Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ο Πλανήτης των Πιθήκων αποκτά κόμικ από την Marvel [Κωνσταντίνα Αχείλα, IGNGreece, 18/06/22]


chrisbouk

Προτεινόμενες Καταχωρήσεις


  • Member ID:  32547
  • Group:  Members
  • Topic Count:  51
  • Content Count:  635
  • Reputation:   4743
  • Achievement Points:  657
  • Days Won:  5
  • With Us For:  2291 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Age:  57

Νέο έτος, νέο Planet of the Apes.

 

Η Marvel απέκτησε και πάλι τα δικαιώματα του "The Planet of the Apes" μετά από 40 χρόνια και για να το γιορτάσει θα κυκλοφορήσει μια νέα σειρά κόμικς.

Η νέα σειρά θα ξεκινήσει το 2023, αλλά άγνωστο παραμένει ποια θα είναι τα μέλη της δημιουργικής ομάδας. Αυτό που ξέρουμε είναι ότι θα φέρει νέο και ήδη υπάρχον υλικό, ενώ με βάση την teaser εικόνα που ήρθε δια χειρός Salvador Larroca, καταλαβαίνουμε ότι η νέα ιστορία θα επικεντρώνεται στο κλασικό timeline.

Δείτε την παρακάτω:

planet-of-the-apes-announcement-art-1655491147798.jpg

Art by Salvador Larroca. (Image Credit: Marvel)

 

"Χαιρόμαστε που καλωσορίζουμε το 'Planet of the Apes' ξανά στοHouse of Ideas!", είπε ο αρχισυντάκτης της Marvel Comics, C.B. Cebulsk, σε δήλωσή του. "Το νέο saga θα εξερευνήσει τα όρια του τι έχει να προσφέρει το αγαπημένο franchise μέσα από τολμηρές ιστορίες και ανυπομονούμε να ξεκινήσουμε αυτήν την νέα περιπέτεια!"

Το "Planet of the Apes" βασίζεται στο μυθιστόρημα του Pierre Boulle του 1963, κατά το οποίο τρεις άνθρωποι ανακαλύπτουν έναν πλανήτη που κατοικείται από ευφυείς πιθήκους. Το '68 απέκτησε κινηματογραφική μεταφορά από τον Franklin J. Schaffner, ενώ ακολούθησαν τέσσερα sequels μεταξύ των ετών 1970 και 1973. Το franchise απέκτησε δύο τηλεοπτικές σειρές τα έτη 1974 και 1975. Το 2001, ο Tim Burton δημιούργησε το remake, ενώ το 2011 κυκλοφόρησε η σειρά ταινιών "Rise of the Planet of the Apes", "Dawn of the Planet of the Apes" (2014) και "War for the Planet of the Apes" (2017). Ο συνολικός προϋπολογισμός της τριλογίας ήταν $567,5 εκ. και συνολικά έχει αποφέρει πάνω από $2 δισ. παγκοσμίως.

Η Marvel κατείχε τα δικαιώματα του franchise για αρκετά χρόνια και κατά την θητεία της κυκλοφορούσε το ομότιτλο περιοδικό (1974-77) που έφερε ασπρόμαυρες μεταφορές των πέντε αρχικών ταινιών και νέες ιστορίες που λάμβαναν χώρα στον κόσμο. Δύο από τις εν λόγω μεταφορές παρουσιάστηκαν και σε full-color εκδοχές στην μηνιαία σειρά "Adventures of the Planet of the Apes" (1975).

Πιο πρόσφατα, το franchise 'κατοικούσε' σε μεγάλους εκδοτικούς οίκους, όπως οι Dark Horse και BOOM! Studios. Ο δεύτερος μάλιστα έφερε πολλά prequels και reboot, όπως και crossovers, για παράδειγμα το "Tarzan on the Planet of the Apes" (2016), και τη μεταφορά του σεναρίου του Rod Serling, "Planet of the Apes: Visionaries" (2018).

 

ΠΗΓΗ

 

 

Επεξεργασία από chrisbouk
Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Απάντηση σε αυτό το θέμα ...

×   Έχετε επικολλήσει περιεχόμενο με μορφοποίηση.   Κατάργηση μορφοποίησης

  Επιτρέπονται μόνο 75 emoticons maximum.

×   Ο σύνδεσμός σας έχει ενσωματωθεί αυτόματα.   Εμφάνιση ως σύνδεσμος

×   Το προηγούμενο περιεχόμενό σας έχει αποκατασταθεί.   Διαγραφή εκδότη

×   Δεν μπορείτε να επικολλήσετε εικόνες απευθείας. Ανεβάστε ή εισάγετε εικόνες από URL

×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.