Indian Posted December 31, 2021 Member ID: 20,685 Group: Administrator Topic Count: 779 Content Count: 13,439 Reputation: 98,446 Achievement Points: 9,268 Days Won: 451 With Us For: 4,814 Days Status: Offline Last Seen: Tuesday at 09:15 PM Age: 42 Share Posted December 31, 2021 Την τελευταία ημέρα του 2021, η εφημερίδα "Βήμα", μαζί με την επανακυκλοφορία του ημερολογίου τοίχου του Αρκά, που είχε κυκλοφορήσει τα Χριστούγεννα, χαρίζει στους αναγνώστες κι ένα μικρό βιβλίο με τίτλο "Η Κυριακή και οι εργάσιμες". Αφήνουμε για λίγο ήσυχο τον Θανασάκη να φάει τις πατάτες του κι ασχολούμαστε, λοιπόν, με τις ημέρες της εβδομάδας, οι οποίες λειτουργούν σαν κανονικοί άνθρωποι και μάλιστα με αναπτυγμένη την αίσθηση του χιούμορ. Σε αυτές ξεχωρίζει, βέβαια, η Κυριακή, η οποία είναι πιο ανέμελη και ράθυμη από τις υπόλοιπες ημέρες κι αυτό στέκεται αφορμή να ξεσπάσουν διάφορα ειρωνικά πειράγματα, πάντα με το βιτριολικό χιούμορ του βετεράνου κομίστα. Η έκδοση έρχεται σε μικρές διαστάσεις, έχει τίμιο πάχος στο εξώφυλλο, ενώ το χαρτί στο εσωτερικό είναι γυαλιστερό. Η κόλληση φαίνεται ανθεκτική. Γενικά θα την χαρακτήριζα μία απλή δουλειά, που όμως δεν θα απογοητεύσει εκείνους που δεν ζητούν μεγάλη πολυτέλεια από τις εκδόσεις περιπτέρου. Αφιέρωμα στον Αρκά 8 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Indian Posted January 16, 2022 Member ID: 20,685 Group: Administrator Topic Count: 779 Content Count: 13,439 Reputation: 98,446 Achievement Points: 9,268 Days Won: 451 With Us For: 4,814 Days Status: Offline Last Seen: Tuesday at 09:15 PM Age: 42 Author Share Posted January 16, 2022 Για όσους ενδιαφέρονται σήμερα επανακυκλοφορεί, με το Βήμα της Κυριακής, το εν λόγω κόμικ. 7 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PhantomDuck Posted January 16, 2022 Member ID: 2,414 Group: Veterans Topic Count: 206 Content Count: 5,722 Reputation: 46,125 Achievement Points: 5,819 Days Won: 48 With Us For: 6,338 Days Status: Offline Last Seen: 11 hours ago Age: 38 Share Posted January 16, 2022 (edited) 47 min ago , Indian said: Για όσους ενδιαφέρονται σήμερα επανακυκλοφορεί, με το Βήμα της Κυριακής, το εν λόγω κόμικ. Επειδή έχω χάσει την μπάλα με τον Αρκά, ξέρουμε αν το συγκεκριμένο έχει βγει (ή σκοπεύει να βγει) αυτόνομο; Edited January 16, 2022 by PhantomDuck 7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Indian Posted January 16, 2022 Member ID: 20,685 Group: Administrator Topic Count: 779 Content Count: 13,439 Reputation: 98,446 Achievement Points: 9,268 Days Won: 451 With Us For: 4,814 Days Status: Offline Last Seen: Tuesday at 09:15 PM Age: 42 Author Share Posted January 16, 2022 4 λεπτά πριν, PhantomDuck είπε: Επειδή έχω χάσει την μπάλα με τον Αρκά, ξέρουμε αν το συγκεκριμένο έχει βγει (ή σκοπεύει να βγει) αυτόνομο; Θα σε γελάσω Γιώργο. Η συγκεκριμένη έκδοση, πάντως, έχει τα στοιχεία της εφημερίδας επάνω της. Εικάζω, οπότε, ότι δεν έχει κυκλοφορήσει αυτόνομη. 6 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mandrake Posted January 16, 2022 Member ID: 1,790 Group: Members Topic Count: 130 Content Count: 7,482 Reputation: 29,174 Achievement Points: 7,820 Days Won: 29 With Us For: 6,397 Days Status: Offline Last Seen: 6 hours ago Share Posted January 16, 2022 Ειδικά για να το επανακυκλοφορούν λόγω ζήτησης, Γιώργο, δε νομίζω να έχει υπάρξει αλλιώς! Αλλά που είναι ο @ Μενίγ Πουαγώ να μας πει με σιγουριά; 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manitou Posted January 16, 2022 Member ID: 2,322 Group: Members Topic Count: 25 Content Count: 4,751 Reputation: 37,212 Achievement Points: 4,824 Days Won: 105 With Us For: 6,347 Days Status: Offline Last Seen: 36 min ago Age: 45 Share Posted January 16, 2022 12 λεπτά πριν, Mandrake είπε: Ειδικά για να το επανακυκλοφορούν λόγω ζήτησης, Γιώργο, δε νομίζω να έχει υπάρξει αλλιώς! Αλλά που είναι ο @ Μενίγ Πουαγώ να μας πει με σιγουριά; Πάντως προχθές που πήγα public ενώ έχει ακόμα και τους πιο νέους Θανασάκηδες δεν το είχε αυτό. Άρα μου φαίνεται και εμένα ότι είναι έκδοση εφημερίδας και μόνο. 3 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μενίγ Πουαγώ Posted January 16, 2022 Member ID: 25,448 Group: Members Topic Count: 452 Content Count: 4,473 Reputation: 35,432 Achievement Points: 4,599 Days Won: 10 With Us For: 4,478 Days Status: Offline Last Seen: Thursday at 07:35 PM Age: 43 Share Posted January 16, 2022 Βρε κοίτα που έγινα και ειδικός επί του Άρκά!!! Θα αρχίσω να υποπτεύομαι πως είμαι ο μοναδικός εδώ μέσα που την έχω κομπλέ την μικρή σειρά!!! @ PhantomDuck , @ Mandrake , @ Indian και @ Manitou Δεν έχει βγει στα βιβλιοπωλεία. Αλλά δε θα μου φανεί περίεργο να βγει. Το "Ναι σε όλα" και "Περιμένοντας της βροχή" κυκλοφόρησαν πρώτα σε εφημερίδα και μετά στην μικρή σειρά. Οπότε δε θα μου φανεί περίεργο αν το δούμε στο μέλλον. Άρκάς είναι αυτός. Εδώ κυκλοφόρησε καινούριο "Ναπολέοντα και Ασημίνα" κατευθείαν στο στο συγκεντρωτικό επίτομο χωρίς να έχει κυκλοφορήσει ξεχωριστά πρώτα. Εδώ να ρωτήσω κάτι άλλο. Μαζί με το άλμπουμ που παρουσιάζεται στο παρόν πόνημα επανακυκλοφόρησε και το ημερολόγιο. Είμαι ο μόνος που βρέθηκε με δύο ημερολόγια; Εκτός αν είχε κυκλοφορήσει εγκαίρως η είδηση ότι μαζί με τις ήμερες θα επανακυκλοφορούσε και το ημερολόγιο. Γεγονός που το βλέπω λίγο χλωμό να συμβαίνει. Διότι προσωπικά αισθάνομαι ότι τα 4 ευρώ για το ημερολόγιο τα έδωσα τσάμπα και βερεσέ. 4 1 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Indian Posted January 16, 2022 Member ID: 20,685 Group: Administrator Topic Count: 779 Content Count: 13,439 Reputation: 98,446 Achievement Points: 9,268 Days Won: 451 With Us For: 4,814 Days Status: Offline Last Seen: Tuesday at 09:15 PM Age: 42 Author Share Posted January 16, 2022 2 λεπτά πριν, Μενίγ Πουαγώ είπε: Εδώ να ρωτήσω κάτι άλλο. Μαζί με το άλμπουμ που παρουσιάζεται στο παρόν πόνημα επανακυκλοφόρησε και το ημερολόγιο. Είμαι ο μόνος που βρέθηκε με δύο ημερολόγια; Εκτός αν είχε κυκλοφορήσει εγκαίρως η είδηση ότι μαζί με τις ήμερες θα επανακυκλοφορούσε και το ημερολόγιο. Γεγονός που το βλέπω λίγο χλωμό να συμβαίνει. Διότι προσωπικά αισθάνομαι ότι τα 4 ευρώ για το ημερολόγιο τα έδωσα τσάμπα και βερεσέ. Όταν ανακοινώθηκε ότι θα κυκλοφορήσει το ημερολόγιο του Αρκά, δεν ξέραμε κάτι για το κόμικ αυτό. Φαντάζομαι ότι πολλοί την πατήσαμε (εμού συμπεριλαμβανομένου) και πήραμε το ημερολόγιο δύο φορές. Την πρώτη μόνο του και την δεύτερη με αυτό το κόμικ. Μάλλον είναι πολιτική των μανατζαραίων για να τσιμπήσουν τα κορόιδα φύγουν περισσότερα ημερολόγια. 4 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manitou Posted January 16, 2022 Member ID: 2,322 Group: Members Topic Count: 25 Content Count: 4,751 Reputation: 37,212 Achievement Points: 4,824 Days Won: 105 With Us For: 6,347 Days Status: Offline Last Seen: 36 min ago Age: 45 Share Posted January 16, 2022 Εγώ τα έχω όλα τα μικρά εκτός από δύο τρία αμιγώς πολιτικά που δεν ήθελα να τα πάρω γιατί δεν ήταν του ενδιαφέροντος μου. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mandrake Posted January 17, 2022 Member ID: 1,790 Group: Members Topic Count: 130 Content Count: 7,482 Reputation: 29,174 Achievement Points: 7,820 Days Won: 29 With Us For: 6,397 Days Status: Offline Last Seen: 6 hours ago Share Posted January 17, 2022 17 ώρες πριν, Μενίγ Πουαγώ είπε: Βρε κοίτα που έγινα και ειδικός επί του Άρκά!!! Θα αρχίσω να υποπτεύομαι πως είμαι ο μοναδικός εδώ μέσα που την έχω κομπλέ την μικρή σειρά!!! @ PhantomDuck , @ Mandrake , @ Indian και @ Manitou Δεν έχει βγει στα βιβλιοπωλεία. Αλλά δε θα μου φανεί περίεργο να βγει. Το "Ναι σε όλα" και "Περιμένοντας της βροχή" κυκλοφόρησαν πρώτα σε εφημερίδα και μετά στην μικρή σειρά. Οπότε δε θα μου φανεί περίεργο αν το δούμε στο μέλλον. Άρκάς είναι αυτός. Εδώ κυκλοφόρησε καινούριο "Ναπολέοντα και Ασημίνα" κατευθείαν στο στο συγκεντρωτικό επίτομο χωρίς να έχει κυκλοφορήσει ξεχωριστά πρώτα. Εδώ να ρωτήσω κάτι άλλο. Μαζί με το άλμπουμ που παρουσιάζεται στο παρόν πόνημα επανακυκλοφόρησε και το ημερολόγιο. Είμαι ο μόνος που βρέθηκε με δύο ημερολόγια; Εκτός αν είχε κυκλοφορήσει εγκαίρως η είδηση ότι μαζί με τις ήμερες θα επανακυκλοφορούσε και το ημερολόγιο. Γεγονός που το βλέπω λίγο χλωμό να συμβαίνει. Διότι προσωπικά αισθάνομαι ότι τα 4 ευρώ για το ημερολόγιο τα έδωσα τσάμπα και βερεσέ. Μετά τον Νεκτάριο (@ YOSHIMITSU ) που δυστυχώς μας εγκατέλειψε πριν χρόνια (που να είναι αυτή η ψυχή...) νομίζω πως είσαι το next best thing σε ότι αφορά αγορές της δουλειάς του Αρκά. 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts