offline Last Seen: January 21 Age: 41 Share Posted December 8, 2022 Στο θέμα προστέθηκε το εξώφυλλο και το οπισθόφυλλο του τεύχους κι έγινε και το πινακάκι. 9 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Comichunter Posted December 8, 2022 Member ID: 35,513 Group: Members Topic Count: 5 Content Count: 688 Reputation: 3,283 Achievement Points: 741 Days Won: 9 With Us For: 1,131 Days Status: Offline Last Seen: 11 hours ago Age: 40 Share Posted December 8, 2022 Πέρσι ποιο είχε κυκλοφορήσει; 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rombax Posted December 8, 2022 Member ID: 38,010 Group: Members Topic Count: 15 Content Count: 316 Reputation: 2,282 Achievement Points: 365 Days Won: 0 With Us For: 494 Days Status: Offline Last Seen: 9 hours ago Age: 15 Share Posted December 8, 2022 9 λεπτά πριν, Comichunter είπε: Πέρσι ποιο είχε κυκλοφορήσει; Το Ντετέκτιβ Ντόναλντ 5 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μενίγ Πουαγώ Posted December 9, 2022 Member ID: 25,448 Group: Members Topic Count: 167 Content Count: 3,847 Reputation: 30,920 Achievement Points: 3,909 Days Won: 3 With Us For: 3,864 Days Status: Offline Last Seen: 12 hours ago Age: 41 Author Share Posted December 9, 2022 @ Indian ... To 8/12/2022 σαν ημερομηνία κυκλοφορίας από που προέκυψε; Το τεύχος μέσα λέει Δεκέμβριος 2022. Βασικά ,αν κατάλαβα το σκεπτικό σου, θα πρέπει να μπει η ενάτη και όχι η ογδόη του Δεκέμβρη. Η κυκλοφορία στο κέντρο δε θεωρείται επίσημη θαρρώ... 6 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Indian Posted December 9, 2022 Member ID: 20,685 Group: Administrator Topic Count: 615 Content Count: 11,595 Reputation: 84,239 Achievement Points: 9,268 Days Won: 338 With Us For: 4,200 Days Status: Offline Last Seen: January 21 Age: 41 Share Posted December 9, 2022 4 ώρες πριν, Μενίγ Πουαγώ είπε: Βασικά ,αν κατάλαβα το σκεπτικό σου, θα πρέπει να μπει η ενάτη και όχι η ογδόη του Δεκέμβρη. Η κυκλοφορία στο κέντρο δε θεωρείται επίσημη θαρρώ... Άντε, να σου κάνω το χατήρι και να βάλω 09/12. Έναν Γιάννη τον έχουμε (λέμε τώρα)... Spoiler Δεν θα έρθεις αύριο στην Λέσχη? Θα τα πούμε... 2 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Macchia nera Posted December 9, 2022 Member ID: 38,500 Group: Members Topic Count: 4 Content Count: 244 Reputation: 2,205 Achievement Points: 344 Days Won: 1 With Us For: 373 Days Status: Offline Last Seen: 23 min ago Share Posted December 9, 2022 15 ώρες πριν, Rombax είπε: Το Ντετέκτιβ Ντόναλντ Η ποιότητα του χαρτιού είναι η ίδια με πέρσι; Εφημεριδόχαρτο; 4 2 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μενίγ Πουαγώ Posted December 9, 2022 Member ID: 25,448 Group: Members Topic Count: 167 Content Count: 3,847 Reputation: 30,920 Achievement Points: 3,909 Days Won: 3 With Us For: 3,864 Days Status: Offline Last Seen: 12 hours ago Age: 41 Author Share Posted December 9, 2022 @ Macchia nera και λοιπούς... Δυστυχώς... Πολύ μαλακό με αποτέλεσμα να τσαλακώνεται πανεύκολα. Αλλά έχει γερή συγκόλληση.... 