Jump to content

Recommended Posts

• Member ID:  41,338
  • Group:  Members
  • Topic Count:  55
  • Content Count:  1,162
  • Achievement Points:  1,232
  • Days Won:  22
  • With Us For:  932 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  

Posted
29 λεπτά πριν, ManaLeak13 είπε:

Σου προτεινω ,αν εχεις και το χρημα φυσικα, να τα παρεις ολα. Εννοειται οχι απο το περίπτερο δεν εισαι χαζος να δινεις 9 ενω κανανε 7 . Οτι βρισκεις φτηνα, χτυπα  ;). Ισως παρε απο περίπτερο τα 10-15 πρωτα για να δεις ότι όντως σου αρέσουνε.

Οι ιστοριες ειναι επικες και αν εξαιρεσουμε οτι η Ραντνετ τα κατεστρεψε , μιλάμε οτι θα βιώσεις  μία εκπληκτική αναγνωστική εμπειρια !

Αααχχχχ Fantastic Four πόσο μου λείψατε .... :crying:

:thanks:για την συμβουλή! Έχω ήδη καμιά εικοσαριά τόμους, οπότε έχω εξοικειωθεί αρκετά. Αυτά που μου αρέσουν περισσότερο είναι οι Avengers, ο Thor (Jack Kirby τρελανέ μας:love4:) και ο Iron Man. Αυτά ευελπιστώ να τα αποκτήσω εν τέλη όλα. Τουλάχιστον αυτή η συλλογή δεν είναι τόσο δυσεύερετη όσο της Hachette οπότε θα την κάνω την δουλίτσα μου:mafia:

• Like 8
  • 10 months later...

• Member ID:  1,790
  • Topic Count:  131
  • Content Count:  8,322
  • Achievement Points:  8,666
  • Days Won:  35
  • With Us For:  7,071 Days
  • Last Seen:  

Posted

Μήπως μπορεί κάποιος να μου θυμίσει ποιος ήταν ο προβληματικός τόμος της σειράς "Κλασικοί Υπερήρωες" που θα έδιναν στο τέλος με παραγγελία; Διότι θέλω να μου τον στείλουν μαζί με κάποιους της σειράς που μου έλειπαν και να πατσίσουμε μέρος της επιστροφής. Γράφω τώρα το e-mail, οπότε αν θυμάται κανείς ας με διαφωτίσει διότι δε θυμάμαι ποιος ήταν... Νομίζω κάποιος "The Incredible Hulk".

• Like 6

• Member ID:  38,661
  • Topic Count:  3
  • Content Count:  505
  • Achievement Points:  556
  • Days Won:  6
  • With Us For:  1,624 Days
  • Last Seen:  

Posted
30 λεπτά πριν, Mandrake είπε:

Μήπως μπορεί κάποιος να μου θυμίσει ποιος ήταν ο προβληματικός τόμος της σειράς "Κλασικοί Υπερήρωες" που θα έδιναν στο τέλος με παραγγελία; Διότι θέλω να μου τον στείλουν μαζί με κάποιους της σειράς που μου έλειπαν και να πατσίσουμε μέρος της επιστροφής. Γράφω τώρα το e-mail, οπότε αν θυμάται κανείς ας με διαφωτίσει διότι δε θυμάμαι ποιος ήταν... Νομίζω κάποιος "The Incredible Hulk".

Ήταν ο τόμος νο 37, του captain America.

• Like 8
  • Thanks 1

• Member ID:  39,131
  • Topic Count:  25
  • Content Count:  858
  • Achievement Points:  1,030
  • Days Won:  5
  • With Us For:  1,499 Days
  • Last Seen:  

Posted
49 λεπτά πριν, Mandrake είπε:

Θα έλεγα ότι είναι ο "Τόμος 37: Captain America - Εναντίον του Ρεντ Σκαλ", το οποίο επιβεβαίωσε πριν προλάβω να απαντήσω και ο φίλος παραπάνω. Ο διορθωμένος τόμος δόθηκε, όπως είχαν υποσχεθεί, (ας πούμε δωρεάν) μαζί με τον τελευταίο τόμο και όχι μόνο για τους συνδρομητές, αλλά και στα περίπτερα (Τόμος 90, που είναι Hulk, μάλλον αυτό θυμόσουν). Δεν θυμάμαι να είχε ακουστεί ότι θα έδιναν τον (διορθωμένο) ελαττωματικό τόμο στο τέλος με παραγγελία, αλλά πιστεύω έχεις καλές πιθανότητες μιας και θα κάνεις μαζική παραγγελία και γενικά η radnet (έστω) στον συγκεκριμένο τομέα έχει φανεί αποτελεσματική στην ικανοποίηση σχετικών αιτημάτων (αν θυμάμαι καλά από όσα έχουν γραφτεί από φίλους στο φόρουμ). :cheers3:

• Like 6
  • Thanks 1

• Member ID:  11,736
  • Group:  Moderator
  • Topic Count:  122
  • Content Count:  6,460
  • Achievement Points:  5,501
  • Days Won:  329
  • With Us For:  6,071 Days
  • Last Seen:  

Posted

Άμα παραγγείλεις τον 90 θα σου δώσουν μαζί και τον σωστό 37, γιατί είναι μέσα στην ίδια συσκευασία.

• Like 7
  • Thanks 2

• Member ID:  32,406
  • Topic Count:  107
  • Content Count:  3,982
  • Achievement Points:  4,030
  • Days Won:  173
  • With Us For:  3,188 Days
  • Status:  Online
  • Last Seen:  

Posted

Μόνο που και ο #37 αλλά και ο #90 στο site φαίνονται εξαντλημένοι.

• Like 6
  • Sad 3

• Last Seen:  

Posted (edited)

Μου απάντησαν στο e-mail ότι θα δουν ποιοι απ' τους 9 τόμους που αναζητώ μπορεί να βρεθούν και ότι είχαν σκοπό να μου στείλουν τα χρήματα αλλά ας δούμε αυτό που τους πρότεινα. Δυστυχώς ορισμένοι είναι εξαντλημένοι και άλλοι αναμένονται, με ότι μπορεί να σημαίνει αυτό. Συμπληρωματικά αφού με πληροφορήσατε, ρώτησα και για τον 37ο για να δούμε και μ' αυτόν τι θα γίνει και εάν πράγματι ο 90ος είναι εξαντλημένος, αν θα προμηθευτώ ξέχωρα την επανέκδοση του 37ου ή όχι. Η επανέκδοση ωστόσο θα έπρεπε κανονικά να έχει καταχωρηθεί κι εδώ μέσα, με ημερομηνία κυκλοφορίας εκείνη του 90ου. Σήμερα που τα έχουμε "φρέσκα" και μετά από 20 χρόνια που δε θα γνωρίζει κανένας τι συνέβη... Και είναι βέβαιο ότι θα κυκλοφορεί παράλληλα η ελαττωματική έκδοση "εκεί έξω".

Edited by Mandrake
  • Like 9

• Member ID:  32,406
  • Topic Count:  107
  • Content Count:  3,982
  • Achievement Points:  4,030
  • Days Won:  173
  • With Us For:  3,188 Days
  • Status:  Online
  • Last Seen:  

Posted
22 ώρες πριν, Mandrake είπε:

Η επανέκδοση ωστόσο θα έπρεπε κανονικά να έχει καταχωρηθεί κι εδώ μέσα, με ημερομηνία κυκλοφορίας εκείνη του 90ου. Σήμερα που τα έχουμε "φρέσκα" και μετά από 20 χρόνια που δε θα γνωρίζει κανένας τι συνέβη... Και είναι βέβαιο ότι θα κυκλοφορεί παράλληλα η ελαττωματική έκδοση "εκεί έξω".

Έχεις δίκιο, θα πρέπει να αναφερθεί στο 1ο ποστ ότι

ο τόμος #37 Captain America που κυκλοφόρησε τον Ιούνιο του 2022 ήταν ελαττωματικός, η εταιρία έβγαλε ανακοίνωση ότι θα επανεκτυπωθεί σωστά και θα κυκλοφορήσει δωρεάν μαζί με τον τόμο #60 

IMG_20220617_233155.jpg

Αλλά τελικά κυκλοφόρησε τον Δεκέμβριο του 2023 με τον τόμο #90

• Like 8
  • Thanks 2

• Member ID:  20,685
  • Group:  Administrator
  • Topic Count:  869
  • Content Count:  15,518
  • Achievement Points:  9,268
  • Days Won:  557
  • With Us For:  5,489 Days
  • Last Seen:  

Posted
On 27/1/2026 στο 2:48 ΜΜ, hudson είπε:

ο τόμος #37 Captain America που κυκλοφόρησε τον Ιούνιο του 2022 ήταν ελαττωματικός, η εταιρία έβγαλε ανακοίνωση ότι θα επανεκτυπωθεί σωστά και θα κυκλοφορήσει δωρεάν μαζί με τον τόμο #60 

IMG_20220617_233155.jpg

Ενημερώθηκε το πρώτο ποστ. :)

:beer:

• Like 4
  • Thanks 2
  • 4 months later...

• Member ID:  41,688
  • Topic Count:  9
  • Content Count:  266
  • Achievement Points:  275
  • Days Won:  13
  • With Us For:  839 Days
  • Last Seen:  

Posted (edited)

Καλησπέρα υπάρχει κάποιος που να δίνει τεύχη από κλασικούς υπερηρωες;;

Αν υπάρχει κάποιος ας μου στείλει πμ

οκ ψάχνω ελάχιστα νούμερα 

Edited by katanablade
  • Like 5

• Last Seen:  

Posted (edited)
On 4/7/2026 στο 1:28 ΠΜ, katanablade είπε:

Καλησπέρα υπάρχει κάποιος που να δίνει τεύχη από κλασικούς υπερηρωες;;

Αν υπάρχει κάποιος ας μου στείλει πμ

οκ ψάχνω ελάχιστα νούμερα 

Βάλε στις αναζητήσεις σου φίλε μου τους τόμους που σου λείπουν, όπως έχεις φτιάξει πωλητήριο. Στις αναζητήσεις μάλιστα δε χρειάζεται ούτε φωτογραφίες να βάλεις, απλώς υπερσυνδέσμους που να οδηγούν στις σειρές ή τα αυτόνομα κόμικς που ψάχνεις. Εδώ θα χαθεί το σχόλιό σου.

On 27/1/2026 στο 2:48 ΜΜ, hudson είπε:

Ναι, αυτό συνέβη βέβαια διότι ουσιαστικά είπαν ότι θα το δώσουν με το πέρας της σειράς, αλλά εκείνη πήρε παράταση άλλους 30 τόμους. Δεν έκαναν κάποιου είδους "εξαπάτηση" δηλαδή, το πήγαν βάσει προγραμματισμού απλώς σ' εκείνον έγινε επιμήκυνση της σειράς. Μακάρι να συνεχιζόταν θα πω εγώ, αρκεί να διόρθωναν επιτέλους τα όποια λάθη τους (έδειξαν βέβαια μέχρι τέλους ότι ήταν διατεθειμένοι να το κάνουν...) κι ας καθυστερούσε ο τόμος αυτός... Σ' ευχαριστώ που το επεσήμανες με το ανάλογο αποδεικτικό!

Edited by Mandrake
  • Like 5

• Member ID:  36,788
  • Topic Count:  3
  • Content Count:  1,788
  • Achievement Points:  2,095
  • Days Won:  24
  • With Us For:  2,090 Days
  • Last Seen:  

Posted

Μόλις μπήκα στο σάιτ τους (vintagecomics.gr) να τσεκάρω σε ποιόν τόμο βρίσκεται η β διανομή και παρατηρώ ότι το έκλεισαν :NoNo:

Πάει φούνταρε η εκδοτική μάλλον, μαζί μαυτους η όποια ελπίδα είχαμε για συνέχιση της σειράς :crying:

Το ξεστοκάρισμα συνεχίζεται κανονικότητα στο Vendora ενώ στο radshop πωλούνται ακόμα στις αρχικές τους τιμές

• Like 4
  • Funny 2

• Last Seen:  

Posted

Μπα το έχουν ξαναπάθει για άλλο λόγο. Τώρα θα ξέχασαν να πληρώσουν το domain. Θα το πληρώσουν και θα επανέλθει η ιστοσελίδα τους δριμύτερη... :) 

• Like 4
  • Funny 2

• Last Seen:  

Posted
On 7/10/2026 at 7:45 PM, constantinople said:

Μπα το έχουν ξαναπάθει για άλλο λόγο. Τώρα θα ξέχασαν να πληρώσουν το domain. Θα το πληρώσουν και θα επανέλθει η ιστοσελίδα τους δριμύτερη... :) 

Για όσους είχαν αγωνία... επανήλθε η ιστοσελίδα... θα πλήρωσαν την καθηστερημένη δόση στον πάροχο...

• Like 2
  • Funny 3