Argail Posted April 14, 2022 Member ID: 1,252 Group: Veterans Topic Count: 86 Content Count: 1,664 Reputation: 6,432 Achievement Points: 1,727 Days Won: 14 With Us For: 6,139 Days Status: Offline Last Seen: 8 hours ago Age: 43 Share Posted April 14, 2022 Ο Τάσος Μαραγκός(Tasmar) είχε μια ιδέα στην διάρκεια της 1ης καραντίνας "Κανονικά θα έπρεπε αντί για τους Τσιόδρες και λοιπούς να υπάρχει ένας τύπος ντυμένος χάρος και να γυρνάει στους δρόμους να ανακοινώνει τα κρούσματα... ΔΙΑΚΟΣΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΑΘΗΝΑΙΟΙ!" Έτσι 2 μέρες μετά εμφανίστηκε στα social του tasmar ο χάρος που ανακοίνωνε τα κρούσματα με ένα σχόλιο κάθε μέρα σχετικό με την επικαιρότητα. Περιέχονται 29 τέτοια σχέδια σε αυτή την έκδοση με επιπλέον ένα σχόλιο του Tasmar σχετικό με το κάθε σχέδιο, καθώς και μια εισαγωγή από τον Θανάση Πετρόπουλο που όπως λέει και θα συμφωνήσω, καλό θα ήταν να μην είχε χρειαστεί να έχουμε αυτό στα χέρια μας αλλά το νέο hard rock, η πραγματικότητα όμως αποφάσισε διαφορετικά . 3 1 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Θοδωρής Καραπάνος Posted April 14, 2022 Member ID: 36,975 Group: Members Topic Count: 39 Content Count: 2,185 Reputation: 13,857 Achievement Points: 2,541 Days Won: 47 With Us For: 1,063 Days Status: Offline Last Seen: 43 min ago Age: 15 Share Posted April 14, 2022 Πριν από 1 ώρα, Argail είπε: Απολαμβάνω αφάνταστα τις παρουσιάσεις του Argail. Έχω μάθει για κόμικς , για τα οποία δεν υπήρχε περίπτωση να γνώριζα το οτιδήποτε, παρ' ότι έχουν δημιουργηθεί από γνωστούς Έλληνες κομίστες. Ευχαριστώ 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Argail Posted April 14, 2022 Member ID: 1,252 Group: Veterans Topic Count: 86 Content Count: 1,664 Reputation: 6,432 Achievement Points: 1,727 Days Won: 14 With Us For: 6,139 Days Status: Offline Last Seen: 8 hours ago Age: 43 Author Share Posted April 14, 2022 37 λεπτά πριν, Θοδωρής Καραπάνος είπε: Απολαμβάνω αφάνταστα τις παρουσιάσεις του Argail. Έχω μάθει για κόμικς , για τα οποία δεν υπήρχε περίπτωση να γνώριζα το οτιδήποτε, παρ' ότι έχουν δημιουργηθεί από γνωστούς Έλληνες κομίστες. Ευχαριστώ Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια Θοδωρή, έχω μια μανία με το να έχω ολοκληρωμένες δουλειές από αγαπημένους καλλιτέχνες γι' αυτό και αποκτάω και λιγότερο γνωστά πραγματάκια τους 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts