Μετάβαση στο περιεχόμενο

HUNT FOR WOLVERINE [ CHARLES SOULE - DAVID MARQUEZ ]


nikolas12

Προτεινόμενες Καταχωρήσεις


  • Member ID:  33354
  • Group:  Moderator
  • Topic Count:  383
  • Content Count:  3877
  • Reputation:   35225
  • Achievement Points:  2310
  • Days Won:  259
  • With Us For:  2049 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Age:  28

91tvp4DF15L.jpg

 

Την έχω υποσχεθεί καιρό αυτήν την παρουσίαση, οπότε here you go. Σήμερα θα μιλήσουμε για το Hunt for Wolverine, καθώς είχα μπει στο mood να διαβάσω ουσιαστικά την τριλογία του Charles Soule. Το Hunt for Wolverine είναι το μεσαίο κεφάλαιο της ιστορίας με το πρώτο να είναι ο Θάνατος του Γούλβεριν και το τρίτο Η Επιστροφή του Γούλβεριν, και τα δύο έχουν κυκλοφορήσει στα ελληνικά από την Anubis.

 

Hunt-For-Wolverine-Weapon-Lost-2018-001-007.jpg

 

Ουσιαστικά στο τέλος του πρώτου βλέπουμε τον ήρωα να πεθαίνει, ενώ βρίσκεται φριχτά παγιδευμένος μέσα σε αδαμάντιο και το δεύτερο κεφάλαιο αφορά κυρίως την ανάστασή του. Το storyline αυτό έχει μία πολύ περίεργη αφηγηματική δομή. Ουσιαστικά το Hunt for Wolverine είναι μόλις ένα τεύχος περίπου 40 σελίδες. Σε αυτό βλέπουμε πως αντέδρασαν οι X-Men στο θάνατο του φίλου τους και πως ήρθε στα χέρια τους το αδαμάντινο άγαλμα και πως οι Reavers επιτίθενται και προσπαθούν να ανοίξουν το άγαλμα για να βρουν ότι είναι άδειο. Οι X-Men λοιπόν έχουν εξάγει το σώμα από το αδαμάντιο μέσω της KItty προκειμένου να κάνουν μία μικρή και σεμνή κηδεία προς τιμήν του Wolverine. Μετά όμως από καιρό συνειδητοποιούν ότι το σώμα λείπει και έτσι ξεκινάει το κυνήγι να βρουν τον ζωντανό πλέον Wolverine.

 

STL078634.jpg  1728100_xl.jpg

 

Το περίεργο είναι ότι ένα η core ιστορία είναι μόλις ένα τεύχος που χρειάζεσαι να πας στην Επιστροφή, υπάρχει ένας τεράστιος αριθμός συνοδευτικών ιστοριών και tie-ins φτιαγμένων από διαφορετικές ομάδες και με διαφορετική αισθητική. Όλες αφηγούνται πως διαφορετικοί ήρωες όπως ο Daredevil, οι X-Men, κάποιοι εκ των Avengers και άλλοι ψάχνουν να βρουν τον Wolverine. O Soule έχει γράψει μόνο το noir Weapon Lost και το Dead Ends, υπάρχουν όμως και το The Adamantium Agenda που είναι περισσότερο περιπέτεια, το horror Claws of a Killer και το Mystery in Madripoor που είναι περισσότερο dark romance με το storyline να ξεπερνάει συνολικά τις 400 σελίδες. Από αυτά ψάξτε λίγο τα γούστα σας και διαβάστε ότι σας αρέσει, αφού είναι συνοδευτικές περιπέτειες.

 

Screen-Shot-2018-06-28-at-7.31.30-PM.png

 

Στο Hunt for Wolverine σχεδιάζει ο David Maquez, ένας πάρα πολύ καλός σχεδιαστής που του ταιριάζουν θεωρώ τα crossovers. Το σχέδιο είναι αρκετά εντυπωσιακό και πλούσιο σε χρωματισμούς. Το Hunt for Wolverine είναι ένα ωραίο συνοδευτικό κεφάλαιο για όποιον θέλει να διαβάσει ολόκληρο το "saga" του Soule για το θάνατο και την επιστροφή του Wolverine και συνοδεύεται από συμπαθητικές περιπέτειες. Καλό διάβασμα σε όλους :) 

Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Απάντηση σε αυτό το θέμα ...

×   Έχετε επικολλήσει περιεχόμενο με μορφοποίηση.   Κατάργηση μορφοποίησης

  Επιτρέπονται μόνο 75 emoticons maximum.

×   Ο σύνδεσμός σας έχει ενσωματωθεί αυτόματα.   Εμφάνιση ως σύνδεσμος

×   Το προηγούμενο περιεχόμενό σας έχει αποκατασταθεί.   Διαγραφή εκδότη

×   Δεν μπορείτε να επικολλήσετε εικόνες απευθείας. Ανεβάστε ή εισάγετε εικόνες από URL

×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.