8 1 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Indian Posted December 9, 2022 Member ID: 20,685 Group: Administrator Topic Count: 615 Content Count: 11,595 Reputation: 84,239 Achievement Points: 9,268 Days Won: 338 With Us For: 4,200 Days Status: Offline Last Seen: January 21 Age: 41 Share Posted December 9, 2022 13 λεπτά πριν, Μενίγ Πουαγώ είπε: Αλλά έχει γερή συγκόλληση.... Με οξυγονοκόλληση? 10 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μενίγ Πουαγώ Posted December 9, 2022 Member ID: 25,448 Group: Members Topic Count: 167 Content Count: 3,847 Reputation: 30,920 Achievement Points: 3,909 Days Won: 3 With Us For: 3,864 Days Status: Offline Last Seen: 12 hours ago Age: 41 Author Share Posted December 9, 2022 @ Indian ... Με την σταγόνα που κρατά δύο τόνους!!! 3 7 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rombax Posted December 9, 2022 Member ID: 38,010 Group: Members Topic Count: 15 Content Count: 316 Reputation: 2,282 Achievement Points: 365 Days Won: 0 With Us For: 494 Days Status: Offline Last Seen: 9 hours ago Age: 15 Share Posted December 9, 2022 Βγήκε και διαφήμιση του τεύχους στο Μικυ Μαους: 12 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Comichunter Posted December 10, 2022 Member ID: 35,513 Group: Members Topic Count: 5 Content Count: 688 Reputation: 3,283 Achievement Points: 741 Days Won: 9 With Us For: 1,131 Days Status: Offline Last Seen: 11 hours ago Age: 40 Share Posted December 10, 2022 On 9/12/2022 στο 1:53 ΜΜ, Macchia nera είπε: Η ποιότητα του χαρτιού είναι η ίδια με πέρσι; Εφημεριδόχαρτο; Σωστά, το θυμήθηκα, δεν Τονεχω διαβάσει έως και σήμερα, απλά το είχα αγοράσει. Ευχαριστώ για τη. Απάντηση. 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Macchia nera Posted December 10, 2022 Member ID: 38,500 Group: Members Topic Count: 4 Content Count: 244 Reputation: 2,205 Achievement Points: 344 Days Won: 1 With Us For: 373 Days Status: Offline Last Seen: 23 min ago Share Posted December 10, 2022 1 λεπτό πριν, Comichunter είπε: Σωστά, το θυμήθηκα, δεν Τονεχω διαβάσει έως και σήμερα, απλά το είχα αγοράσει. Ευχαριστώ για τη. Απάντηση. Aν εννοείς για την ποιότητα, την απάντηση έδωσε ο φίλος @ Μενίγ Πουαγώ 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rombax Posted December 10, 2022 Member ID: 38,010 Group: Members Topic Count: 15 Content Count: 316 Reputation: 2,282 Achievement Points: 365 Days Won: 0 With Us For: 494 Days Status: Offline Last Seen: 9 hours ago Age: 15 Share Posted December 10, 2022 Τελικά αγοράστηκε και το διάβασα αμέσως (βέβαια έπρεπε να περπατήσω κανένα χιλιόμετρο για να βρω περίπτερο που το έχει αλλά τέλος πάντων...) Η έκδοση είναι πολύ καλή με έναν πολύ όμορφο κατά τη γνώμη μου εξώφυλλο. Με το χαρτί δεν είχα πρόβλημα, είναι σίγουρα καλύτερο από του Ντετέκτιβ Ντόναλντ. Όσον αφορά τις ιστορίες είμαι αρκετά ικανοποιημένος. Όλες τους είναι αρκετά ανάλαφρες και ευχάριστες, με ενδιαφέρουσες πλοκές και πολύ καλό σχέδιο. Δεν είναι καθόλου πολύπλοκες και έτσι το τεύχος διαβάζεται αρκετά γρήγορα, αλλά προσωπικά δεν το βρίσκω κακό αυτό. Θα βάλλω τις γνώμες μου για την καθεμία (με κάποια σπόιλερ) εδώ: Spoiler Τα Στιγμιαία Στολίδια - Μια ενδιαφέρουσα και όμορφη ιστορία. Η νέα εφεύρεση του Κύρου είναι πολύ ενδιαφέρουσα, και μου άρεσε να δω πως ο Σκρουτζ βρήκε αμέσως τρόπο να εκμεταλλευτεί κάτι φαινομενικά άχρηστο. Μου άρεσε επίσης το ότι ο Ρόμπαξ βγήκε κερδισμένος στο τέλος. Και μερικά καρέ ήταν φαντασμαγορικά! Γενικά μια πολύ καλή ιστορία. Ο Καινούριος Αη Βασίλης - Αυτή είναι μια κλασική ιστορία ανταγωνισμού Σκρουτζ Ρόμπαξ με μία αρκετά ενδιαφέρουσα ιδέα. Βέβαια μερικά plot twists είναι πάρα πολύ προβλέψιμα και η όλη πλοκή είναι αρκετά κλισέ. Γενικά αν και όχι κακή, νομίζω ότι είναι η χειρότερη ιστορία του τεύχους. Αξιοσημείοτες είναι επίσης οι εμφανίσεις της Ματίλντα και του Χάουαρντ Ρόμπαξ Η Διαστημική Κρουαζίερα - Πολύ ωραία ιστορία μυστηρίου με φόντο το διάστημα. Μου αρέσει πολύ το ότι η ιστορία έκανε μια λύση φανερή επίτηδες για να αποδείξει το ότι ήταν λάθος αργότερα. Προφανώς ο Μίκυ και το Μαύρο Φάντασμα ήταν μια ωραία έκπληξη σε ένα κόμικ που αφορά κυρίως το παπιοσύμπαν. Αν πρέπει να πω κάτι το αρνητικό, είναι ότι οι δευτερεύοντες χαρακτήρες είναι κάπως βαρετοί, αλλά δε νομίζω να νοιάζεται κανένας για αυτούς. Το Μαγικό Κούτσουρο - Το τεύχος τελειώνει με μια συμπαθητική ιστορία με συμπρωταγωνιστή τον Λούντβιχ. Έχει και ένα ενδιαφέρον lore με έναν Γερμανό αλχημιστή και ένα ζωντανό κούτσουρο που τρώει κεραυνούς. Εμένα μου έκανε εντύπωση το ότι ο αλχημιστής πέθανε στο τέλος, κάτι που δε περίμενα από την DPW. Γενικά η ιστορία ήταν πολύ καλή, αν και ίσως κάπως παιδική σε κάποια μέρη. Γενικά, είναι ένα πολύ καλό χριστουγεννιάτικο τεύχος. Το προτείνω σε όλους εδώ! 17 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manitou Posted December 11, 2022 Member ID: 2,322 Group: Members Topic Count: 22 Content Count: 3,575 Reputation: 27,110 Achievement Points: 3,627 Days Won: 74 With Us For: 5,733 Days Status: Offline Last Seen: 47 min ago Age: 44 Share Posted December 11, 2022 12 ώρες πριν, Rombax είπε: Τελικά αγοράστηκε και το διάβασα αμέσως (βέβαια έπρεπε να περπατήσω κανένα χιλιόμετρο για να βρω περίπτερο που το έχει αλλά τέλος πάντων...) Η έκδοση είναι πολύ καλή με έναν πολύ όμορφο κατά τη γνώμη μου εξώφυλλο. Με το χαρτί δεν είχα πρόβλημα, είναι σίγουρα καλύτερο από του Ντετέκτιβ Ντόναλντ. Όσον αφορά τις ιστορίες είμαι αρκετά ικανοποιημένος. Όλες τους είναι αρκετά ανάλαφρες και ευχάριστες, με ενδιαφέρουσες πλοκές και πολύ καλό σχέδιο. Δεν είναι καθόλου πολύπλοκες και έτσι το τεύχος διαβάζεται αρκετά γρήγορα, αλλά προσωπικά δεν το βρίσκω κακό αυτό. Θα βάλλω τις γνώμες μου για την καθεμία (με κάποια σπόιλερ) εδώ: Αποκαλύψτε τα κρυμμένα περιεχόμενα Τα Στιγμιαία Στολίδια - Μια ενδιαφέρουσα και όμορφη ιστορία. Η νέα εφεύρεση του Κύρου είναι πολύ ενδιαφέρουσα, και μου άρεσε να δω πως ο Σκρουτζ βρήκε αμέσως τρόπο να εκμεταλλευτεί κάτι φαινομενικά άχρηστο. Μου άρεσε επίσης το ότι ο Ρόμπαξ βγήκε κερδισμένος στο τέλος. Και μερικά καρέ ήταν φαντασμαγορικά! Γενικά μια πολύ καλή ιστορία. Ο Καινούριος Αη Βασίλης - Αυτή είναι μια κλασική ιστορία ανταγωνισμού Σκρουτζ Ρόμπαξ με μία αρκετά ενδιαφέρουσα ιδέα. Βέβαια μερικά plot twists είναι πάρα πολύ προβλέψιμα και η όλη πλοκή είναι αρκετά κλισέ. Γενικά αν και όχι κακή, νομίζω ότι είναι η χειρότερη ιστορία του τεύχους. Αξιοσημείοτες είναι επίσης οι εμφανίσεις της Ματίλντα και του Χάουαρντ Ρόμπαξ Η Διαστημική Κρουαζίερα - Πολύ ωραία ιστορία μυστηρίου με φόντο το διάστημα. Μου αρέσει πολύ το ότι η ιστορία έκανε μια λύση φανερή επίτηδες για να αποδείξει το ότι ήταν λάθος αργότερα. Προφανώς ο Μίκυ και το Μαύρο Φάντασμα ήταν μια ωραία έκπληξη σε ένα κόμικ που αφορά κυρίως το παπιοσύμπαν. Αν πρέπει να πω κάτι το αρνητικό, είναι ότι οι δευτερεύοντες χαρακτήρες είναι κάπως βαρετοί, αλλά δε νομίζω να νοιάζεται κανένας για αυτούς. Το Μαγικό Κούτσουρο - Το τεύχος τελειώνει με μια συμπαθητική ιστορία με συμπρωταγωνιστή τον Λούντβιχ. Έχει και ένα ενδιαφέρον lore με έναν Γερμανό αλχημιστή και ένα ζωντανό κούτσουρο που τρώει κεραυνούς. Εμένα μου έκανε εντύπωση το ότι ο αλχημιστής πέθανε στο τέλος, κάτι που δε περίμενα από την DPW. Γενικά η ιστορία ήταν πολύ καλή, αν και ίσως κάπως παιδική σε κάποια μέρη. Γενικά, είναι ένα πολύ καλό χριστουγεννιάτικο τεύχος. Το προτείνω σε όλους εδώ! Τα ίδια ακριβώς και από εμένα. Αρκετά ευχάριστο τεύχος. Απλές όμορφες Χριστουγεννιατικες ιστορίες. Τις έχω διαβάσει ήδη στην κόρη μου που τις ευχαριστήθηκε πολύ λόγω και του μεγάλου όμορφου σχεδίου. Εξυπηρετεί απόλυτα τον σκοπό του. 18 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
avalonlll Posted December 11, 2022 Member ID: 34,474 Group: Members Topic Count: 10 Content Count: 178 Reputation: 981 Achievement Points: 179 Days Won: 0 With Us For: 1,357 Days Status: Offline Last Seen: 14 hours ago Age: 25 Share Posted December 11, 2022 Πρώτο κόμικς που διαβάζω μετά από σχεδόν τρεις μήνες. Με τα σχόλια που διάβαζα μου μπήκαν σκέψεις για το αν θα πάρω το παρόν τεύχος ή όχι αλλά τελικά όταν το είδα στο περίπτερο απλά υπέκυψα. Αρχικά όσον αφορά την τιμή θα μπορούσε και καλύτερα (να είναι πιο φτηνό δηλαδή) αλλά με τόσα λίγα έξτρα τεύχη τον χρόνο, ας είναι. Οι ιστορίες μου άρεσαν όλες, χωρίς να είναι κάτι ιδιαίτερο βέβαια. Ωραίες γιορτινές ευχάριστες ιστορίες. Νομίζω η τελευταία με την Μάτζικα ήταν η καλύτερη, ενώ επίσης μου άρεσε ιδιαίτερα και η τρίτη ιστορία που εμφανίζονται και δύο χαρακτήρες που δεν τους περιμένει κανείς. Το περίμενα χειρότερο με αυτά που διάβαζα, χαίρομαι που διαβάστηκε ευχάριστα εν τέλει. Τώρα μένει να δούμε πότε θα κυκλοφορήσουν τα άλλα 2 τεύχη editor's choice που θα βγάλει η καθημερινή. 17 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ion Posted December 13, 2022 Member ID: 2,285 Group: Veterans Topic Count: 923 Content Count: 4,291 Reputation: 34,686 Achievement Points: 4,337 Days Won: 26 With Us For: 5,736 Days Status: Offline Last Seen: 1 hour ago Age: 39 Share Posted December 13, 2022 Το διάβασα κι εγώ. Και οι 4 ιστορίες κυμάνθηκαν πάνω κάτω στο ίδιο μέτριο επίπεδο, κέρδισαν όμως πόντους από το Χριστουγεννιάτικο θέμα τους και το ότι τις διάβασα δίπλα στο Χριστουγεννιάτικο δέντρο. Έχω σταματήσει καιρό να αγοράζω το Μίκυ Μάους, τις σπέσιαλ εκδόσεις όμως δε θέλω να τις χάνω γιατί βαθιά μέσα μου ελπίζω ότι θα γίνει το θαύμα και θα κυκλοφορήσει κάποια στιγμή κάτι αξιόλογο όπως τα παλιά σπέσιαλ τομάκια του Τερζόπουλου ή το πρώτο πρώτο Editor's Choice. 19 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Indian Posted December 14, 2022 Member ID: 20,685 Group: Administrator Topic Count: 615 Content Count: 11,595 Reputation: 84,239 Achievement Points: 9,268 Days Won: 338 With Us For: 4,200 Days Status: Offline Last Seen: January 21 Age: 41 Share Posted December 14, 2022 14 ώρες πριν, Ion είπε: τις σπέσιαλ εκδόσεις όμως δε θέλω να τις χάνω γιατί βαθιά μέσα μου ελπίζω ότι θα γίνει το θαύμα και θα κυκλοφορήσει κάποια στιγμή κάτι αξιόλογο όπως τα παλιά σπέσιαλ τομάκια του Τερζόπουλου ή το πρώτο πρώτο Editor's Choice. Επιβεβαιώνεις περίτρανα το ρητό που λέει ότι η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία! Spoiler ...για την ακρίβεια η άτιμη θα μας θάψει όλους! 3 11 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
albertus magnus Posted December 15, 2022 Member ID: 11,226 Group: Members Topic Count: 126 Content Count: 2,305 Reputation: 13,588 Achievement Points: 2,334 Days Won: 7 With Us For: 4,891 Days Status: Offline Last Seen: 7 hours ago Age: 155 Share Posted December 15, 2022 Το αγόρασα πριν μερικές μέρες και διαβάστηκε χαλαρά (μια ιστορία την ημέρα). Αξιοπρεπές ευχάριστο αποτέλεσμα για χριστουγεννιάτικες ιστορίες και πέρασα ωραία διαβάζοντας το. 11 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikolas12 Posted December 17, 2022 Member ID: 33,354 Group: Moderator Topic Count: 318 Content Count: 3,223 Reputation: 27,905 Achievement Points: 2,310 Days Won: 237 With Us For: 1,600 Days Status: Offline Last Seen: 7 hours ago Age: 27 Share Posted December 17, 2022 Το τσίμπησα και εγώ και σε αντίθεση με τον περσινό Ντεντέκτιβ Ντόναλντ το διάβασα άμεσα. Ως επί το πλείστον μέτριες ιστοριούλες που σε βάζουν στο κλίμα των Χριστουγέννων με έναν εξαιρετικό Σκρουτζ να αφηγείται ιστορίες από το παρελθόν του και τι έχει κάνει ο ίδιος την περίοδο των Χριστουγέννων. Οι καλύτερες κατά τη γνώμη μου είναι οι πρώτες δύο, στην πρώτη οι Μουργόλυκοι εκμεταλλεύονται μια εφεύρεση του Κύρου που λανσάρει ο Σκρουτζ για να τον κλέψουν, αλλά η δεύτερη είναι πολύ καλύτερη γιατί ως γνωστόν λατρεύω την κόντρα Ρόμπαξ και Σκρουτζ. Έτσι μας δίνουν μια ιστοριούλα όπου οι δύο ανταγωνιστές φτιάχνουν μια νέα μασκότ ο καθένας για να γίνει η χριστουγεννιάτικη μασκότ της Λιμνούπολης αντί του Άγιου Βασίλη και τελικά θα χρειαστεί να έρθει ο ίδιος ο Άγιος για να τους διδάξει τι πραγματικά θα πει Χριστούγεννα. Διασκεδαστικό εξτραδάκι και κυρίως με πολύ καλύτερο χαρτί από τον άθλιο περσινό χαρτοπολτό του Ντεντέκτιβ Ντόναλντ. 16 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Comichunter Posted December 18, 2022 Member ID: 35,513 Group: Members Topic Count: 5 Content Count: 688 Reputation: 3,283 Achievement Points: 741 Days Won: 9 With Us For: 1,131 Days Status: Offline Last Seen: 11 hours ago Age: 40 Share Posted December 18, 2022 Πάλι το μέγεθος άκυρο, πολύ μεγάλο σε σχέση με τα. Πρώτα.... 4 3 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Macchia nera Posted December 18, 2022 Member ID: 38,500 Group: Members Topic Count: 4 Content Count: 244 Reputation: 2,205 Achievement Points: 344 Days Won: 1 With Us For: 373 Days Status: Offline Last Seen: 23 min ago Share Posted December 18, 2022 Έχουμε τα link των ιστοριών; 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts